Simulatte Posted October 25, 2014 Share Posted October 25, 2014 (edited) Witam wszystkich Tenno ;) Ostatnio wpadłem na pomysł by zwiększyć popularność Warframe'a w naszym kraju. Wiele osób próbowało tworzyć fanowskie strony gry w naszym języku, ale nie były one aktualizowane i z tego powodu zainteresowanie nimi było raczej nikłe, a przecież jest nas - Polaków - w Warframie całkiem sporo. W związku z tym stworzyłem stronę: warframe.net.pl, gdzie mam nadzieję uda się stworzyć przyjazny dla wszystkich oraz często aktualizowany portal informacyjno-dyskusyjny. Strona ma kilka dni, więc jest jeszcze wiele do dopracowania zarówno w kwestii layout'u jak i treści. Dlatego też jeśli ktoś ma jakieś propozycje, chętnie pogadam czy to tutaj, na forum czy prywatnie. Myślę, że na dobry początek oprócz newsów warto będzie stworzyć coś przydatnego szczególnie dla nowych graczy czyli np. poradniki czy słownik terminów. Dajcie znać co o tym sądzicie i oczywiście zapraszam na www.warframe.net.pl :) edit: Trwa konkurs w którym można wygrać platynę oraz schematy prime. Po więcej szczegółów zapraszam na stronę. Edited October 29, 2014 by Yavriel Link to comment Share on other sites More sharing options...
markus230 Posted November 22, 2014 Share Posted November 22, 2014 Fajna stronka, widzę, że aktualizowana dosyć regularnie, z pewnością będę wpadał Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simulatte Posted November 23, 2014 Author Share Posted November 23, 2014 Cały czas pracuję nad nową zawartością. Jak już wcześniej wspominałem, jeśli macie jakieś pomysły/propozycje dajcie znać :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nirvy Posted December 29, 2014 Share Posted December 29, 2014 Chciałam zajrzeć na tę stronę, jednak jest ona zupełnie pusta. Już się znudziło, czy po prostu jakiś problem techniczny? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nekrin Posted December 29, 2014 Share Posted December 29, 2014 Jeszcze nie dawno, działała. Chyba to są zwykłe problemy tak myśle D: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts