Jump to content

Recommended Posts

УСЕ ПРО ДУВІРІ!
image.png

Настав час поринути в новини про Дувірі! Приєднуйтеся до нас для попереднього перегляду вмісту, який з’явиться в квітні 2023 року, а також дізнайтеся про Гільдрину-прайм, дату Теннокону, новий Тенноґен і не тільки.

Ви можете переглянути нашу повну трансляцію, але також ми виділили для вас найліпші моменти в нашому огляді нижче!

Повсякденне

Виклики з дарунками Лотос доступні протягом 24 годин після трансляції! Увійдіть і заберіть свою форму та тримач містифікаторів для підсилювача, поки не пізно.

Файли Цитрини вже доступні для Тенноґену. Ми чекаємо з нетерпінням на ваші роботи!

Теннокон 2023!

Теннокон 2023 відбудеться наживо 26 серпня! Щоби відсвяткувати цей день з усією спільнотою Warframe, ми запрошуємо вас у «RBC Place London» у Лондоні, Онтаріо.

Незабаром ми надамо інформацію про придбання квитків.

image.jpeg

 

Гільдрина-прайм з’являється 15 березня!

Наша незламна воїтелька зі щитом офіційно запраймована! 15 березня ви зможете розширити свою зброярню з виходом доступу до Гільдрини-прайм, до якого ще входить:

  • Сокирка-прайм.
  • Тінь-прайм із шквальним лазером-прайм.
  • Оздоблення «Геймт-прайм» для вартового.
  • Сяндана «Суратор-прайм».

 Devstream 168 Overview

«ПАРАДОКС ДУВІРІ»: у квітні 2023

 

Парадокс Дувірі» — це новий спосіб познайомитися з Warframe для кожного, від новачка до ветерана. Переживіть парадокс і пройдіть шляхом мандрівника у світі Дувірі під впливом тракса Доміна. Нові тенно можуть розпочати «Парадокс Дувірі» одразу після завантаження гри, а чинні тенно можуть розпочати пригоду через збірник знань, незалежно від поточного поступу в грі. Дувірі існує як альтернативна пригода у вашій подорожі стежками Warframe. Керуйте своїм мандрівником та його смертю, досліджуйте настрої тракса Доміна та знайдіть спосіб вирватися з-під його контролю.

СВІТ ДУВІРІ

 Devstream 168 Overview

Після завершення пригоди «Парадокс Дувірі» гравці можуть повернутися до Дувірі та спробувати зменшити вплив панування тракса Доміна на світ. Залежно від настрою божевільного короля, пейзажі та вороги у світі змінюватимуться, і відповідно зміниться ваш досвід як гравця. Настрій тракса змінюється кожні дві години, що спричиняє зміну сюжетного циклу й те, як ви взаємодієте зі світом. Як і в інших контрактах відкритого світу, гравцям дається серія завдань через наведену історію з розповіддю для кожного кроку. Ви також зможете досліджувати побічні цілі, як-от риболовля злотопащем, порятунок фауни, гра в комі, вівчарство й ще багато чого. Залежно від ваших цілей під час ігрового сеансу, є три способи відчути цей відкритий світ:

  • Дувірійські враження: (сюжет та побічні цілі сплетені разом).
  • Самітна подорож: (без побічних цілей, лише сюжет).
  • Коло: (режим тільки для ворфреймів у Крипті).

Ваш сеанс Дувірі винятковий для вас і вашого загону, з випадковістю та божевільними рівнями потужності!

ПЕЧЕРА ТЕШИНА

Перш ніж вирушати в подорож по світу Дувірі, ви почнете з безпечного місця: печери Тешина! Туди можна потрапити з вашої дормізони або зоряної мапи. Там ви підготуєте виряд свого мандрівника та ворфрейма до всіх небезпек, які готує для вас тракс.

Кваліфікації:

У той час як ваш поступ у Дувірі скидається щоразу, коли змінюється цикл настрою, ваші кваліфікації — це спосіб постійного вдосконалення мандрівника. Інвестуйте в кожну з чотирьох категорій: «Бій», «Їзда верхи», «Можливість» і «Витривалість», щоби поліпшити свій ігровий досвід!

Кайти

Надійний кінь вашого мандрівника заслуговує стільки ж оздоблень і любові, скільки решта ваших ворфреймів. Тут ви можете вибрати різні вигляди для кайта, кольори, оздоблення та навіть дати йому унікальне й неповторне ім’я. Уперед, Плітко!

Холодна зброя мандрівника

Ваш мандрівник у Дувірі дуже відрізняється від мандрівника, який є у вас в основній сюжетній лінії в Warframe. Через це він має доступ до зовсім іншого набору знарядь, як-от холодна зброя. Озбройтеся різноманітними варіантами зброї та долайте ворогів, які чекають на вас за межами печери!

Вибір виряду

Перш ніж вирушити в подорож, вам на допомогу прийдуть ворфрейми з-поза завіси Дувірі. По-перше, ви можете вибрати одного з 3 випадкових ворфреймів (до 5, якщо ви інвестували у кваліфікації), який буде з вами в подорожі. Можливо, ви вже маєте цих ворфремів, а може й ні – у будь-якому випадку ви можете налаштувати їх, перш ніж вийти, або можете скористатися налаштуваннями, підготовленими для вас заздалегідь. Але ворфрейми — це ще не все. У вас також буде невеликий вибір зброї, щоби завершити свій виряд.

КРАЄВИДИ ДУВІРІ

Після підготовлення виряду настане час відкрити для себе Дувірі. Ваш доступ дещо відрізнятиметься через вибір «Самітної подорожі» чи «Дувірійський вражень». Як ми згадували раніше, основні завдання, подібні до контрактів відкритого світу, даються разом з історією, яку ви почуєте від кількох нових та цікавих персонажів цього оновлення. На відміну від звичайних контрактів, ці завдання мають невеликі відстані між цілями, тож частини Дувірі відкриватимуться вам поступово. Що більше циклів настрою ви зіграєте, то більше Дувірі ви побачите (звичайно, якщо не вирішите піти й дослідити все самостійно). У своїй подорожі ви зустрінете багато нових ворогів і отримаєте особливі посилення, які допоможуть вам у битвах. Бойовий цикл суттєво відрізняється від того, до чого ви звикли в основному ігроладі Warframe, оскільки потрібно більше зосередитися на ухиленні від невеликих груп ворогів чи постійному парируванні ударів. Але укази також вносять цікавинки в кожну ігрову сесію.

Укази

Під час просування історією ви відкриватимете укази! Це випадкові поліпшення, серед яких ви вибираєте. Вони скидаються після кожного циклу настрою. Поліпшення указів поширюються як на ворфрейма, так і на мандрівника (де це можливо), тому вибирайте з розумом!

Побічні цілі

На додаток до сюжетної історії, ви також матимете побічні цілі для досліджень!

Риболовля злотопащем

Наш мандрівник із Дувірі дуже кмітливий і знайшов нові способи підкорювати дику природу, яких немає в інших відкритих світах. Для риболовлі злотопащем це буде буквально те, про що каже назва — станьте злотопащем і самостійно полюйте на рибу у воді:


Порятунок фауни

Порятунок фауни також матиме незвичайний поворот у Дувірі. Замість того, щоби відловлювати тварин, ви зосередитеся на тому, щоб очистити їх від доторку Порожнечі. На знак вдячності вони можуть привести вас до нагороди!


Інші згадані взаємодії:

  • Комі.
  • Гра на шодзіні.
  • Вівчарство.

Та багато чого ще!

Інші важливі примітки:

По всьому Дувірі розкидані вежі, які нададуть вашому мандрівнику зцілення в разі потреби. Садівництво стане доступним у вашій дормізоні в майбутніх оновленнях Дувірі.

КРИПТА

Окрім самого Дувірі, є ще один спосіб змінити вплив тракса Доміна у світі: через крипту. Ви можете потрапити в крипту через проходи в Дувірі або через опцію «Коло» на навігаційному екрані Дувірі. Там ви зможете повною мірою використати свій ворфрейм проти ворогів, а також отримувати перевагу указів мандрівника. Ваш час у крипті в завданнях Дувірі буде коротким, але «Коло» надасть вам доступ до нескінченної версії завдань. У Колі ви будете грати в різноманітні нескінченні завдання по черзі: 5 хвилин виживання, потім 5 хвиль в обороні тощо. Ви все ще зможете розблоковувати укази, щоби впливати на ігровий процес усередині Кола, а на цих завданнях версії «Шлях сталі» ви зможете отримувати інкарнонські тримачі для нашої нової системи «Інкарнонський генезис».

ІНКАРНОНСЬКИЙ ГЕНЕЗИС:

image.png

Система «Інкарнон», яку ми додали з «Янголами „Заримена“», надала гравцям нові способи взаємодії зі своєю зброярнею. Ми хочемо ще більше розширити ці налаштування з новою системою «Інкарнонський генезис».

З оновленням «Парадокс Дувірі» вибрану зброю можна буде інкарнувати за допомогою інкарнонських тримачів. У цій трансляції ми показали Паріс, Братон, Лато, Скану та Кунаї як частину зброї, яка буде інкарнон-сумісна (разом з їхніми варіантами).

Якщо ви вже знайомі із системою «Інкарнон», то змін не відчуєте. Щойно ви встановите інкарнонський тримач на відповідну зброю, то зможете розблокувати поліпшення в Кабальєро на «Заримені» та вмикати інкарнонську форму на завданнях!

