Jump to content

Recommended Posts

WARFRAME — Настанови

Ми маємо кілька настанов, які допоможуть зробити спільноту Warframe цікавим і затишним місцем для всіх гравців. Ми всі тут прагнемо обговорювати Warframe, але через велику кількість щоденних дописів наші модератори мають право (на власний розсуд) видаляти, редагувати, переміщувати та блокувати дописи/теми або видавати попередження за порушення цих настанов. Ці настанови діють разом із ліцензійною угодою (EULA) та умовами користування (TOS). Настанови поширюються на діяльність у грі та на будь-якій іншій офіційній платформі Warframe.

1) ПОВАГА — поважаймо одне одного й насолоджуймося грою. Повага до інших означає спілкування без образ за расою, релігією, орієнтацією, рівнем навичок, вибором платформи для гри та будь-якою іншою ознакою. Спілкування у спільноті Warframe має бути затишним для всіх гравців.

1a) ЗНУЩАННЯ — наш форум є місцем взаєморозуміння, тому ваше ставлення до гравців із фізичними обмеженнями, мовними бар’єрами тощо не повинне відрізнятися від інших. Ми не потерпимо знущання та цькування в чаті. Вказувати на недоліки іншого — це ницо. 

1b) ЗНЕВАЖАННЯ РОЗРОБНИКІВ — так, ми не ідеальні, ми це знаємо — ми просто люди, які розробляють гру. Ми працюємо плідно й дослухаємося до відгуків гравців. Тому всі образи в наш бік видалятимуться. Проте аргументований відгук — це заохочення для нас і надалі поліпшувати гру.

Уточнення:
Що таке образа? Ось приклад: «Warframe — гівно, треба звільнити всіх, хто придумав цю гру».
Що таке аргументований відгук? Він може бути позитивним або негативним і розповідає про конкретну ситуацію, яка з вами сталася в грі, як вона повпливала на ваш ігровий досвід, а також містить пропозицію щодо поліпшення чи виправлення цієї ситуації — як ви це бачите. 

1c) НЕТЕРПІННЯ ДО РИТОРИКИ НЕНАВИСТІ — прояви расизму, фанатизму та іншої форми ненависті абсолютно неприйнятні не лише у Warframe, а й у будь-якому просторі. Якщо на вас поскаржилися за образи, висловлювання ненависті чи будь-які форми ворожих висловлювань (включно із замаскованими, підміненими формами образ), вам можуть не лише обмежити доступ до форуму, але й заблокувати доступ до гри.

Якщо бажаєте дізнатися більше про те, що ми визначаємо як риторику ненависті, зазирніть на відповідну сторінку підтримки: https://digitalextremes.zendesk.com/hc/uk/articles/360043974052-Code-Of-Conduct-Respect-for-all-in-Warframe

2) СТАНДАРТИ ЯКОСТІ — спілкуйтеся з нами та іншими гравцями на форумі в мирному й поважному тоні. Це створює передумови для взаємодії та корисних бесід. Не відходьте від теми, пишіть по суті та використовуйте описові назви тем. Не пишіть агресивно, не викривляйте імена, не викривляйте назви тем, не спамте, нічого не рекламуйте, не надсилайте неперевірені Радою Дизайну дані, порнографію чи інший образливий або невідповідний вміст на форум у формі тексту, зображення або відео. Ми видалимо/відредагуємо його, і це матиме наслідки згідно з нашими настановами.

3) ВИТІК ІНФОРМАЦІЇ/ЗДОБУТТЯ ДАНИХ — не рекламуйте та не поширюйте на форумах інформацію, яку отримали шляхом здобуття даних. Якщо ви знаєте про витік інформації, повідомте про це особисто співробітників DE. Ми запевняємо, що кожен тенно зможе поділитися враженнями про новий вміст після його виходу. Поширення чуток відвертає увагу від важливого вмісту, змін і виправлень, що є пріоритетом для подальшого поліпшення гри. 

4) НЕЦЕНЗУРНА ЛЕКСИКА — не засмічуйте мову! Будь-яке використання нецензурної лексики та/або непристойностей недопустиме. 

5) ПРИВАТНІСТЬ — не публікуйте відкрито дані з вашого особистого життя чи життя інших учасників форумів. До такої інформації належать: ім’я, номер телефону, адреса, адреса електронної пошти, особисті переписування, адреси IP та будь-що, що може так чи інакше викрити гравця.

6) СКАРГИ — Ми не терпітимемо неприйнятні, агресивні чи ворожі скарги, розміщені на форумах. Якщо у вас є скарги на гравця, повідомте про це. Якщо у вас є скарги щодо модерації вашої поведінки, надішліть приватне повідомлення модератору форуму. Ваша проблема буде розглянута якнайшвидше. 

Ігнорування цих настанов може призвести до отримання попередження та обмеження облікового запису за необхідністю. Кількість попереджень призведе до наступних обмежень на форумі:

3 попередження — 3 дні блокування та відсутність можливості модерації на 30 днів.
4 попередження — 7 дні призупинення та відсутність можливості модерації на 1 рік.
5 попереджень — остаточне блокування (блокування форуму).

*Попередження автоматично видаляються через рік після отримання першого. Майте на увазі, що попередження є нагадуванням про ввічливу поведінку на форумах. Якщо ви не можете поводити себе відповідно, то отримаєте додаткові попередження та зіткнетеся з обмеженнями вище. 

*Попередження можуть бачити лише ті, хто їх отримує, модератори спільноти та співробітники/адміністратори DE. Інформація про попередження є особистою та ніколи не поширюється іншим учасникам форумів.

________

  • Like 5
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...