Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

-AM-Kvasir

Log-In Failed.

Recommended Posts

DE,

 

Please check some in-game account. I can't access or log-in to my in-game account but i can access / log-in in your official website or forums as well. (Obviously)

 

As the for the message say. "Log-in Failed. Check your info" which is username and password is correct.

Fix it as soon as possible.

Thanks.



Update:

Ok. I did try the solution that were given on Log-In Failed from this section and it didn't work.

 

Please fix my in-game account. Thank you.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm a really disappointed... I was really expect to play Warframe with U16 but like i said. I can't play with Log-In Failure Issue. The Hotfix 16.1 doesn't cover my in-game account log-in problem. Like others who are experience.

 

DE, Please fix my and the other account. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Same problem here. I don't mind waiting for a fix to be sure, but I certainly would like some official word on what the problem itself is. The idea of new accounts working fine but old ones being inaccessible really worries me. Especially due to how the game now has these time-sensitive elements.

Share this post


Link to post
Share on other sites

same problem here.....tried all of their "solutions"

 

they dont seem to recognize that this only occurred with their U16 update

 

 

most of the solutions are outdated and have nothing to do with U16 or even created anywhere close to the time period of U16

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ugh... I know DE might be working right now or asleep.. Don't know what to say... Since It's already U16 and at the same time there is a void trader that has new skin for kubrow that i wanted to buy. (It can't be bought anymore when it's gone since they are same as prisma or void trader weapon.)

 

Please fix this issue as soon as possible. If can't be fix by 2 days then please extended the Baro Ki' Teer time in relay. It's unfair for us that has problem with the log-in issue with U16.

Tried all of your solution as well.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Totally  usless talking to  the  support team they simply  kept  giving me stupid things to try  till they went home and now there  at home happy not to help may just give up warframe and buy somthing new 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Damn. 2 Hotfixes still no fix for this error. I already used 2 Computer still none. Both of them are working properly. 

I'm really disappointed. Dammit, i'm going to file a ticket. Tsk.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Trying out different PC's, verifying files etc. is quite useless.. check your EE.log and see if you've got something like this:

22.927 Sys [Warning]: GET /api/inventory.php?accountId=50f0464d1a4d80c41c000000&nonce=********* HTTP/1.122.927 Sys [Warning]: Accept-Encoding: gzip22.927 Sys [Warning]: Host: api.warframe.com22.927 Sys [Warning]: Cache-Control: no-cache22.927 Sys [Warning]:22.927 Sys [Warning]: HTTP/1.1 500 Internal Server Error22.927 Sys [Warning]: Server: nginx22.927 Sys [Warning]: Date: Fri, 20 Mar 2015 23:45:41 GMT22.927 Sys [Warning]: Content-Type: text/html22.927 Sys [Warning]: Content-Length: 2022.927 Sys [Warning]: Connection: keep-alive22.927 Sys [Warning]: Vary: Accept-Encoding22.927 Sys [Warning]: Content-Encoding: gzip22.927 Sys [Warning]:22.932 Sys [Error]: OnInventoryResultsFailed!

This simply means their API server blew up, trying to send you your inventory. So there's a problem with one or more items in your inventory.. basically still the same problem they thought they've already fixed.

 

Looking at the EE.log always helps to find out why a login failed. (they really should improve that "login failed, check your info" message as this is an error that requires a fix on the server)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Trying out different PC's, verifying files etc. is quite useless.. check your EE.log and see if you've got something like this:

22.927 Sys [Warning]: GET /api/inventory.php?accountId=50f0464d1a4d80c41c000000&nonce=********* HTTP/1.122.927 Sys [Warning]: Accept-Encoding: gzip22.927 Sys [Warning]: Host: api.warframe.com22.927 Sys [Warning]: Cache-Control: no-cache22.927 Sys [Warning]:22.927 Sys [Warning]: HTTP/1.1 500 Internal Server Error22.927 Sys [Warning]: Server: nginx22.927 Sys [Warning]: Date: Fri, 20 Mar 2015 23:45:41 GMT22.927 Sys [Warning]: Content-Type: text/html22.927 Sys [Warning]: Content-Length: 2022.927 Sys [Warning]: Connection: keep-alive22.927 Sys [Warning]: Vary: Accept-Encoding22.927 Sys [Warning]: Content-Encoding: gzip22.927 Sys [Warning]:22.932 Sys [Error]: OnInventoryResultsFailed!