Подивіться на Лато в дії:



Інкарнонські тримачі будуть доступні на завданнях «Шлях сталі» для Кола, оскільки ця система призначена для досвідченіших тенно.

Нові оздоблення

Оздоблення для мандрівника

Бороди для мандрівника!

Мандрівник отримав нову холодну зброю, але десь загубив свою бритву! З огляду на це, тепер ви зможете оздобити вашого мандрівника за допомогою нового вибору волосся на обличчі:

image.pngimage.png

Нові убрання мандрівника + анімації очікування

Нижче ми покажемо вам деякі з нових убрань мандрівника, на які ви можете очікувати в «Парадоксі Дувірі»! Наприкінці відео вище ви також побачите нашу першу анімацію очікування для мандрівника, яка додасть вашому виряду нотки вишуканості!

image.jpeg

image.jpeg

image.jpeg

image.jpeg

image.jpeg

Оновлення наявних убрань

Зокрема, для набору «Бішамо» гравці зможуть одягнути версії убрання як на оператора, так і на мандрівника, незалежно від типу тіла вашого персонажа.

Добірні вигляди, розроблені спільнотою

Вигляд «Доан» для Баруука

image.png

Ми продемонстрували цю дивовижну концепцію художника спільноти tbgkaru на Тенноконі 2021, і тепер у нас є офіційна ігрова модель, яку ми можемо вам показати! У квітневому оновленні «Парадокс Дувірі» ви зможете отримати добірний вигляд для Баруука, особливий вигляд кулачної зброї та сяндану!

Добірний вигляд для Вісп

image.png

До речі, про вигляди від спільноти. Ми раді представити вам цю дивовижну концепцію добірного вигляду Вісп від художника спільноти UndergroundWubWubMaster!

Не тільки Вісп, але і її порошинки також отримали добірний дизайн!

image.png

Цей вигляд додається з особливою сянданою та виглядом для Фульміна:

image.png

image.png

Як і для Баруука, гравці Вісп можуть чекати на ці вигляди з оновленням «Парадокс Дувірі»!

Нові товари Тенноґену

Якщо ви проґавили наше минулорічне оголошення, то тепер ми не маємо реченців для Тенноґену і щомісячно оглядаємо всі надіслані роботи. Дякуємо за терпіння щодо нашого переходу до цієї нової системи. Наші художники спільноти тяжко працювали для Тенноґену, і ми готові показати поточний перелік прийнятих предметів!

Наша ціль — частіше випускати невеликі набори. Перший такий набір із шістьма предметами з’явиться з «Парадоксом Дувірі». Можете прочитати тему «Прийняття предметів на Тенноґен», щоби дізнатися про нові правила прийняття.

- Прикраси на вуха «Катікс» від lex182 & cedd00.

- Альтернативний шолом «Аусіриліст» для Некроса від LostEpoch. 

- Сяндана «Алокана» від blazingcobalt. 

- Сяндана «Ретроролист» від Erneix і edwino22 

- Нагрудник «Кртіма» від kakarrot2812 

- Наголінник «Кртіма» від kakarrot2812 

- Наплічник «Кртіма» від kakarrot2812 

- Вигляд «Кртіма» для нікани від kakarrot2812 

- Наплічник «Жівіра» від blazingcobalt

- Нагрудник «Еґіда Вікаса» від blazingcobalt

- Вигляд і шолом «Нітролист» для Ґаусса від Goosmo 

- Шолом «Спадкоємець» для Калібана від LostEpoch 

- Вигляд і шолом «Дезія» від kakarrot2812 

- Вигляд «Герулист» для Лісета від LostEpoch 

- Шолом «Батоморфма» від Ventralhound 

- Нагрудник «Кувовосмок» від CERF 

- Вигляд «Вамматар» для Богомола від Ventralhound

Нові вигляди «Оболонка Порожнечі»

Чекайте на два нові вигляди «Оболонка Порожнечі», які надійдуть разом із Дувірі!

Вигляд «Оболонка Порожнечі» для Меси

image.jpeg

Додається з власною структурою матеріалів «Поверхня Ериди»!

Вигляд «Оболонка Порожнечі» для Лімбо

image.jpeg

Додається з власною структурою матеріалів «Візерунок Лотос»!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Як можна розуміти "вівчарство" у Ворфреймі? 

Ми будемо випасати отари овець і відгонити від них злих вовків? 😂

Чи це просто така інтерпретація від локалізаторів? 🐑

Link to comment
Share on other sites

3 hours ago, Teskraal said:

там показували меха-некро-овець[?] (чи то може кози). от, мабуть, з ними і можна буде розводити на запчастини

Меха-некро-вівці?

Завжди дивувався де у розробників стільки фантазії береться.😅

Мені б такого татхнення.

В будь якому разі - вівчарсто то вівчарство!

😏 Пора готувати кошару ... 

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...