Jump to content

Всеукраїнський Альянс Кланів Ворфрейма UKRAINE UNITED TENNO FORCES приймає Тенно у свої Клани, а також запрошує Українські Клани стати частиною Альянсу!


Recommended Posts

========================================


🚀 Приєднуйтесь до найбільшої української спільноти Warframe - "UKRAINE UNITED TENNO FORCES"!
| "СОЮЗ УКРАЇНСЬКИХ ОБ'ЄДНАНИХ СИЛ ТЕННО" |


Ми знаємо, що ви шукаєте найкраще місце для гри в Warframe, і ми гарантуємо, що з нами ви знайдете своїх ідеальних співгравців та отримаєте незабутні враження від гри.

🎉 Запрошуємо вас приєднатися до одного з наших 50 кланів, де ви знайдете надійних та вірних побратимів серед понад 1000 Тенно. Ми також запрошуємо клани приєднатися до нашого альянсу та знайти нових друзів та союзників.

👨‍👩‍👧‍👦 Отримуйте корисні поради від досвідчених гравців та менторів нашої спільноти!

🎥 Запрошуємо вас приєднатися до гри з українськими контент-мейкерами, які діляться своїм досвідом і знаннями.

🏆 Приймайте участь у різноманітних івентах та змаганнях з призами, щоб отримати нагороди і показати свої навички.

💬 Маєте запитання? Наші гравці та адміністратори готові допомогти вам в будь-який час!

Не втрачайте можливість приєднатися до однієї з найбільших українських спільнот Ворфрейма та знайти нових друзів та союзників. Просто заповніть нашу анкету, щоб приєднатися до нашої спільноти. 

Щоб знайти клан, який підійде саме вам, ми пропонуємо заповнити аплікаційну форму, яка допоможе нам знайти клан, що відповідає вашим потребам.

Заповнивши форму, ви зможете повідомити Головам, Офіцерам та Рекрутерам кланів, що шукаєте клан. Таким чином вони зможуть зв'язатися з вами та обговорити можливість приєднання до їхнього клану. 

‼️ Ми також приймаємо учасників з кросс-платформ (Playstation, XBOX, Nintendo).

💻 Не зволікайте! Приєднуйтесь до "Ukraine United Tenno Forces" вже зараз та зробіть свій геймплей ще більш захоплюючим!
 

НАШ DISCORD.GG/UA-TENNO-FORCES (запасне запрошення => https://discord.gg/D4xr2nTA7u)

========================================
Ворфрейм Українською | Український Клан

Edited by CyDuck.UA
оновив текст опису альянсу
  • Like 36
Link to comment
Share on other sites

Приєднався до альянсу буквально тиждень назад - маю чудовий досвід спілкування та взаємодопомоги)
Чудове місце щоб знайти друзів, побратимів та земляків!

Тому запрошую до лав альянсу - разом ми будемо сильніші!

  • Like 12
Link to comment
Share on other sites

Мені дуже подобається цей альянс. Знайшов приємних людей з якими можна поспілкуватися на різні теми. Люди, добрі та чуйню, допомагають з проходженням місії, та з білдами. Головне не боятися і запитувати про допомогу і люди обов'язково відгукнуться, тільки може не відразу😅. Але я дуже люблю цей альянс і людей, які тут знаходяться🥰

Edited by vlad7864
  • Like 12
Link to comment
Share on other sites

Прекрасний альянс, з файними хлопцями та дівчатами. 😃 Вже близько місяця як повернувся до гри і приєднався до альянсу, і це краще рішення в житті)😇

Edited by DemianMrak
  • Like 13
Link to comment
Share on other sites

Приєднався до альянсу близько 4 місяців назад, не пожалів ні разу, цікаві конкурси,  приємна компанія, і просто спілкування, коротче кажучи, якщо ви бажаєте приємно провести час,welcome!

 

  • Like 11
Link to comment
Share on other sites

Приєднався до альянсу минулого року. Роблю перерви і товариство досі кльове. Усі привітні та чемні як козаки та панянки. Разом переживали графіки відключень, фармили все що фармиться, ділилися як порадами, так і модами. Найкращий альянс, на мій суто суб'єктивний погляд =)

  • Like 9
Link to comment
Share on other sites

Топовий альянс (БУВ)
Приєднався в жовтні 2022
Вигнали (ВЕСЬ клан) в березні 2023 через особисту неприязнь лідера альянсу -_-)
Модератори нажаль, нічого не вирішують, а головуючий альянсом далекий від розуміння побудови та організації адекватного суспільства.

Якщо ж ви новачок і не активний користувач голосових каналів і будете сірою масою - альянс норм (проте навіщо вам тоді альянс?)
Якщо ж ви лідер клану чи знаходитесь в клані, який працює над створенням приємної, домашньої атмосфери - будьте готові, що вас можуть кікнути в будь-який момент без вагомих причин чи аргументованих доказів.

Споживайте обережно
 

Edited by MrGabrielFlame
  • Like 14
Link to comment
Share on other sites

Найкращий україномовний альянс що є на просторі всесвіту.
В дискорд сервері завжди приємна атмосфера, новачкам допомагають, старичкам виказують пошану.
Особливо радує те, що глави кланів дуже активні та залучені у життя своїх кланів безпосередньо, проводять відбір належним чином та не допускають схиблених на війні східних сусідів. 

  • Like 9
Link to comment
Share on other sites

В альянсі дуже файні люди з якими в радість ходити навіть на самий душний фарм.

Якось ми заспідранили всі схеми Ґауса за 1 місію, після чого в Ґаусі більше не було потреби, бо навіть він не був таким швидким як ми.

  • Like 9
Link to comment
Share on other sites

Зазвичай бігав в соло й без клану, набридло. Приєднався 8 місяців назад, познайомився з прекрасними людьми, знайшов компанію на цікаві мені заняття й відкрив для себе нові. Заново загорівся грою, навіть так, що українізував й доповнив гайди про все і вся щодо фарму ендо й арбітражів. Чи було б це якби не приєднався? - Ні (певно б закинув гру). Чи задоволений? - Звісно!

Edited by Reitarius
  • Like 7
Link to comment
Share on other sites

Вступив в альянс майже рік тому. 

Атмосфера доволі приємна, велика різноманітність текстових каналів, різних типів, починаючи від каналу з білдами, закінчуючи каналом з розведення котиків. 

Адміністрація альянсу завжди готова допомогти гравцям з будь-якою проблемо. 
Також в альянсі постійно проводять конкурси, наприклад: конкурс рибалки, фешн і навіть PvP активності.  

 

Адекватне спілкування, Цікаві активності, Дружнє комьюніті та Весела атмосфера. 

  • Like 7
Link to comment
Share on other sites

Вже скоро буде рік, як я вступила в Альянс і вже, навіть, можу робити якісь висновки, щодо його діяльності.

Саме завдяки Альянсу я не закинула грати, а почала краще прокачуватись та розуміти гру. Підтримка яку надають учасники Альянсу реально допомагає. 

І хоч я і досі нуб, і не дуже активна сама по собі, але з впевненістю можу говорити про те, що це найкращий Альянс в Warframe. Де поважають кожного і кожну, допомагають всім хто потребує, ставляться як до людини і цінують. Крім того часто проводять різні конкурси з дуууже цікавими та коштовними нагородами😏

Якщо це хтось читає, значить сам Warframe говорить вам вступати самі знаєте куди(⬆️👁👄👁). Це знак! Я знаю, бо я екстрасенс👾

  • Like 6
Link to comment
Share on other sites

Декілька місяців назад знову почав грати, але компанії не було, а в соло бігати не дуже хотілося. І давай я шукати клан і натикаюсь на цілий альянс українських кланів  Warframe. Ну думаю, спробую, потрапити туди, люди серйозні думав через те що новачок навіть в мою сторону не подивляться. Все виявилося навпаки, прийняли без будь-яких проблем, навчили вже дечому і продовжують якщо запитую) Круті люди й атмосфера, навіть величезною родиною назвати не помилка. Вступивши не пожалієте.

