Jump to content

game crashing after clicking play from client


Recommended Posts

Hi

I'm facing an annoying issue, when I click play from the client window the game doesn't load and a little window pop up to report the error to the support but nothing happening after this.

there was no update or anything changed to cause this issue at my end.

this issue appeared at the date of 7/6/2021.

Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

one more user here experiencing this. I'll add that I'm opening Warframe from the Epic Games Launcher, just in case it helps with the investigation

 

#DERebecca

Edited by -Oni-Bushido-
Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

Even I am facing the same issue... Now I can't even play the game 

WAR-3135640

This is the code I got recently.

Edit: I am currently playing from the Epic Games launcher

Edited by Keri91
Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

same problem, started today...  never had this before

verify cache does not help. drivers updated.

PC, Epic launcher

Edit: WAR-3135652

Edited by Bottleaxe
Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

Same error I'll try with disabling full screen after optimizing my cache.
Confirmed that windowed mode is the only working solution for now.

Edited by Tito_Sharp
Link to post
Share on other sites

Hi everyone! Corey from the Community team here. Thanks for reporting and sorry for the disruption. 

I just created a PSA thread here that essentially states that Epic Games and DE are aware of the issue, and that Epic Games is working on a fix. I will update both my thread and this thread once we have confirmation that the fix is live! 

As many of you have pointed out already, a current work around is to run the game in windowed mode rather than full screen. You can disable full screen mode from within the launcher. 

Thanks! 

UPDATE: as of 6:00 PM EST he fix is now live via the Epic Games Store. Please fully close your Epic Games Store Launcher then reopen to resolve the issue. 

  • Like 3
Link to post
Share on other sites

I had this problem yesterday, uninstall and reinstalled via Steam. Problem gone. The only reason I was running via Epic was to get the weapon skins from a few months ago.

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...