Jump to content

Echoes of the Zariman: Güncelleme 31.6


[DE]Teo

Recommended Posts

Echoes of the Zariman: Güncelleme 31.6

024a56cae57451ab697059327f9ebcbc.png 

Echoes of the Zariman: Güncelleme 31.6 TennoCon'dan (16 Temmuz 2022) önceki son büyük güncellememizdir! Bu güncelleme, yeni Zariman içeriği ve oyuncu geri bildirimine dayalı çok sayıda kalite iyileştirme değişiklikleri içeriyor. Bu, "Echoes of X"i bir güncelleme başlığını ilk kullanışımız değil - aynısını New War'ın bir sonraki güncellemesi olan "Echoes of War" için de yapmıştık. İleride, ana içerik güncellemelerinin doğrudan devamı olan bu tür güncellemeler için bu başlık stilini kullanacağız.

Lütfen Angels of the Zariman hakkındaki başlıklarınızı spoiler konusunda güvenli olan Zariman alt forumlarında tartışmaya devam ediniz.

Echoes of the Zariman: 31.6 Güncellemesinin PC'de toplam indirme boyutu 4.5 GB - bunun 2.6 GB'ı, ses yenilemesi ile ses dosyalarının birkaç GB sıkıştırılmasını içeriyor - bu sebepten ötürü indirme boyutu daha büyük! Başka bir deyişle, ses sıkıştırma kitaplığımızın doğruluğunu iyileştirdik - kulaklarınız size teşekkür edecek.

YENİ CAVALERO TEKLİFLERİ

Aşağıdaki silahlar, Arcane'ler ve özel eşyalar Chrysalith'te bulunan Cavalero'nun Tekliflerine eklendi!

YENİ INCARNON SİLAHLARI

Cavalero, eskiden tören amacıyla kullanılan iki yeni Incarnon silahı buldu.

093af9799af34f67a85523e276e725eb.png

018dda40959659555d7dbb444d29d0e8.png

Felarx (Pompalı Tüfek)

Felarx, eski aristokratların av oyunları yaptığı zamanları çağrıştırıyor. Orokin seçkinleri, törenler için kültürel mitleri yeniden canlandırmak adına av kuşlarını andıran yaratıklar yetiştirirdi. Seçkin toplumların kabulünün bir sembolü olarak Zariman mürettebatına Felarx ve bir dizi kuş bahşettiler. Kuşun bağrı, Void'in elinde bir çift tabancaya dönüşür.

0e8b8ffbcbba94134bd872775c77aedb.png

df9f8d58cb20eb68c6bdd410d3efb95c.png

Innodem (Hançer)

Orokin İmparatorluğu'nun başlarında seçkinler, Innodem'i savunmasız olanları koruma görevlerinin uğruna üstlerinde bulundururdu. Gelenekselliğin modası geçti, ancak nostaljik seçkinler, bu duyguyu yeniden yaşamak uğuruna bunu bir hediye şeklinde sundular. Void bu ideali güçlendirir. Void enerjisi, Innodem'in nişan alip süzülerek yapılan hava saldırılarını güçlendirir ve Incarnon Form'da bitirici saldırılar gerçekleştirirken, kullanan kişi giderek daha dirençli hale gelir.

Incarnon Silah Değişiklikleri ve Düzeltmeleri:

• Şarj/tam şarj olma durumunun belirginliğini artırmak için Incarnon silah nişangahındaki Incarnon Form şarj göstergesi güncellendi.
96cb37c75d7a78142677c824c7b3e22d.png
• Phenmor için artık sahip olunan Tüfek skin'leri kullanılabilir!
• Laetum ve Praedos ilk çıktıklarında bu seçenek mevcuttu, şimdi ise Phenmor'un sırası!
• Incarnon Silah Evrimi ekranı, Cavalero'nun evrim ekranında Evrim avantajları seçilirken istatistik karşılaştırmaları içerecek şekilde güncellendi. Orijinal bilinen hatalar listesinden.
• Laetum'un 'Overwhelming Atrition efektinin süresi 20 saniyeden 10 saniyeye değiştirildi.
• Overwhelming Attrition, Laetum'un diğer son kademe evrimlerinden fazla güçlüydü ve öbür seçenekleri gölgede bırakıyordu. Bu değişiklik, Laetum için seçenek çeşitliliğini teşvik etmek amacıyla uygulandı.
• Cavalero'nun Evrim ekranında Incarnon silahlarının diziliminde bazı küçük ayarlamalar yapıldı.
• Praedos dönüşümünün Void ses efekti güncellendi.
• Laetum ve Phenmor'un kafadan vuruşları Incarnon formu için enerjiye dönüştürmemesine sebep olan bazı sorunlar düzeltildi.
• Laetum'un "Overwhelming Attrition" Evrim avantajının, İstemciler için Kurucudan çok daha az tetiklenmesi düzeltildi.
• Bir atış yaptığınızda, eğer Takım oyuncusuysanız çoklu atışınızda herhangi bir isabet kritik ya da statü etkisine sebep olduysa o sebep olmayan isabetlerin de bu güçlendirmeyi aktif etmesi engelleniyordu.
• Takım oyuncularının Incarnon formlarının enerjisinin yüksek internet gecikmesi durumundaki yaşadığı enerji eklenip sonra kısmen resetlenip sonra tekrar eklenmesi gibi sorunlar düzeltildi.
• Laetum'un beşinci Evrim yeteneği "Devouring Attrition"ın, Oyuna katılan oyuncular için kritik olmayan vuruşlarda %50'lik bir şans ile %2000 hasar güçlendirmesi alma şansını sağlamaması düzeltildi.
• Incarnon silahlarının Incarnon formunda Skin'leri kullanması düzeltildi. Orijinal bilinen hatalar listesinden.
• Laetum Reaper'ın Plenty Evriminin tüm kuşanılan silahlara uygulanması düzeltildi.
• Evrim özelliklerinin Kullanıcılar için çalışmadığı durumlar düzeltildi.
• Ses efektini kesen Phenmor Evriminin dönüşüm zamanlaması düzeltildi.
• Dizilimler ekranında Incarnon Evrimi kullanıcı arayüzünün görünmesi düzeltildi.
• Praedos'un III. Evrim meydan okumasının Thrax olmayan düşmanlar üzerinde çalışması düzeltildi.

YENİ ARCANE'LER

*Gösterilen tüm değerler 5. Seviye için geçerlidir. Her zaman olduğu gibi, Devstream #162'de gösterilen değerler değişebilirdi ve bu, daha fazla değerlendirme ve test sonuçları ile aşağıda görüldüğü gibi uygulandı.

Eternal Onslaught (Amp'lar)
Enerji Tükendiğinde: 8sn boyunca +%180 Kritik Şans.

Eternal Logistics (Amp'lar)
Void Sling'de: 8sn boyunca +%72 Amp Cephane Verimliliği.

Molt Augmented (Warframe)
Öldürmede: +%0.24 Yetenek Gücü. 250x'ya kadar birikebilir.

Molt Reconstruct (Warframe)
Kendini ve XP Menzilindeki müttefiklerini yeteneklerin kullanımına harcanan her bir Enerji puanı için 6 Sağlık ile iyileştir.

Cascadia Flare (İkincil)
Ateş Statü Etkisinde: 10sn boyunca +%12 Hasar. %480'e kadar birikebilir.

7927f82b189d113b63f979d427a5ba2b.png

YENİ AMP ARCANE ADAPTÖRÜ

Amp Arcane Adaptörünü, ek bir Arcane Yuvasının kilidini açmak için bir Amp ile birleştirilir. Adaptörler, Holdfast mevki puanı karşılığında Cavalero'dan satın alınabilir.

Amp Arcane Adaptörünü kurmak ve ek bir Yuvanın kilidini açmak için Operatör Ekipmanınıza gidin > Ek bir Yuvanın kilidini açmak istediğiniz Amp'ı seçin > 'Kilitli' yuvayı seçin ve Amp Arcane Adaptörünü kurmak için "tamam"a basın.

Angels of the Zariman ve Echoes of the Zariman ile birkaç yeni Amp Arcane'nin eklenmesiyle bu yeni Slot, büyüyen Arcane koleksiyonunuzdan en iyi şekilde yararlanmanızı sağlar!

Bu yeni Arcane yuvası, yalnızca Angels of the Zariman questi tamamlandıktan sonra Operatör Ekipmanı ekranında görülebilir - çünkü Amp Arcane Adaptörünü almak için Cavalero'nun Chrysalith'te ziyaret edilmesi gerekir.

6158ce4b2218ba9a104f6afdefb99528.png

YENİ EPHEMERA'LAR

Cavalero, mağazasındaki ürünlerini Void Meleklerinden ve Void Enerjisinden ilham alan yeni Ephemera'lar ile güncelledi. Mevki Puanı ile Kalıpları satın alarak ve atölyende üreterek kendini Void'in ruhani doğasıyla süsle.

Raptwing Ephemera
Bir meleğin kanatlarının ihtişamını kuşan. Meleklerden ilham alan bu Ephemera ile kendinize bir çift yardımcı el daha ekleyin. Ephemera'nın kolları, orijinal kollarınızın hareketlerini yansıtacaktır.

Seraphayre Ephemera
Sonsuz bir şarkının yankısında yürü. Bu yeni Ephemera ile Warframe'inizi Void enerjisi ile örtün.

YENİ: VOID'İN ŞARKISI SHAWZIN
b63ae825f477ea74d871ebabce874233.png

Kira, Zariman mürettebatının moralini yükseltmek için shawzin çalardı. Şarkısı ve anısı Void'de yaşıyor.

Bu Shawzin nefes kesici tonlara sahip ve oyun içi Market'ten Platinum karşılığında satın alınabilir!

0fe7194a23df7a2f8725cebda3e1f3bc.png

YENİ: PARALLAX ÇIKARMA GEMİSİ

Yeni bir Çıkarma Gemisi eklendi! Parallax, Zariman'ın gezegenler arası araştırma yapabilmesi için tasarlanmıştı. Gelişmiş Orokin Gözü Hava Desteğini* konuşlandırabilen bu gemi, sömürgecilerin karaya çıkmadan önce nadir kaynaklar bakımından zengin bölgeleri inceleyebilmelerine olanak sağlayacaktı. Ordis, alanı (150m içinde) nadir eşyalar için tarar.

Parallax, Platinum ile oyun içi Marketten satın alınabilir veya Oyuncular Kredi ile Kalıbı satın alarak ve Zariman'da bulunan Güçlendirilmiş Taşıma Kapsülleri aracılığıyla bileşen kalıplarını bulunarak üretebilirler.

Parallax ayrıca oyun içi Market'ten satın alınabilecek 4 skine sahiptir! Her biri ayrı olarak veya Parallax Çıkarma Gemisi Koleksiyonu'ndan satın alınabilir.

*Parallax'a sahip olan oyuncular, Orokin Göz Hava Desteğini diğer Çıkarma Gemileri için de kullanabilirler.

OPERATÖR DEĞİŞİKLİKLERİ

ÇOK YÖNLÜ VOID SLING

Void Sling'e çok yönlü hareket edebilme yeteneği ekledik!

Önce: Void Sling, yalnızca kamera yönünde öne doğru atılmanıza izin veriyordu.
Şimdi: Void Sling artık kameraya bağlı değil, oyuncunun hareket yön tuşuna bağlı.

Nasıl yapılır

GERİYE DOĞRU ATILMAK için, S tuşuna basılı tutarken Void Sling kombinasyonuna bas - Operatörün, kameranın baktığı yöne doğru gitmek yerine kameraya doğru ilerleyecek. Geriye doğru atılmak, kamera açısına bakılmaksızın her zaman geriye doğru olacaktır. Aynısı yanlara doğru yapılan atılmalar için de geçerlidir, A veya D tuşuna basılı tutarken Void Sling kombinasyonu ile Operatörün koştuğu yöne doğru ilerleyecektir.

https://gfycat.com/fastlivelycottonmouth

Sağa/Sola gitmek için, havadayken yön tuşuna basılı tutarken Void Sling tuşuna basabilirsiniz.

https://gfycat.com/ajardapperaurochs

Bir kontrol cihazı kullanıyorsan: Sol analog çubuğunu aşağı doğru eğ ve Void Sling (A'ya dokun ve A'ya basılı tut) - Operatörün uzaklaşmak yerine kameraya doğru ilerlediğini gözlemle. Geriye doğru atılmak, kamera açısına bakılmaksızın her zaman geriye doğru olacaktır. Aynı şey yana doğru ilerlemek için de geçerlidir, sol analog çubuğu sola veya sağa eğ ve Void Sling - Operatörün çalıştıkları yönde ilerlediğini gözlemle.

KAPSÜL DEĞİŞİKLİKLERİ

Operatör projeksiyon konumlandırma teknolojisinin daha akıcı olması ve Operatörün geçebileceği nihai konumun daha doğru bir sonucunu üretmesi için bazı iyileştirmeler yaptık. Bu, Operatörün bir kapının altından Void Sling yapabileceği gibi görünen, ancak bunun yerine geçmeye çalışırken kafasını çarptığı senaryoları azaltmaya yardımcı olacaktır. Diğer alanlarda, özellikle de Void Sling sırasında Operatörün alt yarısının çevreyle çarpışmasıyla ilgili sorunlarda iyileştirme için daha fazla çalışma yapılacaktır (denemeler sırasında birkaç operatör sakatlanmış olabilir).

Operatör Kozmetik Düzeltmesi & Eklemeler

Devstream 162'de, Operatörlerin yüz görünümünü Renk Paleti envanterinizde bulunan herhangi bir renkle değiştirilebilmesini sağlayan ve yeni ortaya çıkan bir hata hakkında açık bir konuşma yaptığımızı hatırlayabilirsiniz. Söz konusu renk değişimi kasıtlı olarak yapılmamıştı, ancak ekibimiz, Topluluk taleplerine dayanarak bunun nasıl uygun bir özellik haline getirileceğini değerlendirdi.

İşte karşınızda REFACIA KİTİ! Refacia'yı kullanarak baştan çıkarıcı bir dizi radikal yeni yapay ten rengini aç. Orokin Mavisi taklidini de içerir!

a2e6ae77902f0a44956ae33144a71c79.png

Bir Fokus Okulunun Temsil Mağazasına erişimi olan oyuncular (bir Okuldaki tüm Bağlantı Noktalarını tamamen maksimize ederek açılır), ilave 15 yapay görünüm rengi eklemek için Fokus Puanı ile Refacia Kitini satın alabilirler.

Birkaç temel nedenden dolayı Refacia Kitini kazanmak için bir yatırım yolu eklemek istedik: 1) Warframe'in hikayesinde ilerlememiş olan yeni oyuncuların kafa karışıklığını önlemek ve 2) oyunun devamında arzulanacak bir kozmetik eşyaya sahip olmak.

Sunulan yapay renklerin, Infested Paletindeki sıcak pembe ve neon yeşili ile karşılaştırıldığında daha bastırılmış tarafta olduğunun farkındayız. Arzumuz, eğlence için kullanılan bu hatayı, Warframe ekosistemine uyan, herkesin eğlenebilmesi için hikaye odaklı bir özelliğe dönüştürmektir!

Genel Operatör/Fokus Değişiklikleri ve Düzeltmeleri:

• Operatör Özelleştirme ekranına Operatör İstatistikleri eklendi.
b8ca5900a5fa205ed8845820fb5477fe.png
• Anti-Warframe alanı (Void Çağlayanındaki Exolizer'lar ve Kuva Trokarian'ın Anti-Warframe Bombaları), zorunlu Transference durumlarında Warframe yeteneklerini etkisiz kılamayacak şekilde güncellendi. Düzeltme 31.5.10 notlarında belirtildiği gibi.
• Zenurik'in Temporal Drag'ının Efekti güncellendi.
• Temporal Drag ve Temporal Shot, artık yavaşlatılmış bir düşmana kafa vuruşu yaparken yalnızca bir hasar sayısı ortaya çıkacak.
Bu değişikliğin nedeni basitçe daha az hasar sayısı gösterilerek ekran kirliliğinin azalması ve oyundaki diğer hasar güçlendirmeleri ile tutarlılık sağlamaktı. Hassas kafadan vuruş hasarı güçlendirmeleri, örneğin, kafadan vuruşlardaki hasarı güçlendirir, ancak atış başına yalnızca bir toplam hasar sayısını gösterir. Bu değişiklikten önce, Temporal Drag'dan etkilenen düşmanların kafadan vurulması, biri temel hasar, diğeri bonus için olmak üzere iki hasar miktarı gösteriyordu. Şimdi tam olarak normal hassas kafadan vuruş güçlendirmeleri gibi davranacak, sadece hedef düşmanın Temporal Drag yeteneği tarafından yavaşlatılması şartına bağlı olacak.
• Temporal Shot'ın hedefler üzerindeki ilave kafadan vuruş hasarı artık başka bir oyuncunun Temporal Drag'ından etkilenebilir.
• Balonculuğun içine giren düşmanlardan Caustic Strike'ın opaklık Efekti biraz azaltıldı.
• Transference bekleme süresinin ilerlemesiyle ilgili not: Devstream #162 sırasında, hafif bir Transference bekleme süresinin kasıtlı olmadığından bahsetmiştik. Ve durum böyle olmaya devam ediyor - ancak değişiklikler, hassas olmamız gereken sunucu teknolojisi etrafında dikkatli bir şekilde düşünmeyi gerektirdiğinden, henüz yayınlanmak için yeterince uygun bir durumda değil. Gelecekteki bir sürüm için çalışmalar devam ediyor!
• Temporal Drag'ın seçilen Enerji renklerini kullanmaması düzeltildi.
• Gelişmiş Grafik Motoru kullanılırken belirli Operatör Saç Modellerinin siyah noktalarla görünmesi durumu düzeltildi.
• Operatör Amp animasyonları, ateş ederken ve nişan alırken tek elle olacak şekilde güncellendi.
• Magnetic Flare'in seviye ile ölçeklenmesi yerine bütün seviyelerde 30 saniye sürmesi düzeltildi.
• Unairu Wisp'in yalnızca hedefin Caustic Strike'a karşı savunmasız olması durumunda ortaya çıkması düzeltildi.
• Hedefin zırhı Caustic Strike tarafından kaldırılamasa bile wisp artık ortaya çıkacaktır.
• 'Sonraki/Önceki Güç' ve 'Seçileni Kullan' tuş atamalarının (Klavyede 5 veya kontrol cihazlarında sol/sağ omuz tuşları) kullanarak Transference seçeneğinin seçilememesi düzeltildi.
• Transference kullanılarak belirli haritalarda duvarların içinden geçilebilme sorunu düzeltildi.
• Transference kullanılarak Dormizon kapılarının içinden geçilebilme sorunu düzeltildi.
• Last Gasp durumundayken Ropalolyst tarafından yakalanmanın veya Ropalolyst'in yakalaması sırasında Last Gasp'a girmenin, oyuncuların dokunulmaz olmalarına ve Transference'ı kullanamamasına neden olan bir hata düzeltildi.
• 'Seçili Yetenekleri Kullan' seçeneği devre dışı bırakıldığında, Transference ile Warframe'e geri geçiş yapmak için Yakın Dövüş düğmesinin kullanılamaması düzeltildi.
• Bu, Naramon'un 'Opening Slam' ve 'Killer Rush' yeteneklerini kullanılamaması sorununu düzeltir.
• Bu aynı zamanda, Operatör olarak tetiklendiğinde düşmanlar üzerinde Merhamet bitiricileri yapamamayı da düzeltir.
• Simulacrum'da Takım oyuncusu olarak Focus okullarının değiştirilememesi düzeltildi.
• Temporal Drag kullanımından kaynaklanan nadir bir çökme düzeltildi.
• Hayalet formunuz seyahat ilerlerken Void modunun açılması halinde yere serilme direncinin ve hasar azaltmasının devre dışı kalmasına neden olan bir sorun düzeltildi.
• Transference Parazit etkisi geçtikten sonra Sağlığın normal miktarlara dönmemesi düzeltildi.
• Operatörü özelleştirirken görünen Warframe animasyonları düzeltildi.
• Amp özelleştirmesinin yalnızca Operatör/Gezgin görünümünü etkileyen sorunu düzeltildi.
• Arsenal'de özelleştirme yaparken Voidshell malzemelerinin her iki versiyonunun da Voidshell skine uygulanmaması düzeltildi.
• Arsenal'de özelleştirme yaparken Voidshell malzemelerinin Operatör/Gezgin Voidshell skine uygulanmaması düzeltildi.
• Operatör kostümü renklerini Sirocco'ya kopyalamaya çalışırken meydana gelen çökme düzeltildi.
• Amp özelleştirme ekranı açılırken oluşan hata düzeltildi.
• Operatör kostümündeki Zariman Kollarının açıklaması düzeltildi.
• Spoiler karakterinin Dormizon'dayken silah animasyonlarını kullanması düzeltildi.
• Spoiler karakterinin bel bandının altta görünmesi düzeltildi.
• Operatör olarak nişan almadan ateş ederken ki kol animasyonları düzeltildi.
• Yoldaşın Last Gasp'ı etkinleştirdiğinde "oyuncu canlandı" mesajının arayüzde görünmesine neden olan hata düzeltildi. Ayrıca, düşmüş Warframe'e geri dönmeye zorlanırken görünen "Oyuncu düştü" mesajı da düzeltildi.
• Orbiter'da Operatöre geçip geri dönmenin, oyuncunun duraklatma menüsünü açma yeteneğini ortadan kaldırması düzeltildi.
• Bir Kuva Lich tarafından Switch Teleport ile yer değişirken Transference kullanılması sonucu oluşan kod hatası düzeltildi.

