Jump to content

Jade Shadows - Spoiler Nezaketi


Recommended Posts


image.png.114f0c47f5adfc197d065518636ef9 

Merhaba Tenno!

Bir sonraki güncellememiz ve sinematik questimiz Jade Shadows'un yayınlanmasına sadece bir gün kaldı! Warframe'in hikayesini daha fazla açığa çıkardıkça, güncellemenin tadını kendi hızlarında çıkarırken Tenno dostlarımızın gizemini korumaya yardımcı olmanızı rica ediyoruz.

İlgili platformlarınızdaki spoiler uyarıları ve forumlardaki spoiler etiketleri, başkalarının quesst deneyimini bozmadan deneyiminizi paylaşmanın en iyi yoludur. 

İçerik Üreticiler, (yayınlar, videolar, Captura'lar, hayran çizimleri vb.) spoiler içeriğini açıkça etiketlemeli ve spoiler içermeyen resimler ve başlıklar kullanmalıdır.

Forumlarımızda, gönderinizi doğru bir şekilde işaretlemek için "Spoiler" etiketini ve ayrıca mesaj gönderirken metninizi gizlemek için yerleşik "Spoiler" düğmesini kullanabilirsiniz:

image.png.2238775c6e01d1ee904c5eabb325d1 

Lansman sırasında Jade Shadows için özel bir alt forumumuz olacak; bu alt forumda güncellemeyle ilgili tüm tartışmalar, sorular ve daha fazlası yer alacak, böylece Forumların geri kalanını spoilerden uzak tutabileceğiz.

Gizemli Stalker'ı yeniden ziyaret edeceğiniz ve Jade hakkında daha fazlasını öğreneceğiniz için heyecanlıyız - 18 Haziran'da görüşürüz!

 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...