Jump to content

Teşekkürler Tenno. 2022'ye Yelken Açıyoruz!


[DE]Teo

Recommended Posts

Tenno,

Adını ilk duyurduğumuzdan beri uzun yıllar geçse de "New War"ın tüm platformlarda yayınlanmasından bu yana 1 hafta geçti. New War, 2018'den bu yana bizim projelerimizden biriydi ve yıllar içinde farklı formlara büründü. Nihayetinde bundan 1 hafta önce, yıllar boyunca eklenen Warframe'in unsurları üzerine inşa edilmiş olarak yayınlandı.

Başardık. New War'ı tüm zamanların en büyük hikaye güncellemesi yaptığınız için teşekkür ederiz. Tepkiniz için çok heyecanlıyken, sabrınız ve coşkunuz için ise minnettarım - teorilerinizi ve oyun içerisinde geçmiş ve gelecek arasındaki bağlantıları fark eden insanların yorumlarını okumayı seviyorum - bu hikayenin parçalarını çözmek iyi hissettiriyor. Eğer Questi oynadıysanız birçok yeni ilginç şeylerin ortaya çıktığını görmüşsünüzdür. 2012'nin ilk Kapalı Alpha günlerinden beri, Warframe'in farklı ve benzersiz olması arayışına girdik. Bizim için New War'ın yayınlanması, ekibimizden ve topluluğumuzdan belirli sebeplerden ötürü ayrı düşmemizin neredeyse 2 yıllık ayrılığında unutulmaz bir iz bıraktı.

Bu Quest gerçekten de topluluğun ve topluluk yapısının inşa ettiğimiz Warframe dünyasına ve hikayesine hakim olduğunuza olan güvenin bir kanıtıdır. New War'ın yapı taşları, Warframe'in özel hikayesini anlatmak isteyen 300'den fazla geliştirici ve stüdyo çalışanı tarafından sevgiyle hazırlandı. Bu senin hikayen. Ve bu hikaye daha yeni başladı.

Çok sayıda "bu oynanış şekli kalsaydı" şeklinde talepler gördüm ve biz de sizlerle bu duyguları paylaşıyoruz, bu yüzden bu değişiklikleri oyuna tamamen Quest odaklı olmayan başka yollarla getirmek için bazı heyecan verici deneyler olacak. Güncelleme 31: New War'ın kapsamını göz önüne alındığında bu Güncelleme yalnızca Quest'e odaklıydı. 2022'yi ise bundan sonrasına adadık: Warframe için doğru şeyleri yapmakla dolu bir yıl. 2021 tamamıyla iyileştirmeler ve New War'ın çıkışı ile ilgiliydi. Lich ile Kız Kardeşleri, Proxima ve Kara görevlerinde birbirlerine bağladık. Railjack ve Arsenal üzerinde revizyonlar gerçekleştirdik. Ama şimdi, Warframe üzerinde çalışmak için hiç bu kadar enerjik hissetmemiştik ve 2022'yi şimdiye kadarki en iyi yılımız yapmayı size borçluyuz.

New War'ın keyfini çıkar. 2022'de görüşürüz Tenno.

Not: Lütfen spoiler etiketlerini kullanmaya devam edin. Pek çok Tenno bu yolculuğa daha yeni başlıyor!

 

[DE]Steve tarafından yazılan açık mektubun orijinal başlığına buradan erişebilirsiniz.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...