Jump to content

İlave Klana Alım Araçları


RiadRicarhd

Recommended Posts

Selamlar Tenno!

 

DE, klanlarınıza üye almayı kolaylaştıracak yeni yollar ekledi. Maroo ve onun geniş bağlantıları sayesinde gelecek üyelerinize Klanınızı tanıtabilirsiniz.

 

ux1MiNWr9OtnLVB95775LsNqMk1mPhHaRsntSjqZLdVJ-ls00yY21IebpBzqAL9xfPyAhPfNVx1VnnR41jwNcnR1PXqRc01E5czcUKnxitbeIKl-QDSYf9l9niSs6f_o_4S7roOtl9VU

 

Reklam Yapmayı Düşünen Klanlar İçin

 

Maroo’yu pazarında ziyaret edin ve o da Klanınız için 8 saat sürecek bir reklam paylaşsın. Eğer yükleme ekranlarını sevmiyorsanız Klan Menünüzden “Klan Reklamı Yap” özelliğini kullanabilirsiniz. Reklam için vereceğiniz ücret Klan Kasanızdaki kaynaklarınızdan olup her hafta bu ücret değişecektir. Klanlar kendileri ve ilgileri hakkında kısa açıklamalarını  ve ayrıca gelecek üyelerinin filtrelemesi için reklamlarına etiket ekleyebilirler. Bu etiketlerden bazıları şu şekildedir:

 

  • Çaylak Dostu

  • Yüksek Ustalık Seviyesi Gerekliliği

  • Düzenli Giriş Gerekliliği

  • Tüm Araştırmalar Tamamlanmış

  • Dekore Edilmiş Dojo

  • Rekabetçi Etkinlik Odaklı

  • Dayanıklık Turu Takımları

  • Açık Dünya Takımları

  • Fashion Frame

  • radan

  • Aktif Danışmanlık

  • Çoklu Dil

 

-5FS82Kd7DM3wf3JsZJq9uO9laJkq4RO-woFjezucnTo04Dm82D5N4DHwM7H_zL2a8E-GGevKiCWVgRYW2gXo4siEALf1bWGCMLYPWHILvLBykLiCQj4egOxnhzGiA0uN-OUb0uT6AXN

 

Reklamınızı son bir kere gözden geçirdikten sonra gönderin ve işte bu kadar! Başvurular gelmeye başladığında Klan Menünüzün “Bekliyor” bölümünden hepsini göreceksiniz. Bu bölümünden gelecek yeni Tennoları kabul etmek ya da reddetmek size kalmış.

 

Klanı Olmayan Tennolar İçin

 

Reklam panosunu yeni “Klan Ara” menüsünden görebilirsiniz.

 

6lReZwaMNWnjaxkPffu9NMVoolGCP1HaciJeSbxrlH5w40LowCd1fnFJxJ32monPkJed4-FrWx_WEo4_72vAhWXdUk4eRA7S_-Uag5QMYayOvmn7Af9FBCEfmhudl3RFotBlnP_47cCw

 

Bu menü herhangi bir klana dahil olmadığınız sürece İletişim --> Klan bölümünden ulaşılabilir. Ayrıca Maroo’yu ziyaret ederek te bu menüye ulaşabilirsiniz.

 

tmKXXoKVWBZk3nEFKFmwtVi6qkByBC0BCSWeQUP9a29nZgEHulD5xW_ZwzI4TnDNkQS7vMJqQ2WUvgKFnJU_0KnJFO599ls32aBwGxLMbG5_2AC8B8wDi5dbWCadxqTrQaK9qH3DPrSK

 

Bu panodan Klan Rütbesine göre dizili Klan reklamlarını bulabilir ve ayrıca size en uygun Klanı bulmak için filtrelerinizi kullanabilirsiniz. Herhangi bir reklama imlecinizi getirdiğinizde o Klanın mesajıyla karşılaşacaksınız ve isterseniz reklama tıklayarak Klana istek atabilirsiniz.

VX3bNM28wZe-ObX7ahlNCAC5E3ucjBSnE8ihtje2uOUmB_KcKWxWmQMyMUjCEv2bbrUv6mUnO_d2g4P9tpTCral7pqpAJorjz2Y069S8Ip6bM242JYuAoYHqowuzkCAtejK79Awls0sL

 

İlk önce Klana neden katılmak istediğinizi anlatan bir mesaj yazın. Mesajınızı hazırladıktan sonra gönderip Klandan gelecek cevabı bekleyebilirsiniz!


 

SSS

 

  • Neden böyle bir değişiklik yaptınız?

Fark ettik ki Klanların kendilerini sadece Toplanma sohbet kanalında ve forumlarda tanıtmaları zor hale geldi. Bu yüzden Klanların, gelecek üyelerine kendilerini daha iyi ifade edebileceği bir açık alan yarattık.

  • Peki ya bu “Toplanma” sohbet kanalı ve “Klan & İttifak Genel” forum sayfası için ne demek oluyor?

İkisine de hiçbir şey olmayacak! Bu yeni özellik sadece şu anki klan alım işlemlerine yardımcı olması için ek bir yol.

  • Kimler reklam paylaşabilir

Klanın Kurucu-Warlord ve Warlord rütbeli oyuncular reklam paylaşabilir veya bu işi yapması için üyelerine “Reklam Veren” rolü verebilirler.

  • Bir Klanın paylaşabileceği reklamların bir sınırı var mı?

Klanlar 8 saat süreli tek reklam paylaşabilirler. Her seferde bir kere.

  • Eğer reklamımı tekrar paylaşmak istersem ne olur? Ya da reklamı kaldırmak istersem?

Reklamınız aktif iken Maroo’dan reklamınızı yenileyip kaldırabilirsiniz. Maroo ile konuşurken (tabi ki de bir ücret karşılığında) reklamınızın süresini 8 saate yenileyecek “Reklamı Yenile” veya reklamınızı panodan kaldıracak “Reklamı Kaldır” seçeneği ile karşılaşacaksınız. Kaldırılan reklamlara geri ödeme yapılmaz

  • Klan Kasama nasıl erişirim?

Klan Dojonuza gidin ve “Hazine” adlı dekorasyonun yapılı olduğundan emin olun. Böylece kasanıza kaynak ve daha bir çok şeyi bağışlayabilirsiniz!

  • Eğer birden fazla Klana istek atarsam diğerlerine de katılabilir miyim?

Hayır, sadece bir klana katılabilirsiniz. Bir klan gelen isteği kabul ettiğinde diğer klanlara katılmanız otomatik olarak engellenir. 10 aktif istek atabilecek olup, bir tanesi kabul edildiğinde diğerleri iptal edilir. Bir istek 24 saat sürer ve eğer alıcı Klan bu süre içinde hiçbir geri dönüş yapmazsa isteğin süresi geçer. İstekleri iptal edemediğiniz için, yeni bir aktif istek boşluğu açmak için ya klan sizi reddetmeli ya da isteğin süresi geçmelidir.

  • Klanlara üye almanın tek yolu bu mu?

Hayır, üye almak için kullandığınız yollar hala geçerlidir. İster “Toplanma” kanalını kullanın, ister forumlara paylaşım yapın isterseniz de Discord üzerinden diğer Tennolarla iletişime geçin. İstediğiniz yöntemi kullanmakta özgürsünüz.

  • Peki eğer birisi zararlı içerikli bir reklam paylaşırsa ne olur?

Özel mesaj yazabildiğiniz diğer bölgelerde de olduğu gibi, oyuncular Kullanım Şartları ve Davranış Kurallarımızı ihlal eden, ya da ayrımcılık ve taciz içeren Klan reklamlarını oyuncular rapor edebilirler. Gönlünüzün istediğine göre alım yapın Tenno, fakat biz her zaman Warframe’yi herkesi hoş karşılayan bir ortam olarak tutmanızı istiyoruz. Ayrıca unutma Tenno, gönderilen her raporu ciddiye alıyoruz ve bu özelliğin kötüye kullanılması durumunda Warframe hesabınız için kötü sonuçlanabilir.

  • Küçük Klanlar da bu özelliği kullanabilir mi?

Evet, rütbe fark etmeksizin tüm Klanlar bu özellikten yararlanabilir.

 

Her zamanki gibi tüm geri dönüşleriniz değerlidir Tenno. İyi alımlar ve Dojolarınızın koridorları yeni dostlarınızla dolsun!

 

Orijinal forum postu

Bu makale, Warframe Türkiye Gönüllü Forum Çevirmenleri .meTA ve [DE]Teo tarafından Türkçeye çevrilmiştir.

 

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...