Jump to content

Güncel Başlıklar Ve Değişiklikler


[DE]Onur
 Share

Recommended Posts

Güncel Başlıklar

21 OCAK, 2014

 

Kodekste Gelişmeler + Malzeme/Kaynak Düşüş Oranları

Kodeks söylendiği gibi görevini yapıyormu – eğer yapmıyorsa, ne zaman yapacak? Bazı oyuncular bu konuda tartışıyorlar. Evet belki bize hangi düşmanın hangi modu düşürdüğünü söylüyor fakat buna görevler halen dahil değil. Daha önce söylendiği gibi Kodeks’te görev ödüllerinide içeren geliştirmeler devam ediyor. Kodeks’in daha fazla bilgi sunması gerektiğini düşünüyor ve bunun üzerinde çalışıyoruz. Kodeks kullanımı yaygınlaşıyor ve bu konuda bizi mutlu eden olumlu tepkiler alıyoruz.  Bu geliştirme sürecinde hangi malzeme/kaynağın güneş sisteminde nerede düştüğü hakkında biraz bilgi vereceğiz. Kodeks’e o an için yüklenmemiş güncellemeleri online olarak sizlere bildireceğiz.

Önümüzdeki hafta Defans görevlerinde değişiklikler olacak. Bu değişiklik defans görevlerinin geri sayım dalgaları yerine, sonsuz defans görevleri olmasını içeriyor.

Bunun anlamı gerekli bilgilendirmenin sizlere yapılması demek. Yeni defans görevlerinin gelişi hangi görevden ne düşürülebileceği bilgisinide beraberinde getirecek. Tabiki bu bilgi kodekse eklenene kadar yazı formatında ve oyun dışında olacak.

 

İstila Sıklıkları

İstilaların başlama ve bitme süreleri arasında geçen zamanlar ve sıklıkları değişiyor. Ocak 20 itibari ile istilalar arası zamanlar 1-2 gün olacak. Eskiden bu gecikme 2-5 gün arası olabiliyordu. Bu konuda bize sunduğunuz tavsiyeleriniz ve geribildirimler sayesinde bu dengeyi sağlayabildik ve bunun için herkese teşekkürler. İstilalar hakkındaki genel endişeler şunlardı:

·        Savaş ödüllerinin gelmesinin uzun sürmesi

·        Çabuk tamamlandığı için hiç istila görevi alamama

 

Şu anki İstilalar hakkındaki tüm yorum ve tavsiyelerinize açığız.

 

Stalker/Harvester Ölüm İşaretleri

Harvester hakkındaki yeni bilgiler patlak vermeye başladı. Canlı yayınımızda Scott’ın söylediği gibi eğer Grineer’I desteklerseniz Harvester size saldıracak. Güncelleme 11.7.3 ile birlikte oyuna gelen yeni bildiri sistemi  artık size uyarılarla durumunuzu ve kimi desteklediğinizi bildiriyor. Artık istilalar daha sık olacağına göre Grineer’ı destekleme ve dolayısı ile Harvester’la karşılaşma şansınızda artıyor.

 

Detron RNG

İstilaların sıklığının artması ve yeni bilgilendirme sistemi sonrasında Detron’da herhangi bir değişikliğe sebep olmayacak.

Yeni bilgilendirme sistemi Harvester’ı ortaya çıkarmak ve Detron’u elde etme konusunu daha kolay ve anlaşılır bir hale getiriyor.

Kısa bir not: Alad V’nin olduğu görevlerde ne kadar çok oyuncu varsa Harvester’ın görünme şansıda o kadar yüksek olacaktır.  

 

Prime Warframe’leri

Prime’ların farklı kutupları olmasına rağmen genede oyuncuları cezbediyormu??

Prime’lar normal versiyonlarına göre biraz daha detaylılar fakat farklı kutupları olması ve enerjisinin daha hızlı şarj olması dışında normal versiyonlarından pek bir farkları yok aslında. Prime’lar yüksek Tier’lar için en iyi seçenek olabilirler. Prime’lara düşük seviyeli bile olsa bazı özel yetenekler eklemek onları normal versiyonlarından çok daha farklı hale getirecektir. Fakat tabiki dengeninde bir şekilde sağlanması gerekliki normal versiyonları ile çakışmasınlar. Prime’lar Warframe’lerin en saf/işlenmemiş ve irfan sahibi olanlarıdır.  

 

Rank Atlama Testi Bekleme Süresi/Dojo

Çokmu gerekli? Oyuncular Mastery Test’lerini tekrar yapabilmek için gereken 24 saatlik süreyi o esnada gene XP kazanmaya devam ettiklerinden çok buluyorlar. Aldığımız öneri ve istekler doğrultusunda bu konuda bir kaç adım atmayı uygun gördük. Rank testi ve dojo ile ilgili önerilerin ana başlıkları şu şekilde:

·        Düşmanların saçma davranışları: Test alanları

·        Silahlık: Silahların denenmesi.

·        Güncel bildirimler: Gösterilen kaynaklar, Platinum

·        Mastery Rank Denemeleri: Test’e başlamadan deneme yapılması

Scott’ın canlı yayında bahsettiği gibi Dojo’lar  oyuncuların kendilerine daha çok yatırım yapabilmeleri ve kendilerini geliştirebilmeleri için sürekli güncellenmeye devam edecek. Bu konuların üzerinde yoğun bir şekilde çalışmaya devam ediyoruz.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...