Jump to content

Warframe İçerik Üreticileri Programı: Yalnızca-Davet Sistemine Geçiş


-ASHURA

Recommended Posts

Tenno, İçerik Üreticileri Programının internet sitesi yenileniyor ve bununla birlikte programa kabul sürecini de yalnızca davet ile olacak şekilde değiştiriyoruz. 6 yılı aşkın süredir uzman içerik üreticilerle çalışmanın verdiği deneyim ile, potansiyel içerik üreticileriyle yönetilebilir ve daha sağlıklı yollarla etkileşim kurmamıza olanak tanıyacak şekilde endüstri trendlerine uyum sağlamaya devam etmekte kararlıyız. Bu yeni, yalnızca davet yönteminin, topluluğun sunduğu tüm içeriklerle ilgilenirken daha geniş bir bakış açısıyla gözden geçirmemiz için bize daha fazla zaman sunacağını umuyoruz.

Bu değişikliğin amacı, ekip olarak en çok yapmak istediğimiz şeyi teşvik etmektir: İçerik Üreticisi Programı ile sınırlı kalmayarak topluluğumuzun tamamı ile etkileşime geçmek ve içeriği artırmak. Bu değişiklik, söylediğim üzere içerik oluşturmak adına kaynak sunmanın bir yolu olarak amaçlanmış olup program hedeflerimizi etkilememektedir. Bundan beklentimiz şu ki, İçerik Üreticisi olsanız da olmasanız da topluluğun bizlere neler katabileceğini görmemizi sağlayacaktır.

Warframe İçerik Üreticisi Programının bir parçası olmakla ilgileniyorsanız, içeriğinizi bulmamıza yardımcı olacak bazı yollar şunlardır:

  • Kullandığınız platformlarda #TennoCreate etiketini kullanın! Bu bir zorunluluk değildir, fakat paylaşımlarınızı görebilmemiz adına oldukça kolaylık sağlayacaktır!

  • Warframe içeriğinizi Warframe kategorisinde paylaşıp etiketleyebilmek için uygun platform araçlarını kullandığınızdan emin olun. #Warframe etiketini kullanmak veya resmi hesaplarımızı etiketlemek bu konuda yardımcı olabilir!

  • İş için kullandığınız e-postanızı ve Warframe Oyun İçi Adınızı (ve platformunuzu) herkese açık olarak listeleyin!
     

Warframe İçerik üretimine yardımcı olacak kaynaklar için, program sayfamızda herkesin kullanımına uygun politika ve kaynakların derlenmiş bir listesini de bulabilirsiniz!

 

SIK SORULAN SORULAR

PROGRAM KRİTERLERİ DEĞİŞİYOR MU?

Şu anda Warframe İçerik Üreticileri Programının kriterleri aynı kalıyor! Daha fazla bilgi için yeni İçerik Üreticisi Programı internet sayfasını ziyaret edin: www.warframe.com/creators

WARFRAME İÇERİK ÜRETİCİ PROGRAMI NEDİR?

İçerik Üretici Programı, tutarlı, kaliteli Warframe içeriği yaratan ve samimi bir topluluk oluşturan Tennolar için tasarlanmış esnek bir destek sistemidir.

Çeşitli içerik üreticilerini memnuniyetle karşılıyoruz ve her zaman bu program aracılığıyla çalışmak için daha fazla Tenno arıyoruz!

 

WARFRAME İÇERİK ÜRETİCİ PROGRAMI NEDİR?

İçerik Üretici Programı, tutarlı, kaliteli Warframe içeriği yaratan ve samimi bir topluluk oluşturan Tennolar için tasarlanmış esnek bir destek sistemidir.

Çeşitli içerik üreticilerini memnuniyetle karşılıyoruz ve her zaman bu program aracılığıyla çalışmak için daha fazla Tenno arıyoruz!

 

WARFRAME İÇERİK ÜRETİCİLERİ ÖDEME ALIR MI?

Hayır. Warframe İçerik Üretici Programı bir ödeme programı değildir. İçerik Üreticilerine, gözden geçirmeleri veya sergileyebilmeleri için yeni eşyaları ve topluluklarına sunabilmeleri için Platinum ödülleri ile destek oluyoruz, ancak parasal ödeme yapmıyoruz.

Tüm İçerik Üreticileri İçerik Politikası, Hayran Ürünleri Politikası, ve Müzik Politikası ilkelerini izleyerek kendi ürettikleri Warframe içeriklerinden para kazanmakta özgürdür. Sponsorluklar sadece İçerik Üretici Programımızdakiler değil toplulukta yer alan tüm içerik üreticileri için değerlendirilir.

