Jump to content

Сумісність предметів із розколом


Recommended Posts

Вітаємо, тенно!

Гравці, що завершили пригоду «Внутрішній конфлікт», мають уже бути знайомі із системою модифікаторів розколу. Це особливі модифікатори для зброї, які отримують довільні показники і їх можна змінювати, щоби створити найпотужнішу зброю. Такі модифікатори створив цефалон Самодей. Якщо ви граєте у Waframe уже доволі давно, то могли помітити, що періодично певні показники сумісності зброї із розколом змінюються. Нижче ми розповімо про причини й поділимося інформацією стосовно самих модифікаторів розколу!

Кожна зброя має свою «сумісність», яка є множником, що застосовується до показників модифікатора. У кожної зброї, для якої у вас є модифікатор розколу, у зброярні можна побачити крапки «сумісності з розколом». Що більше крапок, то потужнішими будуть показники модифікатора розколу.

Сумісність із розколом

Під час випуску нових праймових ворфреймів наші розробники змінюють ці множники для певних видів зброї, щоби підтримувати рівновагу потужності зброї. Оскільки показники модифікаторів розколу можуть бути достатньо високі, ми створили певний набір правил, який дозволяє максимально прозоро змінювати їх, і щоби всі знали, чого очікувати.

Ось усе, що вам потрібно знати про сумісність із розколом!

ОСНОВИ:

  • Сумісність із розколом зазвичай становить 0,5 – 1,5. Крапки, які ви бачите в зброярні — це не статичні відповідники цим числам, а відповідники відсоткам. 1 крапка — це нижні 20% сумісності, 5 крапок — це верхні 20% сумісності.
  • Нова зброя отримує сумісність щонайменше 0,5. Це дає можливість подивитися, як зброя покаже себе в руках гравців, і ми зможемо внести відповідні зміни замість того, щоб одразу надати надто високі показники. Таким чином ми вберігаємося від ситуацій, коли потрібно буде послаблювати зброю після її випуску. 
  • Хоча модифікатори розколу можна споряджати на всю «лінійку» певної зброї,  сумісність розраховується для кожної зброї окремо. Ви можете спорядити модифікатор розколу на Братон, Братон-прайм чи Братон-вандал, і в кожної зброї показники модифікатора дещо відрізнятимуться. 
  • На екрані змін показників модифікатора розколу (у модифікаторній) ви можете побачити відмінності цих показників для різної зброї однієї лінійки за допомогою кнопок-стрілок внизу праворуч.

Різні показники сумісності

  • Ми змінюємо сумісність лише з випуском нового праймового ворфрейма, це приблизно раз на 3 місяці. Оскільки ці зміни відбуваються водночас для всіх платформ, продавці не зможуть отримати нечесну перевагу в торгах.

ПОКАЗНИКИ:

  • Для кожного набору показників кожної зброї ми створюємо «рекомендоване» значення. На 50% воно залежить від показників використання зброї гравцями з високим рівнем майстерності, а інші 50% — це «внутрішній рейтинг».
  • Цей внутрішній рейтинг готують розробники Digital Extremes на основі головного параметра зброї. Він змінюється, коли змінюються думки про цю зброю чи виходить потужніша зброя. Внутрішній рейтинг застосовується до лінійки зброї. Це дозволяє нам робити сумісність із розколом приблизно схожою для всієї зброї однієї лінійки, щоби слабша зброя з модифікатором розколу раптово не ставала найпотужнішою.
  • Будь-які корегування змінюють показник щонайменше на 0,05. Якщо пропонована зміна виходить меншою, ми нічого не змінюємо.
  • Ми ніколи не зменшимо сумісність більше ніж на 0,2 за раз, проте немає верхньої межі, до якої ми можемо збільшити сумісність для нової зброї, щоби швидко поставити її на рівень з іншими видами.
  • Усі зміни сумісності перевіряються кількома людьми з нашої компанії. Зміни затверджуються лише тоді, коли ми віримо, що вони поліпшать досвід гравців у грі.

У Warframe довга історія змін та перероблення системи, які можуть кардинально змінити положення сил. Саме тому система сумісності з розколами буде постійно змінюватися. Тенно мають право користуватися тією зброєю, яка їм подобається, а не бігати лише з найпотужнішою. Тим, що модифікатори розколу можуть змінювати свої показники, ми заохочуємо тенно лишатися гнучкими до змін і по-справжньому опановувати свою зброярню.

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...