This simply means their API server blew up, trying to send you your inventory. So there's a problem with one or more items in your inventory.. basically still the same problem they thought they've already fixed.

 

Looking at the EE.log always helps to find out why a login failed. (they really should improve that "login failed, check your info" message as this is an error that requires a fix on the server)

Could you please make a thread on this? 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Trying out different PC's, verifying files etc. is quite useless.. check your EE.log and see if you've got something like this:

22.927 Sys [Warning]: GET /api/inventory.php?accountId=50f0464d1a4d80c41c000000&nonce=********* HTTP/1.122.927 Sys [Warning]: Accept-Encoding: gzip22.927 Sys [Warning]: Host: api.warframe.com22.927 Sys [Warning]: Cache-Control: no-cache22.927 Sys [Warning]:22.927 Sys [Warning]: HTTP/1.1 500 Internal Server Error22.927 Sys [Warning]: Server: nginx22.927 Sys [Warning]: Date: Fri, 20 Mar 2015 23:45:41 GMT22.927 Sys [Warning]: Content-Type: text/html22.927 Sys [Warning]: Content-Length: 2022.927 Sys [Warning]: Connection: keep-alive22.927 Sys [Warning]: Vary: Accept-Encoding22.927 Sys [Warning]: Content-Encoding: gzip22.927 Sys [Warning]:22.932 Sys [Error]: OnInventoryResultsFailed!

This simply means their API server blew up, trying to send you your inventory. So there's a problem with one or more items in your inventory.. basically still the same problem they thought they've already fixed.

 

Looking at the EE.log always helps to find out why a login failed. (they really should improve that "login failed, check your info" message as this is an error that requires a fix on the server)

 

As you said. There is a problem with the server itself.

 

Tried to compare 2 accounts. (One is my friends account, other one is my own account.)

 

According to the EE.Log there should be (1) on your inventory in order to gain access but as for my own account it shows that (0).

 

Which is, i get your point. Problem is that there is a lot of bugs since after the U16 patch. Cause on U15 i can still access my account.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please check some in-game account. I can't access or log-in to my in-game account but i can access / log-in in your official website or forums as well .then , As i login  ,  showed "Log-in Failed. Check your info" which is username and password is correct. Please fix it and my account ,thanks

 

 

34.157 Sys [Warning]: GET /api/inventory.php?accountId=54999b92384632926e0bd579&nonce=********** HTTP/1.1

34.157 Sys [Warning]: Accept-Encoding: gzip
34.157 Sys [Warning]: Host: ToS violation
34.157 Sys [Warning]: Cache-Control: no-cache
34.157 Sys [Warning]: 
34.157 Sys [Warning]: HTTP/1.1 500 Internal Server Error
34.157 Sys [Warning]: Server: nginx
34.157 Sys [Warning]: Date: Sat, 21 Mar 2015 11:40:05 GMT
34.157 Sys [Warning]: Content-Type: text/html
34.157 Sys [Warning]: Content-Length: 20
34.157 Sys [Warning]: Connection: keep-alive
34.157 Sys [Warning]: Vary: Accept-Encoding
34.157 Sys [Warning]: Content-Encoding: gzip
34.157 Sys [Warning]: 
34.159 Sys [Error]: OnInventoryResultsFailed!
 
34.159 Sys [info]: LotusGameSpecificProfileData::CompleteLoginTasks
34.159 Sys [info]: Game specific login tasks result: 0 - 
34.159 Script [info]: MainMenu::LoginDone result=false
34.160 Script [info]: Login failed.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please check some in-game account. I can't access or log-in to my in-game account but i can access / log-in in your official website or forums as well .then , As i login  ,  showed "Log-in Failed. Check your info" which is username and password is correct. Please fix it and my account ,thanks

 

 

Your not alone. ^^

Share this post


Link to post
Share on other sites

Well, interesting, my EE.log says this:

 

