CyDuck.UA Posted Saturday at 08:19 PM Share Posted Saturday at 08:19 PM (edited) ======================================== 🚀 Приєднуйтесь до найбільшої української спільноти Warframe - "Ukraine United Tenno Forces"! Ми знаємо, що ви шукаєте найкраще місце для гри в Warframe, і ми гарантуємо, що з нами ви знайдете своїх ідеальних співгравців та отримаєте незабутні враження від гри. 🎉 Запрошуємо вас приєднатися до одного з наших 40 кланів, де ви знайдете надійних та вірних побратимів серед понад 600 Тенно. Ми також запрошуємо клани приєднатися до нашого альянсу та знайти нових друзів та союзників. 👨👩👧👦 Отримуйте корисні поради від досвідчених гравців та менторів нашої спільноти! 🎥 Запрошуємо вас приєднатися до гри з українськими контент-мейкерами, які діляться своїм досвідом і знаннями. 🏆 Приймайте участь у різноманітних івентах та змаганнях з призами, щоб отримати нагороди і показати свої навички. 💬 Маєте запитання? Наші гравці та адміністратори готові допомогти вам в будь-який час! Не втрачайте можливість приєднатися до однієї з найбільших українських спільнот Ворфрейма та знайти нових друзів та союзників. Просто заповніть нашу анкету, щоб приєднатися до нашої спільноти. Щоб знайти клан, який підійде саме вам, ми пропонуємо заповнити аплікаційну форму, яка допоможе нам знайти клан, що відповідає вашим потребам. Заповнивши форму, ви зможете повідомити Головам, Офіцерам та Рекрутерам кланів, що шукаєте клан. Таким чином вони зможуть зв'язатися з вами та обговорити можливість приєднання до їхнього клану. Для індивідуальних гравців, натисніть тут: Подати Заявку на Пошук Клану. Для кланів, які хочуть приєднатися до нашого альянсу, натисніть тут: Приєднати Свій Клан до Альянсу. 💻 Не зволікайте! Приєднуйтесь до "Ukraine United Tenno Forces" вже зараз та зробіть свій геймплей ще більш захоплюючим! НАШ DISCORD ======================================== Ворфрейм Українською | Український Клан Edited Sunday at 09:03 PM by CyDuck.UA Update some details for more accuracy. 36 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tobyto_UA Posted Sunday at 07:23 PM Share Posted Sunday at 07:23 PM Приєднався до альянсу буквально тиждень назад - маю чудовий досвід спілкування та взаємодопомоги) Чудове місце щоб знайти друзів, побратимів та земляків! Тому запрошую до лав альянсу - разом ми будемо сильніші! 14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlad7864 Posted Sunday at 07:31 PM Share Posted Sunday at 07:31 PM (edited) Мені дуже подобається цей альянс. Знайшов приємних людей з якими можна поспілкуватися на різні теми. Люди, добрі та чуйню, допомагають з проходженням місії, та з білдами. Головне не боятися і запитувати про допомогу і люди обов'язково відгукнуться, тільки може не відразу😅. Але я дуже люблю цей альянс і людей, які тут знаходяться🥰 Edited Sunday at 09:24 PM by vlad7864 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DemianMrak Posted Sunday at 08:31 PM Share Posted Sunday at 08:31 PM (edited) Прекрасний альянс, з файними хлопцями та дівчатами. 😃 Вже близько місяця як повернувся до гри і приєднався до альянсу, і це краще рішення в житті)😇 Edited Sunday at 08:32 PM by DemianMrak 14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eternal_Despoiler Posted Sunday at 08:54 PM Share Posted Sunday at 08:54 PM Приєднався до альянсу близько 4 місяців назад, не пожалів ні разу, цікаві конкурси, приємна компанія, і просто спілкування, коротче кажучи, якщо ви бажаєте приємно провести час,welcome! 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Durand_from_Eisenwald Posted Sunday at 09:15 PM Share Posted Sunday at 09:15 PM Приєднався до альянсу минулого року. Роблю перерви і товариство досі кльове. Усі привітні та чемні як козаки та панянки. Разом переживали графіки відключень, фармили все що фармиться, ділилися як порадами, так і модами. Найкращий альянс, на мій суто суб'єктивний погляд =) 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrGabrielFlame Posted Sunday at 09:16 PM Share Posted Sunday at 09:16 PM Топовий альянс Приєднався в жовтні 2022 і порівнювати ой було з чим) Перш за все, адекватне, приємне спілкування та адекватні, прості правила. По своєму досвіду - це єдине адекватне місце, яке вміщає стільки народу та зберігає лампову атмосферу. 