Jump to content
Abyss of Dagath: Share Bug Reports and Feedback Here! ×
  • 0

Фрейми

nnfrfrtt
 Share

Question

У мене 3 фрейми прокачані до 30 рівня (Ґара, Меґ та Ембер). Наразі у мене постає вибір наступного крафту, а саме: Неджа, Банші, Вукон, Зефіра чи Райно. Якого фрейма порадите обрати? Якщо судити за навичками, то мені сподобався Неджа, але його буде тяжче скрафтити (Райно я можу хоч зараз наприклад). 

6 answers to this question

Recommended Posts

• 0

Райно, Неджа, Вукон - будуть виживати.
Банші - для 4-го рангу точно не той фрейм. Беруть не так часто, але має велику користь. Дуже сильно залежить від білда.
Зефіра - прокачати і забути (є цікаві білди, але треба мати ще нормальне спорядження для цього).

Їх легко отримати і зробити. Беріть всіх по черзі, але не вставляйте {Орокінський реактор]. 
Згодом, коли визначитесь з тим, що сподобалось - тоді вже будете збирати прайм версію чи вкладати ресурси у звичайну версію.

Edited by Liumento

• 0
20 minutes ago, Liumento said:

Райно, Неджа, Вукон - будуть виживати.
Банші - для 4-го рангу точно не той фрейм. Беруть не так часто, але має велику користь. Дуже сильно залежить від білда.
Зефіра - прокачати і забути (є цікаві білди, але треба мати ще нормальне спорядження для цього).

Їх легко отримати і зробити. Беріть всіх по черзі, але не вставляйте {Орокінський реактор]. 
Згодом, коли визначитесь з тим, що сподобалось - тоді вже будете збирати прайм версію чи вкладати ресурси у звичайну версію.

Велике дякую

• 0
В 19.11.2023 в 22:01, nnfrfrtt сказал:

У мене 3 фрейми прокачані до 30 рівня (Ґара, Меґ та Ембер). Наразі у мене постає вибір наступного крафту, а саме: Неджа, Банші, Вукон, Зефіра чи Райно. Якого фрейма порадите обрати? Якщо судити за навичками, то мені сподобався Неджа, але його буде тяжче скрафтити (Райно я можу хоч зараз наприклад). 

бери Вукона, це універсальний фрейм як для виживання так і для шпигунства (другий скіл однак все залежить від модифікацій, якщо в тебе не має потрібних модів тоді тобі буде важко розкрити потенціал фреймів і зброї, Райно  тобі зараз підійде т.к. в тебе не має достатньо дпс.

• 0

@Sunny_alex 
1. Існує українська вікіпедія!
2. Найкраще давати посилання на англійську вікіпедію (там найкраща інформація).
3. Якщо білди, тоді є overframe (який підтримує українську мову.
4.1. Для виживання найкраще - [Некрос], який дає не тільки ресурси, але й кисень.
4.2. Для легкого шпигунства - [Івара] + модифікатор-розширення, який допоможе легко все легко пройти.
Вукон не підходить для нових гравців, бо вони починають летіти і зачіпати камери (цим саме піднімаючи тривогу). І як результат просто провалюють.
4.3. Перший раз чую, що Райно беруть для  того щоб знищувати всіх противників на карті за допомогою здібностей.

• 0
В 25.11.2023 в 13:04, Liumento сказал:

@Sunny_alex 
1. Існує українська вікіпедія!
2. Найкраще давати посилання на англійську вікіпедію (там найкраща інформація).
3. Якщо білди, тоді є overframe (який підтримує українську мову.
4.1. Для виживання найкраще - [Некрос], який дає не тільки ресурси, але й кисень.
4.2. Для легкого шпигунства - [Івара] + модифікатор-розширення, який допоможе легко все легко пройти.
Вукон не підходить для нових гравців, бо вони починають летіти і зачіпати камери (цим саме піднімаючи тривогу). І як результат просто провалюють.
4.3. Перший раз чую, що Райно беруть для  того щоб знищувати всіх противників на карті за допомогою здібностей.

Я не для тебе писав це, якщо ти такий патріот, чому на формумі сидиш?)) давай до мене в підрозділ. бо в нас люди дуже швидко зникають, або інвалідами становляться

і в мене не так багато часу гратися, і шукати нові вікіпедії,

вуконг за півтори хвилини проходить шпигунство залежить від білду карти, і на камери йому начхати , і на лазери, 2 скліл дає все необхідне для швидкого і незамітного проходження.

райно допоможе йому не "знищувати всіх на карті", а допоможе не відкинутись одразу бо йому 2 скіл допоможе як захист, і 3 скіл додатковий дамаг

і я написав що йому потрібні модифікації для повного розкриття потенціалу фреймів і зброї

• 0
22 hours ago, Sunny_alex said:

Я не для тебе писав це, якщо ти такий патріот, чому на формумі сидиш?)) давай до мене в підрозділ. бо в нас люди дуже швидко зникають, або інвалідами становляться

Це була просто інформація що створили українську вікіпедію. Прикро, звісно, що вас засмутила ця інформація.

22 hours ago, Sunny_alex said:

вуконг за півтори хвилини проходить шпигунство залежить від білду карти, і на камери йому начхати , і на лазери, 2 скліл дає все необхідне для швидкого і незамітного проходження.

Під часу виходу з хмаринки він стає видимим для камер й потрібно буде привчатись постійно бути у хмаринці.

Про Райно ось цей текст

On 2023-11-25 at 1:04 PM, Liumento said:

це відповідь на ось це:

On 2023-11-25 at 9:23 AM, Sunny_alex said:

Райно  тобі зараз підійде т.к. в тебе не має достатньо дпс.