Jump to content

Duyuru: Twitch Dropları için Parola Değişimi Sonrası Hesapların Yeniden Bağlanması!


[DE]Teo
 Share

Recommended Posts

Merhaba Tenno!

Birçoğunuzun bildiği gibi, Twitch kısa süre önce bir güvenlik ihlali yaşadı. Birçok kullanıcı güvenlik önlemi olarak şifrelerini sıfırlamaya başladı.

Twitch şifrenizi sıfırlamayı seçerseniz (ki yapmalısınız!), Drop kazanmak için Warframe hesabınızı Twitch hesabınıza YENİDEN BAĞLAMANIZ gerekecektir, çünkü şifre sıfırlama yeniden bağlanmayı gerektirir.

Hesaplarınızı bağlama işlemini https://www.warframe.com/tr/user adresinden gerçekleştirebilirsiniz. 


Hazır konuya değinmişken Twitch Drop'unuzu nasıl alacağınızı hatırlatmak isteriz:

Bir Drop varken canlı yayına katıldığınızda, sohbet penceresinin üst kısmında Drop ile ilgili daha fazla ayrıntıyı bir bakışta görmek için genişletilebilen bir sohbet mesajı ile karşılaşacaksınız.

Sağ üstte yer alan Twitch simgesine tıkladığınızda, Twitch Drop'u almaya ne kadar yakın olduğunuzu gösteren bir ilerleme çubuğu göreceksiniz. Drop'a tıklayarak Drop'lar hakkında daha fazla ayrıntı içeren Warframe Twitch Drop ana sayfasına erişebilirsiniz.

Twitch Drop şartlarını karşıladığınızda (30 dakika izleme süresi vb) sohbet penceresinde Drop'unuzu manüel olarak almanızı belirten bir bildiri belirir.

Eğer bu bildiriyi kaçırır ve sohbet üstünden talep etmezseniz Twitch Envanterinize gittiğinizde dropunuz talep etmeye hazır olarak sizi bekleyecektir: https://www.twitch.tv/drops/inventory

Twitch Drop'un teslim edilmesi için manuel olarak talep etmeniz gereklidir.

Talep edildikten sonra, Twitch Drop'un bağlı Warframe hesabınıza ulaşması 5-10 dakika sürebilir. Drop size teslim edildiğinde Teshin sizi oyun-içi gelen kutunuzda karşılayacaktır.

Teşekkür ederiz!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...