Jump to content

Call of the Tempestarii: Güncelleme 30


UcanDomates
 Share

Recommended Posts

Call of the Tempestarii: Güncelleme 30

b7291fdec25ccb8d3825a723f588d791.jpg

https://www.youtube.com/watch?v=gBnAIJOsxI4

 

Tenno,

Warframe için 30. Büyük Güncellememize varmış bulunmaktayız! PC'deki Tenno, Corpus Proxima ve yeni Railjack ile Güncelleme 30'da büyük bir güncelleme aldı ve şimdi Quest içeriği ve yeni Warframe (çok daha fazlasıyla birlikte) geldi! Bir Railjack'e sahip olan ve Deadlock Protocol Quest'ini bitirmiş Tenno'lar Tempestarii'nin Çağrısına cevap verebilir. Bu görev sizi yeni bir yüz olan Vala ile tanıştırıyor, ve ayrıca 46. Warframe'imiz Karanlık Dümenci, Sevagoth ile olan bağlantısı ortaya çıkıyor.

Void Relic'leri, yeni Void Fırtınaları ile birlikte artık Railjack'de! Bu tehlikeli ortamlar, Relic ödülünüze ek olarak kendi ödüllerini de verir.

Orijinal olarak CleoNaturin adlı sanatçı tarafından tasarlanan Mirage Oneiro Skin, Noble ve Agile olmak üzere 2 özel Deluxe Animasyon setleri ile çıkışını yapıyor!

Geri bildirim Ve Bug'ları okumaya devam ettikçe, herkese açık Trello panomuz güncellenecektir: https://wrfr.me/3uNtd3W 
Bunların çoğunu 'Güncelleme 30: Call of Tempestarii' etiketinin altına ekliyoruz ve uygun olduğunda yeniden düzenleyip detayları kartlarda bırakacağız! Bir hatırlatma olarak, bu mesaj panosu kapsamlı değildir ve Düzeltme notları her zaman en iyi referans olacaktır.

12c38c21d411a37bbca7d390530b9df7.jpg
 

YENİ QUEST: CALL OF THE TEMPESTARII

Tenno!
İlk Warframe Railjack Quest'imiz sizlerle!  'Call of the Tempestarii' sizi bir patlama ile Proxima bölgelerine götüren Tek Başına oynanan bir quest. Corpus bölgesine doğru yol al ve Tempestarii'nin Çağrısı'na cevap ver. Uyanık Tenno'lar, quest bittikten sonra ne olacağına dair bir ipucu toplayabilir...

Corpus saflarında Void Fırtınası büyüyor... gizemli bir araç bunun sebebi olabilir mi? Railjack'inize atlayın ve bu çağrıyı araştırın.


Call of the Tempestarii görevine erişebilmek için gereken ön koşullar şunlardır:

1. Bir Railjack'e sahip ol
2. Deadlock Protocol Quest'ini tamamla

En iyi Quest deneyimi için ses seçeneklerinizi (özellikle Müzik) optimize etmenizi şiddetle tavsiye ederiz! İşitme güçlüğü çekiyorsanız altyazılar size rehberlik edecektir.

Sevagoth'u Platinum ile satın alırsanız, Sevagoth Kalıbı ve diğer bazı gizli eşyalara ek olarak Quest Ödülü olarak bir Riven Mod alacaksınız. Quest tamamlandıktan sonra Helminth vb, için kopya oluşturmak isteyenler, Sevagoth Kalıbına Simaris aracılığıyla sahip olabilirler.

d4ee8dbeaadbfac962f15d249c9f64cd.jpg
 

YENİ RAILJACK OYUN MODU: VOID FIRTINALARI

Bir fırtına yaklaşıyor, Tenno. Ama riskin olduğu yerde Hayaletimsi bir ödül vardır! Proxima'da dolaşan Void Fırtınaları tespit edildi. Void enerjisi ile aşırı yüklenip Void Çatlaklarına maruz kalan İlgi Noktalarındaki düşmanlar ve çıkarma partileri, - Void Relic'leri açmak için mükemmel bir fırsat sunuyor! Dışarıda fırtına şiddetlenirken, Railjack'inizdeki Void Göçükleri için hazırlanın. Bu Void Göçükleri dokunulması halinde Warframe'inize hasar verebilir - onları yok etmek için ateş edin!

Relic'leri açmak, Intrinsic ve diğer ödülleri kazanmak için Railjack Mürettebatını veya Ekibini topla! Kazanılan ödülün yanı sıra, Void Fırtınaları tamamlandığında kendi özel ödüllerini de sunar. Void hep seninle olsun!

Void Fırtınası görevleri hem Railjack Yıldız Haritasından hem de Dünya Durum Penceresinin Void Çatlağı sekmesinden erişilebilir.

89b5e794dee2494e3608a2f8f0453547.jpg

Railjack Proximaları ve bunlara karşılık gelen Relic'leri:

Dünya Proxima: Lith Relic: Lith Relic'leri açmak ve Ödüllerini kazanmak için burada oyna!
Dünya Proxima Void Fırtınası Ödülleri: Relic öğelerinize ek olarak dikkate değer ödüller arasında Sevagoth'un Özel İkincil Silahı olan 'Epitaph' parçaları da yer alıyor!

Venüs Proxima: Lith Relic: Lith Relic'leri açmak ve Ödüllerini kazanmak için burada oyna!
Venüs Proxima Void Fırtınası Ödülleri: Relic öğelerinize ek olarak dikkate değer ödüller arasında Sevagoth'un Özel İkincil Silahı olan 'Epitaph' parçaları da yer alıyor!

Satürn Proxima: Meso Relic: Meso Relic'leri açmak ve Ödüllerini kazanmak için burada oyna!
Satürn Proxima Void Fırtınası Ödülleri: Relic öğelerinize ek olarak dikkate değer ödüller arasında Sevagoth'un Özel İkincil Silahı olan 'Epitaph' parçaları da yer alıyor.

Neptün Proxima: Neo Relic: Neo Relic'leri açmak ve Ödüllerini kazanmak için burada oyna!
Neptün Proxima Void Fırtınası Ödülleri: Relic öğelerinize ek olarak dikkate değer ödüller arasında Sevagoth Warframe'inin bileşenleri de yer alıyor!

Plüton Proxima: Axi Relic: Axi Relic'leri açmak ve Ödüllerini kazanmak için burada oyna!
Plüton Proxima Void Fırtınası Ödülleri: Relic öğelerinize ek olarak dikkate değer ödüller arasında Sevagoth Warframe'inin bileşenleri de yer alıyor!

Veil Proxima: Axi Relic: Axi Relic'leri açmak ve Ödüllerini kazanmak için burada oyna!
Veil Proxima Void Fırtınası Ödülleri: Relic öğelerinize ek olarak dikkate değer ödüller arasında Sevagoth Warframe'inin bileşenleri de yer alıyor!

Void Storm ödülleri nasıl çalışır?
Void Storm görevleri doğrudan Void Çatlağı görevlerine benzer; burada görevi tamamlarken aynı zamanda yeterli Reaktant toplarsınız.

Tüm düşman piyadeleri Void Çatlakları tarafından dönüştürülebilir. Çıkarma birlikleri, İlgi Noktalarında yer alan düşmanlar, Crewship'lerdeki düşmanlar vb. Dönüştükten sonra, Relic'inizi açmak için gereken Reaktant'ı düşürebilir. Reaktant, Void Fırtınalarında paylaşılan bir kaynaktır! Railjack, Tenno'nun aynı anda birden fazla ortamda koordinasyon sağlamasını gerektirdiğinden, paylaşımlı Reaktant'ın toplanıldığında Ekip ile paylaşılmasının Relic'leri açarken daha kullanıcı dostu bir sistem olacağını düşündük.

Görevi tamamladıktan sonra, kazandığınız Relic ödülünüzün yanı sıra Void Fırtınası ganimet tablosundan eklenen bir eşya ile ödüllendirileceksiniz.

bab005032100d81e0035a95dec5d8ea8.jpg


YENİ WARFRAME: SEVAGOTH

https://www.youtube.com/watch?v=qtbYEmIbAc8

Fırtınada Savrulmuş, Void Gezgini Warframe yaşayan ruhları hasat etmek için geri döndü. Gafil olanların hayatlarını hasat etmek için Gölgesini (Shadow) gönderin.

PASİF
Sevagoth öldüğünde, Gölgesi olarak oyna ve mezar taşını yeniden inşa etmek için gereken ruhları toplayarak onu diriltmek için savaş.

