Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

SabreUr

Corpus Outpost Extraction Bug - Liset Lands... And Lands Again... And Again...

Recommended Posts

This is quite old bug.

 

When team approaches this extraction point, there is an animation showing Liset descending into the valley. Then it plays aga, and again, which looks quite silly, especially because you can see Liset's tail that suddenly disappears when animation restarts.

 

Mentioned extraction point (with three platforms, though I am not sure if this is not an issue with other "platform extraction point" too. I can't get this tile to spawn).

 

EBgj9oP.jpg

 

t0UPWMn.jpg

 

VoelPo5.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Agreed. It looks weird, then silly, then annoying.

Progressed as i keep on staring at the Liset descending again...

And again....

And again.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Another issue I only hear for the first time now. :( Fixed, will be good with next content update. Thanks for the report and sorry for the wait.

Share this post


Link to post
Share on other sites

This is all Killerkarpfen's doing D:

He's under da sea! Wanting you to stay with him

Share this post


Link to post
Share on other sites

Another issue I only hear for the first time now. :( Fixed, will be good with next content update. Thanks for the report and sorry for the wait.

 

Probably on of those "So obvious that for sure someone else already reported" type of bugs :D

 

Thanks for fix!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Probably on of those "So obvious that for sure someone else already reported" type of bugs :D

 

Thanks for fix!

Thinking about it, this has happened in a Mercury mission before. All doors were locked even if They weren't, enemies ai were stopped and I could still use my abilities and weapons

Share this post


Link to post
Share on other sites

×
×
  • Create New...