Lonerlee Posted June 15, 2014 Posted June 15, 2014 (edited) Klan Eldor z chęcią przyjmie każdego, nawet i początkującego wojownika. Strona klanowa(stale w rozbudowie): http://eldor-lonerlee.tumblr.com/ Oferujemy m.i.n. -komplet labolatoriów chemiczne/energetyczne/biologiczne/warframe/... -strefę handlową z 10% podatkiem (dziesięciną :D) -dobrze rozbudowane i potężne wielkością dojo (około 30+ pomieszczeń) -ewentualna pomoc początkującym graczom (nie żebym się uważał za weterana czy coś, ale postaram się pomóc) W zamian oczekujemy tylko aktywnego uczestniczenia w grze (nieobecność nie większa niż 30 dni, są wyjątki). Celem rekrutacji jest podniesienie rangi Eldou do uczestniczenia w większych eventach i dołączenia do sojuszu, ponieważ klan jest w tym momencie niewielki. Jeśli chcesz dołączyć dodaj mnie do znajomych(Lonerlee) i napisz na pw w grze lub zostaw posta w tym temacie. Na pewno się odezwę. Jeśli przyprowadzisz przyjaciela, przyjaciółkę ze sobą, dostaniesz wyjątkową rangę. O dodatkowe przywileje pytać już bezpośrednio w grze. Forma podania jest dowolna. Edited June 27, 2014 by Lonerlee
xDubstepKilleRx Posted June 18, 2014 Posted June 18, 2014 Witam, prosiłbym o zaproszenie mnie do klanu.Wiek: 14 (nie jestem żadnym gimbusem)Aktywność w grze przeważnie w weekendyNazwa w grze to xDubstepKilleRx
Lonerlee Posted June 19, 2014 Author Posted June 19, 2014 Nie ma problemu, już dałem zaproszenie. Witamy na pokładzie.
WielkiKotlet Posted June 21, 2014 Posted June 21, 2014 Nazwa w grze: WielkiKotletWiek: 18 Co do aktywności to wiadomo, idą wakacje więc pewnie będę co drugi trzeci dzień. Jestem zainteresowany dołączeniem do klanu.
Miquando Posted June 24, 2014 Posted June 24, 2014 Witam, jestem zainteresowany przyłączeniem się do Waszego klanu. Nick: Miquando Wiek: 22 W wakacje to prawie codziennie mogę kilka misji wykonać. Nie używałem nigdy Team Speak, ale mogę się dostosować, jeśli będzie taka potrzeba. Domyślnie używam Skype. Gram od ok. 8 miesięcy.
Lonerlee Posted June 26, 2014 Author Posted June 26, 2014 (edited) Już wysyłam zaproszenie, nie używamy teamspeaka (być może będziemy). Edited June 26, 2014 by Lonerlee
Michalinus Posted July 18, 2014 Posted July 18, 2014 (edited) jestem zainteresowany dołączeniem do klanu wiek 15 nick: MichalinusPL aktywność: co najmniej w weekendy nie korzystam z TS3 ale to chyba nie problem Edited July 19, 2014 by MichalinusPL
Avertis Posted July 20, 2014 Posted July 20, 2014 Siemanko chce zasilic wasze szeregi gram od 2 tyg wiek 19 Nick; Avertis Aktywność; czesta Korzystam z ts.
Lonerlee Posted July 25, 2014 Author Posted July 25, 2014 Już, już. Wybaczcie nie było mnie parę dni. Lecą już zaproszenia.
kubmix Posted July 26, 2014 Posted July 26, 2014 (edited) Siema, chciałbym dołączyć do klanu. Wiek: 14 Nick: kubmix Aktywność: bardzo częsta Korzystam z TS3. Edited July 26, 2014 by kubmix
Hornio Posted July 29, 2014 Posted July 29, 2014 Wiek:17Nick:Hornio Aktywnośc:Jak mam wolny dzień potrafie siedzieć około 12 h jak nie wiecejKorzystam z ts
polskimix Posted December 2, 2014 Posted December 2, 2014 (edited) Wiek:16 Nick: polskimix Aktywność: gram codziennie w godzinach około 16 do 18 posiadam ts Edited December 3, 2014 by polskimix
Aronel Posted April 3, 2015 Posted April 3, 2015 Nick: Aronel Wiek: 23 Aktywność: Aktualnie codziennie bo jestem na chorobowym, a tak normalnie gdy pracuję zawsze siąde chodź na 3 godzinki jak starczy czasu. Ts: rzadko używałem w innych grach, przeważnie na raidach. Aktualnie muszę kupić po świętach słuchawki z mikro bo stare padły to myślę iż podczas misji będę odwiedzał Tsa
xTomki Posted April 27, 2015 Posted April 27, 2015 Nick: xTomki Wiek: 15 ( nie jestem takim prawdziwym gimbem ) Aktywność: Jestem w weekendy i piątki, bo wtedy mam czas. Jest to spowodowane nauką. Ts. Mam.
Recommended Posts