EXIMUS DEĞİŞİKLİKLERİ

• Eximus Birimlerinin Aşırı Korumasının oranı düşürüldü ve bu değişimi dengelemek için Sağlıkları/Kalkanları artırıldı.
• Eximus Aşırı Koruması %50 oranında azalttı ve bu %50 Sağlık havuzlarına aktardı.
i. Bu, Sağlık havuzunda büyük bir artış olarak görülse de, Aşırı Koruma ve Sağlığın genel havuz boyutları nedeniyle birebir bir takas değildir. Bir karpuz (Aşırı Koruma) ve yarım bir portakal (Sağlık) olduğunu hayal et. Karpuzun yarısını alıp sana yarım bir portakal veriyoruz - ve birlikte meyve salatasının keyfini süreriz. Açıklık getirmek için: Aşırı Korumanın sağlıktan daha büyük bir havuzu vardır, bu nedenle onu yarı yarıya azaltmak, tüm Sağlık değerlerine bakıldığında Eximus Birimlerinde daha az toplam Sağlık olması anlamına gelir. Eximus Biriminin sahip olduğu Sağlık ve Kalkan miktarını artırarak, başarılı Merhamet öldürmesi aralığını da artırmış oluyoruz.
• Kalkan Ölçeklendirme çarpanı %50 artırıldı
• Nox Eximus Miğferleri artık Aşırı Koruma aktifken yok edilebilir. Miğferlerini parçalamak, Aşırı Korumayı tamamen ortadan kaldıracak!
• Bu değişikliği dengelemek için Nox Hasar direncinin düşürüldüğünü ve zırhın artırıldığını unutma. Bu değişiklik hem Nox Eximus hem de genel Nox düşmanları için geçerlidir.
• Aşırı Koruma'nın Sağlık olarak sayılması ve Viral Statü Efektinden hasar alması düzeltildi.
• Aşırı Koruma kendisini yeni bir "koruma" kategorisine yerleştirir. Bu, Kalkanlar, Zırhlar ve Sağlıktan farklıdır. Bununla birlikte, Virüs Statü Etkisinin Aşırı Korumayı etkilemesi kasıtlı değildi ve Virüs hasarının orijinal tasarıma uygun olmasından ziyade, aynı zamanda Aşırı Korumaya da uyacak şekilde değiştirildi.
i. Eximus Yenilemesi Geliştirici Atölyesi, Aşırı Koruma mevcutken Eximus üzerinde çalışacak tek Statü Efekti olan Buz Statü Efekti olduğunu belirtmiştik (en fazla 4 kereye kadar!)
• Blitz Eximus hasarı artık daha tutarlı:
• Artık dalga başına yalnızca 1 hasar alacak. Önceden, ilk saldırının ardından diğer saldırılardan da hasar almak üzere oyuncular yere serilebiliyordu.
• Can Çalma artık Aşırı Korumaya verilen hasar üzerinde çalışıyor
• Aşırı Korumanın bir Eximus/Thrax için başka bir sağlık havuzu olduğu ve Sağlık Çalmanın halihazırda Sağlık ve Kalkanlar üzerinde çalıştığı düşünüldüğünde Aşırı Koruma, artık oyunculara onlarla taktiksel olarak etkileşim kurmaları için başka bir yol sağlaması adına Sağlık Çalmaya karşı duyarlıdır. Eximus ile dövüşler oldukça zorlu olabilir, bu nedenle hayatta kalmak için başka bir yol denemek her zaman teşvik edilir!
• Bu değişiklik, Sağlık Çalma odaklı hayatta kalma dizilimlerini de değerlendirerek yapıldı, çünkü aynı anda Aşırı Korumaya sahip birçok düşmanla karşılaştığınızda (Void Mahşeri veya bir Ancient Healer'dan vb.) bütün hayatta kalma yeteneğinin kaybedilmesi çok zorlaştırıyordu.
• Ek olarak, Sağlık Çalma olarak sınıflandırılmayan bazı Silahlar ve yetenekler var, ancak bu özellik şu anda etkin değildir, bu özellik gelecekte aktif olacak! Bu, şu anda aşağıdakiler için belirli koşulları etkiler:
1. Hema
2. Hirudo
3. Garuda'nın Blending Talons augmenti
4. Gauss'un Kinetic Plating'i
5. Protea'nın Temporal Anchor'ı
6. Zephyr'inTarget Fixation augmenti
• Sağlık Çalmanın Aşırı Korumaya uygulanmadığı başka durumlar varsa, lütfen Forumlarda bize bildirin, ve biz de bu durumu incelemeye alalım!
• Eximus birimleri artık görev seviyesinden daha yüksek bir seviyede ortaya çıkmıyor
• Eximus'un giderek daha yüksek seviyelerde ortaya çıkması, Aşırı Koruma'nın çıkışıyla gereksiz hale geldi
• Öldürülen Eximus birimleri artık bir Enerji Küresi ve 2 Sağlık Küresi düşürüyor.
• Bunun şu anda Hücum oyun modunda bulunan Eximus birimleri için geçerli olmadığına dair bilinen bir hata var
• Arson Eximus patlama saldırılarının Limbo'nun yarığından geçmemesi düzeltildi.
• Baruuk'un Serene Storm dalgalarıyla Eximus birimlerine hasar verememesi düzeltildi.

ZARIMAN GÖREV DEĞİŞİKLİKLERİ

YENİ: Chrysalith Bounty Hızlı Seyahat Portalı
Quinn'den Chrysalith asansörüne ve tam tersine akışı kolaylaştırmak için portallar ekledik!

Önce: İkisi arasında gidip gelmen veya Hızlı Seyahat menüsüne geçmek için (Duraklat > Hızlı Seyahat > Quinn > Duraklat > Hızlı Seyahat > Zariman Navigasyon) karmaşık bir kombinasyonunu kullanman gerekiyordu. Bu, Bounty Görevlerini arka arkaya oynamak istediğinde oyun akışını kesintiye uğratıyordu.

Şimdi: Quinn'de bir Bounty seçtikten sonra bir portal ortaya çıkacak, içine girmek sizi göreve yükleyebileceğiniz asansöre götürecek. Bounty Görevini tamamladıktan ve asansörden çıktıktan sonra, bir sonraki Bounty Görevini seçmek için seni Quinn'e geri götürecek bir portalı kullanabilirsin.

1dd3b8d2fecb336f38e5a66983d13a44.png

YENİ: Lohk Akımı

Zariman görevlerine yeni bir dinamik oyun öğesi eklendi: Lohk Akımı! Görevler genel bir fayda sağlamaları için amaçlanmıştır, ancak onlarla etkileşime girmeyi seçersen biraz risk taşırlar.

c97360d61a7cf77ca627ffa256d95f7f.png

Oyuncuların bulması için haritada üç Lohk Akımı ortaya çıkıyor - her biri etkinleştirilecek rastgele buff'a sahip! Onu bulduktan sonra, simge sunduğu güçlendirmeyi ortaya çıkaracaktır. Ne zaman tetiklersen, yenmen gereken bir Eximus ortaya çıkar.

Hem Warframe hem de Operatör için geçerli olan 7 olası ve geçici 45 saniyelik güçlendirme vardır (transference sırasında güçlendirmeler devam eder):
• İkincil silahlar garantili kırmızı kritik vuruşlara sahip olur.
• Alınan tüm Sağlık Küreleri, görevin geri kalanı için maksimum 25 Sağlık verir.
• Alınan herhangi bir Enerji Küresi, görevin geri kalanı için saniyede 1 Enerji verir.
• Tüm hasarlarınızda %1 can çalma ve garantili kanama hasarı.
• Yeteneklerde Enerji maliyeti yoktur ve kullanım hızını artırır.
• Ekstra %200 XP kazancı.
• Sonsuz cephane ve %50 atış hızı (Amp'i de etkiler!).

Buff'ı (Güçlendirme) etkinleştirdikten sonra Lohk Akımı için 10 dakikalık bir bekleme süresi vardır, ancak bu süre dolduktan sonra başka bir Lohk Akımını etkinleştirebilirsin.

Lohk Akımı meydan okumaları da Zariman Bounty Görevlerine eklendi!

Void Çağlayanı Görev Değişiklikleri:

• Görev İçi Eğitim Ekranı: Void Çağlayanı görevine yeni bir eğitim ekranı ekledik! Erişmek için ana menüyü açmanız ve sağ alt köşedeki "i" simgesini seçmeniz yeterlidir. Bu, türünün ilk bilgilendirici eğitimidir ve aldığımız geri bildirimlere dayanarak bu türde daha fazla eğitimi yavaş yavaş ele alacağız.
5c20a77080da8165d35c455b5d327eef.jpg
8198d2959687428d2f77a6b09fbbdbf7.png
• Görev ilerleme göstergesi Tehdit ölçerin üzerine taşındı.
• Görev Kullanıcı Arayüzü'ne başarılı turlar için göstergeler eklendi.
681a58382e3a33491fdc86ef331150cd.png
• Farklı Tehdit sıralamalarının miktarı 4'e düşürüldü. Bu Tehdit sıralamaları aşağıdaki gibidir:
• TEHDİT: MİNİMAL
• TEHDİT: ORTA
• TEHDİT: CİDDİ
• TEHDİT: KRİTİK ÇAĞLAYAN
• Tehdit aşama geçişleri arasındaki süre artırıldı, yani geçişten önce bir öncekinde daha fazla zaman geçirebilirsiniz.
• Son aşama artık çıkarmadan 5 dakika öncesinde bir zamanlayıcı ile tetiklenir
• Thrax'ın bir Exolizer'ı sabote ettiği durumlar için mesaj eklendi.
• Angels of the Zariman Quest'teki Void Çağlayanı görevi sırasında karşılaşılan ilk Void Çatlakları için simgeler eklendi.
• Angels of the Zariman Quest'teki Void Çağlayanı görevi sırasında karşılaşılan ilk Void Çatlakları için simgeler eklendi.
• Void Çağlayanı görevleri sırasında konuşmaların zamanlaması değiştirildi.
• Nihai Durumun (KRİTİK ÇAĞLAYAN) hemen tetiklenmesi düzeltildi, artık son tehdit durumunda söz konusu tehdit durumu sona ermeden yer alabilirsin.

