Jump to content

Some ideas to make this game more fun (Turkish)


D4rk4rr0w

Recommended Posts

Merhabalar oyundakı bazı insanlar oyunda end gamein çok eylenceli olmadığını veya oyunda yapıcak çok bişey olmadığını söylüyor. Ben oyunda biraz ilerlesem de oyundakı çoğu şeyi yapmadım daha ama onların neden böyle söylediklerini biraz anlaya biliyorum. Ve birkaç öneri yapmak istiyorum. İlk dikkatimi çeken görevlerde uzun süre kalmanın çok avantajlı olmaması ve bunun oyuna çok fazla etkisi olduğunu düşünüyorum. Eyer görevlerdeki ödül sistemi geliştirilirse çok daha iyi olur diye düşünüyorum. 
    Onun dışında fokus okullarında ve operatorde biraz deyişiklik yapılması çoğu oyuncunun istediyi bir şey diye düşünüyorum ve bende böyle bişey olursa sevinirim.
   Görevlerdeki taktiksel zorluğun birazcık artırılması iyi olur diye düşünüyorum. Görevlere farklı objektivler getirilerek veya ekstra farklı mekanikler ekleyerek görevleri daha eylenceli yapıla bilir diye düşünüyorum. Ve bu yeniliklerle beraber Warframin çok daha eylenceli ve herkezin daha çok seviceyi bir oyun olucağına inanıyorum. Zamanınızı ayırdığınız için teşekkürler.

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...