REAP
Sevagoth'un Gögesi dışarı doğru uçarak yolundaki düşmanları tahrip eder. Hayatta kalanlar Death's Harvest tarafından zamanla hasar görür. Ölenlerin ruhları Ölüm Kuyusunu doldurur.

SOW
Hayat enerjilerini çekmek için yakındaki hedeflere bir ölüm tohumu ek. Etkilenen düşmanları patlatmak için ektiklerini biç ve sağlıklarının belirli bir yüzdesini Radyal Hasar olarak ver. Ölenlerin ruhları Ölüm Kuyusunu doldurur.

GLOOM
Ölüm Kuyusu için düşmanları tuzağa düşüren ve yavaşlatan radyal bir dalga çağır. Dalganın içinde yer alan müttefikler her saldırıda düşmandan Sağlık çalar.

EXALTED SHADOW
Ölüm Kuyusu dolduğunda, Sevagoth'un Gölge'si serbest bırakılmaya hazırdır. Yakın dövüş odaklı yeteneklerin bir koleksiyonu ile düşmanları parçala.

   EMBRACE
   Hayalet eller, düşmanları kıvrımlı bir kütle içine çeker.

   CONSUME
   Düşmanlara saldır ve Gölgeyi iyileştirmek için ruhlarını sök.

   DEATH'S HARVEST
   Yakındaki düşmanlara zor anlar yaşat.

   REUNITE
   Savegoth ve Gölgesi tek vücut olur.

Sevagoth Kalıbını Call of Tempestarii Quest'i ile kazanın veya oyun içi Market'ten satın alın. Bileşenleri Void Fırtınaları ganimet tablolarına dahildir.

2c70e386e0d0363af78bfc1e49ebf97d.jpg

EPITAPH
Sevagoth'un bileğe takılan ikincil silahı, daha kolay nişancılık için düşmanları yavaşlatmayı garantileyen, ürpertici, yavaş hareket eden bir levha ateşler. Bariyerleri delip geçen, yüksek hızlı, yüksek kritik şansa sahip bir levhayı ateşlemek için atışını şarj et. Sevagoth ile kullanıldığında fazladan kafadan vuruş hasarı verir.

Epitaph Kalıbını ve Bileşenlerini oyun içi Market'ten satın alın veya Void Fırtınaları ganimet tabloları aracılığıyla kazanın.

a82eaf46c9b3577ef032db1f498d9fe5.jpg

SEVAGOTH LUCIFUGE MİĞFER
Gölgesini içinde barından Warframe, Sevagoth için Ürkütücü alternatif bir miğfer.

2b8c66240de1227f9a09a92ad139a5bc.jpg

VITHIL SYANDANA
Gölgelerin sahibi Sevagoth için akıcı ve modern bir Syandana.

befe42b390f016d9955586dcdc896410.jpg

SEVAGOTH KOLEKSİYONU
Ruhların Hasatçısı Sevagoth ile Void'in korkusunu düşmanlarınıza yerleştirin. Koleksiyonda Sevagoth, Sevagoth Lucifuge Miğferi, Epitaph ikincil silahı, Vithil Syandana ve 3 Günlük XP ve Kredi arttırıcı bulunuyor.

YENİ MIRAGE ONEIRO DELUXE SKIN + ANİMASYONLAR

883bc66a1d21b1dc5eb5bdaf74fe957a.jpg
Harlequin'den ilham alınmış bu lüks skin ile karanlık rüyalarda dans et.

Orijinal olarak CleoNaturin adlı sanatçı tarafından tasarlanan Mirage Oneiro Skin, Noble ve Agile olmak üzere 2 özel Deluxe Animasyon setleri ile çıkışını yapıyor!

Bunlar diğer Deluxe animasyonları ile aynı mantığa sahip(Khora Urushu, vb) Mirage ve Mirage Prime için mevcutlar ancak diğer Warframe'lere kuşanabilmek için Mirage Oneiro satın alınmalıdır.

YENİ RAILJACK HIZLI ERİŞİM PAKETİ
Tenno'lar savaş istasyonlarına! Çatışmaya hazır bir Railjack, Railjack Skin ve daha fazlasını içeren bu paketle Railjack'inize anında atlayın ve Proxima'ya doğru yelken açın.
- 250 Platinum
- Railjack
- Sungem Railjack Skin
- 4 Mürettebat Yuvası
- 7-Günlük Kaynak Arttırıcı
Sınırlı süreli teklif. Hesap başına bir adet. Bu paketi satın almak, Railjack oynamak için gerekli olan Archwing Quest ön koşulunu otomatik olarak tamamlayacaktır. Archwing Questini, Orbiter'da yer alan Kodeks'ten tekrar oynayabilirsiniz.

Railjack Değişiklikler & Düzeltmeler:
• Her Orphix için XP ödülü, seviye 60'ta maksimum 1000'den 2000'e çıkarıldı.
• Dünya Proxima'daki Iota Tapınağı, Ogal Kümesi, Korms Kemeri ve Bendar Kümesi artık İlgi Noktalarına sahip.
   • Void Fırtınası görevlerinde Void Çatlaklarının ortaya çıkması ve Reaktant toplayabilmek için İlgi Noktaları bölgeleri gereklidir.
• Mühürler artık Mürettebat Üyelerinin Görünüm ekranından onlara eklenebilecek.
• Railjack mürettebatı hakkında daha fazla açıklama bölümleri eklendi.
• Bir görevde, Mürettebat Onarım gerçekleştirirken Railjack'in hasar almasına izin vererek mürettebat onarımlarından sonsuz XP kazanımı düzeltildi. XP veren Mürettebat Üyeleri için onarımlar artık görev başına 20 ile sınırlandırıldı.
• Corpus Railjack Avcılarının sonsuz bir şekilde ortaya çıkarak bir kaynak istismarına yol açması düzeltildi.
• Herhangi bir Seviyedeki yeni Railjack Silahlarının (Glazio, Laith, Talyn & Vort) hurdalandığında yalnızca 25 Endo vermesi düzeltildi.
   • Oturum açtıktan sonra, Glazio, Laith, Talyn veya Vort Silahlarını satan oyuncular, Seviye başına en fazla 40.000 Endo'ya kadar iade farkı alacaklardır (kabaca 200 Hurdalanmış Silah'a eşittir). Sınırı eklemeye ilişkin gerekçemiz, Corpus Avcı Gemilerinin sonsuz doğmasından dolayı yapılan istismar ile Silahlar da dahil olmak üzere istenilen öğeleri etme imkanı olmasıdır.
• Bir Railjack görevinin yüklemesi sırasında sonsuz yükleme ile sonuçlanan Kurucu taşıma işlemi düzeltildi.
• Necramech'in göreve devam etmek için gerekli olan Amiral Gemisi hava kilidinin içinde sayılmaması düzeltildi.
• Operatör olarak Railjack'in dışında kalırken ortaya çıkan çeşitli işlevsellik sorunları düzeltildi.
• İnfilak görevinde zayıf nokta yok etme aşamasında ortaya çıkan düşmanlar ve Amiral Gemisi Taretlerinin ateş etmemesi düzeltildi.
• İlgi Noktaları hedef işaretinin tamamlandığı halde bazen etkin kalması düzeltildi.
• Düşman Corpus Crewship Sağlık çubuğunun, oyuncuların artık ateş etmenin gerekmediğini bilmesini sağlamak için patladığında kaybolmaması düzeltildi.
• Oyun kurucudan daha hızlı yükleme gerçekleştiren İstemciler için Railjack yükleme tünelinin ve gökyüzünün hatalı görünmesi düzeltildi.
• Bir düşmanın Yakın Dövüş menzilindeyken Beklemedeki Mürettebat üyelerinin saldırmamaları veya yeniden konumlanmamaları düzeltildi.
• Pilot pozisyonuna atanan Mürettebat Üyesinin, tarama noktalarını yok etme konusunda yaklaştıktan sonra Corpus Amiral Gemisinin yakınında kalmaması düzeltildi.
• Railjack Haritasından Sanctuary Assault görevi başlatmaya çalışırken Yükleme Ekranında sıkışıp kalınan bir sorun giderildi.
• Oyuncuların, Kurucu tarafından Void Hole kullanıldığında ekran titremesi ve efektlerini görmesi/duyması düzeltildi.
• Dry Dock'a dönerken Necramech'lerin Railjack'te kaybolmaması düzeltildi.
• Railjack Drift Manevrasının kontrol cihazlarında yanlış açıklamaya sahip olması düzeltildi.
   • "Drift için Turbo kullanırken LB tuşuna basılı tut." yerine artık olması gerektiği şekilde "Drift için Turbo kullanırken LB tuşuna bas." olarak değiştirildi.
• Dry Dock'ta Arsenal'deyken Yoldaşınızın ekipmanınızı görüntülerken oluşan anlık siyah ekran düzeltildi.
• Veil Proxima'daki Elite Corpus savaşçılarının adlarının ORM yerine TARO olarak görünmesi sorunu düzeltildi.
• Crewship'de hareket eden bir asansörün altında dururken Corpus Crewship dışına atılma ve Archwing'e geçilmesi sorunu düzeltildi.
• İstemcilerin Corpus Elite Avcı Gemilerinin görsel efektini görememesi düzeltildi.
• Corpus Railjack görevlerinden Görev Sonu oyuncu istatistikleri ekranında Aurax Polaris ve Aurax Culveri Moa'ların "Demolyst Öldürüldü" olarak sayması düzeltildi.
• Diğer NPC Mesajlarını etkileyen takım arkadaşı Mesajları düzeltildi.
• Railjack Gox'un oldukça hızlı ileri giderken yönünün değişmesine neden olan çarpışma sorunları yaşaması düzeltildi.
• Vakum Bileşenleri ile donatılmış Sentient'lerin Railjack'e pilotluk yaparken kullanılamaması düzeltildi.
• Bir Railjack'ten Dry Dock'a döndükten sonra Dojo'daki Yakın Dövüş nişangahının Birincil/İkincil nişangahının üstüne binmesi düzeltildi.
• Görev Sonu ekranındaki Intrinsic metninin sıkışık görünmesi düzeltildi.
• Relay Dry Dock'una geri dönerken nadir durumlarda gerçekleşen bir kodlama hatası düzeltildi.
• Railjack yükleme tüneline Stalker veya bir grup Suikastçı geldiği sırada girdiğinizde meydana gelebilecek nadir bir komut dosyası hatası düzeltildi.
• Oyun Kurucu Orbiter'ında Plexus ile etkileşime girdiğinde İstemci tarafında oluşan bir komut dosyası hatası düzeltildi.
• Bazı özel Railjack karşılaşmalarının terk edilmesi durumunda ortaya çıkabilecek zararsız bir kod hatası düzeltildi.