35.508 Sys [Warning]: POST /api/login.php HTTP/1.1
35.508 Sys [Warning]: Accept-Encoding: gzip
35.508 Sys [Warning]: Content-Encoding: gzip
35.508 Sys [Warning]: Host: ToS violation
35.508 Sys [Warning]: Content-Length: 186
35.508 Sys [Warning]: Cache-Control: no-cache
35.508 Sys [Warning]: 
35.508 Sys [Warning]: HTTP/1.1 400 Bad Request
35.508 Sys [Warning]: Server: nginx
35.508 Sys [Warning]: Date: Sat, 21 Mar 2015 09:25:07 GMT
35.508 Sys [Warning]: Content-Type: text/html
35.508 Sys [Warning]: Content-Length: 147
35.508 Sys [Warning]: Connection: keep-alive
35.508 Sys [Warning]: Vary: Accept-Encoding
35.508 Sys [Warning]: Content-Encoding: gzip
35.508 Sys [Warning]: 
35.522 Sys [Error]: Login failed: 
Failed to update account.  Error: war-mongo2:27017: Cannot update 'KubrowPets.540968d907c56f420acb1c07.Configs' and 'KubrowPets.540968d907c56f420acb1c07.Configs.0.Skins' at the same time
 
35.522 Script [info]: MainMenu::LoginDone result=false
 
So, yeah, it's obviously related to some Inventory issue, but for me it seems to be specifically linked to Kubrow.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Also thought id chime in with my results . Deffinately Kubrow related. 

 
 
30.937 Sys [Warning]: POST /api/login.php HTTP/1.1
30.937 Sys [Warning]: Accept-Encoding: gzip
30.937 Sys [Warning]: Content-Encoding: gzip
30.937 Sys [Warning]: Host: ToS violation
30.937 Sys [Warning]: Content-Length: 181
30.937 Sys [Warning]: Cache-Control: no-cache
30.937 Sys [Warning]: 
30.937 Sys [Warning]: HTTP/1.1 400 Bad Request
30.937 Sys [Warning]: Server: nginx
30.937 Sys [Warning]: Date: Sat, 21 Mar 2015 11:11:57 GMT
30.937 Sys [Warning]: Content-Type: text/html
30.937 Sys [Warning]: Content-Length: 146
30.937 Sys [Warning]: Connection: keep-alive
30.937 Sys [Warning]: Vary: Accept-Encoding
30.937 Sys [Warning]: Content-Encoding: gzip
30.937 Sys [Warning]: 
30.938 Sys [Error]: Login failed: 
Failed to update account.  Error: war-mongo2:27017: Cannot update 'KubrowPets.53ce0e3f06c56f2f1c7b5ec4.Configs' and 'KubrowPets.53ce0e3f06c56f2f1c7b5ec4.Configs.1.Skins' at the same time
 
30.938 Script [info]: MainMenu::LoginDone result=false
30.938 Script [info]: Login failed.
Failed to update account.  Error: war-mongo2:27017: Cannot update 'KubrowPets.53ce0e3f06c56f2f1c7b5ec4.Configs' and 'KubrowPets.53ce0e3f06c56f2f1c7b5ec4.Configs.1.Skins' at the same time
 

Share this post


Link to post
Share on other sites

same for me kubrow is the error

51.530 Script [info]: Login failed.

Failed to update account.  Error: war-mongo2:27017: Cannot update 'KubrowPets.53cb983106c56ffaa1a6db87.Configs' and 'KubrowPets.53cb983106c56ffaa1a6db87.Configs.1.Skins' at the same time

Share this post


Link to post
Share on other sites

its seems like its common problem in account wich are linked to steam ! i tried to login with a secondary account wich isn't linked to steam and i managed to login in ! but my main account wich is linked to my steam account ! couldn't login ! so i guess this is the source of the problem ! i really wish i could remove this link but i guess we'll have to wait For DE for a solution

Share this post


Link to post
Share on other sites

Very cool, it seems i have a completely different kind of problem.. after latest hotfix only .. crashes on log-in...

14.965 Script [info]: Background::OnLoginDone()
14.965 Script [info]: LoadOut resource loader is done; showing avatar
 
Error [info]: Crash Message:
Error [info]: 
Error [info]:     Illegal Instruction in 000000013FF3F987() [????????.???:0]
Error [info]: 
Error [info]: Stack Trace:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Update: switching to 32-bit "fixed" the problem. Seems there's something wrong with the new patch and 64bit or maybe its just me.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have the same problem.. was really hoping to get to play some Warframe after a long break.. but no "Login failed. Check your info" .. hope this gets fixed soon.

Share this post


Link to post
Share on other sites

DE?!

 

Give us an updated / progress about this problem/bug or just what? 1 more day before the trader is gone again for 15 days.... It's really annoying when the void trader and this bug/problem came out at the same time. I won't be irritated if the void trader isn't gonna yesterday or the next day.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

×
×
  • Create New...