🥰 Для тих хто потребує допомоги, чи хоче чогось навчитись - тут завжди є люди, які допоможуть чи навчать. А ті хто щось знає та вміє можуть запросто стати "менторами" для гравців, з якими їм комфортно грати та ділитись заннями.😎 "Тамада крутий і конкурси веселі"😄. В альянсі є контент-мейкери, які роблять цікаві та корисні конкурси, ще й з немалими призовими фондами. А також люди, що роблять контент по варфрейму в принципі: гайди, фанові чи лорні відео. Для тих, хто цінує приємне, адевкватне і лампове спілкування, та активне комьюніті по ворфрейму - це найкращий варіант. 👍 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaekotes Posted Sunday at 09:36 PM Share Posted Sunday at 09:36 PM Найкращий україномовний альянс що є на просторі всесвіту. В дискорд сервері завжди приємна атмосфера, новачкам допомагають, старичкам виказують пошану. Особливо радує те, що глави кланів дуже активні та залучені у життя своїх кланів безпосередньо, проводять відбір належним чином та не допускають схиблених на війні східних сусідів. 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mordegaard_Ex Posted Sunday at 09:36 PM Share Posted Sunday at 09:36 PM В альянсі дуже файні люди з якими в радість ходити навіть на самий душний фарм. Якось ми заспідранили всі схеми Ґауса за 1 місію, після чого в Ґаусі більше не було потреби, бо навіть він не був таким швидким як ми. 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reitarius Posted Sunday at 09:46 PM Share Posted Sunday at 09:46 PM (edited) Зазвичай бігав в соло й без клану, набридло. Приєднався 8 місяців назад, познайомився з прекрасними людьми, знайшов компанію на цікаві мені заняття й відкрив для себе нові. Заново загорівся грою, навіть так, що українізував й доповнив гайди про все і вся щодо фарму ендо й арбітражів. Чи було б це якби не приєднався? - Ні (певно б закинув гру). Чи задоволений? - Звісно! Edited Monday at 12:10 AM by Reitarius 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SeodPrime Posted Sunday at 09:54 PM Share Posted Sunday at 09:54 PM Вступив в альянс майже рік тому. Атмосфера доволі приємна, велика різноманітність текстових каналів, різних типів, починаючи від каналу з білдами, закінчуючи каналом з розведення котиків. Адміністрація альянсу завжди готова допомогти гравцям з будь-якою проблемо. Також в альянсі постійно проводять конкурси, наприклад: конкурс рибалки, фешн і навіть PvP активності. Адекватне спілкування, Цікаві активності, Дружнє комьюніті та Весела атмосфера. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kychery Posted Sunday at 10:27 PM Share Posted Sunday at 10:27 PM Вже скоро буде рік, як я вступила в Альянс і вже, навіть, можу робити якісь висновки, щодо його діяльності. Саме завдяки Альянсу я не закинула грати, а почала краще прокачуватись та розуміти гру. Підтримка яку надають учасники Альянсу реально допомагає. І хоч я і досі нуб, і не дуже активна сама по собі, але з впевненістю можу говорити про те, що це найкращий Альянс в Warframe. Де поважають кожного і кожну, допомагають всім хто потребує, ставляться як до людини і цінують. Крім того часто проводять різні конкурси з дуууже цікавими та коштовними нагородами😏 Якщо це хтось читає, значить сам Warframe говорить вам вступати самі знаєте куди(⬆️👁👄👁). Це знак! Я знаю, бо я екстрасенс👾 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
