Jump to content

Polski Portal Fanów Warframe

Simulatte
 Share

Recommended Posts

Witam wszystkich Tenno ;)

Ostatnio wpadłem na pomysł by zwiększyć popularność Warframe'a w naszym kraju. Wiele osób próbowało tworzyć fanowskie strony gry w naszym języku, ale nie były one aktualizowane i z tego powodu zainteresowanie nimi było raczej nikłe, a przecież jest nas - Polaków - w Warframie całkiem sporo. W związku z tym stworzyłem stronę: warframe.net.pl, gdzie mam nadzieję uda się stworzyć przyjazny dla wszystkich oraz często aktualizowany portal informacyjno-dyskusyjny. Strona ma kilka dni, więc jest jeszcze wiele do dopracowania zarówno w kwestii layout'u jak i treści. Dlatego też jeśli ktoś ma jakieś propozycje, chętnie pogadam czy to tutaj, na forum czy prywatnie. Myślę, że na dobry początek oprócz newsów warto będzie stworzyć coś przydatnego szczególnie dla nowych graczy czyli np. poradniki czy słownik terminów. Dajcie znać co o tym sądzicie i oczywiście zapraszam na www.warframe.net.pl :)

edit: Trwa konkurs w którym można wygrać platynę oraz schematy prime. Po więcej szczegółów zapraszam na stronę.

Edited by Yavriel

• 4 weeks later...
  • 1 month later...