 

WARFRAME İÇERİK ÜRETİCİLERİ ALDIKLARI DESTEĞİ BİLDİRMEK ZORUNDA MI?

Evet! İçerik Üreticileri, Digital Extremes ile olan ilişkilerini ve çekilişler de dahil olmak üzere bizden ücretsiz olarak aldıkları tüm eşyaları gerektiği gibi açıklamalıdır. Tüm İçerik Üreticilerinin, uygun şekilde bildirim yapmalarını sağlamak için kendi ülkelerindeki yasa ve yönetmeliklere uymalarını istiyoruz.

 

OYUNDA ÖZEL BİR GLİF'E SAHİP OLMAK İÇİN WARFRAME İÇERİK ÜRETİCİSİ OLMAM GEREKİR Mİ?

Hayır! Glif ve Warframe İçerik Üretici programlarımız ayrı kategorilerdir. Warframe İçerik Üreticisi olmak size oyun içinde özel bir Warframe Glifini garanti etmez. Topluluktaki herhangi bir içerik üreticisi değerlendirmeye alınabilir ve seçilirse özel olarak iletişime geçilecektir.

 

NASIL WARFRAME İÇERİK ÜRETİCİSİ OLABİLİRİM?

Şu anda, yalnızca davete dayalı bir sisteme geçiş yaptık. Sizi programa dahil etmek istersek, sizinle iletişime geçeceğiz! Topluluğumuz içerisinde sürekli olarak harika içerik üreticileri arıyor olacağız, ancak çalışmanızın fark edilmesini istiyorsanız lütfen bu hashtag'i kullanın: #TennoCreate

Şu anda, aşağıdaki içerik üretici türlerini arıyoruz:

  • Video üreticileri (YouTube, vs.)

  • Yayıncılar

  • Fan Sanatçıları

  • Captura Sanatçıları

  • Fan Siteleri

Sürecimize yardımcı olmak için lütfen iş e-postanızı ve Warframe Kullanıcı Adınızı (ve platformunuzu) herkese açık olarak listelediğinizden emin olun!

DOĞRUDAN BAŞVURU YAPILABİLİR Mİ?

Şu anda bu program için başvuru almıyoruz. Warframe İçerik Üreticisi olmakla ilgileniyorsanız, içeriğinizi kolayca bulmamıza yardımcı olması için #TennoCreate hashtag'ini kullanmanızı öneririz!

 

DİKKATE ALINMASI İÇİN HASHTAG KULLANMAM GEREKİYOR MU?

Hayır! Hashtag kullanmak istememenizi anlıyoruz. Topluluktaki tüm içerik oluşturuculara bakacağız - hashtag kullanmanız halinde sizin içeriğinizi görmemiz kolaylaşıyor.

 

BİR WARFRAME İÇERİK ÜRETİCİSİ'NDE NE TÜR NİTELİKLER ARIYORSUNUZ?

İster her güncellemeyle ilgili videolar hazırlayın, ister haftalık canlı yayın yapın, ister benzersiz hayran çizimleri yayınlayın, ister Fashion Frame'inizin Captura'larını yaratın, Warframe ve topluluğu hakkında tutkulu ve kendini işine adamış yaratıcılar arıyoruz. Warframe Topluluğuna yapıcı, profesyonel, aktif ve eşsiz içerikler arıyoruz!

 

WARFRAME İÇERİK ÜRETİCİSİ PROGRAMI HAKKINDA SORULARIM OLURSA SİZİNLE NASIL İRTİBATA GEÇEBİLİRİM?

İçerik Üreticisi Programı ile ilgili merak ettikleriniz veya sorularınız için bizimle buradan iletişime geçebilirsiniz!

 

BİR İÇERİK ÜRETİCİSİNİN UYGUNSUZ DAVRANIŞINI NASIL RAPORLAYABİLİRİM?

Bir Warframe İçerik Üreticisinin program politikalarımızı ihlal ettiğinden endişeleniyorsanız, buradan resmi bir rapor gönderebilirsiniz:

RAPOR GÖNDER



 

Orijinal forum postu için:

https://forums.warframe.com/topic/1301829-the-warframe-creator-program-applications-to-invite-only/

 

Bu makale, Warframe Türkiye Gönüllü Forum Çevirmenleri -ASHURA ve zeclem tarafından Türkçeye çevrilmiştir.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...