qasa1923 Posted Sunday at 10:43 PM Share Posted Sunday at 10:43 PM Декілька місяців назад знову почав грати, але компанії не було, а в соло бігати не дуже хотілося. І давай я шукати клан і натикаюсь на цілий альянс українських кланів Warframe. Ну думаю, спробую, потрапити туди, люди серйозні думав через те що новачок навіть в мою сторону не подивляться. Все виявилося навпаки, прийняли без будь-яких проблем, навчили вже дечому і продовжують якщо запитую) Круті люди й атмосфера, навіть величезною родиною назвати не помилка. Вступивши не пожалієте. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Torienna Posted Sunday at 10:44 PM Share Posted Sunday at 10:44 PM Приєдналась до клану пару місяців тому, і не шкодую про це))💯 Спочатку було трохи ніяково долучитись до голосових чатів (де у всіх була своя компанія), але згодом я почала знайомитися та й нині спілкуюся з багатьма приємними людьми)🥰 Тут ти знайдеш команду на будь який смак: на тералістів, фармильщиків, відкриття реліків, вилазки, архонти.... Тільки запитай в загальному чаті, гарантую - хтось, да знайдеться, щоб тобі допомогти))🤗 І взагалі, тут дуже весело)😁 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
-_-IMMACULATE-_- Posted Monday at 04:24 AM Share Posted Monday at 04:24 AM (edited) Що допомагає підтримувати інтерес до гри Мені приємно повідомити, що альянс UKRAINE UNITED TENNO FORCES не лише надає чудову можливість для гри, але й формує спільноту людей з різними інтересами та талантами, що зберігає зацікавленість гравців. Учасники альянсу можуть знайти нових друзів та співрозмовників завдяки різноманітним активностям, які сприяють комунікації та співпраці між гравцями. Наприклад, на discord-каналі можна взяти участь в голосових та текстових чатах, обговорювати гру, обмінюватися досвідом та допомагати один одному з виконанням завдань. Для багатьох гравців альянс UKRAINE UNITED TENNO FORCES став не лише місцем для гри, а й можливістю знайти нових друзів та розвиватися в спільноті з цікавими людьми. Ця дружня та відкрита спільнота допомагає зберігати зацікавленість до гри та робить процес гри ще цікавішим та приємнішим. Рекомендую альянс UKRAINE UNITED TENNO FORCES всім, хто хоче знайти нових друзів та насолодитися часом, проведеним у захоплюючій грі Warframe. Edited Monday at 04:39 AM by -_-IMMACULATE-_- 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteelMage Posted Monday at 07:26 AM Share Posted Monday at 07:26 AM Демократично 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogdan_baraban Posted Monday at 10:48 AM Share Posted Monday at 10:48 AM До вступу в альянс я був, немов у якійсь темряві - грав сам і кожен ігровий сеанс був схожий на попередній. Той період часу не був легким для жодного свідомого українця, як і для мене. Однак, одного дня мені написала людина та й спитала: "Чи не хотів би ти приєднатися до нашого невеликого альянсу?", та я й погодився. Взагалі до того моменту я думав, що українська спільнота Warframe дуже невелика, але побувши її частиною я зрозумів, що їй і не потрібно бути величезною, адже, як говорять: головне якість, а не кількість? Зараз, спостерігаючи за розвитком альянсу і всіма подіями, що в ньому відбуваються (іноді не дуже приємними, але, погодьтеся, не може існувати суспільства без конфліктів) я пишаюся, що є його частиною. На останок хочу сказати всім учасникам UKRAINE UNITED TENNO FORCED величезне дякую, бо ви змінили мене, а головне - ви змінили правила гри. 💖 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nmaruu Posted Monday at 01:49 PM Share Posted Monday at 01:49 PM Далеко не перший мій альянс, але безперечно найкращий!💪 Дуже зручний діскорд-сервер, купа людей які можуть, а головне, хочуть допомогти. Пояснять, підтримають, підскажуть. Потрібна паті на архонта - легко знайти. Питання по білдам - підскажуть і пояснять як все працює. Реліки - та будь ласка, хоп і вже летите на місію. А головніше те, що абсолютно адекватні і приємні люди. Якщо раніше у Ворфреймі я грав переважно соло, то з приходом в цей альянс я майже завжди граю в паті із гравцями з нього. І мені подобається! Дякуючи народу з альянсу, я не тільки виріс в самій грі, але і знайшов купу приємних вражень, емоцій, спілкування і нових друзів😊 Дякую всім учасникам, ви супер!😇 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Disco_nnecto Posted Monday at 04:04 PM Share Posted Monday at 04:04 PM Файні люди в файному Альянсі) Кожни найде свій колектив,дуже приємна община і готові допомогти і підсказати. Радісно зустрінуть як і новачків так і ветеранів. Дуже приємно проводити час в Альянсі. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts