Jump to content

ОНОВЛЕННЯ 32.3: ОСТАННЄ БАЖАННЯ ЦИТРИНИ


Recommended Posts

136db04d91d595236d9395395dc452c0.png

ОНОВЛЕННЯ 32.3: ОСТАННЄ БАЖАННЯ ЦИТРИНИ

Знайомтеся з кристалічною фортецею — 52-м ворфреймом, Цитриною! Її кристалічна могутність підтримує союзників на бойовищі. Бій лише посилює її фрактальну вроду.

Наглядайте за кристалізованими Белріком та Ренією в новому завданні оборони на Марсі — «Дзеркальна оборона». Це завдання доступне для тих, хто завершив пригоду «Серце Деймоса». Їхня любов підтримує їхній зв’язок, утворений Порожнечею. Завітайте на вузол «Прохід Тіани», щоби захистити їх від двох різних навал — корпусівців і ґрінерів.

В оновленні «Останнє бажання Цитрини» на вас чекає багато цікавенького! Нижче ми напишемо про все, що приносить це оновлення, зокрема про нові містифікатори й модифікатори-розширення, зміну до ймовірності випадіння таурованих архонтових уламків, нові оздоблення, поліпшення ігрових механік і не тільки!

«Останнє бажання Цитрини» є основним оновленням, тобто все, над чим команда працювала з моменту запуску оновлення «Здобич Луа» минулого року, буде доступне в цьому оновленні (за винятком вмісту, який не готовий до випуску). Отже, як і у випадку з усіма попередніми основними оновленнями, завжди є ймовірність певних проблем. Ми будемо відстежувати потенційні проблеми за допомогою ваших відгуків, щоби додати виправлення в наступних оновленнях. Дякуємо! 

Поділіться звітами про хиби та відгуками на спеціальному підфорумі, що стосується оновлення «Останнє бажання Цитрини»https://forums.warframe.com/forum/1805-update-323-citrines-last-wish/

НОВИЙ ВОРФРЕЙМ — ЦИТРИНА

Погляньте на цю кристалічну фортецю. Кристали Цитрини підтримують союзників на полі бою. Бій лише посилює її фрактальну вроду.

ПАСИВНА ЗДІБНІСТЬ: ЖЕОЛЮМІНІСЦЕНЦІЯ

Цитрина періодично відновлює здоров’я союзникам поблизу. Підіймання згустків здоров’я збільшує кількість відновленого здоров’я (до 25 за секунду)!
 

ЗЛАМАНИЙ ВИБУХ

Ріже й хитає ворогів кристалічним вибухом, що спричиняє кровотечу. Вороги під дією кровотечі мають збільшену ймовірність залишити по собі згустки здоров’я та енергії.

*Це здібність Цитрини для гельмінта. Зменшення дієвості на 50%

ЗБЕРІГАЛЬНА ОБОЛОНКА

Цитрина захищає себе й союзників кристалічною оболонкою, що поступово зникає. Убивства та допомога в убивствах збільшують потужність захисту оболонки.
 

ПРИЗМАТИЧНИЙ САМОЦВІТ

Створює самоцвіт, що випускає призматичні промені. Самоцвіт обирає ворогів, які зазнають шкоди від зброї Цитрини та її союзників. Промені можуть накладати термічні, крижані, токсичні й електричні ефекти стану. Збільшується ймовірність накладання та тривалість ефектів стану від союзників неподалік.
 

*Це здібність Цитрини для рейкоджека. Можна використовувати для розміщення самоцвіта через тактичне меню.

 

КРИСТАЛІЗАЦІЯ

Цитрина викликає кристалічні фрактали. Фрактали мчать уперед у пошуках ворогів. Уражені вороги паралізуються кристалічними наростами. Влучання в нарости завдає критичної шкоди.
 

Замість візиту до Леверія навідайте Отака в Некраліску на Деймосі (якщо завершили пригоду «Серце Деймоса») та пройдіть новий вузол «Прохід Тіани» на Марсі. Так ви дізнаєтеся про походження Цитрини. Також в особливих пропозиціях Отака «Викопна Цитрина» можна отримати її картку прекса.

ecd87c3b500d0f05c46887468ad6612d.png

Замість візиту до Леверія навідайте Отака в Некраліску на Деймосі (якщо завершили пригоду «Серце Деймоса») та пройдіть новий вузол «Прохід Тіани» на Марсі. Так ви дізнаєтеся про походження Цитрини. Також в особливих пропозиціях Отака «Викопна Цитрина» можна отримати її картку прекса.

 

ШОЛОМ «ЯКІСТЬ» ДЛЯ ЦИТРИНИ

Внутрішня кристалічна частина мерехтить, немов вогонь.

 

НОВА РУШНИЦЯ: СТЕФЛОС

Енергетичні заряди вилітають із рушниці «Стефлос» і розростаються під час льоту до ворогів. Тривалість існування снаряда збільшується з кожним влучанням у ворога. У руках Цитрини швидкість польоту снарядів завжди підвищена.

Рушницю «Стефлос» можна придбати в ігровій крамниці або здобути її креслення та складники змінних нагородах нового вузла «Прохід Тіани» на Марсі та/або торгуючи з Отаком у Некраліску.

 

НОВА ВАЖКА КОСА: КОРУФЕЛ

Потужні удари на короткий час перетворюють Коруфел на мечестріл. Після пострілу Коруфел знову стає важкою косою. Найшвидше перетворюється в руках Цитрини.

Важку косу «Коруфел» можна придбати в ігровій крамниці або здобути її креслення та складники в змінних нагородах нового вузла «Прохід Тіани» на Марсі та/або торгуючи з Отаком у Некраліску.
 

05164c96392118f84b32f9ef64da78c6.png

НОВИЙ ДОБІРНИЙ ВИГЛЯД «СМЕРТОВИК» ДЛЯ РАЙНО

Станьте провісником смерті. Цей вигляд містить кілька особливих елементів затінення, що виділяють яскравий райдужний зміцнений панцир.

Разом із виглядом ви отримаєте добірні набори жвавої та шляхетної анімації, а також крила «Смертовик», які зможете знімати чи одягати за бажанням. Якщо уважно прислухаєтеся, то почуєте ледве вловний помах крил.

Доступно для придбання в ігровій крамниці.

 

НОВА КОЛЕКЦІЯ «ОБОЛОНКА ПОРОЖНЕЧІ» ДЛЯ ЕМБЕР

Прикрасьте Ембер за допомогою змінного матеріалу, утвореного під час стрибка «Заримена» крізь Порожнечу. Колекція містить вигляд «Оболонка Порожнечі» для Ембер і структуру матеріалів «Фенорська кора».

Доступно для придбання в ігровій крамниці.
 

НОВІ НАЛАШТУВАННЯ ВИГЛЯДУ МАНДРІВНИКА: ТАТУАЖ

Досягніть нового рівня налаштування зовнішності мандрівника, використовуючи татуаж! Придбайте й виберіть один із багатьох варіантів татуажу, налаштуйте вигляд за допомогою повзунків, скориставшись новою можливістю «Татуаж» на вкладці «Особливості».
 

b5ccb853c0ce71ddd4497f719cb46db2.png

Колекції татуажу можна придбати в ігровій крамниці. Кожен татуаж можна придбати окремо. Ці колекції видимі лише для тих гравців, які завершили пригоду «Нова війна».

 

НАБІР ТАТУАЖУ «МУЛЬТИФОРМА»

Насолоджуйтеся різноманіттям експресивної зовнішності. Цей набір містить татуаж «Ґнейс» та усі татуажі з колекцій «Клонована плоть», «Стягувачі» та «Відданість».

 

КОЛЕКЦІЯ ТАТУАЖУ «КЛОНОВАНА ПЛОТЬ»

Станьте роздільними. До цієї колекції входять такі татуажі: «Вал», «Екзом», «Спіраль», «Мисливець» та «Облога».

 

КОЛЕКЦІЯ ТАТУАЖУ «СТЯГУВАЧІ»Інвестуйте в самовираження. До цієї колекції входять такі татуажі: «Шлюз», «Побічність», «Дивіденди», «Ф’ючерси» та «Пробоїна корпуса».
 

КОЛЕКЦІЯ ТАТУАЖУ «ВІДДАНІСТЬ»

Розмістіть своє серце на рукаві. До цієї колекції входять такі татуажі: «Симпатії», «Херувім», «Закоханість» та «Удар Ероса».
 

*Зауважте, що татуаж можна застосувати лише на мандрівника.

 

КОЛЕКЦІЯ «КРИСТАЛІЧНА ФОРТЕЦЯ»

Опануйте фрактальну міць. Набір містить ворфрейма Цитрину, зброю «Стефлос» та «Коруфел», сиґіл «Цитрина», суґатру «Сірник», шолом «Якість» для Цитрини, а також оздоблення зорельота «Берлік і Ренія знову разом».* Взаємодійте з оздобленням «Белрік і Ренія знову разом» на орбітрі, щоби пройнятися дивовижним сяйвом цих супутників.
 

Колекцію «Цитрина» можна придбати в ігровій крамниці. Подарувавши колекцію «Кристалічна фортеця», ви також отримаєте оздоблення «Белрік та Ренія знову разом»! *Сиґіл «Цитрина» та оздоблення «Белрік та Ренія знову разом» містяться винятково в колекції «Кристалічна фортеця».
 

НОВИЙ ВУЗОЛ НА МАРСІ: ПРОХІД ТІАНИ (ДЗЕРКАЛЬНА ОБОРОНА)

Белрік та Ренія, перетворені ворфреймом Цитриною на кристали, розміщені на протилежних кінцях тунелю крізь Порожнечу. Розділені, але навік пов’язані. Їхні тіла збережені в кристалічних формах і підтримують цей дивний зв’язок між Марсом та Венерою. Але Порожнеча завжди цікавила допитливих та небезпечних. А відтак будь-хто, пов’язаний із нею, також у небезпеці. Прохід Тіани на Марсі — вхідна точка. Вирушайте туди й захистіть рештки Белріка й Ренії.

Як розблокувати вузол? Завершіть пригоду «Серце Деймоса».

Чого очікувати:

Основні механіки режиму «Дзеркальна оборона» такі ж як і у звичайних оборонах — захист цілі від винищення, але є нюанс. Для успішного завершення циклу Дзеркальної оборони вам необхідно захистити рештки КРИСТАЛА РЕНІЇ, що на Марсі, а також рештки КРИСТАЛА БЕЛРІКА на Венері (ностальгічне повернення мапи «Ксини»!) на іншому кінці тунеля.

Місця їхнього довічного спочинку не самовідновлюються, тож для отримання додаткового захисту від ґрінерської та корпусівської загрози ви можете зібрати РЕШТКИ ЦИТРИНИ — те, що лишилося від неї після кристалізації двох закоханих. Скористатися своїми вміннями паркуру, щоби зібрати необхідних 50 решток та відновити здоров’я й дарувати надщити (у випадку повного здоров’я) кристалу, який ви наразі захищаєте. Також це пробудить ПРИЗМАТИЧНОГО ОХОРОНЦЯ — бойові рештки Цитрини, які кружлятимуть над кристалами Белріка та Ренії й стрілятимуть призматичною енергією у ворогів, у яких ви поцілюєте.
 

Збір решток Цитрини спільний для загону, тож усі можуть працювати й досягати цілей як одне ціле! Ви вільні продовжити збір решток після зміцнення кристала, щоби збільшити нагороди всього загону. Пильнуйте тихий передзвін, якщо ви не в змозі відстежити визначний спалах, або використовуйте модифікатори «Виявлення здобичі», щоби бачити де з’являються рештки! Після вбивства ворогів з’являється більше решток Цитрини.

Замість хвиль в обороні гравцям доведеться захищати кристали впродовж 2,5 хвилин кожен, щоби завершився один цикл (тобто, 5 хвилин загальної оборони). Це гарантує вам отримання уламків Белріка чи Ренії*, на додачу до звичайних нагород за успішне виконання завдання.

*Далі ми детальніше розповімо про ці ресурси та їхнє призначення!

Цей вузол також доступний у режимі «Шлях сталі».

Змінні нагороди:

  • Креслення Цитрини та її складників.
  • Креслення Стефлос, ствол, ствольна коробка та ложе.
  • Креслення Коруфел, ствол, ствольна коробка та руків’я.
  • Нові містифікатори: *наведені характеристики для 5-го рівня.
    • Містична непохитність (ворфрейм) — у разі застосування здібності: 30% ймовірності, що енергія на наступні три здібності не витрачатиметься.
    • Містичне прикриття (ворфрейм) — отримайте +25% опору шкоді впродовж 4 секунд за кожне ухилення, подвійний чи гвинтовий стрибок. Складається до 3 разів.
    • Основний заряд (основна зброя) — у разі перезаряджання: збільшується завдавана шкода за кожен заряджений набій відповідно до максимальної місткості магазину. Триває 10 с.
    • Допоміжний заступник (допоміжна зброя) — у разі ефекту стану: +24% до ймовірності накладання іншого випадкового ефекту стану.
    • Допоміжна спорідненість (допоміжна зброя) — у разі посилення ворфреймів-союзників: +20% до ймовірності критичної шкоди за посилення.

Для отримання додаткової інформації прогляньте загальнодоступні таблиці випадіння. Зверніть увагу, що «Дзеркальна оборона» не враховуватиметься в «Нічній Хвилі», оскільки її хвилі нападу ворогів відрізняються від звичайних завдань на оборону й потребують більшої кількості часу для завершення.

Нові ресурси: уламки кристалів Белріка та Ренії.

Шматки минулого, уламки кристалічних мас, які містять у собі Белріка та Ренію. Існує два шляхи отримання цих нових ресурсів у завданнях «Дзеркальна оборона»:

1. Гарантована змінна нагорода: успішний захист обох кристалів (Белріка та Ренії) вважається за один раунд й винагороджуватиметься уламками — 5 Белріка й 5 Ренії.

2. Збирання решток Цитрини: збір визначеної кількості в режимі «Дзеркальна оборона» надасть вам 5 уламків кристалів Белріка або Ренії (або навспак), а також 7 уламків на «Шляху сталі» в цьому вузлі.

Гравці можуть продовжувати збір решток Цитрини, навіть по досягненню цієї цілі у поточному циклі Дзеркальної оборони!

Ці нові ресурси можна обміняти в Отака в Некраліску на Деймосі на перелічені вище змінні нагороди Дзеркальної оборони, а також на додаткові товари, як-от картка прекса Цитрини та панорама Світлописця — завод з «Останнього бажання Цитрини»!
a6ecbbae2e57d1344344ea283e569263.png

Нові записи у збірнику знань:

Зчитування кристалізованих Белріка та Ренії в Дзеркальній обороні розблокує нові записи збірника знань, які розширять відомості про всесвіт гри. Після розблокування кристалів Белріка та Ренії в збірнику знань вони будуть в категорії «Об’єкти».
 


НОВІ МОДИФІКАТОРИ РОЗШИРЕННЯ ВОРФРЕЙМІВРозширте зброярню за допомоги нових розширень для здібностей Ревенанта, Ярелі, Джайри та Ґари!
 

*Вказані нижче показники використовуватимуться для максимального рівня.

Ревенант: розширення здібності «Зачарована шкіра» — «Зачарований щит»
Ревенант отримує +50% до потужності Зачарованої шкіри, а союзники в межах досяжності єдності — до зарядів.

*Доступно в цефалонки Суди й товарах «Послідовності Перрена».

 

Ярелі: розширення здібності «Меруліна» — «Меруліна-вартова»
Убиті під час дії здібності «Морські пастки» вороги зцілюють Меруліні 20% здоров’я. Після зцілення ви отримаєте +200% до швидкострільності та швидкості перезаряджання допоміжної зброї на 20 с.

*Доступно в цефалонки Суди й товарах «Нової Локи».

 

Джайра: розширення здібності «Грація катодів» — «Поточний катод»
Якщо Джайра вбиває ворога під час дії здібності, то вивільняється електричний заряд. Сила заряду — 200% від здібності «Обертовий момент», а тривалість така ж сама.

*Доступно в товарах синдикатів «Арбітри Гексису» й «Послідовність Перрена».

 

Ґара: розширення здібності «Осколковий випад» — «Розтрощена буря»
Коли Ґара пробиває Масове засклення Осколковим випадом, то вороги отримують шкоду від Осколкової бурі, збільшену на 100% від потужності.

*Доступно в товарах синдикатів «Арбітри Гексису» й «Нова Лока».

ЗМІНА ЙМОВІРНОСТІ ОТРИМАННЯ ТАУРОВАНОГО АРХОНТОВОГО УЛАМКА

ЗАУВАЖТЕ: вказані зміни ймовірності отримання таурованих архонтових уламків офіційно застосовуватимуться з 21 лютого 02:00 за Києвом, щоби запобігти втручанню у поточні лови.

Ми переналаштували систему нагород за Архонтові лови, щоби збільшити ймовірність отримання таурованого архонтового уламка, якщо ви тривалий час його не отримували за успішні лови. Кожен гравець має власну ймовірність, відповідно до особистої діяльності в ловах.

Щоразу, коли ви не отримали таурований архонтовий уламок (блакитний, бурштиновий, багряний), а отримали звичайні уламки (бурштинові, блакитні, багряні), то ймовірність випадіння таурованого уламка відповідного кольору зростає в наступних ловах.

Базова ймовірність — 20%. Вона збільшуватиметься на 20% (до 100%) за кожні лови, де ви не отримали визначений таурований уламок. Показник скидається до 20%, щойно ви отримаєте відповідний таурований уламок. Отримання таурованого уламка не скидає ймовірність отримання таурованих уламків іншого типу. Імовірність отримання показана на панелі Архонтових ловів для кольору поточного уламка.

96370bfa033d876537f23e6795ea260d.png

Ось приклад, яким чином це відбуватиметься:

(Це загальний приклад і не стосується поточного/наступного стану Архонтових ловів)
 

1-й тиждень: архонтка Найра дає 20% імовірності отримати таурований бурштиновий уламок. По завершенню ловів ви не отримали таурований уламок, тож імовірність отримання таурованого бурштинового уламка збільшиться на 20%, коли знову з’явиться архонтка Найра.

2-й тиждень: архонт Бореаль дає 20% імовірності отримати таурований блакитний уламок. По завершенню ловів ви не отримали таурований уламок, тож імовірність отримання таурованого блакитного уламка збільшиться на 20%, коли знову з’явиться архонт Бореаль.

3-й тиждень: архонт Амар дає 20% імовірності отримати таурований багряний уламок. По завершенню ловів ви не отримали таурований уламок, тож імовірність отримання таурованого багряного уламка збільшиться на 20%, коли знову з’явиться архонт Амар.

4-й тиждень: архонтка Найра дає 40% імовірності отримати таурований бурштиновий уламок. По завершенню ловів ви отримали таурований уламок — ура! Імовірність отримання таурованого уламка з архонтки Найри наступного разу спадає до 20%.

5-й тиждень: архонт Бореаль дає 40% імовірності отримати таурований блакитний уламок. По завершенню ловів ви не отримали таурованого уламка, тож ймовірність отримання таурованого блакитного уламка збільшиться на 20% (максимум до 60%), коли знову з’явиться архонт Бореаль.

Змити й повторити!

Тауровані архонтові уламки дуже бажані, тож ми мали так вчинити! Ми внесли ці зміни, щоби створити адекватний цикл винагород та задовольнити очікування гравців від системи нагород за Архонтові лови й зацікавити їх грати в цьому режимі. Ми дуже вдячні за вашу терплячість, поки ви очікували рішення поліпшення отримання таурованих уламків.

 

Нове приміщення та оздоблення додзьо — зала ґрінерських галеонів

Стилізовані елементи мапи ґрінерських галеонів — зала та близько 90 оздоблень уже доступні!

8e99a16c0cada66b3c12690cff5507a6.jpg
3cd6167f0d7c0a9fb8e76e95064d073e.jpg

Зміни крижаного ефекту стану:
 

Крижана шкода й ефект стану завжди були найменш уживаними серед спільноти, бо вплив на ворогів майже не помічався в порівнянні з іншими типами шкоди. Тому ми вирішили внести такі зміни:

  • Збільшено початкове сповільнення з 25% до 50%.
  • Максимальне складання зменшено з 10 до 8 разів.

Результатом стало зростання загального сповільнення із 70% до 85%.

 

Поліпшення вбрання:

Ми пом’якшили текстури вбрання, щоби позбутися зубців, що могли траплятися під час руху й спричиняти згини, тож вбрання тепер має рівніший вигляд.
f01c361dab8db8a5d7978cc45b6d7b03.png

Також ми полагодили тремтіння та затинання вбрання під час руху, особливо у разі швидкого обертання. Найбільше це було помітно на рукавах та жилеті мандрівника в разі швидких обертів.

 

Зміни відбиття сонячних променів

У продовження змін освітлення, впроваджених в оновлення «Відлуння „Заримена“», ми зробили кілька поліпшень до інтенсивності віддзеркалень, щоби вони ліпше пасували оточенню у разі використання поліпшеного графічного рушія. Іншими словами — непряме освітлення від сонця та неба тепер використовуватиме кольорову схему оточення, коли відбиватиметься навколо, що додає реалістичності та динамічності зміні часу доби! Ці зміни застосовано до всіх відкритих світів та міст, рівнів рейкоджека та пригоди «Ворів трофей».

У майбутньому ці ж зміни можуть бути застосованими до всіх інших наявних місцин Warframe, але тепер ми перевіряємо поведінку води та оточення, яке матиме більше переваг від застосування реалістичнішого освітлення!

 

Нові можливості поліпшеного графічного рушія:

До налаштувань зображення було додано дві нових можливості, які дозволять ліпше скоригувати швидкодію вашої системи, якщо використовується поліпшений графічний рушій.

Перемикач тіней від сонця

Вмикаються тіні від сонця. Вимкнення поліпшить швидкодію.

 

Перемикач відкладеного рендерингу

 

Вмикаються поліпшені покриття. Вимкнення поліпшить швидкодію.

Зверніть увагу, що це частина нашого процесу повного переходу від класичного графічного рушія до поліпшеного (про це йшлося в девстримі № 165). 

 

Загальні доповнення:

  • Додано архонтові уламки в меню сортування зброярні, що дозволить сортувати ворфреймів за спорядженими уламками.
  • Додано нову анімацію реакції кількох ґрінерів та корпусівців, коли перед ними раптово зникають ворфрейми (за допомогою здібностей чи іншим способом).
    • Це також стосується нармерських видів ворогів.
  • Додано спливне повідомлення «Передану здібність успішно вилучено» після вилучення гельмінтової здібності.
  • Додано розмиття руху трави на «Заримені».

 

Загальні зміни:

  • Осколкова буря Ґари тепер отримує додаткову шкоду від руйнації Масового засклення використавши Осколковий випад іззовні та ізсередини кільця.
    • Раніше лише руйнування зовні Масового засклення збільшувало шкоду Осколкової бурі неподалік. Тепер ви можете руйнувати як вам буде завгодно. Хороше поліпшення для переконливішої синергії між усіма здібностями.
  • Збільшено відстань підіймання часточок, які подовжують час у Порожнечі Ґранума.
    • Раніше потрібно було буквально ставати на них, щоби взяти. Також складнощів додавали моменти випадіння на великій висоті, що вимагало дуже точних стрибків. Легка корекція відстані полегшує підбирання, однак гравцям досі треба шукати часточки, щоби продовжити час перебування! Ми спостерігатимемо за змінами, щоби побачити, чи потрібно коригувати відстань підбирання далі.
  • Поліпшено точність перевірки меж видимості в деяких місцях.
    • Раніше перевірки межі видимості не були достатньо надійними, і в рідкісних випадках не спрацьовували випадковим чином. Тобто якщо застосування здібності вимагало цієї перевірки, то іноді вона неточно застосовувалася на ворогів. До прикладу, Тяжіння Меґ могло не притягнути ворогів у межах дії здібності, якщо в межах видимості забагато ворогів. Тепер система ліпше реагуватиме на подібні сценарії, коли перевірки межі видимості проходитимуть успішно.
      •       Зверніть увагу, що ця зміна впливатиме на звичайну гру, але в Симулякрі проблема лишиться. 
  • Крамниця відзнак «Шляху сталі» відтепер має обмеження в 25 на тиждень на кожні 10 000 куви та набори реліквій.
    • Ми внесли ці зміни в крамницю Тешина, оскільки це було єдине джерело нескінченної кількості куви та реліквій Порожнечі. Ми ретельно дослідили «Шлях сталі» й вирішили, що це найліпший спосіб запобігти закупівлі абсурдно великої кількості ресурсів за раз без змін самого «Шляху сталі».
  • Виправлено помилку, внаслідок якої додаткова шкода останнього пострілу від Синтетичного заряду не працювала в режимі альтернативного вогню Плінкс-догмата й Азими.
    • Синтетичний заряд мав застосовуватися лише до останнього пострілу з магазину, але і Плінкс-догмат, і Азима отримували цю додаткову шкоду до кожного набою. Тепер Синтетичний заряд застосовуватиметься лише до останнього набою.
  • Неможливість здобути ранг «Народжений» для придбаних обладунків «Протовир», якщо ранг «Хижак» уже здобуто в іншому наборі, виправлено в оновленні 32.0.1. Гравці, яких зачепила ця помилка, отримають повідомлення з відсутніми предметами, коли зайдуть у гру.
    • Перепрошуємо за затримку! Це оновлення вимагало тривалого часу через специфіку архітектуру, щоби надати всім гравцям відсутні предмети.
  • Торговці з пропозиціями щотижневих товарів (як-от Палладіна, Барахольник, Тешин тощо) оновлюватимуть асортимент щовівторка о 2:00 за Києвом, щоби синхронізуватися з іншими щотижневими оновленнями.
    • Раніше Палладіна оновлювала асортимент в п’ятницю о 2:00 за Києвом, а тепер буде щовівторка о 2:00.
    • Асортименти Барахольника та Тешина оновлювалися через тиждень від моменту придбання, а тепер будуть оновлюватися щовівторка о 2:00 за Києвом.
  • Змінено Сплеск прориву Вісп, щоби множник застосовувався раніше. Це дозволяє позбутися мільярдів одиниць шкоди від здібності.
    • Зараз: додає 100 шкоди максимум до 5 млн, а потім множиться на множник * силу здібності.
    • Буде: додає 100 шкоди * множник * сила здібності — максимум до 5 млн.
  • Замінено випробування «Приголомшення дияконів» («Приголомште 5 дияконів за допомогою вуалелама») на завданні «Збір брухту» під час «Зламу Нармера» іншим випробуванням — «Убийте Х ворогів».
    • Ця зміна стосуватиметься лише тих (на наступному завданні), хто виконав випробування до того, як вийшло оновлення. Для гравців, які пройшли «Скрадний саботаж» до виходу цього оновлення, усе ще буде доступним випробування «Приголомшити дияконів», коли в наступний тиждень буде завдання «Збір брухту». Ми також додали випробування «Убити X ворогів» до інших завдань Нармера.
  • Інші 50% єдності від ударів милосердя паразоном відтепер йтиме до тієї зброї, яка була у ваших руках до початку удару милосердя.
    • Раніше, лише 50% єдності йшло ворфрейму, а інші 50% просто розчинялися в повітрі. Відтепер розподіляється 100% єдності: 50% ворфрейму і 50% зброї, спорядженій до початку виконання удару милосердя.
  • Подовжений параліч Валькірії тепер спричиняє збиття з ніг замість звичайного приголомшення.
    • В оновленні «Здобич Луа» ми переробили розширення здібності «Подовжений параліч», щоби відстань притягування не змінювалася відповідно до показника потужності здібностей, а вороги стояли приголомшені замість того, щоби падати приголомшеними. Ми подумали, що гравцям більше сподобається синергія добивань та містифікаторів із модифікаторами, але після відгуків ми відкочуємося до збивання з ніг і добивання на землі.
  • Поліпшено реагування на зістрибування з к-драйву, Меруліни, арквінґа та дарґина.
    • Тепер ви зістрибуватимете одразу після натискання кнопки, а не відпускання.
    • Щоби злізти (особливо із дарґина), тепер потрібно певний час утримувати кнопку.
    • Для зістрибування з транспортних засобів уже не потрібно утримувати відповідну клавішу, якщо в налаштуваннях керування вимкнено параметр «Перезарядити, використавши призначену клавішу дії».
  • У кількох завданнях змінено інформацію про успішне завершення завдання на екрані завершення. Це стосується таких типів завдань:
    • Оборона.
    • Виживання.
    • Видобування. 
      • Раніше маленька позначка показувала хвилю, якої ви досягли, час, який ви протрималися, і кількість успішно захищених видобувачів. Вона не завжди чітко давала зрозуміти, що позначала й була на екрані нагород, хоча не повинна була бути. Додавання цієї інформації угорі екрана завершення завдання повинно все прояснити. 
  • Позначка «Досягнуто межі придбань» тепер з’являтиметься над предметами, коли буде досягнуто межі придбань (як у випадку з 1 типом пер Порожнечі в архімедівки Йонти), замість зникнення предметів зі списку придбання.
  • Поліпшення інтерфейсу платини:
    • Додано позначку кількості «Особистої платини» для опису наявної платини в разі наведення вказівника.d809e97f69f637601c487d01388ca95f.png
      • «Особисту платину» можна виграти під час офіційних розіграшів Warframe і вона не підлягає обміну чи використанню в торгівлі.
      • Повідомлення про помилку в разі спроби дарування «Особистої платини» сповіщатиме вас про необхідність придбання звичайної платини.
      • Опис платини, видимий після наведення вказівника, позначатиме можливість взаємодії з піктограмою й переходу до крамниці платини.
  • Вилучено показник «Початкова енергія», доданий в оновленні 32.2.9. Його тепер об’єднано разом із наявною підказкою «енергія».
    cfa1c83bfbcf5b1a274b03b8e65a3218.png
    • Також виправлено хибні розрахунки поліпшень модифікаторів витрат енергії, що спричиняло неправильні кількості енергії, яку гравці отримували під час відродження. 
  • Умбра тепер використовуватиме допоміжну зброю, якщо вона використовувалася перед перенесенням або у разі відсутності набоїв для основної зброї.
    • Якщо в допоміжній зброї відсутні набої, ви перемкнетеся на основну.
    • Для холодної зброї все лишається без змін: завжди вступати в бій, якщо в межах ближнього бою є ворог, інакше — слідувати за гравцями, навіть якщо це означатиме повне ігнорування ворога.
  • Охоронний снаряд Вазаріна тепер може зцілювати некрамеха.
    • Коли ми випустили оновлення 29.6 «Орфіксова отрута», то прибрали кілька можливостей нецільового зцілення некрамехів. Зі зміною Охоронного снаряда Вазаріна ми відчули, що тепер можемо ввімкнути можливість зцілювати некрамеха, щоби створити синергію між операторами й некрамехами.  
  • Набори в ігровій крамниці тепер показують загальну вартість за придбані товари, якщо ви купуєте кілька наборів за раз. 
    • Раніше вони показували вартість лише за один набір.
    • Приклад: ви купуєте генетичний код каватів на 50 платини, а показується 1 код за 5 платини.
                      6f5ab2a759b67258bfea02584150060a.png
  • Тіні в режимі «Утримувати» даватимуть відсіч, коли вертатимуться до початкової точки утримання, якщо якимось чином відійдуть звідти (унаслідок дій ворогів чи здібностей переміщення), замість простого бігу назад.
  • Налаштування в зброярні тепер сортуються за назвою, що повинно спростити їхній пошук.
  • Ми додали нову позначку в ігрову крамницю, яка показуватиме гравцям зброю, яку вони нещодавно розблокували після успішного проходження іспиту на майстерність! Позначка існуватиме тиждень по складанню іспиту на майстерність або приховається, якщо гравці матимуть іспит на наступний ранг раніше.d3c5f036b6dfe58121606c9e911cc582.png
  • Оновлено кілька описів підказок для показників, які спливали в разі наведення вказівника. Додано уточнення щодо впливу на ворфреймів і зброю, коли застосовуються модифікатори.
    Змінено кнопку автовідтворення сомакорда для уніфікації вигляду на всіх платформах.
    • Також це виправить помилку, внаслідок якої автовідтворення не працювало в гравців на консолях у разі використання клавіатури й миші.
  • Для поліпшення видимості під час використання нетипових кольорових схем інтерфейсу змінено кольори, які використовувалися для напису «Утримуйте Х, щоби».
  • Виправлено часткову появу напису «Утримуйте Х, щоби» в разі існування схожого напису поблизу.
  • Поліпшено вигляд велоциподів.
  • Переналаштовано положення кількох контекстних написів у грі.
  • Переналаштовано частоту обговорень гельмінтом свого голоду.
  • Поліпшено точність вектора переміщення. Це має виправити деякі хибні коливання пікселів та поліпшити якість розмиття руху в разі використання високої роздільності у грі (4K).
  • Змінено анімацію пострілів Сокирки для поліпшення відповідності звуковим ефектам.
  • Поліпшено настанову «Примара» для Тіні, щоби вона більше відповідала роботі настанови «Крадькома» куброу породи хурас: межа ввімкнення — 24 м (було 10 м), настанова не перевіряє межі видимості.
  • Також зменшено кількість часу на повторне маскування, якщо воно було порушене.
  • Збільшено додаткову шкоду від зброї Тіні в режимі «Засідка»: зі 120% до 240% упродовж 3 секунді після виходу з невидимості.
  • Змінено спосіб кидання гранат ворогами, щоби гарантувати відсутність прильоту в цілі захисту.
  • Додано кнопку «Довільні матеріали» в налаштування виглядів «Оболонки Порожнечі».


Зміни й виправлення міжплатформної гри:

  • Відтепер ви можете створити свій міжплатформний виділений сервер для Конклаву!
    • Для цього потрібно внести такі зміни до файлів налаштувань. Просто додайте allowXPlatform=1 в LotusDedicatedServerSettings. Докладніше про виділені сервери написано тут.
  • Змінено повідомлення про помилку в разі надсилання запрошення гравцям, псевдоніма яких не існує: із «Помилка синхронізації з базою даних Warframe, оскільки відсутнє з’єднання з інтернетом» на «У мережі не знайдено нікого з псевдонімом Х».
  • Використання команди /invite в чаті надсилатиме запрошення для гравця лише з вашого списку друзів, якщо такий самий псевдонім має ще хтось, але на іншій платформі. Якщо псевдонім використовується на кількох платформах, але ці гравці відсутні у списку друзів, то команда /invite пропонуватиме можливість вибору адресатів.
    • Раніше команда /invite завжди пропонувала можливість вибору гравців. Але ж очевидно, що ви хотіли запросити тих, хто в списку друзів, чи не так? Ми внесли ці зміни, щоби полегшити вам життя. Якщо ви побачили, що в мережі є гравці не зі списку друзів й бажаєте запросити їх до гри, то використовуйте для цього звичайний інтерфейс запрошень до загону.
  • Відтепер з’являтиметься повідомлення про помилку: «Гравець уже долучився до вашої ігрової сесії», якщо ви ввели чийсь псевдонім, але єдиним знайденим обліковим записом в мережі був лише ваш.
  • Виправлено помилку, внаслідок якої в списку «Нещодавні гравці» не показувалися числові суфікси.
  • Виправлено хибне зображення статистики профілю та клану з інших платформ.

