Jump to content

Güncelleme 31.1.0: Echoes of War


[DE]Unsal

Recommended Posts

Güncelleme 31.1.0: Echoes of War


Yıl 2022 ve Digital Extremes yılın ilk Ana Güncellemesi ile geri döndü - kabaca 4 GB kadar değişikliğimiz var!

2 aydan kısa bir süre önce New War Questi tüm platformlarda yayınlandı. Yeniden oynanabilirlik özelliğini lansman için hazır etme hedefimiz zamanında gelmedi, ancak bu özelliği 2022'nin ilk Güncellememize hazır hale getirmeyi önceliğimiz haline getirdik. New War'a verilen tüm destek ve tepkiler için minnettarlığımızı tarif edecek doğru bir kelime henüz yok ve umarız istediğiniz kadar tekrar oynamaktan keyif alırsınız!

2022 için Warframe fırınında daha çok fazlası var - bu yolculuğa çıktığınız için teşekkürler!

Bazı bölümlerde Açık Test Kümesine değindiğimizi fark edebilirsiniz. Açık testlerimize katılan herkese teşekkür ederiz! Güncelleme notlarında da görebileceğiniz bazı değişiklikler yaptık.

2182826bb07101da949d31ee7e1ce0dc.jpg

NEW WAR ARTIK TEKRAR OYNANABİLİR!

New War Questini yeniden deneyimle Tenno! Kodeks'ten New War Quest'ine erişim sağlayıp tekrarlayabilirsin. Lütfen bu Tekrarın kesintisiz olduğunu ve ilk oynayışınızda olduğu gibi Quest'ten çıkamayacağınızı unutmayın, bu nedenle planlarınızı buna göre yapın.

SPOİLER POLİTİKASI

Bu quest, Warframe ve Warframe'in geleceği hakkında önemli Spoiler'lar içeriyor. New War 15 Aralık'tan beri yayında olmasına rağmen, bu questi henüz ilk kez deneyimleyecek olan Tenno'lar var. Lütfen tüm Tenno'ların bunu kendilerinin deneyimlemesine izin verin ve nazik olun. Konu hakkında konuşmak istiyorsanız spoiler etiketleri kullanın ve deneyimi başka biri için mahvetmeyin. İçerik Oluşturucular, spoiler içeriğini açıkça etiketlemeli ve spoiler içermeyen küçük resimler kullanmalıdır.

Quest geçici Alt Forum konumuzda tartışılabilir.

Quest tekrarı ile ilgili notlar (ağır spoiler içerir):

Spoiler

"Son seçim" anında, farklı şıkları deneyim amaçlı olarak seçebileceksiniz. Questi tamamladığınızda ilk oynayışınızda yapmış olduğunuz seçim geçerli kalacaktır.

Ek olarak, New War sonrası Eidolon Ovaları ve Orb Vallis'e 3 yeni New War Şarkı Parçası eklendi. Oyuncu geri bildirimlerine dayanarak, bu Parçaları sabit hale getirdik, yani her zaman aynı noktada olacaklar (Fortuna Parçalarından farklı olarak) ve her biri 1 tarama gerektirecek. Diğerlerinin onu bulmasına yardımcı olması için Tenno onları taradıktan sonra oldukları yerde kalacak!

Aşağıdaki Şarkı Parçalarına bir göz at:

• Narmer için
• Melez Yaratıklar
• Güneş Katili

24de463341df7f5cf245d23dd39e3c62.png

TENNOGEN ROUND 21 - BÖLÜM 1 
21. Turdaki bu ilk tasarım serisinde Warframe'leriniz, Silahlarınız ve daha fazlası için heyecan verici Skinler ve Özelleştirmeler bulacaksınız! Şimdi Steam başlatıcısı aracılığıyla onlara göz atın ve Warframe Topluluğundan çalışkan Tenno tasarımcılarını destekleyin.

WARFRAME SKINLERİ
• Goosmo tarafından dizayn edilen Harrow Algalyst Skin
• Vulbjorn, the graphical walrus tarafından dizayn edilen Wisp Sycorax Skin.
• Malaya ve Awk'Q-Luz tarafından dizayn edilen Wisp Celestist Skin
• Kakarrot2812 tarafından dizayn edilen Titania Pixialyst Skin

SYANDANALAR
• Malaya ve Jadie tarafından dizayn edilen Fei Syandana
• FrellingHazmot tarafından dizayn edilen Laprosys Syandana
• Goosmo tarafından dizayn edilen Draugen Syandana
• Goosmo tarafından dizayn edilen Eklis Syandana

ZIRH
• Led2012 & lex182 tarafından dizayn edilen Avyrdi Omuz Zırhı

SİLAH SKINLERİ
• Kakarrot2812 tarafından dizayn edilen Ksara Çift-Elli Nikana Skin

BÖLÜM 2 yakın zamanda gelecek! Hangi Skinlerin geleceği hakkında bilgi için buraya tıklayın.

192701d20476d57eda8a509f3cc4948f.jpg

HILDRYN EINHERI KOLEKSİYONU

Efsanelerde olduğu gibi Hildryn ile göklerden in. Çağlar boyunca yankılanan efsaneyi gösteren bir skin. Güç ve zafer!

Hildryn, en iyi demir dövücü zanaatkarının ocağında dövülerek yeniden doğuyor. Onun ihtişamının efsanesini bu lüks eşyalar ile Arsenal'ine ekle. Hildryn Einheri Skin, Blodgard Balta Skin ve Brising Syandana içerir.

BLODGARD AĞIR KILIÇ SKIN
Kahramanların ellerine layık ustaca yapılmış bir silah - tam da bir tanrıçaya layık. Bu skin'i herhangi bir Baltana armağan et.

BRISING SYANDANA
Güneş, galiplerin üstünden doğup, mağlupların arkasından batar. Destanın da böyle yazıldı. Bu sıradaşı Syandana ile kendini süsleyip, güneşe layık olduğunu kanıtla.

