VarChar Posted November 4, 2014 Share Posted November 4, 2014 (edited) Więc mam takie pytanie. Jak szybko zdobywać te punkty? Wcześniej jakoś szybciej mi szło ich zdobywanie ,ale teraz to jakaś katorga. Sytuacja u mnie wygląda tak: Znalazłem tutaj 2 tematy i w nich jest chya mniej więcej opisane lecz nic z nich kumam https://forums.warframe.com/index.php?/topic/330923-syndicate-syndicate-syndicate-the-math-behind-the-grind/ https://forums.warframe.com/index.php?/topic/327777-max-reputation-with-4-syndicates-at-the-same-time/ Jest to może przez to ,że Red Veil mam tak bardzo na minusie? Btw. Gdybym zaczął zbierać do tych co są na minusie to tracę punkty z arbiters of hexis? Edited November 4, 2014 by VarChar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Archistopheles Posted November 4, 2014 Share Posted November 4, 2014 Witam. Używam Google Translate, więc wybacz mi. Syndicate są przyznawane punkty na podstawie Affinity można uzyskać z każdej misji. Ponadto, jeśli zaczniesz wspieranie Red Veil, stracisz punkty z syndykatów masz. (Hello. I'm using google translate so forgive me. Syndicate points are earned based on the Affinity you get from each mission. Also, if you start supporting Red Veil, you will lose points with the syndicates you have.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angius Posted November 4, 2014 Share Posted November 4, 2014 Biorąc pod uwagę, że z 3 rund Cerberusa zgarniasz ~400 punktów to i owszem, wzrost nie jest zbyt duży. To jakie syndykaty masz na minusie nie ma najmniejszego wpływu na to, ile punktów dostajesz. Tak, jeśli zacząłbyś wspierać Red Veil to tyle pónktów ile być u nich uzyskał, tyle straciłbyś u Arbitrów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Archistopheles Posted November 4, 2014 Share Posted November 4, 2014 Tak, jeśli zacząłbyś wspierać Red Veil to tyle pónktów ile być u nich uzyskał, tyle straciłbyś u Arbitrów. Poprawne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VarChar Posted November 4, 2014 Author Share Posted November 4, 2014 Gdzieś czytałem, że dostajemy mniej punktów za zabijanie wrogów z broni niż gdybyśmy zabijali umiejętnościami naszego warframe, jest to prawda? było to coś takiego: 0,5 broń // 0.8 warframe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angius Posted November 4, 2014 Share Posted November 4, 2014 Gdzieś czytałem, że dostajemy mniej punktów za zabijanie wrogów z broni niż gdybyśmy zabijali umiejętnościami naszego warframe, jest to prawda? było to coś takiego: 0,5 broń // 0.8 warframe Jeśli dobrze pamiętam zasady dystrybucji XP, to może być to prawdą. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VarChar Posted November 4, 2014 Author Share Posted November 4, 2014 Aww sorry za taki spam ale jeszcze jedno mi nie daje spokoju. Czy zabójstwa członków drużyny sumują się z moimi i dostaję 100% ilości punktów z ich zabójstw? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angius Posted November 4, 2014 Share Posted November 4, 2014 Czy 100% - nie wiem. Ale wpływ mają. Ogólnie rzecz biorąc pukty jakie dostajesz do Syndykatu bazowane są na ilości expa, jakie dostałby twój frame, dlatego też np. affinity boostery sprawiają, że dostajesz 2x więcej punktów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Balrogos Posted November 5, 2014 Share Posted November 5, 2014 Noszenie sigila frakcji zżera nam troche XP ale wiecej konwertuje do affinity syndykatu, tak samo jesli uzywamy bron w ktorej mamy mod syndykatowy zyskujemy podczas jej uzywania dodatkowe punkty syndykatu, tworcy chca tez teraz zrobic ze lepsze sigile beda dawac nieco wiecej affinity do syndykatu niz te podstawowe. i glupia rzecz zrobili bo odpowiedni dobor syndykatow zapewnia 4 dodatnie syndykaty ;/ ja o tym nie wiedzialem i niestety mam 3 ujemne 1 neutralny i 2 dodatnie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rolran Posted March 12, 2015 Share Posted March 12, 2015 cześć pomyślałem że zapytam tutaj.Mam rangę 3 u stalowego meridianu i czerwonego woalu,ale chciałem jeszcze wstąpić do sekcji perin.Jestem zainteresowany widmem moa i modami dla vaubana,mag i banshee.Wiem że będę tracił punkty u meridianu,ale czy ranga też będzie spadać w dół aż do minusowej??Bo jeśli bede tracił tylko punkty reputacji przy danej randze i bedzie poprostu 0 dopóki nie zaczne zbierać dla nich to tego typu wzajemne wykluczanie się mi nie przeszadza,ale strata rangi to już gorzej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lorves Posted March 13, 2015 Share Posted March 13, 2015 cześć pomyślałem że zapytam tutaj.Mam rangę 3 u stalowego meridianu i czerwonego woalu,ale chciałem jeszcze wstąpić do sekcji perin.Jestem zainteresowany widmem moa i modami dla vaubana,mag i banshee.Wiem że będę tracił punkty u meridianu,ale czy ranga też będzie spadać w dół aż do minusowej??Bo jeśli bede tracił tylko punkty reputacji przy danej randze i bedzie poprostu 0 dopóki nie zaczne zbierać dla nich to tego typu wzajemne wykluczanie się mi nie przeszadza,ale strata rangi to już gorzej. Będziesz tracił również rangę u meridiana, aczkolwiek modami i bronią można handlować, więc lepiej popytać kolegów z klanu lub kogoś na handlu i się po prostu wymienić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rolran Posted March 13, 2015 Share Posted March 13, 2015 Dzięki wielkie mało brakowało :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts