Jump to content

Warframe'in Bir Sonraki Güncellemesi: Duviri Paradox


[DE]Teo

Recommended Posts

Naber Tenno!

Bugünkü Devstream #169'da bahsedildiği üzere, Warframe'i bir sonraki büyük güncellememiz olan Duviri Paradox'a hazırlanmak için tüm Digital Extremes ekibimiz karanlığa gömülecek!

Peki ya bu ne anlama geliyor?

Şu andan başlayarak ve Duviri Paradox'un Nisan ayında yayınlanmasına kadar düzeltme veya güncelleme yapmayacağız.

Ama üzülmeyin! Odağımız her ne kadar Duviri'de olsa da, sadece daha sınırlı bir kapasiteyle yine de buralarda olacağız. Ekibimiz, bu yoğunluk süresi boyunca hataları ve dikkatimizi gerektiren diğer her şeyi izlemeye devam edecek.

Bu süre zarfında başka ne yapılabilir?

Topluluk ekibiyle takılmak, Twitch Ganimetleri kazanmak ve daha fazlası için her Perşembe twitch.tv/warframe adresindeki haftalık Prime Time canlı yayınlarımızda bizi izleyebilirsiniz! Belki de bu Prime Time'lardan birinde Duviri'ye de göz atarız…

Ek olarak geliştirme ekibiyle birlikte Reddit üzerinde yapılacak soru & cevap için takipte kalın! Tarih/saat ve ne bekleyebileceğiniz hakkında daha fazla bilgi gelecek.

Warframe'in 10. yılını kutlama zamanı!

Önümüzdeki kısa bir süre boyunca Red Text (sohbetteki kırmızı yazı) ile sizi şaşırtmayacak olsa da, Warframe yine de 10. Yıldönümü kutlamalarıyla dolup taşacak! Nasıl katılabileceğiniz hakkında daha fazla bilgi edinmek için resmi yıl dönümü web sitesine göz attığınızdan emin olun (Oyun İçi Alert Görevleri, Hafta Sonu Artırıcıları, Yarışmalar ve daha fazlası!): https://www.warframe.com/tr/anniversary


Teşekkürler Tenno!

Sıkışmış olan ve henüz açılamayan Dormizon kapısının diğer tarafında görüşürüz…

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...