YENİ WARFRAME AUGMENTLERİ

Frost: Biting Frost: Pasif Yetenek
Frost, donmuş düşmanlara karşı %200 Kritik Şans ve %200 Kritik Hasar kazanır.
*Cephalon Suda ve Steel Meridian Sendika Tekliflerinden edinilebilir.

Gauss: Termal Transfer: Termal Sunder
Menzildeki müttefikler, 30s boyunca %75 ilave Element Hasarı kazanır.
*Arbiters of Hexis ve Perrin Sequence Sendika Tekliflerinden edinilebilir.

Grendel: Gourmand: Feast
Feast Augment: Enerji yerine 200 Sağlık tüketir ve 30 Sağlık Azalması başlatır.
*Red Veil ve Steel Meridian Sendika Tekliflerinden edinilebilir.

Yareli: Surging Blades: Aquablades
3 tuşuna basarak Aquablade bıçaklarının kestiği düşman başına %10 Hasar kazanan tek bir Aquablade fırlat. Merulina üzerinde fırlatmanın Enerji maliyeti yoktur.

• Test Kümesi değişikliği: Yareli'nin Surging Blades Augment'i artık hasar bonusunu yalnızca etrafında dönenler tarafından yapılan vuruşlar yerine, bıçağı fırlatarak yapılan vuruşlardan oluşturabiliyor. Aquablade'i menzilli bir saldırı olarak fırlatmak artık ekstra enerjiye mal oluyor, ancak Merulina'yı kullanıyorsan bu geçersizdir.
*Cephalon Suda ve New Loka Sendika Tekliflerinden edinilebilir.

DÜŞMAN SİLAH ÜRETİMİ - YAŞAM KALİTESİ DEĞİŞİKLİĞİ

Düşman silahları havuzu büyüdükçe ve sen de bu silahları teker teker envanterine ekledikçe, tam olarak istediğin silaha sahip bir Düşmanı (Larvling veya Aday) bulmak doğal olarak zorlaşır. Bu Düşman Silah Üretimi Yaşam Kalitesi değişikliği, bir Düşman Adayının (Kız Kardeş) veya Larvling'in (Kuva Lich) hangi silahla ortaya çıkacağının belirlenmesindeki şans oranını zaman içinde rastgele olmaktan azaltmak içindir.

Nasıl çalışır:

Bir Soyu atlayarak (onlara Merhamet etmemeyi seçerek), ortaya çıkan silah daha sonra o Düşman neslinin devamı için bir "reddedilenler" yığınına konur, yani bir daha ortaya çıkmayacak ve her "reddettiğinde" potansiyel silah havuzunu azaltacaktır.

Bir Düşmanı kabul ettiğinizde reddedilen silahların listesi temizlenir ve süreç, bir sonraki Düşman aramaya başladığınızda hem Kız Kardeş hem de Kuva Lich için temiz bir sayfadan yeniden başlar. Bu liste temizliği hem Kız Kardeş hem de Kuva Lich için geçerlidir, yani seçilen Düşman Dönüştürüldüğünde veya Yenildiğinde, liste her iki taraf için de temizlenir.

Test Kümesi değişikliği: Kuva Lich/Kız Kardeş silah reddetme listesi artık olası her silahı reddederseniz sıfırlanacak.

SEZON ETKİNLİKLERİ

YILDIZ GÜNLERİ & TENNOBAUM!

521df555e17a4d25cab6f57470c0ccc1.jpg

Yıldız Günleri, Yıldıztozu! Havada aşk var, Ticker bundan emindi. Bugünden başlayarak 23 Şubat 2022 saat 22: 00'de kadar Borç Senetlerini takas edip Ödüllerini talep etmek için Fortuna'da özel bir festival standında onu ziyaret et.

bda0642702953f1405e64d228fa9f23e.jpg

 

Görkemli Eros Ephemera, Neon Eros Kanatları dekorasyonu ve Eros Ok Skin ile birlikte geri döndü ve üç yeni sezonluk Glif'i kaçırma; Yıldız Günleri Ordis, Yareli ve Grineer Glif.

4af3fcf0e3523acaee54e6a8cbc05dea.png

Ayrıca, Ultra-özel Ticker Peluşu için Orbiter'inde bir yuva bul - artık Ticker'ın bazı bilge sözler söylediğini duymak için yerleştirildiğinde etkileşime geçilebilir!

Geçen yılın Yıldız Günlerinden Ticker Peluşuna zaten sahipsen, geçmişe dönük olarak etkileşimli bir bileşen de eklendi!

5a4ab5f7c4568c62a6783d07740aa868.jpg

Sevgililer sezonu için oyun içi Market'e aşağıdakiler de eklendi - bunları 'öne çıkanlar' bölümünde bulabilirsin:

• Sevgililer Günü Renk Paleti - 1 Kredi!
• Donwyn Glif Paketi I
• Donwyn Glif Paketi II

Tennobaum eşyaları, Ticker'ın Yıldız Günleri Tekliflerinden elde edilebilir!
• Solstice Acceltra Skin
• Solstice Skiajati Skin
• Solstice Kuva Pelerini
• Frostfall Ephemera

TennoBaum kutlamalarımız bu yıl biraz farklı olacak! New War'ın Aralık ayında yayınlanması gibi faktörler nedeniyle, bu yılki TennoBaum ve Yıldız Günlerini Şubat ayında birleştirmeyi seçtik.

TennoBaum 2020'nin şenlikli aksesuarları, Ticker'ın Yıldız Günleri tekliflerinin bir parçası olarak geri dönüyor ve TennoBaum bağış geleneği, Warframe topluluğu adına bir yardım kuruluşuna (9 Şubat'ta duyurulacak) yapılacak bağışla devam edecek. Bu yıl oyun içi hediye etkinliği ve çevrimiçi takip aracı olmayacak olsa da, hediye verme ruhunu 10 Şubat'taki özel TennoBaum x Yıldız Günleri canlı yayınına taşıyacağız ve bu da bizim Prime Time hediyeleşmemiz olacak!

*Devstream #159'da gösterildiği gibi, Yeni Ay Yılı kutlamalarımız yakında geliyor! Beklemede kalın!

DOJO EKLEMELERİ

Dojo Mimarları hazır mısınız?? Birkaç yeni Dojo Dekorasyonumuz ve ayrıca bazı yeni Odalarımız var! İnanılmaz kreasyonlarınızı yeniden görmek için sabırsızlanıyoruz.

Yeni Odalar
• Dünya Ormanları Odası
• Uranüs Odası

02ad0dd780ea493d57e68f911e8db90d.png

Yeni Dekorasyonlar
• 100 adet Grineer Orman ve Okyanus temalı Dekorasyon oyuna eklendi! Su pompalarımız, türbin kanatlarımız, klonlama makinelerimiz ve çok daha fazlası var!

GENEL EKLENTİLER:

• Efsanevi Seviye 2 Testi şimdi nitelikli Tennolar için hazır! Bu yapımı hazırlamaya çalışırken gösterdiğiniz sabır için teşekkür ederiz.
• Tam Heterokromi etkisi için Operatör'lerin her iki gözünü de ayrı ayrı özelleştirme özelliği eklendi.

f1d53397fb0b9bcdf3ecc17de4ef3db6.jpg
• Operatör skini için 20 yeni renk seçeneği eklendi!

2088159386869e9074a98b392cdad326.jpg
 

• Gelecekteki bir Güncelleme, New War varyantına uyum sağlaması için geliştirilmiş Operatör ten dokuları getirecek.


•Yeni bir Grendel yetenek ipucu eklendi:

• "Feast ile kusulan düşmanlara zaman içerisinde verdiği hasar, Regurgitated'in düşmanlara verdiği hasar ile Nourish'in yetenek kullanımında kendini iyileştirmesi, Grendel tarafından yenen düşmanların seviyesiyle orantılıdır."

• Vox Solaris Questine K-Drive'dayken ikincil silahınızı kullanabileceğinizi belirten bir bilgi çubuğu eklendi.
• Daha az ekran alanı kaplaması için Captura kontrolleri listesi küçültüldü.
• New War Sonrası Eidolon Ovalarına yeni Thumper varyantları eklendi! Narmer Bounty görevlerini seçerek bu Thumper'ları ovaların etrafında devriye gezerken göreceksiniz.

• Düşme tabloları, benzerleri ile aynıdır.

OPTİMİZASYONLAR:

• Daha hızlı bir Warframe deneyimi için derleyicimizi yükselttik ve tüm kod tabanında küçük optimizasyonlar gerçekleştirdik. Bunun gözle görülür bir kararlılık değişikliğine sebep olmayacağını tahmin ediyoruz, ancak herhangi bir tuhaflık ile karşılaşmanız durumunda lütfen bize bildirin.
• En son Windows Güncellemelerine sahip olmayan sistemler için desteği iyileştirmek adına Dx12 başlangıcında küçük bir değişiklik yapıldı.
Oyun içi Kodeks için küçük optimizasyonlar yapıldı.
• Birkaç genel optimizasyon yapıldı.
• Dx12 için genel performans iyileştirmeleri yapıldı.
• Infested Corpus Gemisi haritasına yönelik çok sayıda optimizasyon yapıldı.
• Dx12 başlatılışının iptali sırasında meydana gelen çökme düzeltildi.
• PC görüntü işlemesi için sistemik mikro optimizasyonlar yapıldı.
• Birkaç tek karelik takılmalar optimize edildi ve potansiyel nadir bir çökme sorunu düzeltildi.
• Grineer Yerleşkesi haritasındaki Savunma alanına yönelik çok sayıda optimizasyon yapıldı.
• Oyuncunun bir K-Drive, Necramech veya Operatör'e her geçişinde yaşanan küçük takılma düzeltildi.

• Navigasyon başlangıcında mikro optimizasyonlar yapıldı.
• Akışı ve yüklemeyi seviyelendirmek için küçük optimizasyonlar yapıldı ve ana bilgisayarlar için meydana gelebilecek çok nadir bir kilitlenme düzeltildi.
• Dx12 ve klasik motorda yükleme için mikro optimizasyon yapıldı.
• Grendel aşırı miktarda düşman tüketip onları kusmaya başladığında (90+ düşman) oluşan çökmeler ve aşırı performans aksaklıkları düzeltildi. Performans adına, Grendel tarafından herhangi bir zamanda yenebilecek 40 düşman sınırı ekledik ve çok sayıda düşmanın kusmasını sağladık.

YÜZEY YANSIMASI DEĞİŞİKLİKLERİ:

Gelişmiş Grafik Motoru, altın, bronz, krom ve diğer metallerin kalitesini ve gücünü iyileştiren modern yüksek kaliteli doku formatını kullanması için yansımaları yeniden oluşturuldu. Bu değişiklik parazitlenmeyi azaltır, metalleri daha canlı ve nihayetinde genel olarak daha dengeli hale getirir. New War'ın tekrarı sırasında görsel olarak zevk alacağınız pek çok değişiklik var!

fbf15ba931b38eb05b696090ae60a2ee.png

 

ARAYÜZ DEĞİŞİKLİKLERİ:

• Kemerlerinizi bağlayın: Arsenal Ekranının tüm dikdörtgen simgelerini karelere dönüştürdük. Bu, daha önce dikdörtgen simgeler kullanan Arsenal, Operatör ve Kodeks gibi yerler için geçerlidir.

• Geliştirici ekibimizden bilgi: Şu anda kelimenin tam anlamıyla binlerce kopyalanmış simgemiz var. Her öğe hem dikdörtgen hem de kare olarak görüntülemeyi desteklemek zorundaydı, ancak şimdi her şey karelere dönüştürüldüğünden, tüm dikdörtgen simgeleri yakında silinecek. Bu, silme düğmesine bastığımızda oyun dosyasının boyutunu küçültecek - gelişmeler için takipte kalın! Eğer simgelerle ilgili tuhaflıklar görürseniz (ezilmiş/gerilmiş/kırpılmış vb.) lütfen bize bildirin.

• Seçenekler menüsü bazı yenilikleri getirmek ve eskileri yeniden düzenlemek için elden geçirildi! Bu, yakın gelecekteki bir Güncellemede devam edecek olan Seçenekler menüsü yenileme çabalarımızın küçük bir parçasıdır, takipte kalın!

dacdd9a1578d36d1af289add9144d8eb.jpg

• YENİ: Erişilebilirlik seçeneklerinin artık kendi sekmesi var! İlgili VİDEO ve ARAYÜZ erişilebilirlik seçeneklerini artık burada bulabilirsiniz.
• OYNANABİLİRLİK, SİSTEM olarak yeniden adlandırıldı ve SOHBET, SOSYAL olarak yeniden adlandırıldı.

• Ağ bağlantılarıyla ilgili tüm seçenekler, Sistem altında yer alan "Ağ" başlığına taşındı.
• Tüm arkadaş/hediye/takım kurma isteği seçeneklerini Sosyal altındaki "Gizlilik" başlığına taşıdı.
• Tüm sohbet kanalı seçenekleri, Sosyal sekmesi altındaki "Sohbet" başlığına taşındı.
• Sohbet Görünümü başlığı altındaki tüm sohbet görünümü seçenekleri Sosyal'e taşındı.

• EKRAN VİDEO olarak yeniden adlandırıldı.

• 3 yeni başlık eklendi: Görüntü, Grafikler ve Gelişmiş. İlgili seçenekler başlıklar içine taşındı.

• SES sekmesine 3 yeni başlık eklendi: Ses, Ses Karıştırıcısı ve Ses Tonu. Respective options have been moved within the headers.
• ARAYÜZ sekmesine 1 yeni başlık eklendi: Kullanıcı Arayüzü (HUD ile birlikte). İlgili seçenekler başlıklar içine taşındı.

• "Ürün Etiketleri", "Kullanıcı Arayüzü Temasını Özelleştir" ekranına taşındı.

ORB VALLIS KORUMA DEĞİŞİKLİĞİ:

• İzler ve Yatıştırıcının halihazırda mevcut olan Koruma yöntemine ek olarak, Orb Vallis'teki tüm hayvan türleri artık vahşi doğada ortam koşullarında bulunabilir! (Bolarola, Sawgaw, Kubrodon, Horrasque, Stover, Pobber, Vermink). Türlerin nesli tükenmekte olması nedeniyle, en nadir alt türleri bulabilmek için takip gereksinimi devam edecektir.

GENEL DEĞİŞİKLİKLER:

• Test Kümesi değişikliği: Grendel tarafından yenebilecek düşmanlara 40 düşmanlık üst sınır eklendi ve performansı etkilemesi, ve hatta çökmelere sebebiyet vermesi gerekçesiyle düşman kusması yayılımı değiştirildi.
• Cambion Drift bitki örtüsünde daha az parıltı olmasını ve görselliği iyileştirmesi için kapsamlı çalışmalar yapıldı. Bu, azaltılmış spor parçacıklarına ve genel kırmızı renk temasındaki azalma ile elde edilmiştir.

04abe4e7fd0f7207c35303596092bc9a.png
• Düşman takviyeleri artık, Eidolon Ovalarındaki Bountylerinde yer alan Drone Kaçırma görevleri sırasında daha sık ortaya çıkacak ve Drone'un yanında koşarken karşılaşılan düşman yoğunluğunu artıracak ve bekleme süresini azaltacak.

• Buradaki basit mantık, Drone'u koruma çabalarınızın değerli olduğunu hissettirmek için bu Bounty'e biraz daha heyecan getirmektir.

• Düşman takviye birlikleri artık Eidolon Ovalarındaki Yok Etme ve Suikast görevlerinde daha sık ortaya çıkacaklar.

• Ek olarak, mağaralarda ortaya çıkan takviyeler artık çevreyi umursamadan boş boş devriye gezmek yerine oyuncuyu kovalamaya daha meyilli olacak.

• Pluto Promia ve Corpus Veil Proxima bölgelerindeki Corpus Crewships'ten düşen MK II ve MK III silahlarının düşme oranı (%12.50) Nadir olarak birleştirildi.

• Önceden Talyn ve Vort MK III, %0,65 şansla Efsanevi drop iken, diğerleri %24,35'lik bir ihtimalle Nadirdi. Vort ve Talyn MK II %5,64 şansla Nadir, diğerleri ise %19,36 ile Nadirdi. Nadirlik açısından aynı sevideki silahların farklı nadirlik seviyelerine sahip olmaktansa artık her silahın daha eşik şekilde düşme şansı var.

• Railjack Mürettebatı Kuva Liches ve Sisters of Parvos artık oyuncuları ve diğer Mürettebatı Canlandırabilir!
• Lavos'un Vial Rush'ı performans açısında biraz değiştirildi. Vial Rush kullanıldığında, önceki Vial Rush bölgeleri kaldırılır, ancak kalan süreleriyle orantılı olarak bir defalık hasar verecektir.

• Artık Dojo'nuzdaki mevcut bir Giriş Alanını değiştirebilirsiniz. Önceden, yeni bir tane yerleştirmek için orijinal Giriş Alanını yok etmeniz gerekiyordu.
• Nechramech çağırma Efekti iyileştirildi ve çağrı animasyonları eklendi.
• Koşu dönüş hızına daha iyi uyum sağlamak için Yay animasyonu iyileştirildi.
• Grineer Sealab haritasında bazı ışıklandırma güncellemeleri yapıldı.
• Çarpışmayı daha doğru hale getirmek için Orbiter Arsenal zemini güncellendi.
• Bazı Grineer Skipyard harita görev türlerinde neredeyse hiç görünmeyen nadir kutucukların sıklığı iyileştirildi.
• Gelişmiş Grafik Motoru seçeneği kullanılırken saç/kürk görünümü yumuşatıldı (Geçici AA değişmeden kalır). Gölgelendirme biraz daha rafine edildi.
• Ogris ve Kuva Ogris Nightwatch Napalm Efekti daha net ve enerji rengini tutarlı bir şekilde kullanacak şekilde değiştirildi.
• Zarr alt-ateş Efekti eklendi.
• Grineer Ormanı haritasındaki şelale efektinin renkleri düzenlendi.
• Müttefiklerin istatistikleri Oberon'unkilere göre hesaplandığından, Oberon'un Pasif açıklaması 'buff'tan 'link' olarak değiştirildi.
• Grineer Tersaneleri haritasında, Harita dışında kalan yapay zekanın yol bulmasına düzeltmeler ve iyileştirmeler yapıldı.
• Mekana daha canlı bir his vermek için Cambion Drift yeraltı tünellerinin çeşitliliğini ve rastgele dağılımı arttırıldı.
• Amalgam Furax Body Count Modu artık Yakın Dövüş öldürmelerde bir Blast proc'u ve sersemletme uyguluyor.

• Orijinal Mod açıklaması, "Yakın dövüş ile öldürme 15m içindeki düşmanları yere düşürür" şeklindeydi ancak bu işlev, 27.2 Güncellemesinde Patlama Durumu artık düşmanları yere sermeyecek şekilde değiştirildiğinden beri eksikti. Patlama Durumuna ek olarak, revizyon öncesi orijinal işlevini geri döndürmek için sersemletmeyi de ekledik. Modun işlevine daha uygun olması için açıklama da güncellendi.

• Mücevherler, Cevherler ve türetilmiş türlerin Açıklamalarına konumlar eklendi.
• Düşmanlar artık gözden uzak bir hedefi vurmaya çalışırken duvarlara el bombası atmayacak.
• Revenant'ın Mesmer Skin Efektinin parlaklığı azaltıldı. Artık Archwing'deyken de gizlenecek.
• Uçan düşmanlar üzerindeki Parazon Bitirici basma kaldırıldı, çünkü söz konusu Bitirici'ye müsait olabilmeleri için düşmanların yerde olması gerekiyor.
• Parazon'a Crawler Bitirici animasyonları eklendi.
• Düşmanlar tarafından kullanıldığında aşağıdaki silahları PBR'ye dönüştürdü:

• Glaxion
• Jat Kittag
• Vulkar
• Supra

• Pobber'lerin ve Kuaka'ların eğimli arazi performansı iyileştirildi.
• Gas City kapı tarayıcıları artık daha hoşgörülü ve tetiklenmeleri azaltıldı.
• Arsenal'i kullanmak artık NPC'lerden ve Evcil Hayvanlardan gelen arka plan diyaloğunu sessize alacak.

CAPTURA DÜZELTMELERİ

• Daha az ekran alanı kaplaması için Captura kontrolleri listesi küçültüldü.
• Eidolon Ovaları Captura Sahnesinde poz ayarına ince ayar yapamama sorunu düzeltildi.
• Captura Açık Renk ayarları değiştirildiğinde Warframe'inizin yönünün hızla değişmesi düzeltildi.
• Captura ekranlarında, daha uzun dillerde görülen bazı metin çakışmaları düzeltildi.

NEW WAR YENİDEN OYNANABİLİRLİK DÜZELTMELERİ

New War yeniden oynanabilirliğin testi için Açık Test Hafta Sonuna (ve muhtemelen ilk kez Questi oynayanlar için) katılan herkese teşekkürler! 200'den fazla testçi, New War Questinin tamamını kapsayan raporlarını paylaştı. Bu ana güncelleme sürümü için zamanında, daha büyük sorunlara ve tekrar oynatma işlevini etkileyen sorunlara odaklanmak için elimizden gelenin en iyisini yaptık. Aşağıdaki sorunların çözülmesi için size teşekkür etmemiz gerekiyor:

• New War Questi sırasında Archwing ile girerken Railjack'in yanlış hizalanması düzeltildi.
• Yoldaşınızın New War Quest'te bir ara sahnede görünmesi düzeltildi.
• New War Quest'inin belirli bölümlerinde ışığın yanlış tutulması düzeltildi.
• New War Quest'inin son görevi sırasında belirli anlarda varsayılan özelleştirmelere geri dönme sorunu düzeltildi.
• New War Quest'inin ilk görevinde bir grup Brachiolyst'in Sağlıklarının bir kısmını kaybetmesi düzeltildi.
• New War Questi sırasında önemli bir geçiş anında sonsuz bir yükleme ekranı düzeltildi.
• Belirli bir karakterin Orvius fırlatmasının 'Rip Line' olarak adlandırılması düzeltildi. Şimdi adı 'Orvius Reach'.

Hâlâ araştırılmakta olan bir dizi raporumuz var, bu nedenle gelecekteki Düzeltmeler sırasında daha fazla iyileştirmenin gelmesini bekliyoruz!

DÜZELTMELER:

• Sadece Protovyre Zırhı parçalarından birisi satın alınırsa evrim geçirmiş tüm Protovyre Zırhı formlarının da ( Emergent ve Apex) alınması sorunu düzeltildi. Tam Duyuru metnimiz burada.
• Galvanized Modların "Statü başına bonus Hasar" özelliğinin birçok mermi kullanan silahta çalışmaması düzeltildi.

• Daha önceki bir değişiklik, onları "temel hasara" göre çalıştırmıştı, ancak kod, mermi yerine çarpma davranışına göre yanlış bir şekilde temel hasar alıyordu. Tarayıcı takılıyken Cetus/Fortuna'ya dönüşte oluşan bir çökme düzeltildi.Bu sorun çok yaygındı ve oyunumuzda yüzlerce silah var! Lütfen sabırlı olun ve ağımızdan bir şey kaçarsa güncel raporlar gönderin.

• Bu notta, Galvanized Hedef İşaretlerinin Athodai'nin kafadan vuruşla öldürmelerinde bonus Kritik Şans vermeyen bir sorunun farkındayız ve bunu düzeltmek için araştırıyoruz.

• New War'da Dx12 etkinken ve sinematikleri atlarken oluşan kilitlenme düzeltildi.
• Oyun kurulumu sırasında çok nadir durumlarda meydana gelebilecek olası bir kilitlenme düzeltildi.
• New War Quest'inin son görevi sırasındaki işlevsellik kaybı düzeltildi.
• Shawzin ve Transference aynı anda kullanıldığında yaşanan işlevsellik kaybı düzeltildi.
• Shawzin ve Navigasyon aynı anda kullanıldığında yaşanan işlevsellik kaybı düzeltildi.
• New War öncesi Ova oturumunda Narmer Bounty Görevini başlatabilme yeteneği düzeltildi. Bu, bir dizi ilerleme durdurucu ile sonuçlandı.

• New War Quest'i sırasında bir Mesaj ile ilgili nadir bir DX12 çökmesi düzeltildi.
• New War Quest sırasında oluşan kalıcı bir beyaz ekran düzeltildi.
• Parvos'un Kız Kardeşi Yüzleşme savaşında Merhamet Gösterildikten sonra Oyuncu düşman Tazılarının sonsuza dek orada kalmasının sebep olduğu görev ilerlemesini engelleyici sorun düzeltildi.
• The New War Quest'inde bir karakteri ilk kez özelleştirmeye çalışırken oluşan basit bir kilitlenme düzeltildi.

• Herkese açık oyun Liset'ten başlatıldığında, Sentient Anomaly hedefinin eksik olması düzeltildi.
• Gaz City Sabotaj haritasında, en çok da bu harita Sığınak Hücümu için seçildiğinde fark edilen düşman yumurtlama eksikliği düzeltildi.
• Eidolon Ovaları Ele Geçirme aşaması Bounty bonusunun, ödüller verilmeden önce hedefi başarıyla ele geçirdikten sonraki zaman aralığında düşmanları öldürseniz de başarısız olması düzeltildi.
• New War sonrası Ovalarda arazide gömülü olan bir Zula düzeltildi.
• New War sonrası Ovaları'nda Escort Dronunun devrilmiş bir ağacın altından geçmeye çalışması düzeltildi.
• Bir Oyuncunun, Kurucu oyuncunun Railjack Mancınığına girdiğinde oluşan siyah ekran sorunu düzeltildi.
• Profit-Taker bacak Sağlığının olmaması gereken zamanlarda yenilenmesi durumu düzeltildi.
• Corpus Crewships'in Pluto ve Derin Uzay bölgelerindeki silah düşürme oranlarının eşit olması için düşme oranları düzeltildi.
• Ragdolle giren düşmanların Yareli'nin Aquabladeleriyle vurulamaması sorunu düzeltildi.
• Çağrılabilir Kuva Lich ortaya çıkarken oluşan büyük hacimli anlık yükleme düzeltildi.
• Ticker'ın dükkanında Sözleşmeler menüsünü açarken oluşan ağır anlık yüklenme sorunu düzeltildi.
• Önizlemeye çalıştığınız herhangi bir kozmetik ürünün anında yüklenmesi sorunu düzeltildi.
• Henüz satın alınmamış Stancelar incelenmeye çalışıldığında ortaya çıkan anlık yüklenme sorunu düzeltildi.
• Bir renk özelleştirmesi sırasında tüm Renk Paletleri'nde anlık yüklenme olması ve ardından bir Renk Paleti seçince yine anlık yüklenme olması sorunu düzeltildi.
• Sözleşmeler menüsünde özelleştirme eklentisi olan Mürettebat üyelerine bakarken oluşan anlık yüklenme sorunu düzeltildi.
• Bir Kasaba Merkezine (Cetus, Fortuna ve Necralisk) girildiği sırada oluşan anlık yüklenme sorunu düzeltildi.
• 'Beklemedeki' Teçhizat eşyası etkinleştirildiğinde Sunucu Değişimi ve bağlantı kopmalarına neden olabilecek belirgin bir aksama düzeltildi.
• Büyük kısmı Railjack görevlerinden ve Liset'den dönerken oluşan Dojo takılmaları düzeltildi.
• Apostasy Prologue Questi sırasında meydana gelen bir siyah ekran düzeltildi.
• Maker Quest'inin beyaz ekran ile bitmesi düzeltildi.
• Normal Yakın Dövüş silahındaki Yakın Dövüş Kombosu artması ve özel Yakın Dövüş modunun açık olması (başka silah yok) durumunda Exalted Yakın Dövüş silahıyla blok yapamama sorunu düzeltildi.
• Elde Ağır Silah varken ölüp dirildikten sonra silah değiştirme tuşuyla Ağır Silahı çıkarabilme sorunu düzeltildi.
• Pluto Proxima Fenton'un Alanı görevinde, istenen Harrow Prime Relicleri yerine kasaya kaldırılan Neo P2 Relic'in düşmeye devam etmesi sorunu düzeltildi.
• Duvarların içinden geçilebilmesini mümkün kılan çeşitli Transference sorunları düzeltildi.
• Operatörken, görevle ilgili bir nesne(Veri Bankası, Güç Çekirdeği vs.) alındığında Amp'i ateşleyememe sorunu düzeltildi.
• Elde Sirocco varken Veri Bankası taşındığında oluşan eksik animasyonlar düzeltildi.
• Yerçekimi Taşıyıcısının içindeki Raptor'ı engelleyebilme sorunu düzeltildi.
• Eximus Muhafızının ( ve olası diğer düşmanların), Jupiter Gas City haritasındaki bazı merdivenlerde takılı kalması sorunu düzeltildi.
• Preparation Modunun, Bir Sığınak Hücum Geçidine girdikten sonra maksimum enerji seviyesini ayarlamaması sorunu düzeltildi.
• Henüz hak kazanılamadığı halde Rütbenin yükseltilebileceğini gösteren Ventkids Sendikası sorunu düzeltildi.
• New War sonrası bir karakterle Void Dash atıp hızlıca yuvarlanınca bozuk bir animasyonda takılıp kalması sorunu düzeltildi.
• Eidolon Ovaları Captura Sahnesinde poz ayarına ince ayar yapamama sorunu düzeltildi.
• Açık Renk ayarları değiştirildiğinde Warframe'inizin yönünün hızla değişmesi düzeltildi.
• Belirli görevlerin sinematikleri yeniden oynatıldığında New War sonrası bir karakterin gösterilmesi sorunu düzeltildi.
• Ustalık Seviyesi testlerinde "normal" düşmanların ortaya çıkıp sahte düşmanlara saldırdığı nadir bir vaka düzeltildi.
• Simulacrum'da Deimos Saxum Eximus, Battalyst, Brachiolyst, Choralyst, Conculyst, Oculyst ve Symbilyst'in ortaya çıkmaması sorunu düzeltildi.
• Sorti Kargaşası görevleri için, Yıldız Haritası'ndaki daha alt seviye haritaların seçilememesi sorunu düzeltildi.
• Narmer düşmanlarının Cetus/Fortuna kapılarına çok yakın konumda meydana çıkmaları sorunu düzeltildi.
• Tenet Flux Rifle'a Flux Overdrive Modu takıldığında Arsenal'de çıkan bir arayüz hatası düzeltildi.
• Railjack Yıldız Haritası'na bakarken ortaya çıkan aşırı parlak yansımalar düzeltildi.
• Devam eden bir göreve katılım sağlandığında, ekip arkadaşının Tazısına yönelik bir PH adı görme sorunu düzeltildi.
• New War Questi tamamlandıktan sonra War Within Quest'i yeniden oynanırken Lotus Seslendirmelerinin eksik olması düzeltildi.
• Birkaç Venus Proxima Corpus düşman türünün yanlış adlara sahip olması düzeltildi (Taro Shield Drone ve Taro Railgun Moa yerine Shield Drone & Vapos Railgun Moa).
• Anlık yüklenmeye de sebep olabilecek yanlış Kuva Lich konuşmasının tetiklenmesi sorunu düzeltildi.
• Kostüm tasarımının geri kalanına kıyasla Saita Prime Operatör Kollarındaki aşırı parlak olan metalikler düzeltildi.
• Corpus Gemisi haritasında bir Casus Kasası içinde ortaya çıkan kaçınılmaz bir ışınlanma hacmi düzeltildi.
• Bir yeraltı tüneliyle Cambion Drift'in yüzeyindeki geometrinin çakışmasına neden olan nadir sorun düzeltildi.
• Operatörün yeni bir Animasyon Seti'ne bakarken seçili olanı oynatmaması sorunu düzeltildi.
• Renuntio Speargun Skini kuşanıldığında Javlok mermilerinin gittikleri yöne doğru yanlamasına uçması düzeltildi. Ayrıca, Carcinus Speargun Skin kuşanıldığında Scourge/Scourge Prime ile yaşanan aynı durumu düzeltir.
• Grineer Exo Skold Crewship'lerin Kosma birlikleri yerine Exo birlikleri tarafından kullanılması sorunu düzeltildi.
• New War Questi tamamlandıktan sonra Eidolon Ovaları'nda kalan aydınlatma/efekt sorunu düzeltildi.
• Teralyst'lerin ayak seslerindeki bozuk bir efekt düzeltildi.
• Pazarda Archwing modu/Archwing dioramaları açıkken Verv Ephemera'nın devasa görünmesi düzeltildi.
• Heart of Deimos Questi'nin belirli kısımlarında Wisp'in özel yürüyüş animasyonunun kaybolması sorunu düzeltildi.
• Cetus'ta çarpışması olmayan bir araç düzeltildi.
• Grineer Galleon haritasındaki çeşitli yerlerde oyuncuların takıldığı/sıkıştığı bazı yerler düzeltildi.
• Sands of Inaros Questi'ndeki eksik kapı çerçevesi düzeltildi.
• Mariana Earth haritasında su dokusunun sınırların dışında görülmesi sorunu düzeltildi.
• Jüpiter gas City haritasındaki bazı aşırı parlak yansımalar düzeltildi.
• Captura ekranlarında, daha uzun dillerde görülen bazı metin çakışmaları düzeltildi.
• Orb Vallis'e girildiği sırada duyulan tiz sese yönelik potansiyel düzeltme yapıldı.
• Teshin'den gelen Günlük Ödül mesajındaki bir yazım hatası düzeltildi.
• Çift Helminth sandalye malzemelerinin görülmesi düzeltildi.
• Cambion Drift hayvanlarının Yakalama Aryüzünde cinsiyet istatistiklerinin boş görünmesi düzeltildi. Infested hayvanların cinsiyet değişkenleri yoktur.
• Yalnızca Yakın Dövüş silahları taşırken yere düştüğünüzde, biri sizi dirilttiğinde silahların kılıflanmış gibi görünmesine neden olan kozmetik bir sorun düzeltildi.
• Eidolon Görevlerinde 'Weaken the Grineer Foothold' Ovalarında Zırhlı Kasa sağlık çubuğunun gri görünmesi düzeltildi.
• Railjack'i kullanırken Taktiksel menüsünü açmak/kapatmak için aynı bağlamanın kullanılamaması düzeltildi.
• Ivara'nın Görünmez Oku'nun kendi Yoldaşlarına takılmaması düzeltildi.
• Grineer Yerleşimi haritası sınırlarından taşması durumu düzeltildi.
• Railjack Mancınığına girerken Volatile ve Orphix görevlerinde yersiz görünen ara noktalar düzeltildi.
• Hijack Rover sağlık azalmasının -10 yerine -10s olarak görüntülenmesi düzeltildi.
• Left Templar Prime Kollar'ının ön kısmının sağdan daha koyu görünmesi düzeltildi.
• Ustalık Seviyesi 24 testinde Operatör olarak ölmenizin sizi mini Excalibur olarak yeniden canlandırması durumu düzeltildi.
• Kullanacak Enerjiniz yoksa Grendel'in Nourish seçeneklerini kullanamama sorunu düzeltildi.
• Oyun içi Market dioramasında Voidrig Necramech'in mısır koçanı korsajının olmaması düzeltildi.
• Sabit ses yankı konumunun kamera konumu yerine oyuncunun göz konumuna eklenmesi düzeltildi.
• Bir Relay veya Town Hub'dan Obiter'inize döndükten sonra (eğer rengi değiştirdiyseniz) Railjack hologramının varsayılan mavi renkte kalması sorunu düzeltildi.
• Xaku'nun Gaze yeteneği altındaki düşmanların dost birimlere (Specterlar, Mürettebat üyeleri veya diğer oyuncuların yoldaşları) saldırmaya çalışması düzeltildi.
• Protovyre Syandana'nın Volt Electrolyst Skin'e doğru şekilde takılmaması sorunu düzeltildi.
• Vor's Prize Quest sırasında Warframe'lerin garip kafa hareketlerine sahip olmaları düzeltildi.
• Wukong'un Primal Fury'si etkinken ve Samadhi Asa Skin kullanılırken Asa'nın uçlarında eksik olan efektler düzeltildi.
• Temalı Arcane Yöneticisi ekranında yanlış hizalanmış arayüz animasyonları düzeltildi.
•Saya's Vigil questinde, Casus Kasasını tamamlamadan önce Galleon'daki Cam Parçalarının scan edebilinmesi düzeltildi.
• NPC'lerin boş devriyelerinde bazen doğru yolları izlememeleri düzeltildi.
• Vor's Prize sırasında İletişim bölümünü kurarken Warframe'in Codex tablosuyla iç içe geçmesi durumu düzeltildi.
• Grineer-Corpus Çapraz Çatışma görevlerinde Grineer kapsül fırlatıcı topunun çalışmaması düzeltildi.
• Velocipod skin/skinsiz K-Drive grind hareketlerinin arasındaki tutarsız davranışlar düzeltildi.
• Ayrıca, skin/skinsiz K-Drive hızındaki bazı tutarsızlıklar düzeltildi.
• Grineer Sealab haritasındaki pencerelerden birinin yanında ışık titremesi sorunu düzeltildi.
• Yareli'nin baloncuk efektinin aşırı parlak olması düzeltildi.
• Mark of the Beast Modundaki bozuk kodlama etiketi düzeltildi.
• Lua Music Puzzle odasında puzzle öğelerini engelleyen kırık kamera açısı düzeltildi.
• Çift Elli Nikana (Tatsu, Flama, vb.) ile gizli bir öldürme gerçekleştirirken düşmanın ışınlanması düzeltildi.
• Awakening Quest'inde görmeyi zorlaştıracak kadar yoğun yağmur görsel efekti olması düzeltildi.
• Ustalık Seviyesi Efsanevi 1 oyuncusu olarak Modlama kapasitesine ulaşıp ondan sonra da kuşanılmış durumda olan bir Modu kapasitesinin üzerinde bir şekilde yükselttikten sonra negatif Modlama kapasitesine ulaşma sorunu düzeltildi.