  • Like 6
Link to comment
Share on other sites

Приєдналась до альянсу пару місяців тому, і було комфортно завдяки багатьом людям, з ким почала грати))

Зараз, коли наш клан вигнали, я все ще продовжую грати з ними, але поза межами альянсу)

Edited by Torienna
  • Like 7
Link to comment
Share on other sites

Що допомагає підтримувати інтерес до гри

Мені приємно повідомити, що альянс UKRAINE UNITED TENNO FORCES не лише надає чудову можливість для гри, але й формує спільноту людей з різними інтересами та талантами, що зберігає зацікавленість гравців.

Учасники альянсу можуть знайти нових друзів та співрозмовників завдяки різноманітним активностям, які сприяють комунікації та співпраці між гравцями. Наприклад, на discord-каналі можна взяти участь в голосових та текстових чатах, обговорювати гру, обмінюватися досвідом та допомагати один одному з виконанням завдань.

Для багатьох гравців альянс UKRAINE UNITED TENNO FORCES став не лише місцем для гри, а й можливістю знайти нових друзів та розвиватися в спільноті з цікавими людьми. Ця дружня та відкрита спільнота допомагає зберігати зацікавленість до гри та робить процес гри ще цікавішим та приємнішим.

Рекомендую альянс UKRAINE UNITED TENNO FORCES всім, хто хоче знайти нових друзів та насолодитися часом, проведеним у захоплюючій грі Warframe.

Edited by -_-IMMACULATE-_-
  • Like 6
Link to comment
Share on other sites

До вступу в альянс я був, немов у якійсь темряві - грав сам і кожен ігровий сеанс був схожий на попередній. Той період часу не був легким для жодного свідомого українця, як і для мене. Однак, одного дня мені написала людина та й спитала: "Чи не хотів би ти приєднатися до нашого невеликого альянсу?", та я й погодився. Взагалі до того моменту я думав, що українська спільнота Warframe дуже невелика, але побувши її частиною я зрозумів, що їй і не потрібно бути величезною, адже, як говорять: головне якість, а не кількість? Зараз, спостерігаючи за розвитком альянсу і всіма подіями, що в ньому відбуваються (іноді не дуже приємними, але, погодьтеся, не може існувати суспільства без конфліктів)  я пишаюся, що є його частиною. На останок хочу сказати всім  учасникам UKRAINE UNITED TENNO FORCED величезне дякую, бо ви змінили мене, а головне - ви змінили правила гри.  💖

  • Like 5
Link to comment
Share on other sites

Довго думав як описати цей альянс і.. Не знайшов кращого порівняння ніж з Україною..😔

З однієї сторони є люди, які недосипають, недоїдають і віддають багато сил на те, щоб в цьому альянсі було цікаво, корисно і просто приємно знаходитися. Той же головний модератор - я не пам'ятаю коли його бачив в грі (тому що постійно Занятий розвитком альянсу за межами гри). Але він постійно готовий допомогти, підказати і організувати щось цікаве. Є приємні люди з якими можна поспілкуватися не тільки на тему Ворфрейму, але і на інші теми!💪

З іншої сторони є люди, яким абсолютно наплювати на вкладену роботу. Вони як депутати у Верховній Раді - переслідують свої інтереси, плетуть заговори і використовуючи свою владу або "кумовство" готові пожертвувати всім, що так довго робилося, включаючи цілісністю і стабільністю альянсу. 😤

На моїх очах, голова альянсу, без обговорення із адміністрацією, без розповсюдження інфи, ранком, коли ще майже всі сплять, **ВИГАНЯЄ ЦІЛИЙ КЛАН** численістю 47 людей, тільки із-за своїх особистих переконань і відносин із главою цього клану. Всі аргументи, які були пізніше представлені - просто смішні. І в той самий час в альянсі залишається людина, яка неодноразово порушувала правила і поводиться, м'ягко кажучи, не дуже по відношенню інших учасників альянсу, банально із-за того, що є другом голови.

З мене, як з людиною, яка спілкувалася із главою, на даний момент, вже вигнаного клану, просто без жодних пояснень і попереджень знімають адмінку і фактично кидають в мют, тому що доступу до голосових каналів, до історії текстових каналів і більшості текстових каналів просто нема. І надалі фактично ставлять перед вибором: або я не спілкуюся із другом і залишаюся в альянсі, або я сам вихожу з альянсу (виганяють мене).🤯

І як я пізніше дізнаюся, подібні випадки стаються не вперше. 😵

Висновки, чи вам хочеться долучатися/залишатися в альянсі, робіть самі. Є, як надзвичайно хороші, так і відверто паршиві люди.. Як кажуть: "В бочці меду, є ложка дьогтю.."..

P.S. Глибоко поважаю труд людей, які працювали над цим альянсом, але вибачте, приховувати і замовчувати подібне - не можна і не треба..

Edited by Nmaruu
  • Like 8
Link to comment
Share on other sites

Файні люди в файному Альянсі) 
Кожни найде свій колектив,дуже приємна община і готові допомогти і підсказати.
Радісно зустрінуть як і новачків так і ветеранів.
Дуже приємно проводити час в Альянсі.

  • Like 7
Link to comment
Share on other sites

Альянсом керують далекі від розуміння побудов спільноти люди, не рекомендую нікому, особлиов новачкам. Питав як отримати доступ до креслень, тегав відповідних людей - 2 доби ігнору. Написав про можливість змінити клан у альянсі через АФК клан - покікали з усіх серверів діскорду без пояснень. Ось такий от "дружній" колектив.
особливо подобається ця їх цитата 

Цитата

Маєте запитання? Наші гравці та адміністратори готові допомогти вам в будь-який час!

І тотальний ігнор в реалі)

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

8 hours ago, -Flying_Raijin- said:

Альянсом керують далекі від розуміння побудов спільноти люди, не рекомендую нікому, особлиов новачкам. Питав як отримати доступ до креслень, тегав відповідних людей - 2 доби ігнору. Написав про можливість змінити клан у альянсі через АФК клан - покікали з усіх серверів діскорду без пояснень. Ось такий от "дружній" колектив.
особливо подобається ця їх цитата 

І тотальний ігнор в реалі)

Привіт, -Flying_Raijin-!
Мені прикро чути, що тобі довелось пережити ці події. Я впевнений, що це не більш як непорозуміння. Як модератор серверу Альянсу, я не бачу звернень у відкритих каналах від тебе, як і не мав звернень від тебе напряму. За наданою мені інформацією, твоє звернення було на сервері клану, а не альянсу. Будь-ласка, зконтактуй зі мною у Дискорді, і я з радістю допоможу знайти для тебе більш підходящий клан з відкритими кресленнями, а також менторську допомогу як для новачка.

Як модератор сервера, я прошу вибачення від себе і від адміністрації за це непорозуміння і пропоную разом влаштувати тобі приємне членство у наших рядах.

З повагою,
Модератор CyDuck.UA (CyDuck#3070)

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

8 hours ago, Dr_Kimm said:

Альянс не рекомендую. В ньому, вас можуть вигнати за будь яку причину, при чому вам її не пояснюючи.

Привіт, Dr_Kimm
Мені прикро чути твоє незадоволення ситуацією, однак запевняю, що питання вирішувалось на рівні адміністрації разом з головою клану.
Будь ласка, запрошую звернутись до голови клану за поясненнями. Наша адміністрація готова пояснити своє рішення на будь-якому рівні звернення, якщо воно потребується. Сподіваюсь, це непорозуміння не перекреслить приємні моменти перебування в нашій спільноті. 

Дякую за відгук!

Edited by CyDuck.UA
виправлення видруківки
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Що ж, колись це був нормальний, навіть дуже і дуже добрий альянс. В ньому було купа веселих, добрих і цікавих людей, які могли допомогти, з якими було цікаво розмовляти і проводити спільно час. Але в кожній ложці меду є бочка дьогтю і ця бочка — голова альянсу. Якщо людина яка відповідає більше ніж за 40 кланів, 600 людей, може керуватись особистими примхами маленької дівчинки, в тілі дорослого мужика, то мабуть в такому альянсу я точно не хочу знаходиться. 

В один пречудовий день без причини і пояснення мене викинули. Звертався до "адміністрації", але вони нічого не вирішують. Таке відчуття, що це відображення найгіршої частини українського суспільства з її кумовством. 

Альянс не рекомендую. Розумію, що деякі люди звідти банально не можуть піти через прив'язаність і щось через це зробити, ті самі адміни. Але я десь чув вже цю риторику "мі нічого нє рєшаєм", "я просто маленькій ґвінтік", "нужно просто потєрпєть". 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, Shablezubik said:

Що ж, колись це був нормальний, навіть дуже і дуже добрий альянс. В ньому було купа веселих, добрих і цікавих людей, які могли допомогти, з якими було цікаво розмовляти і проводити спільно час. Але в кожній ложці меду є бочка дьогтю і ця бочка — голова альянсу. Якщо людина яка відповідає більше ніж за 40 кланів, 600 людей, може керуватись особистими примхами маленької дівчинки, в тілі дорослого мужика, то мабуть в такому альянсу я точно не хочу знаходиться. 

В один пречудовий день без причини і пояснення мене викинули. Звертався до "адміністрації", але вони нічого не вирішують. Таке відчуття, що це відображення найгіршої частини українського суспільства з її кумовством. 

Альянс не рекомендую. Розумію, що деякі люди звідти банально не можуть піти через прив'язаність і щось через це зробити, ті самі адміни. Але я десь чув вже цю риторику "мі нічого нє рєшаєм", "я просто маленькій ґвінтік", "нужно просто потєрпєть". 

Привіт, Shablezubik!

Дякую за відгук! Згідно правил Альянсу, на Діскорд-сервері перебувають лише учасники кланів Альянсу. Так як ваш клан вийшов з Альянсу, всі учасники вашого клану були вилучені. Також, згідно до правил, клани, що приймайються до альянсу мають бути українськими. Згідно цього правила і було вилучення - в складі клану перебував учасник громадянства РФ, що обіймав посаду адміністратора на сервері клану до моменту, коли адміністрація Альянсу звернула на це увагу. Ця особа також на протязі майже півроку перебувала на сервері самого Альянсу, що нами вважається неприпустимbv. Попри зауваження з цього приводу, голова клану продовжував заперечувати цей факт. Згідно до правил Альянсу, з якими голова і його учасники погодились, коли приєднались до серверу, клан було вирішено вилучити.

Щодо звинувачень про кумовство: Альянс будувався і продовжує будуватись на принципах довіри і демократії. Після цього інциденту Адміністрація розпочала впровадження механізмів, що дозволить Головам та Офіцерам кланів приймати участь у обговоренні і голосуванні  під час обговорення питання членства окремого клану при наявності порушень правил. Адміністрація продовжуватиме дослухатися до своїх учасників у будувати невимушену і дружню атмосферу на сервері. Ми також беремо на себе відповідальність за рішення, прийняті в осередку Альянсу, і продовжуватимемо це робити.

Мені дуже прикро, що голова клану не взяв на себе відповідальність повідомити учасників свого клану про факт вилучення, як і про перебування громадянина країни-агресора у клані. Сподіваюсь, даний інцедент не перекреслює ваші позитивні враження і спогади про час, проведений з нами.

З найкращими побажаннями!
Модератор Альянсу, CyDuck#3070

Edited by CyDuck.UA
  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...