Jump to content

Vor’s Prize Görevini Tamamladıktan Sonra Ne Yapılmalı - Sizin seçeceğiniz bir ihtimaller yığını


RiadRicarhd
 Share

Recommended Posts

0bd16bb52c55ec09ca1168becb87b030.png

 

Origin Sisteminin büyük oluşu bir sır değil. Bu, seni dünyanın etrafına götüren ve Warframe’in bazı temel sistemlerine alıştıran Vor’s Prize görevini bitirdikten sonra daha belirgin bir hale gelir. Bu görevi tamamlayın ve ihtimallerle dolu koca bir güneş sisteminin kapısını aralayın – ve tabii ki yanında Lotus’un kendisinden bazı yararlı tavsiyeleriyle beraber.

 

“Aynı kafadan savaşçıları ara. Tennolar gruplar halinde daha verimlidir.

 

Warframe halihazırda tek iken eğlenceli olmasının yanı sıra diğer Tennolarla birlikte oynanması kesinlikle tavsiye edilir. Sadece eğlenceli olmasından değil, aynı zamanda daha pratik olmasından dolayı. Kendi başınıza üstesinden gelemeyeceğiniz görevlere katılmak için birleşirsiniz, bu yüzden yanınızda tecrübeli takım arkadaşları bulundurmak farklılık yaratabilir.

 

Oyun-içi Sohbet

 

Warframe’in oyun-içi sohbet özelliği ne istediğine bağlı olarak seni yoldaş Tennolara bağlayabilir. Toplanma sohbet kanalı, örnek olarak, size yardımcı olabilecek insanları (ya da yardımınızı isteyen oyuncuları) bulmak için mükemmeldir. Ya da eğer belli sorulara cevap bulmak istiyorsanız için Soru-Cevap sekmesi kullanabilirsiniz. Kullanmaya başladıktan sonra bu sohbet kanalı artık sizin için ilk fırsatta gidilecek bir kaynağınız olacaktır (sadece kurallara uyduğunuzdan emin olun!)

 

Klanlar

 

Ustalık Seviyesi 2’ye ulaştığınız zaman kullanılabilen klanlar diğer Tennolar ile tecrübelerinizi ve kaynaklarınızı birleştirmenize olanak sağlar. Yeni silahları araştırın ve inşa edin, diğer üyelerle takas yapın, ve gelecekteki Railjack’inin için bir yer edinin(ki bu konu hakkında bir süreliğine düşünmenize gerek yok) 

 

Klanlar ana menüde “İletişim” sekmesinden kurulabilir. Eğer var olan bir klana katılmak istiyorsanız Toplanma sohbet kanalına ulaşabilirsiniz. 

 

Tartışmalara Katılın

 

Warframe haricinde iletişime geçmenin bir çok yolu var. Forumlarımızdaki Oyuncular Arası Yardımlaşma veya daha geniş Warframe topluluklarına katılın:

 

-Resmi Warframe Discord

-Resmi Warframe Twitch Kanalı

-Resmi Warframe Youtube Kanalı

-Resmi Warframe Twitter Hesabı

-Resmi Warframe İnstagram Hesabı

-Resmi Warframe Facebook Hesabı

-Resmi Warframe Türkiye Facebook Hesabı

-Resmi Warframe Tiktok Hesabı

 

“Yeni keşif yolları açmak için yıldız haritasındaki görevleri bitirin ve alarm görevlerini takip edin”

0aaa68cd56301cf9158293b7443b244c.jpg

Oyunun bu kısmında, Yıldız Haritası(Orbiterinizdeki navigasyon sekmesi aracılığıyla ulaşılabilir) sizin ana odağınız olmalıdır. Her gezegenin çeşitli görev tipleri barındırır, tıpkı diğer yolları açan ve ilerlemenize olanak veren Kavşaklar gibi. Kavşakların kendi gezegenine özel ve yerine getirmeniz gereken gereksinimleri vardır, bu yüzden sonraki adımlarınızı planlarken bunları bir rehber olarak kullanın. 

 

Yolunuzu Merkür ve Venüs gibi yakınlardaki gezegenlere çevirmeye çalışın. Karşılaşacağınız düşmanlar nispeten daha düşük seviye olacaktır ve Bosslarını yenmek yeni silah ve Warframeler yapmanıza olanak sağlayacaktır! Ayrıca Orbiterinizdeyken sizi sonraki Quest olan “Once Awake”ye götürecek olan Tenno Rehberine de başvurabilirsiniz. 

 

Buna ek olarak, Yıldız haritasını izlerken sağ üst kısımda bulunan Dünya Durum Penceresinde bulunan kısıtlı süreli görevleri (alarm görevleri, void çatlakları ve istila görevleri) takip edin.


 

"Görevlerden Kazandığınız Kredileri Marketten Kalıp Almak İçin Kullanın, Sonra da Kaynak Bulup Atöylenizde Bunları İnşa Edin."

 

5adaa40974cb65281407cafd4fed23cf.jpeg

Krediler aşırı önemli kaynaklardır, ve bu kaynağa Arsenalinizi evrimleştirirken her an ihtiyaç duracaksınız. Kredileri görev tamamlayarak, düşman öldürerek, kasa kırarak ve bir çok şekilde alabilirsiniz. Neptün’e ulaştığınızda, İndex görevine; arena tarzı Corpus Ajanlarıyla Tennoların büyük miktarlardaki Kredi için ortaya atan sonsuz görev tipi, girebilirsiniz. İndex hızlı para kasmak için yeni oyuncular için harika bir yöntemdir. 