Оптимізації

  • Внесено системні мікрооптимізації до коду мережі.
  • Внесено незначні оптимізації в промальовування тла поліпшеним графічним рушієм.
  • Оптимізовано швидкість завантаження запускача для повільних комп’ютерів.
  • Внесено невеликі оптимізації до завантаження й трансляції гри.
  • Внесено незначні оптимізації швидкодії для міст і реле.
  • Внесено невеликі оптимізації в код інтерфейсу.
  • Внесено невеликі оптимізації в скрипти ігроладу.
  • Внесено системні невеликі оптимізації у процес використання пам’яті для всіх платформ.
  • Внесено оптимізації в роботу з пам’яттю.
  • Внесено оптимізації в інтерфейс ігрової крамниці для гравців із великою кількістю розміщених оздоблень.
  • Оптимізовано синтаксичний аналіз посилань чату, щоби зменшити кількість помилок, які можуть виникати під час повернення до вікна чату, де є багато непрочитаних вами посилань.
  • Зменшено використання пам’яті для певних візуальних ефектів, як-от атака Мантикори Заруби.
  • Оптимізовано листяне покриття в Долині Куль.
  • Поліпшено відгук і стабільність під час виходу з гри або переривання оновлення.
  • Поліпшено продуктивність вибуху та слідів від снарядів Кулстара та Зима (особливо з модифікаторами мультипострілу та під час використання Дзеркальної зали Міраж).
  • Поліпшено продуктивність часточок токсичної хмари від Муталіста-Церноса.
  • Виправлено велике точкове завантаження під час зміни вирядів.
  • Виправлено значне падіння частоти кадрів під час польоту на арквінґу в напрямку Катаболічного жолоба в Кембіонській течії під час отримання нагороди за виконання контракту «Камера ізоляції».
  • Виправлено проблеми зі швидкодією, пов’язані з нескінченним підбором боєприпасів після появи в Тіні зі спорядженими модифікаторами «Вакуум» і «Мутація в набої». Також виправлено повторне програвання звуку підбирання набоїв.
  • Внесено оптимізації в роботу запускача Warframe, коли він неактивний.

Виправлення: 

 

  • Виправлено помилку, внаслідок якої Сарґас Рук, Лек Кріл, Експлуататорка, Лефантис та зореліт-переслідувач арквінґа не отримували шкоди від точної зброї (лише зброя, що завдає шкоди по площі, могла пошкодити слабкі місця).
    • У виправленні 32.2.5 ми внесли деякі тимчасові виправлення, щоби запобігти повній неможливості здолати цих босів через вказану вище проблему. Наведені виправлення скасовують зміни, зроблені босам, щоб їх із легкістю можна було здолати. Також тепер виправлені такі проблеми:
      • Виправлено помилку, внаслідок якої механіки допоміжної зброї, засновані на влучанні, не завжди спрацьовували.
      • Виправлено помилку, внаслідок якої пробивання дозволяло вражати слабкі місця на протилежному боці цілі.
  • Виправлено помилку, внаслідок якої Ланцюговий кидок Мадурая споживав на вищих рівнях більше фокусу, аніж задумано.
    • Гравці, що сплатили ненавмисно завищену кількість, отримають повідомлення з відшкодуванням різниці вартості у вигляді уламків ейдолонів невдовзі після виходу оновлення.
  • Виправлено помилку, внаслідок якої в разі показу в чаті налаштувань модифікаторів із поляризованими модифікаторами аури від гравців з майстерністю 30+ для гравців нижчих рангів показувалася від’ємна місткість модифікаторів.
  • Виправлено помилку, внаслідок якої зброя з від’ємним значенням шкоди завдавала неймовірної шкоди під час бійки з архонтами в Архонтових ловах. Переважно це стосувалося зброї зі спорядженими модифікаторами розколу з негативними значеннями, як-от «-50,6% від удару».
    • Зброя, яка мала ймовірність надати від’ємне значення шкоди, завдавала неймовірної шкоди під час бійки з архонтами в Архонтових ловах. Переважно це стосувалося зброї зі спорядженими модифікаторами розколу, які надавали від’ємного значення.
  • Виправлено помилку, внаслідок якої маґус «Хмара» позбавляв здібності відкидати ворогів у разі Кидка Порожнечі.
  • Виправлено помилку, внаслідок якої маґус «Хмара» вимикав Охоронний снаряд Вазаріна.
  • Виправлено помилку, внаслідок якої містифікатори з дією «У разі додавання ефекту стану» не спрацьовували, якщо здібність чи атака завдавали 0 шкоди.
    • Тепер ви повинні просто влучити у ворога здібністю ворфрейма чи зі зброї, щоби містифікатор спрацював. 
  • Виправлено помилку, внаслідок якої накопичення Містичних благословень не давало здоров’я після міграції творця сесії.
  • Виправлено помилку, внаслідок якої Ікла Ракша Воруни не зовсім точно поширювали електричну шкоду.
  • Виправлено помилку, внаслідок якої числові значення Заволоки Дайнара Воруни не змінювалися на червоний/зелений кольори, коли модифікатори змінювали тривалість дії здібності.
  • Виправлено помилку, внаслідок якої модифікатори стихійної шкоди не зовсім точно поєднувалися для Венарі (звичайної й прайм) у зброярні й під час атаки.
  • Виправлено додаткові переваги від набору модифікаторів «Віщун» (енергія, витрачена на здібності, переходить у щити), які не міститимуть надщитів, якщо ваш максимальний показник щитів 0, після увімкнення здібності гельмінта «Паразитичні обладунки» (жертвування щитами для збільшення захисту упродовж певного часу).
  • Виправлено помилку, внаслідок якої Поглинання Нікс та Люстерко жаху Ґаруди не поглинали шкоду.
  • Виправлено помилку, внаслідок якої підсилення «Зростальний імпульс» Феларкса зникало або спрацьовувало в разі перезаряджання допоміжної зброї.
  • Виправлено помилку, внаслідок якої Вісп могла стріляти під час дії Сонячної брами, якщо щойно була застосована здібність гельмінта «Посилення».
  • Виправлено помилку, внаслідок якої вороги не призупинялися/починали діяти, коли змінювалися тимчасові невразливості (як-от надзахист з’явився/зник), а вони були в Розломі Лімбо в активному стазисі.
  • Виправлено помилку, внаслідок якої Ревіння Райно й особливі модифікатори синдикатів (як-от Відстріл ґрінерів) не спрацьовували під час перебування на к-драйві чи Меруліні (здібність гельмінта).
  • Додано помилку, внаслідок якої снаряди Бича кружляли навколо Ґренделя після застосування Бенкету на ворогах, що зазнали влучань альтернативним режимом вогню.
  • Виправлено помилку, внаслідок якої вибухи від Ферокс-догмата та Оптикора (звичайного й прайм) не завдавали шкоди ворогам поруч із ціллю (4 м для Ферокс-догмата, 6 м для Оптикора).
  • Виправлено помилку, внаслідок якої альтернативний режим вогню Ефентиса не приколював і не приголомшував ворогів поблизу.
  • Виправлено помилку, внаслідок якої гарантоване спрацювання ударної шкоди Джавлока від альтернативного режиму вогню не відбувалося й уражалися лише вороги поблизу.
  • Виправлено помилку, внаслідок якої можна було отримати нескінченне відновлення здоров’я від згустків здоров’я під час їзди на Меруліні зі спорядженим Містичним благословенням.
  • Виправлено помилку, внаслідок якої клієнт втрачав здатність Перенесення після спроби використання у випадку, якщо ворфрейма утримував ропалолист.
  • Виправлено помилку, внаслідок якої вороги за межами зору не втрачали обладунків від дії розширеної здібності «Сюрикен-шукач» Еша.
  • Виправлено помилку, внаслідок якої власні Торнадо Зефіри відкидали її під впливом шкоди від радіації.
  • Виправлено помилку, внаслідок якої цифри різальної шкоди від Водяних клинків Ярелі не з’являлися на ворогах, що трапили у Водоверть.
  • Виправлено помилку, внаслідок якої в разі численного використання Водоверті вороги могли застрягнути в анімації відновлення.
  • Виправлено помилку, внаслідок якої хибно показувалася рука на гвинтівках у разі використання набору шляхетних анімацій для Воруни.
  • Виправлено помилку, внаслідок якої Водоверть Ярелі виникала одразу біля ворфрейма, а не там, де ви націлилися під час дії Захисної оболонки Вазаріна.
  • Виправлено помилку, внаслідок якої з’являвся порожній екран у разі натискання «Назад» із режиму перейменування рейкоджека.
  • Виправлено помилку, внаслідок якої Бенкет Ґренделя не мав звукових ефектів, якщо застосовувався під час дії Тюфтельки.
  • Виправлено помилку, внаслідок якої можна було провалитися крізь мапу у формі Тюфтельки Ґренделя, якщо кувові лічі використовували свій удар по землі.
  • Виправлено помилку, внаслідок якої кувові лічі не могли належним чином кинути Ґренделя у формі Тюфтельки.
  • Виправлено помилку, внаслідок якої в інтерфейсі Рою скарабеїв Інара показувалося забагато цифр після десяткового роздільника.
  • Виправлено помилку, внаслідок якої показувався божевільно довгий ряд відсоткового показника цифр після десяткового роздільника в модифікаторі поведінки «Скасування рефлексів».
  • Виправлено помилку, внаслідок якої з’являлися довгі ряди цифр у налаштуваннях сповільнення світлописця.
  • Виправлено помилку, внаслідок якої показувався божевільно довгий ряд цифр після десяткового роздільника для відсоткового показника в рівні зламу на точках інтересу на корпусівських завданнях для рейкоджека та показниках, зібраних даних під час бою з Привласнювачкою.
  • Виправлено помилку, внаслідок якої маяки підкріплення в Долині Куль були невразливими, якщо ворог, який їх ставив, був під впливом здібності Ревенанта «Поневолення».
  • Виправлено помилку, внаслідок якої двовимірні позначки посилення й візуальні ефекти від здібності «Місце збору» Стейнекса з’являлися на гравцях, які не отримували цих посилень.
  • Виправлено помилку, внаслідок якої споряджені на Ґаруду-прайм модифікатори з набору гладіатора не вмикали додаткову ймовірність критичної шкоди для її пазурів.
    • Ці модифікатори діють на пазурі Ґаруди-прайм, оскільки вони не є благородною зброєю й не взаємодіють з іншими модифікаторами холодної зброї. Пазурі Ґаруди-прайм подібні до Дівати Титанії. А от Пазуру Валькірії та Благородний клинок Екскалібура не отримує переваг від набору гладіатора.
  • Виправлено помилку, внаслідок якої користувацький інтерфейс Ґаруди для пасивної здібності зміщувався до центру екрана після входження в тунель завантаження (як-от підіймач на «Заримені»).
  • Виправлено помилку, внаслідок якої гарпуни, кинуті в Привласнювачку чи Експлуататорку, збільшувалися до надзвичайних масштабів.
  • Виправлено помилку, внаслідок якої гарпуни (утримувані в руках ворфреймів) поверталися до свого компактного стану після кидка.
  • Виправлено помилку, внаслідок якої влучання у відкинутих ворогів зі Строфи не збільшували лічильник серії.
  • Виправлено помилку, внаслідок якої на завданнях на «Заримені» не працювали маяки, якщо ви починали завдання з підіймача, а не із зоряної мапи.
  • Виправлено помилку, внаслідок якої переставали з’являтися прибічники на «Шляху сталі», якщо міграція творця сесії ставалося в момент появи одного або доки він був живий.
  • Виправлено помилку, внаслідок якої позначалася межа здоров’я доступності добивання над надзахистом, якщо ви завдавали достатньої пробивної шкоди (що спантеличувало, оскільки неможливо добити ворога з наявним надзахистом).
  • Виправлено помилку, внаслідок якої поклади ресурсів з’являлися всередині скель і ставали недоступними.
  • Виправлено помилку, внаслідок якої виникали проблеми вибору нерейкоджекових завдань, коли вкладки подій, пригод, тривог тощо не завантажувалися, поки був ввімкнений екран навігації рейкоджека.
    • Вибір цих завдань із рейкоджека тепер перемикатиме мапу на звичайну, щоби можна було почати завдання.
  • Виправлено помилку, внаслідок якої здублювалися щотижневі випробування «Нічної хвилі» в тому ж циклі.
  • Виправлено помилку, внаслідок можна було обрати кольори для вигляду оператора/мандрівника із загальних кольорових схем, обравши варіант «Усі кольори».
    • Нагадаємо, що з миті появи набору «Рефачія» ми прагнули забезпечувати можливості, які відповідали сюжету й всесвіту та всій екосистемі Warframe, усім на радість. Можливість вибору варіанту «Усі кольори» сталася випадково й дала доступ до кольорів, які не відповідають історії та духу гри.
  • Виправлено помилку, внаслідок якої відкривався екран збірника знань «Прелюдія війни», коли вибиралася вкладка путівника іншої пригоди.
  • Виправлено помилку, внаслідок якої на гранаті, кинутій НІПами-союзниками, з’являлося червоне коло. Червоний позначає гранати від ворогів, а не від друзів.
  • Вирішено численні помилки, внаслідок яких під час проходження завдань без зброї ближнього бою й використання благородних клинків виникали проблеми:
    • Виправлено помилку, внаслідок якої можна було робити удари милосердя з невидимою зброєю (зазвичай вимкнуто, якщо відсутня холодна зброя).
    • Виправлено помилку, внаслідок якої удари милосердя паразоном були вимкненими.
    • Виправлено помилку, внаслідок якої спільні емоції (як-от рукостискання) були вимкненими.
  • Виправлено помилку, внаслідок якої виникали вади димних ефектів Поксу.
  • Виправлено помилку, внаслідок якої виникали вади розміщення візуальних ефектів Ферокс-догмата.
  • Виправлено помилку, внаслідок якої ефекти крові від снарядів Наґантаки не набували користувацького кольору енергії.
  • Виправлено помилку, внаслідок якої з’являвся надзвичайно яскравий ефект у разі використання модифікатора «Прихована вибухівка» на кидальній допоміжній зброї.
  • Виправлено помилку, внаслідок якої не працював перемикач «Показувати інтерфейс у знімках екрана» в налаштування інтерфейсу.
  • Виправлено помилку, внаслідок якої творці сесії застрягали на екрані голосування бою супроти Привласнювачки, якщо інші члени загону відмовлялися від завдання.
  • Виправлено помилку, внаслідок якої траплявся вічний екран завантаження, якщо творець сесії починав голосування за завдання, а хтось із гостей був у меню. Екран завантаження не зникав, поки гість не покидав загін.
  • Виправлено помилку, внаслідок якої клієнт із повільним під’єднанням до мережі долучався до загону й назавжди застрягав на екрані завершення завдання, якщо творець сесії примусово запускав завдання.
  • Виправлено помилку, внаслідок якої клієнт із повільним під’єднанням до мережі долучався до загону й назавжди застрягав на екрані завершення завдання, якщо творець сесії примусово запускав завдання.
  • Виправлено помилку, внаслідок якої творці сесії з повільним під’єднанням до мережі втрачали загін, коли завантажувалася мапа «Палуба 12» для бою з Експлуататоркою.
  • Виправлено помилку, внаслідок якої гравці не могли відкрити екран головного меню й повернутися до додзьо, якщо творець сесії почав відлік повернення до додзо на рейкоджеку.
  • Виправлено помилку, внаслідок якої гравець із повільним під’єднанням до мережі застрягав на завданнях (звичайні завдання, відкриті світи, рейкоджек), якщо творець сесії скасовував завдання й переходив до наступного, до того як гравці потрапляли на екран завершення завдання.
  • Виправлено помилку, внаслідок якої гравці, що завершили пригоду «Нова війна», могли брати в загін гравців, що не завершили цю пригоду, і привести їх у місцини, які відкриваються лише по завершенню пригоди.
  • Виправлено помилку, внаслідок якої МОА, загиблі від пасток, не враховувалися для цілі «Вбити 20 нармерських МОА»  під час завдання «Злам Нармера „Скрадний саботаж“».
  • Виправлено помилку, внаслідок якої двічі зараховувалися вбивства для випробування «Злам Нармера „Створений для цього“».
  • Виправлено помилку, внаслідок якої траплялися зависання на екрані завершення завдання в разі невдалого проходження завдань рейкоджека.
  • Виправлено помилку, внаслідок якої після повернення на реле із завдання на рейкоджеку з’являлося й накладалося одне на одного дуже багато неігрових персонажів.
  • Виправлено помилку, внаслідок якої швидке перемикання між інкарнонським варіантом Фенмора й іншою зброєю лишало ту зброю прикріпленою, хоча ворфрейми поводили себе так, наче у них невидима зброя в руках.
  • Виправлено помилку, внаслідок якої останній видобувач автоматично вибухав у Долині куль під час виконання контракту «Видобування».
  • Виправлено помилку, внаслідок якої ефемера «Хвости окурі» не набирала допоміжних кольорів енергії, якщо основні були не ввімкненими.
    • За допомогою цього виправлення ми змінили реакцію всіх прикріплень на вибір кольорів. Тепер основний колір енергії наслідуватиме допоміжний лише тоді, якщо він вибраний (як у ворфреймів).
  • Виправлено помилку, внаслідок якої ефемера «Хвости окурі» набирала типових кольорів по завершенню дії Затемнення Міраж.
  • Виправлено помилку, внаслідок якої виникали вади розміщення та взаємодії оздоблення «Мандала Баруука-прайм».
  • Виправлено помилку, внаслідок якої траплялися вади вигляду сяндани «Скілла» на деяких виглядах ворфреймів.
  • Виправлено помилку, внаслідок якої виникали вади масштабування вигляду «Оболонка Порожнечі» для Фроста. Тепер вони ліпше пасують текстурам тіла.
  • Виправлено помилку, внаслідок якої ступні мандрівника були за межами екрана налаштування вбрання.
  • Виправлено помилку, внаслідок яких структури матеріалів «Оболонок Порожнечі» з’являлися на інших виглядах, якщо їх переглядали в зброярні.
  • Виправлено помилку, внаслідок якої була відсутня анімація перезаряджання пістолетів із виглядом «Протокол „Текна“».
  • Виправлено помилку, внаслідок якої після другого перезаряджання зникала обойма на пістолетах із виглядом «Протокол „Векеск“».
  • Виправлено помилку, внаслідок якої на зоряній мапі кольори візуальних ефектів обладунків «Кукрі-прайм» ставали типовими.
    • Також виправлено помилку, коли вони повністю зникали на екранах входу та керування синдикатами.
  • Виправлено помилку, внаслідок якої оздоблення вилазило за екран під час обертання, якщо було ввімкнено прив’язування до поверхні.
  • Виправлено помилку, внаслідок якої зміни освітлення поліхрому впливали на сусідні приміщення в додзьо.
    • Певні джерела світла в приміщеннях додзьо мали такий великий радіус, що могли переходити на сусідні приміщення. Під час пошуку світла для застосування кольорів поліхрому система освітлення знаходила всі джерела світла в приміщенні, але й показувала світло із сусідніх приміщень. Тепер результати пошуку міститимуть лише джерела світла, основна частина яких перебуває в одному приміщенні з поліхромом. Однак досі може бути, що світло «проникатиме» в інші приміщення, якщо ви прочините туди двері (що логічно, взагалі-то!).
  • Виправлено помилку, внаслідок якої очищувальний видобувач-прайм та титановий видобувач-прайм мали припис «Креслення» у своїх назвах у кузні.
  • Виправлено помилку, внаслідок якої траплялися застрягання в турелі, де раніше перебував хтось з екіпажу рейкоджека.
  • Виправлено помилку, внаслідок якої блокувалася анімація бігу, якщо утримувалася кнопка бігу, що створювало видимість ковзання ворфрейма.
  • Виправлено помилку, внаслідок якої завершення кількох захоплень тварин для захисту довкілля одразу одне за одним (як-от зграя побберів) блокувало анімацію подальших захоплень та Стрибка арквінґа.
  • Виправлено помилку, внаслідок якої Тінь Ревенанта у пригоді «Маска Ревенанта» циклічно змінювала всі можливі анімації (окрім смерті, яка мала б бути), коли гравці перемагали її в бою.
  • Виправлено помилку, внаслідок якої було неможливо взаємодіяти з улюбленцями в дормізоні. Час для нових подряпин!
  • Виправлено помилку, внаслідок якої супутники не переміщалися разом із гравцями під час першого етапу вбивства архонта в Архонтових ловах.
  • Виправлено помилку, внаслідок якої деякі вороги застрягали й бігали по колу на одному місці.
  • Виправлено помилку, внаслідок якої клони спектролистів іноді створювали непрозорі й розтягнуті текстуровані стіни замість створення прозорих щитів Вольта.
  • Виправлено помилку, внаслідок якої в грі не застосовувалися мінімальні обмеження в 4 символи для назв кланів/альянсів.
  • Виправлено помилку, внаслідок якої повідомлення «Дістаньтесь до цілі. На вас чекають гравці: 0», лишалося на екрані, якщо гравці скасовували завдання через підіймач «Заримена».
  • Виправлено помилку, внаслідок якої в меню швидкого переміщення для рибалки Гай-Люк на Цетусі був відсутній опис.
  • Виправлено помилку, внаслідок якої система життєзабезпечення висіла в повітрі на завданнях виживання «Сполучення» в Юварії.
  • Виправлено помилку, внаслідок якої можна було пройти крізь певні стіни/місця за допомогою Перенесення.
  • Виправлено помилку, внаслідок якої існувала діра в мапі на Тихо, вузлі виживання на Луа.
  • Виправлено помилку, внаслідок якої було кілька дір в мапах на завданнях виживання «Сполучення» на Луа.
  • Виправлено помилку, внаслідок якої була можливість вийти за межі мапи «Крижана планета Корпусу».
  • Виправлено помилку, внаслідок якої існувала діра в мапі навпроти точки евакуації на етапі «Урятуйте резервуар» у пригоді «Сон наяву».
  • Виправлено помилку, внаслідок якої місце запуску евакуації на мапі «Газове місто» на Юпітері було дуже малим.
  • Виправлено помилку, внаслідок якої абсолютно ненавмисно затемнялася панель на мапі «Орокінський місяць».
  • Виправлено помилку, внаслідок якої навпроти сховища в Амальтеї на Юпітері під час завдання «Шпигунство» блимала підлога.
  • Виправлено помилку, внаслідок якої некрамехи застрягали на місцевості, якщо з’являлися навпроти певних стін на завданнях виживання «Сполучення».
  • Виправлено помилку, внаслідок якої були відсутні зіткнення зі скелями на мапі «Ґрінерський ліс».
  • Виправлено помилки масштабування на «Заримені».
  • Виправлено помилку, внаслідок якої самотній вартовий застрягав на завданнях виживання «Сполучення», поки йшов до систем життєзабезпечення.
  • Виправлено помилку, внаслідок якої вороги застрягали на місцевості на завданнях «Захист дезертирів» на вузлі «Мемфіс», що на Фобосі.
  • Виправлено помилку, внаслідок якої траплялися випадки відсутності нижніх частин пандусів, які мали поєднувати їх із поверхнею на завданнях «Захист дезертирів» на вузлі «Мемфіс», що на Фобосі.
  • Виправлено помилку, внаслідок якої вороги ігнорували атаки від куброу і не давали відсіч.
  • Виправлено помилку, внаслідок якої можна було потрапити до забороненої місцини під час пригоди «Ворів трофей».
  • Виправлено помилку, внаслідок якої вороги застрягали на сходах у вузлах «Виживання» на Тихо, Луа.
  • Виправлено помилку, внаслідок якої виникали проблеми переміщення ворогів на мапах «Ґрінерський галеон», куди гравці потрапляли зі звичайної зоряної мапи або із завдань рейкоджека.
  • Виправлено помилку, внаслідок якої вороги застрягали й не могли ввімкнути тривогу під час завдань «Захоплення» на мапі «Зореліт Корпусу».
  • Виправлено помилку, внаслідок якої окремі колекції «Оболонок Порожнечі» не прив’язувалися до відповідних наборів «Прикраси Порожнечі» в грі.
    • Також виправлено помилку, внаслідок якої окремі предмети не показувалися як частина відповідних наборів у вікні крамниці.
  • Виправлено помилку, внаслідок якої виникали вади зросту ворфремів, які першими використовували емоцію «Права/ліва рука Ероса», під час з’єднання двох рук.
  • Виправлено помилку, внаслідок якої ворфрейм тримав у руці зброю під час використання емоції «Права/ліва рука Ероса» з іншими гравцями.
  • Виправлено помилку, внаслідок якої зброя, яка раніше використовувала снайперські набої, з’являлася в пошуку зброярні у разі використання терміна «снайпер», попри те, що вона не в категорії «снайперська зброя».
    • Це стосується зброї, як-от Ленц, яка тепер використовує набої основної зброї. Його досі можна знайти, якщо шукати «луки». Ви досі можете знайти Рубіко-прайм, використовуючи запит «снайпер», тож не переживайте!
  • Внесено зміни, спрямовані на виправлення надмірного зміщення й обрізання імен членів загону.
  • Виправлено помилку, внаслідок якої у клієнтів значно зміщалося положення камери в разі посадки/зістрибування з к-драйва/Меруліни.
  • Виправлено помилку, внаслідок якої пілоти ґокстада «Екзо»/«Ґіро» прикликали котунів-вартових «Косма» замість котунів-вартових «Екзо»/«Ґіро».
  • Виправлено помилку, внаслідок якої гравці ставали к-драйвом (без гравця) назавжди, якщо використовували Перенесення у воду після зістрибування з к-драйва.
