Stoi84

Warframe Builder

Recommended Posts

Is the Forma function broken? When I tried to use Warframe Builder today I was no longer able to add polarities to a new weapon or change polarities on my existing weapon profiles.

 

Can someone please check into this?

Share this post


Link to post
Share on other sites
vor 2 Minuten schrieb Unit301:

Is the Forma function broken? When I tried to use Warframe Builder today I was no longer able to add polarities to a new weapon or change polarities on my existing weapon profiles.

 

Can someone please check into this?

Same for me it could just be a problem with the jQuery because if I load the site I can briefly see the symbols unhidden.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Should be good now. I updated to the latest version of jQuery a few hours ago and there were deprecated methods used in my files.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Another quick update while I have some free time.

-Updated the fire rate for the Stradavar's semi-auto mode.
-Updated the Staticor. The stats displayed are for the charged attack (base tab is charged shot, charged tab is charged explosion).
-Fixed the crit chance on slide attack for the Riven mods. This will likely mess the old builds saved with a Riven mods with this stat.
-Fixed a visual issue where the "combat state" menu was still displayed even if no mod with a combat state was equipped.
-Fixed the Dark Split-Sword to change the stats based on the stance mod equipped and show the channeling damage menu for both versions.
-Multishot mods no longer affect the status chance for beam weapons.

  • Applause 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

I don't know if it's a problem on my part but i'll post just to be sure. Since yesterday, whenever i put a mod in a slot of whatever weapon or frame and try to move it to a different one, the mod doesn't "completely move" into the new spots and remains completely unable to be moved again until the build is reset or the page is refreshed. I have absolutely no idea of what the cause of this may be and if it is indeed something on my part, i apologize for bothering.

Edited by Zexyal

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

Seems like another issue with the update of jQuery. I'll have a look into this.

Edit: That was indeed another deprecated method. Should work now.

Edited by Stoi84

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello,

is there any way to compare the damage the build will do to different types of enemies? For example, i want to see how much damage my build will do against a bombard. How can i do that?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Everything that exists and that is related to damage to different units is summarized in the "details" tab.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I noticed something, though nothing big but when I use the Lanka page, it shows the multishot sentence with the clickable box on the right, but when I switch to 'charged', the multishot sentence is gone. It continue to disappear even when I switch back to 'uncharged'. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yeah, I can replicate this issue. I'll see this in a future update.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi, good job, best of all !

But it seems that giant comparator isn't working... like timeout error ? function e.indexOf not a function...

Are you working on that ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

I don't know if anyone's already mentioned this, but the new Prime Access came out 3 weeks ago, introducing Zephyr Prime, Tiberon Prime, and Kronen Prime.  Please add them when you get the chance.  I'm dying to play around with some Tiberon builds! :satisfied:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)
Il y a 19 heures, Adam00fr a dit :

Hi, good job, best of all !

But it seems that giant comparator isn't working... like timeout error ? function e.indexOf not a function...

Are you working on that ?

Probably related to the recent update of the jQuery library. I'll have a look at this in the next days.

Edit: It's fixed.

Edited by Stoi84

Share this post


Link to post
Share on other sites

TL:DR; I can only ask for the dev for the site run a separate thread, or helpers, and/or crowd source via like google docs or something, or data farm the wiki idk...  to change the base data to match the actual weapons in the game.

--I find that the builds are completely wrong in so many cases. I mean I look at the top Sicarus prime build. And even with the same exact items placed upon it (no riven is present) their title/stats, and the claimed stats of the builder are just flat out wrong. 

Only if you read their description is it even close to correct and even this it is wrong. >< 

http://warframe-builder.com/Secondary_Weapons/Builder/Sicarus_prime/t_30_22222003_193-1-5-195-5-5-204-0-10-206-2-5-212-6-3-487-7-10-543-4-10-605-3-10_204-7-193-6-206-6-605-7-543-6-195-11-212-7-487-8/en/3-0-19/120663/0

however. What bothers me the most is the builders stats, the ones the program on site should handle must have some wrong information on the base stats of the sicarus (and others) to come up with those numbers. ITs a great site, but something is wrong with either the math, or the entry. Upon checking it, it has Sicarus Prime at a 48% base status chance with 0 mods..... which should be 20%.

the base dmg's are off too? idk if its attempting to calculate them differently or not. but

75/56.250/56.250 imp/punc/slash

when the real amounts are 20/15/15, even if its attempting to calculate all 3 bullets in the burst (which it shouldnt until the DPS portion) it would not be those numbers. 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

I checked several guns/warframes etc. today but i was always the same; when i try to search for the builds it gives me this message: " No builds found. Why don't you create one ?"

2 days ago it was fine, not it doesn't work.

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

Il y a 13 heures, Genisyn a dit :

TL:DR; I can only ask for the dev for the site run a separate thread, or helpers, and/or crowd source via like google docs or something, or data farm the wiki idk...  to change the base data to match the actual weapons in the game.

--I find that the builds are completely wrong in so many cases. I mean I look at the top Sicarus prime build. And even with the same exact items placed upon it (no riven is present) their title/stats, and the claimed stats of the builder are just flat out wrong. 

Only if you read their description is it even close to correct and even this it is wrong. >< 

http://warframe-builder.com/Secondary_Weapons/Builder/Sicarus_prime/t_30_22222003_193-1-5-195-5-5-204-0-10-206-2-5-212-6-3-487-7-10-543-4-10-605-3-10_204-7-193-6-206-6-605-7-543-6-195-11-212-7-487-8/en/3-0-19/120663/0

however. What bothers me the most is the builders stats, the ones the program on site should handle must have some wrong information on the base stats of the sicarus (and others) to come up with those numbers. ITs a great site, but something is wrong with either the math, or the entry. Upon checking it, it has Sicarus Prime at a 48% base status chance with 0 mods..... which should be 20%.

the base dmg's are off too? idk if its attempting to calculate them differently or not. but

75/56.250/56.250 imp/punc/slash

when the real amounts are 20/15/15, even if its attempting to calculate all 3 bullets in the burst (which it shouldnt until the DPS portion) it would not be those numbers. 

 

http://warframe-builder.com/Help Not against you, but I'm repeating myself this 3 times a week. Please try to search before making a statement.

il y a une heure, darq a dit :

I checked several guns/warframes etc. today but i was always the same; when i try to search for the builds it gives me this message: " No builds found. Why don't you create one ?"

2 days ago it was fine, not it doesn't work.

Seems to work for me. Try to refresh your cache (ctrl + F5) and if it doesn't help, please give me an example of what is not working, cause I can't reproduce the issue.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, Stoi84 said:

 

http://warframe-builder.com/Help Not against you, but I'm repeating myself this 3 times a week. Please try to search before making a statement.

Seems to work for me. Try to refresh your cache (ctrl + F5) and if it doesn't help, please give me an example of what is not working, cause I can't reproduce the issue.

this is what i get when i try to search builds for opticor. using firefox, same in chrome.

f87f9d46-fe6a-4545-b795-bb089988d26e.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

It's working just fine for me in both Chrome and Firefox, for the Opticor and for all the weapons by the way, so that's not gonna help to solve the problem.

If you open the Dev Tools in Chrome, do you have any message in the console after you opened the 'Search builds' window that could be related to this?

Share this post


Link to post
Share on other sites
20 hours ago, Stoi84 said:

It's working just fine for me in both Chrome and Firefox, for the Opticor and for all the weapons by the way, so that's not gonna help to solve the problem.

If you open the Dev Tools in Chrome, do you have any message in the console after you opened the 'Search builds' window that could be related to this?

well no need to, it's magically working now. idk what caused it in the first place though...

Share this post


Link to post
Share on other sites

PDia1jn.jpg

Mod capacity count is not displayed in Edge, Firefox, Opera, Vivaldi, works fine only in Chrome, I think that it is caused by specified "overflow: hidden" for "div id=progression-points" instead of "overflow: visible" for some reason

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 4/9/2018 at 6:24 PM, jjafargi said:

I don't know if anyone's already mentioned this, but the new Prime Access came out 3 weeks ago, introducing Zephyr Prime, Tiberon Prime, and Kronen Prime.  Please add them when you get the chance.  I'm dying to play around with some Tiberon builds! :satisfied:

New frame and weapons added today, and these still haven't been added to the builder....

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 4/17/2018 at 8:46 PM, darq said:

well no need to, it's magically working now. idk what caused it in the first place though...

and it's gone again...

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 4/16/2018 at 11:50 PM, Stoi84 said:

It's working just fine for me in both Chrome and Firefox, for the Opticor and for all the weapons by the way, so that's not gonna help to solve the problem.

If you open the Dev Tools in Chrome, do you have any message in the console after you opened the 'Search builds' window that could be related to this?

GET http://warframe-builder.com/web/js/ads.js net::ERR_BLOCKED_BY_CLIENT
Opticor:39 GET http://contextual.media.net/dmedianet.js?cid=8CU6Z56W4 net::ERR_ABORTED
(anonymous) @ Opticor:39
(anonymous) @ Opticor:40
Opticor:767 GET https://www.google-analytics.com/ga.js net::ERR_CONNECTION_REFUSED
(anonymous) @ Opticor:767
(anonymous) @ Opticor:768
gtm.js?id=GTM-PHVRGZ:40 GET https://www.google-analytics.com/analytics.js net::ERR_CONNECTION_REFUSED

 

i'm running adblock

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now