Thrax Düşman Değişiklikleri:

• Manyetik Statüsünün Enerji tüketimi, emilim başına 50'den 20'ye düşürüldü.
• Bu sadece Thrax düşmanları için değil, oyun genelinde Manyetik hasar için de geçerlidir (lazer kapılar, Eidolon Ovalarında manyetik su vb.)! 250 Enerji emilimi için kullanılan varsayılan bu Manyetik işlem, şimdi 100 olacak.
• Aşırı koruma direnci/taban miktarı artık Kodeks'teki Thrax düşmanlarında görünecek.
• Mobil Savunma'da Thrax düşmanının belirmesi, takımın boyutuna göre ölçeklendirilecek şekilde düzenlendi:
• Solo: Konsol başına 2 Thrax'ın ortaya çıkar
• 2 Oyunculu takım: Konsol başına 3 Thrax ortaya çıkar
• 3+ Oyunculu takım: Konsol başına 4 Thrax ortaya çıkar
• Takım olarak oynamayan herhangi bir Tenno için, Mobil Savunma'daki Thrax belirmelerinin tek başına veya daha az Tenno ile yönetilmesinin çok zor olduğunu gördük. O zamandan beri telafi etmek için belirmeleri ölçeklendirdik!
• Thrax Legatus'un ışınının hasar vurma sıklığının iki katına çıkmasıyla ilgili bir sorun düzeltildi.
• Işın saldırısında durduğunuzda, aldığınız hasar daha düşük seviyelerde bile astronomik oluyordu (Seviye 10 Legatus düşmanları bir ışın saldırısında tam sağlığa sahip bir Valkyr'i düşürebilirdi). Olan şey, Legatus'un sabit tek seferlik bir hasar vermesi yerine birden fazla hasar vermesiydi. Bu sorun çözüldü ve artık oyuncuları tek vuruşta öldürmemeleri gerekiyor.
• Thrax Legatus düşmanlarının, Seviye 5 Arcane Nullifier (Manyetik Statü Etkilerine tamamen direnmek için %102 şans) ile Warframe'lere Manyetik Statü tetiklemeleri uygulayabilmeleri düzeltildi.

YENİ: Void Tüyleri için Takas Kaynakları

Void Tüyleri artık Zariman'da bulunan kaynaklar ile takas edilerek Arşimet Yonta'dan elde edilebilir! Void Tüyleri her 8 saatte bir rotasyona uğrar, bir sonraki rotasyonu belirtmek için Takas için Kalan Süre zamanlayıcısı mevcuttur.

c07ac4c7db3d6dd03ad035f8fe6bffa1.png

Genel Zariman Görev Değişiklikleri ve Düzeltmeleri:

• Sonsuz Zariman görevlerine (Void Çağlayanı, Void Dalgası ve Void Mahşeri) bireysel çıkış yapabilme eklendi.
• Sonsuz Zariman görevlerinden tek başına çıkış yapmak için asansöre git ve panelde çıkış için basılı tut. Geleneksel olarak, diğer sonsuz görevlerde, çıkış noktasında zamanlayıcıyı bekleyerek tek başına oyundan çıkış yapabilirsin, ancak bunu yalnızca tüm ekip üyeleri asansörde sana katıldığında ortaya çıkaracaktır. Bu seçeneği Zariman görevleri için keşfedebiliriz, ancak şimdilik manuel solo çıkış mevcut!
• Zariman Bounty Görevlerine 5. seviye Bounty Görevi kategorisi eklendi!
• Bu aynı zamanda tüm Görev türlerinin Chrysalith'teki Bounty Görevleri aracılığıyla aynı anda mevcut olacağı anlamına gelir.
• Ayrıca Hespar ve Aeolak Kalıplarını ayrı Bounty'lere ayırdık, yani bu iki nadir ödül artık her ikisi bir arada değil, kendi bağımsız Bounty tablosunda yer alıyor.
• 3. kademe ve üzeri Bounty meydan okumalarının tamamlanması üzerine verilen Void Tüyü Oku sayısı 1 artırıldı.
• Void Tüyü alımları artık Sendika Madalyon Riven meydan okumasında sayılacak.
• Kuva Trokarian düşmanları, görevde göründüklerinde daha büyük bir tehdit gibi hissettirmeleri için bazı değişiklikler alıyor.
• Thrax muadillerine benzer şekilde, bu düşmanların amacı oyuncunun oyun döngüsüne ekstra bir zorluk seviyesi eklemektir, bu nedenle bu ince ayarlar bu amaç göz önünde bulundurularak yapılmaktadır.
• Kuva Trokarian'a Aşırı Koruma eklendi - (fakat bir Eximus Aşırı Korumasından daha az değerde)
• Void Hasarı biraz artırıldı.
• Zırh 250'den 300'e yükseltildi.
• Temel Sağlık 450'den 500'ye yükseltildi.
• Bir Kuva Trokarian'ı öldürerek kazanılan XP 500'den 750'ye yükseltildi.
• Void Mahşeri görevlerinde taretler için hızlı seçim tuşu bildirimleri eklendi.
c383e8ecfd76908c30141c82bde98c4f.png
• Duraklatma menüsüne, Zariman görevlerinden ayrılmaya çalışırken Chrysalith ve Orbiter seçenekleri eklendi.
• Duraklatma menüsüne, Dormizon'dan ayrılmaya çalışırken Chrysalith ve Orbiter seçenekleri eklendi.
• Chrysalith'teki Görev Seçimi ekranı, artık tamamlamadığınız görevleri "Keşfedilmemiş" olarak gösterecek.
• Chrysalith'teki Görev Seçimi ekranındaki Zariman görevleri, artık hangi görevleri tamamladığınızı/tamamlamadığınızı "Keşfedilmemiş" olarak gösterecek.
• Void Mahşeri (Oro Çalışma Alanı) görevindeki ses seviyesinde birkaç küçük değişiklik yapıldı.
• Void Mahşerindeki Exodamper'ların sesi güncellendi.
• Zariman'daki Tahterevallinin fiziği tüm Tahterevalli severler için güncellendi.
• Zariman'daki kapıların açılmadığı ve görevde ilerlemeyi imkansız hale getiren bir sorun düzeltildi. Burada bildirilen orijinal hatalar listesine ulaşabiliriniz:

 

YENİ: Açık Dünya Hızlı Gezinme - Işınlanma Ağı!

Artık Açık Dünyalarda (Eidolon Ovaları, Orb Vallis ve Cambion Drift) Işınlanma Ağlarını kullanarak hızlı seyahat edebilirsin! Işınlanma Ağları ile Archwing'deyken de etkileşime girilebilir, ancak varışta bir sonraki ulaşım modunu seçebilmen için yaya pozisyonuna döneceksin.

Oyuncular, Arazi içinde karşılaştıklarıyla etkileşime girerek veya Gelişmiş Haritalarından gitmek istedikleri Işınlanma Ağını seçerek (Görev Haritasını Göster tuşuna basılı tutarak erişilir) diğer Işınlanma Ağlarına da ışınlanabilirler.

f56480b804471935c2fa462c2c6e6348.jpg

bc29abb8277c5c66f6b2c7601041df19.jpg

SEVİYE BAŞINA ARCANE İSTATİSTİK DEĞİŞİKLİKLERİ

Düşük seviyeli Arcane'leri daha uygulanabilir ve daha çekici hale getirmek amacıyla eski Arcane'lerin değerleri üzerinde değişiklikler yaptık. Kısacası, her Arcane'nin sahip olma eğiliminde olduğu üç istatistik vardır (genel olarak bahsetmemiz gerekirse) -- örneğin, yüzde şansı, bir istatistik buff'ı ve buff'ın süresi.

Bazı Arcane'ler, bu istatistiklerin tümünü seviye başına artırır (gitgide hızlanma olarak ölçeklenmelerini sağlar), ancak bunu yalnızca bir istatistik seviyeden etkilenecek şekilde değiştiriyoruz (doğrusal olarak ölçeklendiriyoruz). Diğer istatistikler artık Arcane Seviyesinden bağımsız olarak maksimum seviye değerinde olacak ve sonuç olarak daha düşük seviyeli Arcane'leri güçlendirecek.

Arcane Fury'den örnek vermek gerekirse;

• Önceki:
• Seviyesiz değerleri şu şekildeydi: "Kritik Vuruşta: 3 saniye boyunca Yakın Dövüş Silahlarına +%30 Yakın Dövüş Hasarı için %10 şans"
• Maksimum seviye değerleri ise: "Kritik Vuruşta: 18 saniye boyunca Yakın Dövüş Silahlarına +%180 Yakın Dövüş Hasarı için %60 şans"

• Yeni:
• Değişiklikler ile, seviyesiz değerleri artık: "Kritik Vuruşta: 18 saniye boyunca Yakın Dövüş Silahlarına +%30 Yakın Dövüş Hasarı için %60 şans"
• Değişiklikler ile, maksimum seviye değerleri ise: "Kritik Vuruşta: 18 saniye boyunca Yakın Dövüş Silahlarına +%180 Yakın Dövüş Hasarı için %60 şans"

Bu değişiklik çoğunlukla bu yeni formüle uymayan eski Arcaneleri etkiler (Arcane Barrier* hariç), çünkü daha yeni Arcane'lerin çoğu zaten bu sistemi kullanıyor. Aşağıda listelenen Arcaneler, hangi istatistiklerin ölçekleme sisteminden sabit sisteme değiştirildiğini (eski "Seviyesiz" değeri parantez içinde olacak şekilde) ve #/# formatı kullanılarak hangi istatistiklerin rütbe ile artacağını gösterecek şekilde biçimlendirilmiştir. Açıklık sağlamak adına, yalnızca seviyesiz hali ile maksimum seviye değerlerini paylaşıyoruz, seviye başına artışı ile birlikte değil.

*Arcane Barrier, aşağıdaki Arcane değişikliklerinin tek gerçek istisnasıdır, çünkü iki ölçeklendirme istatistiğine sahiptir, ancak bu istatistiklerden biri aslında seviye yükseldikçe kötüleşir. Örneğin Seviye 3-4, bekleme süresini 4s'den 5s'ye çıkarır. Yani, diğerleri gibi sabit bekleme süresine sahip olacak şekilde değiştirseydik, alt kademeler için bekleme süresini artırıyor olurduk - Bu da kaçınmak istediğimiz bir şey! Diğer olası değişiklikler, Arcane'in genel olarak nasıl çalıştığını değiştirmemiz ile sonuçlanabilir, bu sebepten ötürü herhangi bir değişiklik yapmamaya karar verdik.

WARFRAME ARCANE'LERİ

Arcane Acceleration
Kritik Vuruşta: 9sn boyunca (önceden 2sn) Birincil Silahlara (Pompalı Tüfekler hariç) %15/%90 Ateş Hızı için %30 şans (önceden %5)

Arcane Aegis
Kalkan Hasarı alınması durumunda: 12sn boyunca (önceden 2sn) %5/%30 Kalkan Yenilemesi için %3 şans (önceden %1)

Arcane Agility
Hasar Alındığında: 18sn boyunca (önceden 3sn) %10/%60 Parkur Hızı kazanmak için %60 şans (önceden %10)

Arcane Arachne
Duvara Tutunmada: 30sn boyunca (önceden 5sn) +%25/%150 hasar

Arcane Avenger
Hasar Verildiğinde: 12sn boyunca (önceden 3sn) +%7.5/%45 Kritik Şansı için %21 şans (önceden %4)

Arcane Awakening
Şarjör Doldurmada: 24 saniye boyunca (önceden 4sn) Tabancalar için +%25/%150 Hasar kazanmak için %60 şans (önceden %10)

Arcane Blade Charger
Birincil Silahla Öldürmede: 12sn boyunca (önceden 2sn) +%50/%300 Yakın Dövüş Hasarı kazanmak için %30 şans (önceden %5)

Arcane Consequence
Kafadan Vuruşta: 18sn boyunca (önceden 3sn) +%10/%60 Parkur Hızı kazanmak için %100 şans (önceden %25)
• Artık bu şans garanti olduğu için, yeni açıklama "Kafadan Vuruşta: 18sn boyunca +%10/%60 Parkur Hızı" olarak değişti.

Arcane Energize
Enerji Alındığında: kendine ve 15m içindeki (önceden 5m) müttefiklerine 25/150 Enerji yenilemek için %60 şans (önceden %10). 15sn bekleme süresi.

Arcane Fury
Kritik Vuruşta: 18 saniyeliğine (önceden 3sn) Yakın Dövüş Silahlarına +%30/%180 Yakın Dövüş Hasarı kazanmak için %60 şansı (önceden %10).

Arcane Grace:
Sağlığa Alınan Hasarda: 9sn boyunca (önceden 2sn) +%1/%6 Sağlık Yenilenmesi/sn için %9 şans (önceden %2).

Arcane Guardian:
Hasar Alındığında: 20s boyunca +150/+900 Zırh kazanmak için %15 şans (önceden %3)

Arcane Momentum:
Kritik Vuruşta: 12sn boyunca (önceden 2sn) Keskin Nişancı Tüfekleri için +%25/%150 Şarjör Doldurma Hızı kazanmak için %60 şans (önceden %10).

Arcane Phantasm:
Bloklamada: 18sn boyunca (önceden 3sn) %10/%60 Hız kazanmak için %45 şans (önceden %8)

Arcane Pistoleer:
Tabanca ile Kafadan Vuruş Öldürmesinde: 12sn boyunca (önceden 2sn) +%17/%102 Cephane Verimliliği kazanmak için %60 şans (önceden %10)

Arcane Precision:
Kafa Vuruşlarında: 18sn boyunca (önceden 3sn) Tabancalar için +%50/%300 Hasar kazanmak için %100 şans (önceden %20)
• Artık bu şans garanti olduğu için, yeni açıklama "Kafadan Vuruşta: İkincil Silah için 18sn boyunca +%50/%300 hasar" olarak değişti

Arcane Primary Charger
Yakın Dövüş Öldürmesinde: 12sn boyunca (önceden 2sn) +%50/%300 Birincil Silah Hasarı kazanmak için %30 şans (önceden %5)

Arcane Pulse
Yerden Sağlık Alındığında: 25m içindeki (önceden 10m) müttefiklere 50/300 Sağlık yenileme için %60 şans (önceden %10). 15sn bekleme süresi.

Arcane Rage
Kafa Vuruşlarında: 24sn boyunca (önceden 4sn) Birincil Silahlara +%30/%180 Hasar için %15 şans (önceden %3)

Arcane Strike
Vuruşta: 18sn (önceden 3sn) için Yakın Dövüş Silahlarına +%10/%60 Saldırı Hızı için %15 şans (önceden %3)

Arcane Tanker
Archgun Kuşanıldığında: 60sn boyunca (önceden 10sn) +200/1200 Zırh

Arcane Tempo
Kritik Vuruşta: 12sn boyunca (önceden 2sn) Pompalı Tüfekler için +%15/%90 Ateş Oranı için %15 şans (önceden %3)

Arcane Trickery
Bitirici Öldürmelerinde: 5sn/30sn boyunca görünmez olmak için %15 şans (önceden %3)

Arcane Ultimatum
Bitirici Öldürmelerinde: 45sn boyunca (önceden 8sn) +200/1200 Zırh için %100 şans (önceden %25)
• Artık şans garanti olduğuna göre, yeni açıklama "Bitirici Öldürmelerinde: 45s boyunca +200/1200 Zırh"

Arcane Velocity
Kritik Vuruşta: 9sn boyunca (önceden 2sn) Tabancalar için +%90/%120 Ateş Oranı için %20 şans (önceden %15)

Arcane Victory
Kafa Vuruşlarında: 9sn boyunca (önceden 2sn) +%0.5/%3 Sağlık Yenilenmesi/sn için %75 şans (önceden %13)

Theorem Contagion
Residual Arcaneler tarafından oluşan alanın içinde durmak her 2 saniyede bir oyuncunun yörüngesinde dönen bir küre oluşturur. Küre 15m içindeki en yakın düşmana 150 hasar (önceden 25) verir ve Kürenin hasar tipine karşı 6sn boyunca (önceden 1sn) %25/%200 savunmasız bırakır. Alandan çıktıktan sonra etki 30sn boyunca (önceden 5sn) devam edecektir.

Thorem Infection
Bir Residual Arcane tarafından oluşturulan bir alanın içinde durmak, 90 m'lik (önceden 15m) bir yarıçap içinde çağrılan yoldaşların ve müttefiklerin hasarını %4/%24/sn arttırır; en fazla 15 defa kadar birikebilir. Alandan çıktıktan sonra etki 20 saniye boyunca devam edecektir.

OPERATÖR ARCANE'LERİ

Emergence Dissipate
VOID SLING SÜRESİNCE: Uç noktayı 10m (önceden 7.5m) yarıçapında dağıtmak için silah ateşleme tuşuna bas. İsabet alan düşmanlar, %100 şansla (önceden %50) kısa süre sahada duran bir Void Mote oluşturur ve alınması halinde 5/10 Enerji yeniler.
• Ayrıca Emergence Dissipate için aşağıdaki değişiklikleri yaptık:
• Void Mote'lar artık Void Snare gibi 'vortex' yeteneklerinden etkilenmiyor.
• Aynı düşmandan Void Mote oluşturma arasına 1.5 saniyelik bir gecikme eklendi.
• Emergence Dissipate, Zenurik'in enerji kazanımına daha zayıf bir alternatif olarak kavramsallaştırıldı, ancak belirli durumlarda her okulun benzersiz bir özelliğe dayalı olmasına rağmen Fokus yenileme hedeflerine aykırı olarak, Enerji odaklı okuldan bile daha güçlü oldu. Yukarıdaki değişiklikler ayrıca Void Sling ile sahip olduğumuz orijinal hedeflerimizi korumayı amaçlıyor; spam merkezli bir döngü yerine daha kontrollü bir davranışı teşvik etmek. Bekleme süresi, daha dikkatli bir oyun oynamaya motive eder, ancak daha düşük seviyeler için aldığı stat buff'ların avantajıyla.
• Artık şansı garantili olduğu için, yeni açıklama "VOID SLING'DE: 10m yarıçapındaki uç noktayı dağıtmak için [ateş etme] tuşuna bas. Vurulan düşmanlar, 5/10 Enerji yenileyen kısa ömürlü bir Void Mote oluşturur." olarak değişti.

Magus Cadence - Void Sling'de: 12sn boyunca (önceden 2sn) +%15/%90 Depar Hızı için %100 şans (önceden %25)
• Artık şans garanti olduğuna göre, yeni açıklama "Void Mancınığında: 12sn boyunca +%15/%90 Depar Hızı" oldu

Magus Cloud
Void Modunda: 6sn boyunca (önceden 1sn) +%50/300% Void Sling Yarıçapı

Magus Drive
Transference'a girişte: K-Drive Hızını 30sn boyunca (önceden 5sn) %25/%150 artırır

Magus Elevate
Transference'a girişte: Warframe'e 50/300 Sağlık yenileme için %95 şans (önceden %30)

Magus Firewall
Void Modunda: Her 1 saniyede (önceden 6sn) en fazla 6 tane olmak üzere Void Partikülü yaratır, her biri 10sn/60sn boyunca 12.5% Hasar Azaltması sağlar. Hasar almak bir Partikül tüketir.

Magus Lockdown
3m/15m içerisinde 4sn boyunca maksimum 10 (önceden 2) düşmanı etkileyen bir mayın bırakır.

Magus Melt
Void Sling'de: Operatör Modunda Ateş Hasarını 15sn boyunca (önceden 2.5sn) %30 artırır (önceden %5), 2x/7x'e kadar birikir

Magus Overload
Void Sling'de: Robotik düşmanları 3sn boyunca sersemletir, ardından 25m içindeki (önceden 5m) herkese Maksimum Sağlıklarının %15/%80'i kadar Elektrik Hasarı verir.

Magus Repair
Void Modunda: 30m içindeki (önceden 5m) Warframe'leri %5/%25 Sağlık/sn iyileştirir.

Magus Replenish
Void Sling'de: %5/30% Sağlık için %100 iyileştirme şansı (önceden %25)
• Artık şans garanti olduğuna göre, yeni açıklama "Void Sling: %5/%30 Sağlık iyileştirir" olarak değişti

Virtuos Fury
Statü Etkisinde: 4sn boyunca (önceden 1sn) +%7.5/%30 Hasar için %20 şans (önceden %5)

Virtuos Ghost
Kafa Vuruşlarında: 12sn boyunca (önceden 3sn) +%15/%60 Statü Şansı için %40 şans (önceden %10)

Virtuos Null
Öldürmede: 4sn boyunca (önceden 1sn) +%5/%20 Amp Enerji Yenilenmesi

Virtuos Shadow
Kafa Vuruşlarında: 12sn boyunca (önceden 3sn) +%15/%60 Kritik Şansı için %40 şans (önceden %10)

Virtuos Strike
Kritik Vuruşta: 4sn boyunca (önceden 1sn) +%15/60 Kritik Hasar için %20 şans (önceden %5)

Virtuos Tempo
Öldürmede: 8sn boyunca (önceden 2sn) +%15/%60 Ateş Oranı için %60 şans (önceden %15)

KITGUN ARCANE'LERİ

Pax Bolt
Kafa Vuruşu Öldürmelerinde: 4sn içinde (önceden 1sn) kullanılan bir sonraki Yetenekte +%7.5/%30 Yetenek Verimliliği ve +%7.5/%30 Yetenek Gücü için %100 şans (önceden %25)
• Artık şans garanti olduğuna göre, yeni açıklama "Kafadan Vuruş Öldürmelerinde: 4sn içinde kullanılan bir sonraki Yetenekte +%7.5/%30 Yetenek Verimliliği ve +%7.5 /%30 Yetenek Gücü" oldu

Pax Seeker
Kafadan Vuruş Öldürmelerinde: Mermilerin 1/4'ünün düşmandan fırlaması ve yakındaki düşmanların kafalarına yönelmesi için %100 şans (önceden %25).
• Artık şansı garantili olduğu için, yeni açıklama "Kafadan Vuruşta Öldürmede: Mermilerin 1/4 düşmandan fırlayarak yakındaki düşmanların kafalarına doğru ilerler." olarak değiştirildi

Residual Boils
Kitgun Öldürmelerinde: 3sn/12sn boyunca düşmanlar yaklaştığında patlayan uçucu kovanlar oluşturmak için %20 şans (önceden %5) ve 10m (önceden 2.5 m) içinde 80 Ateş Hasarı (önceden 20). Alanda durmak Theorem Arcanelerine Ateş Hasarı uygular.