• Onkko'nun masasının önünde özelleştirme yapmaya çalışırken "tatlım çocukları küçülttüm" Operatörünü görme sorunu düzeltildi.
• Bazen titrek Wisp Mote'ları görme sorunu düzeltildi.
• Shawzin'i K-Drive ile aynı anda kuşanırken Arayüzü kaybetme sorunu düzeltildi.
• Evcil Hayvanlar arasında geçiş yaparken donanımlı Kavat veya Kubrow'un ön ayağı ile bizi kaldırması düzeltildi.
• Gaz Şehri haritasında bazı renkli emilim malzemelerinin saf beyaz olarak gösterilmesi düzeltildi.
• Oyuncuların Cambion Drift'teyken her iki Wyrm'i de aktif olarak görmesi düzeltildi.
• Orokin haritalarında biraz garip görünen su düzeltildi.
• Mirage'ın Eclipse yeteneği Hall of Mirrors ile kullanılırken oluşan ses düzeltildi.
• Birçok dilde 'Iron Wake' Yıldız Haritası metninin 'Mantle' ile çakışması düzeltildi.
• Corpus Railjack 'Yedi Siren' görevindeki kör edici ışınlanma ışığı düzeltildi.
• Dojo'daki Tenno Laboratuvarının yanlış cam dokularına sahip olması düzeltildi.
• Grendel'in Feast yeteneği kullanılırken oluşan bir kodlama hatası düzeltildi.
• Dojo'da bakıldığında Yaprak Dekorasyonunun görünür bir isim etiketine sahip olması düzeltildi.
• Daha hafif bir Arayüz Teması kullanıldığında çok sayıda Arayüz ekranının (Sendika Seviyesi, Dojo Odası, İnşa, Helminth besleme, vb.) okunaksız olması düzeltildi.
• Kodex'te arama yaparken Savaşa Hazırlık'ın görünmemesi düzeltildi.
• New War Quest'i tamamladıktan sonra bir Fortuna Parçasının geometri içinde belirmesi durumu düzeltildi.
• Helminth kullanıcı arayüzünde yanlış hizalanmış imleç seçim bölgesi ile sonuçlanabilecek hatalı bir boşluk düzeltildi.
• New War Questi sırasında belirli bir anda bir ara sahneyi atlarsanız, karartılmış/siyah ekran düzeltildi.
• New War Quest'inde sinematik sırasında bazı yeşillik kırpılması düzeltildi.
• New War Quest'inin ilk görevi sırasında Orphix'in umutsuzluğa kapılmaması düzeltildi.
• New War Quest'i tamamlandıktan ve Vox Solaris Quest'i oynanmaya çalıştıktan sonra bazı karakterlerin yüzlerinde bir şey olması düzeltildi.
• Void moduna girerken ve aynı anda yuvarlanırken tek hareket animasyonu düzeltildi.
• Bir kişi Railjack'e her girdiğinde veya çıktığında, tüm oyuncuların bir yavaşlama efekti görmeleri düzeltildi.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...