[DE]Tomasz Posted June 24, 2014 Posted June 24, 2014 Zmiany: Sprzęt nie może już być używany wciągu trwania mocy blokujących (Absorbcja, Wstrząs Akustyczny, itd.). Ciche eliminacje są niewykonalne na transportowanych Pełzaczach. Zmieniono punktacje etapu Uli aby zapobiec wyzyski przyłączenia w trakcie misji. Poprawki: Naprawiono niezanikający efekt Absorbcji (Absorb), po wykrwawieniu Nyx. Naprawiono błąd skrypty powodujący niedziałającą moc Chaos Nyx. Naprawiono niektóre awarie gry. Naprawiono niektóre kwestie lokalizacyjne.
Kracken Posted June 24, 2014 Posted June 24, 2014 (edited) teraz już nikt się nie przyczepi :) btw: literówki - "wykrwawieniu" Edited June 24, 2014 by Cracken
Dr_Someone Posted June 25, 2014 Posted June 25, 2014 (edited) Dokładnie! Teraz już nikt się nie przyczepi i nikt nie zdobędzie Prova Vandal! Po ostatnim hotfiksie zrobiłem z przyjaciółmi kilkadziesiąt misji i zawsze kończyliśmy na 45 punktów (co kilka misji nawet spadało do 43, chociaż byliśmy w tym samym składzie). Ja już zrobiłem wcześniej, więc mi nie zależy, ale kolega z którym gram nie zdobył jeszcze 48 punktów i wychodzi na to, że już nie zdobędzie, bo ostatnia poprawka zdaje się uniemożliwi mu to? Edited June 25, 2014 by Dr_Someone
Sivushi Posted June 25, 2014 Posted June 25, 2014 Co mu uniemożliwi? Na ostatniej poprawce zdobyłem 120pkt na jedej misji. Niech kolega zagra solo.
Dr_Someone Posted June 25, 2014 Posted June 25, 2014 I to ma być argument? A może kolega lubi grać ze znajomymi? Taka jest idea gier multiplayer chyba? Ty możesz grać sobie solo jak wolisz i nikogo to nie obchodzi. Fakt jest taki, że przez całą masę misji nie przekroczyliśmy 45 pkt. I tyle w temacie.
Recommended Posts