  • Виправлено помилку, внаслідок якої певні місцевості екзокринових річок пересихали в Кембіонській течії. Ми їх поповнили свіжою партією заражених речовин.
  • Виправлено помилку, внаслідок якої риба з’являлася під поверхнею екзокрину в Кембіонській течії.
  • Виправлено помилку, внаслідок якої бракувало тла неба в дзеркалі на завданнях з відкриття камери ізоляції на Деймосі.
  • Виправлено помилку, внаслідок якої аятана-зірки некоректно розміщалися на аятана-скульптурах після використання кнопки автоматичного вставляння.
  • Виправлено помилку, внаслідок якої тимчасово зависав інтерфейс користувача, якщо гравці занадто швидко намагалися встановити аятана-зірки.
  • Виправлено помилку, внаслідок якої некрамехи висіли в повітрі на екрані захоплення, коли гравці одразу після успішного захоплення сідали в некрамеха.
  • Виправлено помилку, внаслідок якої на певних екранах світлописця прикріплення й оздоблення не мали відповідного освітлення.
  • Виправлено помилки, внаслідок яких виникали вади освітлення в корпусівських крижаних печерах на Проксимі Венери.
  • Виправлено помилку, внаслідок якої виникали дрібні білі візуальні ефекти на екрані вибору винагород на нескінченних завданнях «Прориви Порожнечі».
  • Виправлено помилку, внаслідок якої візуальні ефекти дрона були зелені замість синіх.
  • Виправлено помилку, внаслідок якої над здоланими кандидатками та личинками з’являвся червоний квадрат замість піктограми удару милосердя паразоном.
  • Виправлено помилку, внаслідок якої супутники іноді застигали на місці під час Архонтових ловів.
  • Виправлено помилку, внаслідок якої користувальницькі прицільні сітки (наприклад інкарнонської зброї), накладалися на типові прицільні сітки в інтерфейсі під час перемикання між зброєю.
  • Виправлено помилку, внаслідок якої в описі Цедо згадувалися набої для рушниці замість набоїв для основної зброї.
  • Виправлено помилку, внаслідок якої підказки показників не з’являлися на екрані поліпшення в зброярні.
  • Виправлено помилку, внаслідок якої з’являлося піктограма кола для зброї синдикатів, коли вона не була споряджена.
  • Виправлено помилку, внаслідок якої з’являвся ефект ламання броні брахіолистів після їхньої смерті.
  • Виправлено помилку, внаслідок якої на деяких екранах не спливала підказка в разі наведення вказівника.
  • Виправлено помилку, внаслідок якої на екрані входу не показувалися користувацьке тло або схема інтерфейсу.
  • Виправлено помилку, внаслідок якої попередження про CAPS Lock на екрані входу складно було побачити, якщо використовувалася тема інтерфейсу «Місячний Новий рік».
  • Виправлено помилку, внаслідок якої тема «Місячний Новий рік» некоректно показувалася на екрані входу.
  • Виправлено помилку, внаслідок якої блимали текстури на попередньому перегляді Баруука, Івари, Нідуса, Протеї та Стейнекса в ігровій крамниці.
  • Виправлено помилку, внаслідок якої набори з кресленнями в крамниці не показували опис вмісту у разі наведення на них вказівником в ігровій крамниці.
  • Виправлено помилку, внаслідок якої екран поступу завдання накладався на позначку «Завершиться за» інтерфейсу «Нічної хвилі».
  • Виправлено помилку, внаслідок якої виникали вади вирівнювання інформаційного екрана вузла на зоряній мапі.
  • Виправлено помилку, внаслідок якої екран меню друзів накладався на екран вхідних повідомлень після прийняття запиту на дружбу.
  • Виправлено помилку, внаслідок якої можна було застрягнути навпроти Симаріса, якщо придбати щось з його товарів.
  • Виправлено помилку, внаслідок якої повідомлення про розпродажі та купони на знижку використовували однакову ринкову позначку.
  • Виправлено помилки освітлення в дормізоні.
  • Виправлено помилку програвання музики Варзіїї під час перегляду пропозицій прайм-відродження в ігровій крамниці.
  • Виправлено помилку, внаслідок якої на кількох екранах не можна було двічі клацнути, щоби спорядити предмет.
  • Виправлено помилку, внаслідок якої з’являвся приціл інкарнонсього режиму зброї, попри те, що він ще не був розблокований для тієї зброї.
  • Виправлено помилку, внаслідок якої траплялися вади вигляду «Конклав» для Лекса на Лексі-прайм.
  • Виправлено помилку коду ефемери «Подолання II».
  • Виправлено помилку коду, пов’язану з екраном завершення завдання «Злам Нармера».
  • Виправлено помилку коду, пов’язану з виходом з інтерфейсу камер під час завдань «Скрадний саботаж».
  • Виправлено помилки коду в застосуванні Перенесення до оператора.
  • Виправлено помилку коду в останньому пригоди «Підкорювачка Хвиль».
  • Виправлено помилки коду в застосуванні Ярелі здібності «Водоверть».
  • Виправлено помилку коду в застосуванні Хромою здібності «Примарний крик».
  • Виправлено помилку, внаслідок якої траплялися збої, пов’язані з дверима на Луа в завданнях «Шпигунство».
  • Виправлено збій, який міг виникнути після початку пригоди з додзьо.
  • Виправлено рідкісний збій, який міг статися під час спроби залізти на Меруліну й одночасного отримання смертельної шкоди.
  • Виправлено збій, пов’язаний з масштабуванням текстур під час завантаження мапи «Застава Корпусу», у гравця — творця сесії.
  • Виправлено збій, який виникав у разі ввімкнення усіх здібностей Хроми та переміщення із зони вільного польоту до додзьо, перебуваючи на рейкоджеку.
  • Виправлено дуже рідкісний випадок збою гри під час розкриття модифікатора розколу.
  • Виправлено помилку, внаслідок якої неможливо було зчитати один з уривків спогадів Ніжок у Долині Куль. Тепер його перемістили в іншу місцину.
  • Виправлено помилку, внаслідок якої можна було вийти за межі мапи, скориставшись режимом оздоблення в дормізоні.
  • Виправлено помилку, внаслідок якої на музичний супровід екрана завершення завдання накладався звук профілю під час перевірки інших гравців одразу по завершенню завдання.
  • Виправлено помилку, внаслідок якої гості сесії застрягали на рейкоджеку в тунелі завантаження, якщо творець сесії покинув гру якраз перед цим.
  • Виправлено помилку, внаслідок якої вибір контракту на Рівнини Ейдолонів відкидав гравців назад у Цетус, якщо гравці були творцями сесії й завершили пригоду «Нова війна», а інші гравці — ні.
  • Виправлено помилку, внаслідок якої виникали проблеми з місцями появи тварин на Рівнинах Ейдолонів.
  • Виправлено помилку, внаслідок якої стеля приміщення релікварійного рушія іноді зникала на завданнях «Армагеддону Порожнечі».
  • Виправлено помилку, внаслідок якої на екрані входу були відсутні щоденні дари в разі використання одного пристрою кількома користувачами з різними темами інтерфейсу.
  • Виправлено помилку, внаслідок якої у разі використання контролера для вибору «Повторити завдання» на екрані завершення завдання з’являвся додатковий екран зоряної мапи.
  • Виправлено помилку, внаслідок якої було неможливо зчитати присмеркову сарраценію на мапі «Ґрінерські корабельні».
  • Виправлено помилку, внаслідок якої Золотий інстинкт був невидимий у разі використання вигляду «Донанн» для Титанії з типовими кольорами.
  • Виправлено помилку, внаслідок якої у Вастилока був незвичайно високий кут блокування у порівнянні з іншими мечестрілами.
  • Виправлено помилку, внаслідок якої на Банші з’являвся сиґіл, коли гравці переглядали колекцію «Сопрана» для Банші в крамниці.
  • Виправлено помилку, внаслідок якої повідомлення «Скасування завдання» з’являлося зміщеним і збоку в контрактах відкритого світу.
  • Виправлено помилку, внаслідок якої було накладання текстів ігрового меню в завданнях на банер «Нічної хвилі» — «Незабаром завершиться».
  • Виправлено помилку, внаслідок якої геліон «Бивнів» на випробуванні легендарного рангу 2 користувався щитом — замінено на звичайно геліона.
  • Виправлено помилку, внаслідок якої модифікатор «Частинковий таран» показував 940 шкоди за секунду замість запланованих 840 шкоди за секунду на 6-му рівні.
  • Виправлено помилку, внаслідок якої граната з Тонкора застрягала в руці гравця під час завдання, якщо гравець перекочувався та перезаряджався в потрібний час.
    • Також це виправить помилку як для Тонкора, так і для Кува-Тонкора.
  • Виправлено помилку, внаслідок якої анімація утримання Феларкса не працювала належним чином під час використання певних здібностей ворфреймів разом із перезаряджанням.
  • Виправлено помилку, внаслідок якої клієнт із повільним під’єднанням до мережі застрягав на екрані завершення завдання та не міг покинути загін.
  • Виправлено помилку, внаслідок якої ефект вибуху для Кува-Аянги був занадто яскравим.
  • Виправлено помилку, внаслідок якої гравці отримували дублікати повідомлень на пошту про завершення вузла «Шлях сталі», який уже було завершено.
  • Виправлено помилку, внаслідок якої туман на Кембіонській течії мав значно густіший вигляд, ніж зазвичай.
  • Виправлено помилку, внаслідок якої модифікатор аури «Зростальна потужність» не працював на завданнях арквінґа.
  • Виправлено помилку, внаслідок якої на деяких екранах завантаження десантне судно «Скаут» мало чорні лінії.
  • Виправлено помилку, внаслідок якої вас відокремлювало від загону та завантажувало на Рівнини Ейдолонів, якщо загін вибрав Рівнини, але ви мали активну пригоду «Янголи „Заримена“».
  • Виправлено помилку, внаслідок якої запрошені гравці не отримували нагороди за реліквії із завдань виживання з бурями Порожнечі, якщо вони грали лише за оператора протягом усієї хвилі (5 хвилин).
  • Виправлено рідкісний випадок появи аятана-скульптури в недоступному місці на Ериді.
  • Виправлено помилку, внаслідок якої на деяких сітловідбивальних матеріалах на мапі Газового міста з’являлися ненавмисні віддзеркалення.
  • Виправлено позначку пасивних здібностей у збірнику знань > усесвіт, яка не збігалася з іншими.
  • Виправлено помилку, внаслідок якої в персонажів Солярійської єдності не було звукових ефектів після досягнення 5-го рівня під час переглядання консолей синдикату в орбітрі.
  • Виправлено занадто малий масштаб оздоблень на екрані передогляду.
  • Виправлено помилку, коли медоїди, прикликані снайперами Корпусу під дією Звинувачення Заку, ставали невразливими до всіх атак і були союзниками Заку до завершення завдання.
  • Виправлено помилку, внаслідок якої тварини, прикликані дресувальницею хьок під дією Звинувачення Заку, ставали невидимими до смерті дресувальниці.

ВІДОМІ ПРОБЛЕМИ:

  • Під час використання Допоміжного заступника на зброї, стрільба з якої може застосувати ланцюгову реакцію (наприклад, Атомос) головна ціль не отримувала додатковий ефект стану від містифікаторів, а от наступні цілі отримували.
    • Ця проблема потребує додаткового кодування для виправлення і вирішиться з майбутнім оновленням.
  • Крила Райно з виглядом «Смертовик» не рухатимуться із застосованим шляхетним чи жвавим наборами анімації «Смертовик», якщо ви не споряджатимете вигляд «Смертовик». Надалі ми плануємо додати анімацію крил іншим виглядам Райно.
Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...