Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Etsoree

The Post-14.1.3 Firewall Error, Barren Friends List And Chat Issues Megathread

Recommended Posts

The chat's down guys. For EVERYONE. I've yet to figure out if it's because DE did it (for maintenance reasons)or something went wrong but it's happening to everyone.

Share this post


Link to post
Share on other sites

No more PNG void run and all dark sector is under heavy taxes. What's left to do without recruit chat? Nothing except dark sector but I'm not going to play warframe just so some heartless clan can get rich. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi is there anyone that is experiencing this at the moment as well? Where the chat shows nothing but in the top left corner of the box a loading symbol but after playing for a while the chat still doesn't load??

Share this post


Link to post
Share on other sites

Same bug ^_^ , i tried to repair and defrag and still the same thing ...i hope they get it fixed soon :P

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yeah happening to me too. If it was maintenance why not an announcement? 

 

Might be a server problem. Hell maybe somebody unplugged it by accident ;P

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ordis: Operator, something seems to be wrong with our comms.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Just avoid your regular Void / OD missions for awhile.
Get back to farming on good ol planets.

 

Like get Neural sensors and orokin cells or something.

Share this post


Link to post
Share on other sites

with no chat... its make us hard to comunicate each other .... its always keep looding ... am i only 1 whos chat error? n beside before the chat error happens .... its also hard to join the party too... when im party at my own region its failed ... but when im party at other region... its good... y thts  happen .....  ive ben analyze network... its nominal ....can u fix it?

 

kSC1LI3.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

It's hasn't been working for me since shortly after the recent Devstream.

It's been the same for me. Ever since the recent Devstream, the UI has been messed up and I can't send or receive messages. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

×
×
  • Create New...