 

Kalıplar

 

Oyunun erken safhalarında, maceranızda yardımcı olacak yeni warframe, silah ve daha bir çok şeyi inşa edebilmek için bolca kalıp toplamak isteyeceksiniz. Oyun-içi Market halihazırda bu konuda çeşitlilik vaat ederken ,sadece kredi ile alınabilen bazıları, ve diğer pek çoğu inşa etmek için sizin daha sahip olmadığınız kaynaklara ihtiyaç duyar. Neyse ki , başka kaynaklar da var!

 

Bosslar: Kaptan Vor gibi, bu ekstra-zor düşmanlar çoğunlukla Suikast görevlerinin hedefleridir. Güçlü silahları, yüksek can barındırmaları ve ölümcül yetenekleriyle bosslar sağlam bir dövüş çıkarır. Fakat verdiği ödüller buna değer ödüllerdir. Warframe parçaları için kalıplar ve özel silahlar gibi.

ebcb74f777ad780150b83c3b8928e2c0.jpeg

Yeni bir Warframe inşa etmek mi istiyorsunuz? Fossa-Venüs'teki Jackal bossunu deneyin. Kendisini yenmek nispeten kolay ve bu boss Rhino için gerekli parçaları düşürür. Nöroptik, Gövde ve Sistem kalıplarını toplayın(aynı zamanda markette bulunan Rhino ana kalıbı da gerekli), ve yeni bir oynayış tarzıyla savaş alanına dalın!

4e5586762354f56c9e9dedf92f0b40c6.jpeg

Nightwave: Nora Night’in korsan radyo yayını yüksek taktikselliği bulunan Vauban kalıpları dahil olmak üzere bir çok kullanışlı eşyalar için güzel bir kaynaktır. Eğer Rhino’dan sonra yeni bir Warframe arıyorsanız Nightwave görevlerini takip edin ve biraz Kredi toplayın. Sadece Vauban’ın kalıplarına harcamak için değil, aynı zamanda Orokin Katalizörü, Orokin Reaktörü ve Nitain Özütü gibi bulunması zor kaynaklar almak için de kullanabilirsiniz.

b9c99a10d6def1e7bda0c38b361918f7.jpg

Void Relic’lerini kırarak Prime parçalar ve silahlar için gereken kalıpları toplayabilirsiniz. Bu güçlü teçhizatlar sıradan hallerine göre daha iyi verim(stat) ve daha fazla özelleştirme seçeneği sunar. İçlerindeki değerli Orokin hazinelerini nasıl alabileceğinizi öğrenmek için Relik Toplama Rehberine bir göz atın.

 

"Modlama Masasını Kullanarak Silahlarınızı ve Warframe’lerinizi Özelleştirin. Farklı Düşmanlar Farklı Modlamalara Karşı Savunmasızdır. En Verimlisini Bulmak İçin Denemeler Yapın."

 

Eğer Vor’s Prize görevini yaptıysanız, öyleyse Warframeleri, silahları , yoldaşları ve araçları özelleştirmeye ve geliştirmeye yarayan Mod sistemine erişiminiz var demektir. Düşmüş düşmanlar, kırık zulalar, tamamlanmış görevler, alert görevleri, orokin mahzenleri, Nightwave...vb şeklinde giden bir listeden maceranız boyunca çeşitli modları edinebilirsiniz. 

 

Kabus görevleri ödül olarak çift-getirili(stat) modlar vaat eder ve belirli gezegendeki tüm görevleri tamamladığınızda açılır. Dünya Durum Penceresindeki Alarmlar menüsünden bu görevlere erişebilirsiniz. 

 

Orokin Mahzenleri: Deimosta bulunup, içlerine giren şanslı hazine avcıları için içerisinde Bozulmuş Modlar barındırır. Bu kutsal kasaları açabilmek için Klan Dojo’nuzda araştıracağınız Ejder Anahtarlarını inşa etmelisiniz.

Baro Ki’Teer: Meşhur Void Takasçısı her iki haftada bir prime modlar dahil olmak üzere çeşitli satılık mallarını satmak için Origin Sistemini ziyaret eder. Bedeli çok yüksek, fakat bu Modlardan gelen ekstra bonuslar geliştirmeye değer. Ducat stoklamak için hiçbir zaman geç değildir! 

Sendikalar Augment adı verilen belli başlı warframe yeteneklerini geliştirmek için kendi modlarını vaat ederler. Ustalık Rütbesi 5’e geçtiğinizden beri seçtiğiniz herhangi bir sendikaya katılarak mevki edinmek ve seviye atlamak harika bir fikir olacaktır. Bu şimdiden göz korkutucu olabilir fakat Warframe’inizin yeteneklerini maxladığınızda buna minnettar olacaksınız.

 

"Ve son olarak, tetikte kal. Grineer ve Corpus dur durak bilmez ve sen onlar ile origin sistemi hakimiyeti arasında duran tek şeysin.”

 

Yönünüzü topladıktan ve bir hareket tarzına karar verdikten sonra, keyfinize bakın! Grineer ve Corpus gerçekten dur durak bilmez (şu ana kadar karşılaştığınız diğer düşman grupları gibi), ancak ilerledikçe Tenno'nun kahramanlığıyla boy ölçüşemeyeceklerini göreceksiniz.

 

Not: bu yazı ayrıntılı olmaktan uzaktır ve kendi benzersiz yolculuğunuz için çeşitli başlangıç noktaları sunmayı amaçlamaktadır. Yıldız Tablosunu takip edin, Warframe'in genişleyen sinematik anlatımında kendinizi kaybedin ve içinizdeki gücü keşfederken akışınızı bulun.

Edited by RiadRicarhd
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • 7 months later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...