Yeni Codex Fan Galerisi:

b5e0d209df2128287198f7b091791457.png

Call of the Tempestarii beklentisi sırasında, Kodeks'in Fan Galerisi bölümünde şu anda erişime açık parçalar yaratmaları için resmi Warframe Üreticisi Fan Sanatçılarımızdan 5 tanesini görevlendirdik! Bu çarpıcı sanat eseri ile Orbiter'ını süslemek için herhangi bir Sergi öğesini kullan.
Voli tarafından üretilen Sevagoth Lucifuge Miğfer
FloofyDwagon tarafından üretilen Sevagoth
DasterCreations tarafından üretilen Sevagoth Reaper Formu
Zarionis tarafından üretilen Sevagoth Mezar Taşı Formu
RoyalPrat tarafından üretilen Zephyr Deluxe

Optimizasyonlar:

• Tüm platformlar için ağ performansı iyileştirildi.
• GPU süresini etkileyen Grattler efekti için optimizasyonlar yapıldı.
   • Ayrıca Performansı daha da artırmak için Grattler mermi boyutunu da küçülttük.
• Davet ekranı açılışına mikro optimizasyon yapıldı.
• Çekirdek oyun koduna birkaç mikro optimizasyon yapıldı.

Genel Eklemeler:

• Call of the Tempestarii'den özel bir melodi için (burada spoilerlardan kaçınıyoruz) Somachord Kalıntıları eklendi.
   • Bu Kalıntıları Call of the Tempestarii Quest'inde bulabilirsiniz! Eğer bunları ilk turda kaçırırsanız, Quest'i Kodeks'ten tekrar oynayabilirsiniz!

Değişiklikler:

• Klan Dojolarındaki 128 Oda Sınırı artık Dojo Mimarları tarafından görülebilir. Bu sınır her zaman vardı, fakat oyunculara gösterilmiyordu. Bu da odaları inşa ederken/yıkarken kafa karışıklığına sebebiyet veriyordu.
• Dojo Transporter menüsünü görüntülerken, şu anda bulunduğunuz odayı daha iyi belirmesi için oda ismi soluk yazacak ve yanında 'BURADASINIZ!' ibaresi yer alacak.

d00418007c50b51c7b7b15eb9be968dc.png
• Khora'nın Whipclaw görüş hattı kontrolleri artık biraz daha cömert.
   [DE]Ruu’s post'nun gönderisinden alıntı yapmak gerekirse: Artık küçük kayalar veya ayrıntılı zemin geometrisi Whipclaw'ın patlamasını engellemeyecek! Siperin arkasına saklanan düşmanların siper aldığı nesnenin önüne vurursanız Whipclaw tarafından etkilenmezler. Ancak, stratejik olarak siperin yanlarına vurursanız, düşmanlarınızı alt edebilirsiniz.

