-AoD-choobie Posted July 18, 2022 Posted July 18, 2022 Sojusz Platinum Association otwiera rekrutacje dla klanów które chcą dołączyć do większego przymierza i tworzyć wspólnie większą całość! W sojuszu aktualnie jest 700 członków, na które składa się 7 klanów. Jako klan założycielski od siebie oferujemy konkursy dla wszystkich członków sojuszu! Poszukujemy klanów które: - Posiadają minimum 30 członków. - Cały czas się rozwijają i rozbudowują własną społeczność. - Prowadzą regularną selekcje nieaktywnych graczy. - Posiadają logotyp. - Posiadają rozwinięty Discord klanowy. Jeżeli prowadzisz klan i jesteś zainteresowany dołączeniem zapraszam do kontaktu Discord: choobie#9208
DarkAplha Posted August 17, 2022 Posted August 17, 2022 Witam chcielibyśmy dołączyć do waszego sojuszu mój klan nazywają się Last Slayers ogólnie mamy 80-90 z tego posiadamy około 40 aktywnych graczy nie wymagam dc. Aczkolwiek staram się żeby wchodzili na komunikator dc bo fajnie zebrać społeczność jakąś pomóc nowym graczom, jak i tym co, aby móc wejść do gry w przyszłości, w przyszłości, że jak zrobić wstąpić, aby móc dalej korzystać ze społecznościowej Warframe :)
hipaterino Posted December 19, 2022 Posted December 19, 2022 Hej! Chcielibyśmy dołączyć do sojuszu a nasz klan został stworzony w 2014 roku przeze mnie i znajomego. Nazwa klanu to Foxes and Dragons i aktywnie gramy sobie można powiedzieć od początku z paroma przerwami ze względu na rutynę (myślę że dużo klanów ma coś takiego jak okres zimowania to wie o co chodzi xD). Aktualnie posiadamy 30 członków z czego każdy jest aktywny, może poza jedna osobą która loguje się na nowy content. Posiadamy własny Discord a nie aktywnych graczy lub mających przerwę usuwamy tymczasowo żeby zwolnić miejsce dla kogoś innego. Nasz klan pomalutku się rozwija ale w tych czasach ciężko o nowych członków więc myślę że taki sojusz to super sprawa jeżeli chodzi o szukanie osób do wspólnej gry, pytań lub pomocy ze strony innych. Pozdrawiam 😘
--SSH--KASHI Posted January 23, 2023 Posted January 23, 2023 Cześć! Chciałbym przestrzec przyszłe klany które myślą o dołączeniu do tego sojuszu przed jego założycielem oraz założycielem klanu AoD, który próbuje eliminować rozwijające się klany lewymi przekrętami i potajemną rekrutacją wewnątrz sojuszu w innych klanach. Poniżej załączam zrzut ekranu mojego współzałożyciela klanu School of Shadows w którym widać jasno na białym jakimi sposobami działa AoD i Platinum Association. https://imgur.com/a/suZrQyU Nie pozdrawiam, Mathew_Kashima, klan School of Shadows.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.