Residual Malodor
Kitgun Öldürmelerinde: 3sn/12sn boyunca 40 (önceden 10) Buz Hasarı/sn veren dondurucu bir sis bulutu oluşturmak için %20 şans (önceden %5). Alanda durmak Theorem Arcanelerine Buz Hasar türü uygular.

Residual Shock
Kitgun Öldürmelerinde: 3sn/12sn boyunca 10m içindeki (önceden 2.5m) düşmanlara 200 (önceden 50) Elektrik Hasarı veren elektrikli bir diken oluşturmak için %20 şans (önceden %5). Alanda durmak Theorem Arcanelerine Elektrik hasarı türünü uygular.

Residual Viremia - Kitgun Öldürmelerinde: 3sn/12sn boyunca 40 (önceden 10) Toksin Hasarı veren toksik kan havuzu oluşturmak için %20 şans (önceden %5). Alanda durmak Theorem Arcanelerine Toksin hasarı türünü uygular.

*Yukarıdaki dört Residual Arcane için bir bonus olarak, bazı ekstra iyileştirmeler ekledik - dördünün de güçlendirme yarıçapı 9 metreye yükseltildi ve her birinin artık tüm hasar durumlarında statü türlerini tetiklemesi için %20 şansı var!

ZAW ARCANE'LERİ

Exodia Brave
Ağır Saldırı Öldürmelerinde: 4sn boyunca (önceden 1sn) +1.3/5 Enerji Oranı. 3 kere üst üste kullanılabilir

Exodia Force
Statü Etkisinde: 6m içindeki (önceden 3m) düşmanlara %50/%200 Silah Hasarı vermek için %50 şans (önceden %5).

Exodia Hunt
Yere Çarpma Saldırısında: 6m/12m içindeki düşmanları yakın dövüş menziline çekmek için %50 şans (önceden %20)

Exodia Might
Bitirici Öldürmelerinde: 8sn boyunca (önceden 2sn) +%7.5/%30 Can Çalma için %50 şans (önceden %13)

Aydınlatma Değişiklikleri:

Açık dünyalarda ayrıntılarla nasıl etkileşime girildiğini iyileştirmek için aydınlatmada aşağıdaki değişiklikleri yaptık!
• Aydınlatma kalitesini artırmak için Işık haritalarını gökyüzü aydınlatmasından ayırdık, artık zıt yönlerden gelen örnekler birbirini iptal etmeyecektir.
• Geceleri aydınlatma artık çok daha fazla ortaya çıkacak! Bu değişiklikten önce her şey koyu mavi renkte yer alıyordu. Artık her aydınlatma kaynağı, gecenin karanlık fonunun aksine çok daha fazla canlılığa sahip olacak.
• Gün içindeki aydınlatma, özellikle uzak mesafeden bakıldığında artık çok daha fazla dokusal ayrıntıya sahip olacak. Bu değişiklikten önce, ayrıntılar uzaktan kaybolma eğilimindeydi ve herhangi bir kum veya tanecik olmadan daha çok kile benziyordu.
• Gelişmiş grafik motoruna güneş yansıması eklendi.
• Gelişmiş grafik motoru ayrıca uzaktan daha fazla ayrıntı sağlar.

2bd6f40050d54e7bb09922167a3eca11.png

Ayrıca yukarıdaki resimde süslemede kullanılan yaprak ve dallarda iyileştirmeler yaptığımızı da fark edebilirsiniz.
b5d513afde15abb7ce7027272659e6e4.png

Düşman Halat Kancası Yenilemesi:

Scorpion, Ancient ve Tusk Predator'ların kanca mekanikleri yenilendi! Warframe'in ilk başlangıcından beri yer alan asırlık düşman mekanikleri, Tenno ile yıllardır sağda solda boğuşuyorlar - artık özgür kalma zamanı! Oyuna eklenişinden bu yana, çengel saldırısı oyuncuları sürekli olarak yere serdi veya onları sürükledi, mücadeleci karşı oyuna hiçbir açıklık sağlamadı.

ŞİMDİ Scorpion, Ancient ve Tusk Predator'ların çengel kancaları sana bağlanacak ve seni yavaşça içeri çekmeye çalışmadan önce hafif bir gecikme olacak (1 saniye). Yeterince çevik olan Tenno, artık ip yönünde yakın muharebe saldırısı yaparak ipi kesebilir ve düşmanı şaşırtabilirsin. Ek olarak, çekme animasyonu sırasında Bullet Jump veya kaçınma manevrası yapmak düşmanın dengesini bozabilir.

*Isolator Bursa'lar, diğer düşmanlardan farklı mekaniklere sahip oldukları için bu değişiklikten etkilenmemiştir.

Dog Days Geri Dönüyor!

Dog Days bugün TRS 21:00'de tüm platformlarda geri dönüyor. 29 Haziran TR yerel saati ile 21:00'e kadar devam edecek. Bu yıl en sevdiğiniz ödüller geri dönüyor, ancak kazanılabilecek bazı yeni ek ödüller de var!

• Dog Days Gece Sahnesi
• Dog Days Kavat Glif
• Dog Days Kubrow Glif
• Soaker Ephemera

Etkinlik ayrıca yeni bir gündüz ve gece döngüsü içeriyor, böylece karanlıkta ıslanma becerilerinizi test edebilirsiniz. Taktikel alert görevleri hakkında daha fazla bilgiyi buradan alabilirsiniz:

 

EKLEMELER:

• Yeni bir Çıkarma Gemisi eklendi! Parallax, Zariman'ın gezegenler arası araştırma yapabilmesi için tasarlanmıştı. Gelişmiş Orokin Gözü hava desteğini konuşlandırabilen bu gemi, sömürgecilerin karaya çıkmadan önce nadir kaynaklar bakımından zengin bölgeleri inceleyebilmelerine olanak sağlayacaktı. Ordis, alanı (150m içinde) nadir eşyalar için tarar.
• Parallax ayrıca oyun içi Market'ten satın alınabilecek 4 yeni skine sahiptir! Her biri ayrı olarak veya bir paket halinde alınabilir.
• Parallax'ı satın almak, Orokin Göz Hava Desteğini diğer Çıkarma Gemileriniz için de kullanılabilir hale getirir.
• Parallax Kalıbı oyun içi Market'ten Kredi karşılığında satın alınabilir. Bileşen kalıpları, Zariman'da bulunan Güçlendirilmiş Taşıma Kapsülü aracılığıyla elde edilebilir.
• Sendika Seviye Mühürleri, ilgili Kasaba merkezlerinde Tekliflere eklendi. Bu Mühürler tamamen kozmetiktir ve kuşanıldığında Mevki sağlamazlar.
• Ostron Mühürleri - Cetus'taki Yaşlı Adam Suumbat
• Quills Mühürleri - Cetus'taki Quill Onkko
• Solaris United Mühürleri - Fortuna'daki Smokefinger
• Vox Solaris Mühürleri - Fortuna'daki Little Duck
• Ventkids Mühürleri - Fortuna'daki Roky
• Entrati Mühürleri - Necralisk'teki Oğul
• Necraloid Mühürleri - Necralisk'teki Loid
• Holdfasts Mühürleri - Chrysalith'te Cavalero

ARAYÜZ DEĞİŞİKLİKLERİ:

• Etkileşim kullanıcı arayüzü güncellendi!
a7d66562ab1f48ecc0deba175d3c8733.png
• Seçenekler menülerine bir arama çubuğu eklendi!
7e91854c7585403a8132ec898c1ea7e1.png
• Oyun içi Market'teki "Yeni" etiketi artık sahip olduğunuz eşyalar için gösterilmeyecek.
• Birkaç oyun içi Market paketi görüntüsü güncellendi.
• Çeşitli Özelleştirme ekranları güncellendi:
• Railjack Özelleştirmesi
• Çıkarma Gemisi eşyaları
• Orbiter İç Dizayn özelleştirmesi
• Spoiler karakter özelleştirmesi
b62865aa9bd0a8d7c8e65d3383867ed8.png
• Görsellerin daha belirgin olması için eşyalar arasında gezinirken oyun içi Market dioramalarına karartma katmanı eklendi.
• Operatör Ekipmanı ekranında bulunan kuşanılmış Arcane'lere efekt arka planı eklendi.
• Amp Arcane'lerin rengi, aynı yeşil kullanılacak şekilde değiştirildi.
• Bir paketin üzerine geldiğinizde, içerik simgeleri artık dönecektir.
• Yıldız Haritasında düzgün bir şekilde görüntülenmesi için Lehçe dil Karakter desteği güncellendi.
• Karmaşayı önlemek için Lehçe karakter metin hizalamasında ayarlamalar yapıldı.
• Tenno Kılavuzu simge dokusu güncellendi.
• Arkadaşlar listesini Çevrimdışı geçirilen günlerin sayısına göre sıralama seçeneği eklendi.
• Arcane simgeleri tekrar kare olacak şekilde güncellendi.
• Daha büyük metinlere yer vermek için Orbiter'daki Sendika ekranının boyutu artırıldı.
• Baş düşman sağlık çubuklarındaki ölümsüzlük simgeleri artık yalnızca tükenmemiş sağlık bölümlerinde görünecek.
• Önce: Ne olursa olsun tüm segmentler aynı simgeye sahipti.
• Şimdi: Yalnızca sağlığı olan segmentlerde görünür.
• Kodeks'teki Kuva Lich/Parvos'un Kız Kardeşi ekranındaki mevcut Requiem Modu kombinasyonu ve geçmişi için açılan bir Efekt eklendi.
• Klan yönetimi ekranına bazı kullanıcı arayüzü özellikleri eklendi:
• Butonların üzerine fareyle gelindiğinde simgelerin boyutu büyüyor.
• Klan Sıralaması simgesine biraz dış parlaklık eklendi.
• Günün Mesajı grafiği artık şık bir ışıltılı gölgelendiriciye sahip.

OPTİMİZASYONLAR:

• Bellek kaplama alanında sistemik optimizasyonlar yapıldı (Orb Vallis'te yaklaşık 40MB RAM'den tasarruf edildi).
• Düşük özellikli sistemlerde oyunun çökmesini engellemesi için DirectX 12 modunda bellek tüketimi azaltıldı. Burada bildirildiği gibi:

GENEL DEĞİŞİKLİKLER:

• Grendel Konumlandırıcı Görevleri aşağıda belirtildiği gibi değiştirilmiştir:
• Grendel Konumlandırıcı Görevlerinde Düşman seviyesi 40-45'ten 25-30'a düşürüldü.
• Bu değişiklik, Eximus birimlerinin yeniden çalışıldıktan sonra Eximus birimlerinin zorluğuna ilişkin Topluluk geri bildirimi sayesinde yapıldı, ancak bu görevler çok zor olduğu için genel olarak düşman seviyelerinin düşürülmesine de karar verildi.
• Grendel Gövde Konumlandırıcı Savunma görevinin uzunluğunu 15 dalgadan 10 dalgaya düşürdü. Burada bildirildiği gibi:

DÜZELTMELER:

• Dormizon Vista Suit'indeki ışıklandırma problemleri düzeltildi. Burada rapor edildiği gibi: https://forums.warframe.com/topic/1312121-dormizone-vista-suite-lighting-issue-known-fix-coming/ 
• Özel Dormizon dekorasyonlarının Dormizon Captura sahnesinde görünmemesi düzeltildi.
• Sirocco Amp Skin, kuşanıldığında Amp'in ses efektini geçersiz kılması düzeltildi.
• Bir Railjack görevini iptal ederken meydana gelen çökmeler düzeltildi.
• Bir kullanıcı arabirimi ekranı, oluşturmayı tamamlamadan önce kapatıltıktan sonra meydana gelebilecek nadir çökmeler düzeltildi.
• Vasero Apex Sekhara için Evrim gelen kutusu mesajlarının üç kez gönderilmesi düzeltildi.
• Kullanıcı olarak birden çok kez kullanıldığında Exalted silahları ile donatılan belirli modların (özellikle Galvanizli setin) etkilerini yığabilme sorunu düzeltildi.
• Corvas'ın sarjör doldurma ses efektinin tekrarlanması düzeltildi.
• Bir spoiler karakteri'nin War Within ve Sacrifice'ın son sahnelerinde belirmesi ve sinematikte sorunlara neden olması düzeltildi.
• Art arda kullanıldığında, ağır saldırı kurma süresinin Süngülü Silahlara uygulanmaması durumu düzeltildi.
• Bu aynı zamanda, (herhangi bir yakın dövüş silahından gelen) yakın dövüş silahlarının tekrar tekrar kullanıldığında göz ardı edilmesini de düzeltir.
• Boomie Glaive Skin ve Proto Glaive Skin'in, renkleri ayarlandığında üzerine takıldığı Glaive'in küçülmesine neden olması düzeltildi.
• Grineer Sealab haritasındaki bir harita deliği düzeltildi.
• New War questinin son aşamalarında Wukong'un Celestial Twin özelliğinin sadece Paracesis yerine orijinal oyuncu donanımına sahip olması düzeltildi.
• New War görevinin son aşamasında kare hızına bağlı kamera sallanması düzeltildi.
• Operatör kostümü renklerini Sirocco'ya kopyalamaya çalışırken meydana gelen çökme düzeltildi.
• Call of the Tempestarii questinde Tempestarii'den kaçtıktan ve haritada bir kara delik portalına girmeye çalıştıktan sonra Railjack'inin Corpus Gemisi içinde sıkışması düzeltildi.
• War Within dağ geçidinde Void Blast'ın kaldırılması nedeniyle Maw sahnesinin zor geçilebilir olması düzeltildi.
• Void Slinging'den sonra oyuncunun üzerine inebileceği bir platform ekledik.
• Envanterde arıtılmamış Reliclerin düşme kaynakları araması ön izlemesinde görünmemesi düzeltildi.
• Envanterde geliştirilmemiş Reliclerin önizlemesinde düşme kaynakları görünmemesi düzeltildi.
• Ordis Sentinel Skininin Dethcube veya Dethcube Prime'da kuşanıldığında sabit durma animasyonunun olmaması düzeltildi.
• Kerulyst Sentinel Skin'in baş sallama animasyonlarının olmaması düzeltildi.
• VERD-IE Sentinel skindeki özel yayıcı renklerin uygulanmaması düzeltildi.
• Rastgele çökmelere neden olabilecek uzun süredir devam eden bir hata düzeltildi.
• Grineer Ormanı mağaralarından birindeki harita deliği düzeltildi.
• Nidus'un Virulence yeteneğinin Transference'ı zorlayan balonlar üzerinde her zaman Kurucu için iz bırakmaması sorunu düzeltildi (Void Çağlayanı görevindekiler gibi).
• Hatalara neden olan bir dizi kamera titremesi sorunu düzeltildi.
• Birkaç simge sorunu düzeltildi:
• Arcane simgelerinin kuşanıldığında yanlış boyutlandırılması düzeltildi.
• Sohbet bağlantısı olarak paylaşıldığında Javlok Kapasitör simgesinin bozuk görünmesi düzeltildi.
• Exilus Silah Adaptörü simgesinin bozuk görünmesi düzeltildi.
• Arsenal'de özelleştirme yaparken Voidshell malzemelerinin Operatör/Gezgin Voidshell skine uygulanmaması düzeltildi.
• Kullanıcı olarak Archwing'den çıkarken Silah ve Mod güçlendirmelerinin sınırsız süreye sahip olması düzeltildi.
• Sohbet bağlantısı aracılığıyla Kitgun'lara birden fazla Arcane takılabilmesi düzeltildi.
• Patlayan varillerin silah Arcane'lerini etkilemesi düzeltildi.
• Diyalog devam ederken NPC animasyonlarının aynı zamanda devam etmemesi durumu düzeltildi.
• Titania'nın Razorwing yeteneğinde Razorflies'in ortaya çıkmadığı bir sorun düzeltildi.
• Dormizon Warframe sergisinin Kullanıcı olarak ziyaret edilirken değiştirildiğinde güncellenmemesi düzeltildi.
• Kullanıcının Chrysalith'ten Dormizon'a girdikten sonra aynı Operatör ve Warframe ile Kurucuyu görebilmesi sorunu düzeltildi.
• Deimos haritasındaki bir harita deliği düzeltildi.
• Deimos'taki Vagon kapısının kullanıcı için görsel olarak açılmaması sorunu düzeltildi.
• Rubico Verv skin kullanılırken Rubico Prime'da şarjör doldurma animasyonu düzeltildi.
• 'Aftermath' sırasında New War Quest'te Spoiler Kampının arka planındaki Ağaçların parçalanması düzeltildi.
• Chrysalith'teki Quinn'in kopçasındaki logo düzeltildi.
• Dormizon'da Yoldaşları özelleştirirken kamera konumu ve Yoldaşlarla ilgili sorunlar düzeltildi.
• Operatörü özelleştirirken görünen Warframe animasyonları düzeltildi.
• Loki's Switch Teleport'u kullandıktan kısa bir süre sonra oluşan düşman efekti ile ilgili sorunlar düzeltildi.
• Bir Kazıcının Mars'ta görsel olarak yere temas etmemesi sorunu düzeltildi.
• War Within'de Dünya'da yer alan Dağ Geçidine Geri Dön görevi sırasında Void Sling ile erişilebilen harita deliği düzeltildi.
• Glacia Syandana'nın Yareli'ye uymaması düzeltildi.
• Petrify'ın bir Helminth yeteneğiyle değiştirilmesi sonucunda Atlas'ın Rubble yeteneğinin oluşmaması düzeltildi.
• Petrify'ı bir Helminth yeteneği ile değiştirdiyseniz Atlas'ın Path of Statues Augmentinin çalışmaması düzeltildi.
• Mod takılı olmasa bile Atlas'ın Ore Gaze Augmentinin ganimet etkisinin her zaman %20 oranında uygulanması düzeltildi.
• Hombask'tan bir satın alım yaptıktan sonra oyundan çıkarken meydana gelen nadir çökme düzeltildi.
• Archwing kullanırken Protea'nın Grenade Fan ve Shield Satellite yeteneklerinin dev gibi görünmesi sorunu giderildi.
• Quinn'in eksik el dokuları düzeltildi.
• Tüm dizilim yuvalarını etkileyen Amp renk özelleştirmesi düzeltildi.
• Amp özelleştirmesinin yalnızca Operatör/Gezgin görünümünü etkileyen sorunu düzeltildi.
• Corpus Gemi haritasındaki gizli odalarda Orphix Rezonatörlerinin belirmesi düzeltildi.
• Zariman Okulu'nun iç kısmındaki yüzen gibi görünen sıralar düzeltildi.
• Chroma Prime ile hedeflere nişan alırken oyuncuların görüşünü engelleyen Ion Omuz zırhı düzeltildi.
• Sevagoth'un Gloom Efektinin ölü Amalgam Spectralyst'lere uygulanması düzeltildi.
• Bir Dekorasyonun kopyalanmasıyla ilgili nadir Çökmeler düzeltildi.
• Bazı durumlarda çoklu atışların yanlış sayıda mermi belirtmesi düzeltildi.
• Aşağıdakilerin sohbete eklenememe sorunu düzeltildi:
• Ayatan Hemakara Heykeli
• Shawzin
• Luxxum Süsleri
• Atlas Prime Noggle
• Gara Prime Noggle
• Nidus Prime Noggle
• Octavia Prime Noggle
• Çıkarma Gemisi skinleri
• Aeolak, Kuva Hek ve Euphona Prime'ın şarjördeki son ikincil ateşinden geldiğinde uygun şarjör doldurma animasyonunu oynatmaması düzeltildi.
• Duvara tutunulduğunda kuşanılmış olan Shedu'nun kaybolması düzeltildi. Burada bildirildiği gibi: https://forums.warframe.com/topic/1190035-shedu-invisible-during-wall-latch/
• Oyuna katılan oyuncuların hangi hareket kombosunu yapmaya çalışırsa çalışsın yalnızca tek bir K-Drive hareketi yapabilmeleri düzeltildi. Artık sadece tek bir hareket yapabilmek yok!
• Rhino'nun Iron Skin VFX'inin tüm (Palatine hariç) Rhino Skin'lerine düzgün uygulanmaması düzeltildi.
• Rhino'nun Iron Skin'deki hareket bulanıklığı sorunları düzeltildi.
• Nyx'in Eidolon Ovaları ve Orb Vallis'teki taretleri Mind Control yapabilmesi ve bu taretler yeterince uzaklaştığında ona ışınlanmalarına neden olması düzeltildi.
• Bir spoiler karakterinin Vox Solaris Maskesi konumlandırması sorunları düzeltildi.
• Yakın dövüş saldırıları sırasında bir Warframe yeteneği kullanıldığında Kestrel'in bumerang sesinin durmaması düzeltildi.
• Helminth''in Nourish yeteneğinin Lavos ve Hildryn tarafından kullanılamaması düzeltildi (çünkü Enerji kullanmazlar).
• Lavos'un artık bir bekleme süresi olacak ve yeteneğin kullanılabilmesi için onun yerine Hildryn'in Kalkanları tüketilecek.
• Harrow'ın Penance yeteneği ile ilgili bir kodlama hatası düzeltildi.
• Oyun içi Market'teki TennoGen simgesinin arkasında yanlış hizalanmış siyah bir kare olması düzeltildi.
• Necralisk'te bulunan oyuncuların Chrysalith'te olduğunu bildiren arkadaş listesi düzeltildi.
• Bu aynı zamanda, Angels of the Zariman questini tamamlamadıysan Necralisk'te bir takıma katılamama sorununu da düzeltir. Heart of Deimos questi tamamlanana kadar artık bölgeyi düzgün bir şekilde bloke edecek.
• War Within questindeki Golden Maws'ın, geçtikleri alanın çoğunda Operatör'ü algılamaması düzeltildi.
• Moa saldırılarıyla ilgili bir kodlama hatası düzeltildi.
• Operatör Arcaneleri üzerinde gezinirken kamera konumlandırması düzeltildi.
• Takım Oyuncuları olarak Orbiter'den Eidolon Ovalarına geçerken oluşan kilitlenme düzeltildi.
• Dormizon'un Vistagraf'ında değişiklik yapılmaya çalışıldığında Vistagraf'ın güncellenmemesi sorunu düzeltildi.
• Kuva ve Tenet silahları için Arsenal arayüzündeki silah açıklamasında metinlerin üst üste görünmesi düzeltildi.
• Farklı dillerde Holdfasts kullanıcı arayüzü Mevki Limiti metninin üst üste görünmesi düzeltildi.
• Kurucu Taşıma İşleminden sonra Takım Oyuncuları için mini haritanın kaybolması düzeltildi.
• Titanyum Parlaklığı ve Oxium Parlaklığı Voidshell Materyallerinde meydana gelen bazı küpleşmeler düzeltildi.
• Inner Might kuşanılmışsa Rubble Heap Augment modunun Atlas'ın Landslide yeteneğinde ek maliyet olmadan kullanımını vermemesi düzeltildi.
• Görevin ortasında Platinum miktarına tıklayarak Platinum satın almak için sayfayı açabilme sorunu düzeltildi. Oyuncular, Orbiter'deyken simgeye tıklayarak Platinum satın alma sayfasını açabilecekler.
• Görevin ortasında Platinum miktarına tıklayarak Platinum satın almak için sayfayı açabilme sorunu düzeltildi. Oyuncular, Orbiter'deyken simgeye tıklayarak Platinum satın alma sayfasını açabilecekler.
• Tüm platinum alımları saldırıya uğramadan yapılmalıdır.
• Kodeks'teki Gokstad Pilot açıklaması düzeltildi.
• Nyx'in Psychic Bolts'un düşman savunmasını kaldırmaması veya Pacifying Bolts Augment modu takılıysa onları sersemletmemesi düzeltildi.
• Kodeks'teki bazı Corpus gemilerinin 'Elite' sınıflandırmasına sahip olmaması düzeltildi.
• Bladestorm yeteneğini kullanan Ash Specters ile ilgili hata düzeltildi, artık Kullanıcılar için daha kolay olacak.
• Arsenal'de Yareli'yi özelleştirirken oluşan bir kod hatası düzeltildi.
• Oyuncuların Dormizon'un Vista Suit Anahtarını birden çok kez satın alabilmesi düzeltildi.
• Dormizon Vista Suit Anahtarını yanlışlıkla birden çok kez satın aldıysan, lütfen Warframe Destek Ekibi ile iletişime geçin, onlar durumunu düzeltmeye yardımcı olacaklardır.
• War Within'de lazerler tarafından tespit edildiğinde oluşan kod hatası düzeltildi.
• Aeolak'ın Riven durumunun 0,5 yerine 1,25 olması düzeltildi.
• Yeni silahlar için Riven durumlarını nasıl ele aldığımız hakkında daha fazla bilgi için, Riven Durumu Kurallarını okuyun.
https://forums.warframe.com/topic/1303780-riven-disposition-guidelines/?ct=1654538196
• Ash'in Bladestorm klonlarının T-pozisyonunda kafası olmayan bir hayalet olarak belirmesi düzeltildi.
• Atölyedeki sekmelerin, Atölyenin parlak arka planına karşı okunmasının zor olması düzeltildi.
• Oyun içi Market'teki alt kategoriler için eksik arka planlar düzeltildi.
• New War Ateş Gücü Paketi açıklamasının diğer Arayüz öğeleriyle çakışması düzeltildi.
• Bir Railjack görevi yüklemeye çalışırken oluşan çökme sorunu düzeltildi.
• Ignis'in yangın izleriyle ilgili kilitlenme düzeltildi.
• Kontrol cihazı kullanırken Envanter ekranındaki kategoriler arasında sekme geçişi için sağ yön tuşu simgesinin üst üste görünmesi düzeltildi.
• Orokin Ay haritasında hiç aydınlatılmamış bir kapı düzeltildi.
• Second Dream questinin sonunda Yareli'nin Merulina'sını kullanırken ara sahneye girilmesi sonucu diğer birçok sorun yanı sıra çarpışma sisteminin eksik olması düzeltildi.
• Railjack Archwing Mancınığını kullanırken gerçekleşen bir yazılım hatası düzeltildi.
• Saryn ve Nova'nın zıpkın animasyonlarındaki bazı kök hareketi sorunları düzeltildi.
• Kurucu Railack görevlerinde bir Crewship'e girmeye çalıştığında Oyuncunun çökmesi düzeltildi.
• "Sineklik" (Yakın Dövüş Silahınızla 3 Drone veya Osprey öldürün) Nightwave Act Görevinin Corpus olmayan diğer Drone'ları/Osprey'leri hesaba katmaması düzeltildi.
• Oyuncuların üzerine gelindiğinde artık "Profili görüntülemek için basın" yazısının görünmemesi düzeltildi.
• New War questinin For My Brothers aşamasında Sentientlerin belirmemesi nedeniyle taret segmentini geçememe sorunu düzeltildi.
• Seçenekler sayfasının en altına kaydırmak için yön tuşunu kullandıktan sonra kontrol cihazının işlevini kaybetmesi düzeltildi.
• Conclave Yok Etme karşılaşmalarında Oro koleksiyonunun puana sayılmaması düzeltildi.
• New War questinde Deacon düşmanlarında Merhamet öldürmeleriyle ilgili kilitlenme düzeltildi.
• Emergence Savior kuşanılıp bir kez düşürüldükten sonra Kullanıcının yenilmez hale gelmesi düzeltildi.
• Ayrıca Emergence Savior'ın hiç tetiklenmemesini de düzeltir.
• Emoji renk seçme ekranının arka arkaya aynı deniz mavisi renk seçeneklerinden ikisini göstermesi düzeltildi.
• Bu aynı zamanda sohbette pembe görünen ikinci deniz mavisi seçeneğinin seçilmesini de düzeltir.
• Rathuum arena görevlerinde, bir isim her defa ekrandan çıkıp geri girdiğinde, öldürme ve ölüm sayılarının sola kayması düzeltildi.
• Oxium Osprey'lerin kendi kendini yok etmesiyle ilgili kilitlenme düzeltildi.
• Chrysalith ve Dormizon arasında geçiş yaparken oluşan kod hatası düzeltildi.
• Captura seçenekler menüsünün "Ekran Görüntülerinde Kullanıcı Arayüzü" seçeneği etkinken bile ekranda görünmemesi durumu düzeltildi.
• Lavos'un Transmutation Probe yeteneginin açık arazilerdeki cephane düşmelerinde tutarlı bir şekilde çalışmaması düzeltildi. Burada bildirildiği gibi: https://forums.warframe.com/topic/1302047-universal-ammo-bugged/
• Shadow'un Stalker'ının Sağlık/Kalkan arayüzünün aktif bossların arayüzü (örn. Çakal) ile üst üste geçmesi düzeltildi.
• Süresinin dolması sırasında ekranda olması halinde Zephyr'in Tornado'sunun ekranda kalmasıyla ilgili bir efekt sorunu düzeltildi.
• Hildryn'nin Helminth yeteneğinin Inner Might kuşanıldığında daha az Kalkana mal olması sorunu düzeltildi.
• Index'te Prova ile yakın dövüş yapmaya çalışırken Ved Xol'un takılıp kalması sorunu düzeltildi.
• Last Gasp ile ilgili kod hatası düzeltildi.
• Launcher'ın birkaç Kiril karakterini görüntüleyememesi düzeltildi.
• Maroo'nun Ayatan Avı görevinin Görev Sonu ekranında gösterilmemesi düzeltildi.
• Sedna'da, Savunma cryopod'un etrafını sararken Gara'nın Mass Vitrify'inin şeffaf görünmemesi düzeltildi. Burada bildirildiği gibi: https://forums.warframe.com/topic/1232706-bugglitch-gara-wall-visual-my-friend-dont-wa[…]n-sednahydron-or-saturnhelena-cause-they-cant-see-anything/
• Relay ekranlarında Efsanevi kutsamaların ve Baro yayınlarının düzgün görünmemesi düzeltildi.
• The War Within questinde sınırların dışına düşerken oluşan kodlama hatası düzeltildi.
• Arcane Survival'ın Süre statüsünün gerçek süre sayıları yerine yer tutucu (test) versiyonu olarak görünmesi düzeltildi.
• Coildrive'ların doğduktan sonra sıkışıp kalabileceği ve Orb Vallis'te Fortuna kapısının yakınındaki takviye nakliyesi ile ilgili sorunlara yol açabileceği bir nokta düzeltildi.
• Archwing görevlerinde Grineer gemisinin Efektinin üzerinde oluşan beyaz patlama parçacıkları düzeltildi.
• Nyx Absorb aktifken K-Drive'a atlandığında, onu kontrolsüz bir şekilde uçmasına sebep olan hata düzeltildi.
• Kurucu olmadığında Akarius patlama Efektinin varsayılan olarak orijinal mavi rengine dönmesi düzeltildi. Burada bildirildiği gibi: https://forums.warframe.com/topic/1283536-akarius-explosion-fx-color-does-not-follow-energy-color-if-you-are-not-host/
• Belirli bir görevde tek başına oynarken Açık Arazi görevlerinde ortaya çıkanların kilitlenmesi sorunu düzeltildi (örnegin Eidolon Ovalarındaki Drone Savunması).
• Kontrol cihazı seçeneklerinde Ölü Bölge seçeneği için yanlış açıklamanın gösterilmesi düzeltildi.
• Önce: [PH] Legacy Nişan Ölü Bölge İpucu]
• Şimdi: Warframe'in orijinal analog çubuğu ölü bölge eşlemesine geçin.
• Gaz Şehri haritasında, mermilerin içinden geçmesini engelleyen görünmez bir duvar düzeltildi.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...