Düzeltmeler:
• Oberon & Ash Kalıplarının Railjack'e taşınması nedeniyle Eximus düşmanlarınının ganimet tablosunun bozulması düzeltildi.
   • Şimdilik, Eximus Ganimet tabloları normal varyantlarını yansıtacaktır. Bu değişikliğin hemen ardından diğer bazı potansiyel ganimet düşürme yollarını deniyor ve genel olarak Eximus'ta iyileştirmeler yapıyoruz.
• Acolyte'leri amaçlanan Steel Path seviyesi +100 yerine seviye 30'da Cambion Drift Steel Path görevinde ortaya çıkmaya zorlayabileceğiniz senaryo düzeltildi.
• Voidrig'in Guard Mod'u açık iken ölmenin oyuncu hareketini engelleyebileceği senaryo düzeltildi.
• Razorwing etkinken Reave (Helminth Subsume aracılığıyla) kullanıldığında düşmanların Titania'yı hedefleyememesi düzeltildi.
• Melee Guidance'ın Aura Gücü Modlarından etkilenmemesi düzeltildi. Bu, Ash'in Bladestorm klonlarının (muhtemelen Mirage & Equinox klonlarınında) size auralarından geçici Yakın Dövüş Kombo Süresi güçlendirmeleri vermesine neden oluyordu.
• Deimos'un altındaki gizli alanlarda bulunan Deimos Captura Sahnelerinin Satılamaması veya Takas Edilemez olması düzeltildi.
• Deimos Heart Captura Sahnesinin yanlış açıklaması düzeltildi.
• Halikar Wraith'in doğru Riven Eğilime sahip olmaması giderildi.
• Halikar Wraith' Sohbete Bağla yapamama sorunu düzeltildi.
• Necramech ve Archgun XP'sinin, görev tamamlandığında Necramech ölmüşse, Kurucu oyuncu için gösterilmemesi sorunu düzeltildi.
• Dost Specter'larının sürekli silah takas animasyonlarında sıkışıp kalması düzeltildi.
• Dünya Durum Penceresi bazıları veya tümü tamamlanmış olmasına rağmen her zaman 5 Steel Path Akını olduğunu göstermesi düzeltildi.
• Zephyr'in, Sanctuary Onslaught portalından geçerken Divebomb animasyonunda takılıp kalması giderildi.
• Bir aşamasını tamamladıktan sonra kazanılan Mevki miktarını yanlış gösteren Görev İlerleme ekranı düzeltildi.
• Görevden çıkarken sohbete yazmanın hem Sohbet hem de Görev Sonu ödülleri arama çubuğunda görünmesi sorunu giderildi.
• Baza Prime Dipçik'in oyun içi Pazar simgesi düzeltildi.
• Vasca Kavat Imprint için eksik cins türü düzeltildi.
• Leverian dioramalarındaki metinlerin açık renkte bir UI Teması kullanılırken okunmasının zor olması düzeltildi. Nidus, Orokin, Tenno).
• Imperator Festive Syandana'nın, Octavia Prime'ın diğer Imperator Syandana'lar gibi boynuna değil sırtına yapışması sorunu giderildi.
• Morgha Alt Fire ile ilgili ses sorunları giderildi.
• Halikar Wraith ile ilgili ses sorunları giderildi.
• Vox Solaris Görevi sırasında K-bombasını patlatmaya çalışırken oluşan bir kodlama hatası giderildi.
• Mirage'ın Sleight of Hand yeteneğini kullanırken oluşan bir kod hatası giderildi.
• Sentient çok yönlü lazer saldırısıyla ilgili kodlama hatası düzeltildi.
• Chesa Kubrow bir düşmanı etkisiz hale getirmeye çalıştığında ortaya çıkabilecek zararsız bir komut dosyası hatası giderildi.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...