Jump to content

Наступне оновлення Warframe: «Парадокс Дувірі»


Recommended Posts

Привітулі, тенно! 

Як ми згадували в сьогоднішньому випуску № 169, команда Digital Extremes візьме перерву, щоби зосередитися на підготовці наступного великого розділу Warframe: «Парадоксу Дувірі»!

 

Що саме це означає? 

Це означає, що відтепер і до виходу оновлення «Парадокс Дувірі» у квітні ми не будемо робити інших оновлень чи виправлень. 

Але не поспішайте засмучуватися! Ми, як і раніше, будемо тут, тільки не настільки активно, оскільки зосередимо зусилля на Дувірі. Під час цієї перерви команда продовжуватиме стежити за помилками та іншими проблемами, які потребують нашої уваги. 

 

Чим ви можете зайнятися в цей час?

Ви можете дивитися наші трансляції прайм-тайм щочетверга на twitch.tv/warframe, щоби спілкуватися з командою спільноти, отримувати предмети з Twitch Drop і ще багато чого! Можливо, ми опинимося в Дувірі в один із цих прайм-таймів…

Слідкуйте за новинами щодо майбутньої трансляції на Reddit, де ви зможете запитати будь-що в розробників! Скоро ми дамо більше інформації про дату й час, а також про те, що слід очікувати. 

 

Час відсвяткувати 10 років Warframe!

Хоча ми найближчим часом не будемо шокувати вас своїми витівками з червоним текстом, але Warframe усе одно буде галасливо святкувати 10-річчя! Обов’язково завітайте на офіційний вебсайт річниці, щоби дізнатися більше про те, як взяти участь у святкуванні (виклики в грі, вихідні зі збільшувачами ресурсів/єдності/кредитів, конкурси й не тільки!): https://www.warframe.com/uk/anniversary

Дякуємо, тенно! 

Незабаром зустрінемося по той бік тих дверей дормізони, що ніяк не вдавалося відкрити… поки що…

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...