claci Posted May 21, 2013 Share Posted May 21, 2013 Hmmm megfontolandó, bár a mostani 500 fős klán sem rossz, ahol vagyok :) Te tudod, azért remélem meggondolod majd magad :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xelosz Posted May 21, 2013 Share Posted May 21, 2013 Egyébként jónak látszik ez a Steam csoport, főleg ha beindúl. Elég komoly eventeket lehetne összerázni és talán még egymás megismerésében is segíthet. ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
claci Posted May 21, 2013 Share Posted May 21, 2013 Egyébként jónak látszik ez a Steam csoport, főleg ha beindúl. Elég komoly eventeket lehetne összerázni és talán még egymás megismerésében is segíthet. ;) Sztem is, jó lenne minél több embert "berántgatni" ide is :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xelosz Posted May 21, 2013 Share Posted May 21, 2013 Amm látom elég sokan aktívak ezen a fórumon :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
at35z Posted May 22, 2013 Share Posted May 22, 2013 Örülök, hogy tetszik a csoport, én is szerzek annyi embert, amennyit csak tudok! :)) Ma szinte egész délután fent leszek Warframe-en is (meg persze Steam-on is), és akkor a klános csatlakozást is megcsinálhatjuk :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xelosz Posted May 22, 2013 Share Posted May 22, 2013 Baszus jöjjön már a Dojo-s fejlesztés. :DJól elhúzzák az tuti. =/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
claci Posted May 22, 2013 Share Posted May 22, 2013 Örülök, hogy tetszik a csoport, én is szerzek annyi embert, amennyit csak tudok! :)) Ma szinte egész délután fent leszek Warframe-en is (meg persze Steam-on is), és akkor a klános csatlakozást is megcsinálhatjuk :) én sajna szombatig nem tudok játszani... az ország másik végében kell melózni, és itt a melóhelyen kivül máshol nem jutok gépközelbe :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
at35z Posted May 22, 2013 Share Posted May 22, 2013 én sajna szombatig nem tudok játszani... az ország másik végében kell melózni, és itt a melóhelyen kivül máshol nem jutok gépközelbe :( Értelek... :) Akkor majd szombaton, de akkor én csak később, este, nem tudom, mikor szoktatok játszani. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xelosz Posted May 22, 2013 Share Posted May 22, 2013 Hát....ha fentláttok steamen és rámírtok nagy valószinüséggel tudok veletek menni játszani, egyéb esetben keressétek fel az aszisztensemet és kérjetek időpontot. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ronin00 Posted May 22, 2013 Share Posted May 22, 2013 Sziasztok! Több, mint 1 hónappal ezelőtt mi is csináltunk klánt, 16 tagig jutottunk. Aztán már nem is erőltettem a felvételt, mert szinte mindenki abbahagyta. Most csak az U8-ra várok, hogy mit hoz a klánnak, megéri-e majd megtartani. Ha oszlatom a klánt és nálatok van elég aktív játékos, akkor lehet megyek én is. Játékban megtaláltok minden nap, esténként leginkább. Üdv. Ronin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xelosz Posted May 23, 2013 Share Posted May 23, 2013 Ronin igazság szerint ha nálad mindenki/szinte mindneki inaktív és szeretnél egy csak magyarokból álló klánban lenni akkor én azt javaslom hogy a még aktív játékosoknak mond hogy menjetek át abba és kövesd őket te is mert mindegyik klán ugyan onnan kezdi majd a Dojo építést, stb. Szóval én ezt tanácsolom, te is többet látnál a Dojoból ha nem egyedül építenéd meg a te klánodban... és még az anyagokat sem pazarolnád el egy inaktív társaságra. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
roach31 Posted May 23, 2013 Author Share Posted May 23, 2013 én mostanába egy picit beleuntam a játékba ezért vagyok csak ritkán fent,de ahogy látom szépen gyűlünk(szép munka claci :D) de ahogy kijön az uj patchet dojoval megmindennel együtt nem lessz megállás :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ronin00 Posted May 23, 2013 Share Posted May 23, 2013 Nem is akartam egyedül csinálni, sok értelme nem lenne, ha egymagam ücsörögnék a dojoban. Kíváncsi vagyok mire lesz jó a dojo a duelezésen kívül, mert, ha másra nem akkor kicsit feleslegesnek érzem. A framek nincsenek balanszolva még egy duelhez sem szerintem, de majd meglátjuk. Elvileg a héten érkezik az U8, azt még bevárom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
claci Posted May 23, 2013 Share Posted May 23, 2013 Sziasztok! Több, mint 1 hónappal ezelőtt mi is csináltunk klánt, 16 tagig jutottunk. Aztán már nem is erőltettem a felvételt, mert szinte mindenki abbahagyta. Most csak az U8-ra várok, hogy mit hoz a klánnak, megéri-e majd megtartani. Ha oszlatom a klánt és nálatok van elég aktív játékos, akkor lehet megyek én is. Játékban megtaláltok minden nap, esténként leginkább. Üdv. Ronin Szia! Mi szeretettel várunk, és ha jössz, nyugodtan hozhatod a klántársaidat is, főleg akik aktívak.. nálunk jelen pillanatban megvan az állandó 3-4-es létszám... szóval jelen pillanatban mindig találok fent vkit akivel tudok dumálni, vagy tolni pár pályát... Mi is kb 16-18 körül lehetünk, de folyamatos a növekedés, két hete toborzom a tagokat csak.2 napja sajna nem tudtam felmenni úgyhogy nem tudom hogy jöttek e újak, de szép ütemben növekszünk. Viszont vegyél fel barátnak, és szombaton ha haza érek dumálhatnánk, nem lenne rossz összeolvasztani a két klánt, legalább egy helyen lennénk, úgyhogy örülnék ha csatlakoznál, és hoznád magaddal az aktív tagokat, mindenkit szívesen látunk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
claci Posted May 23, 2013 Share Posted May 23, 2013 Nem is akartam egyedül csinálni, sok értelme nem lenne, ha egymagam ücsörögnék a dojoban. Kíváncsi vagyok mire lesz jó a dojo a duelezésen kívül, mert, ha másra nem akkor kicsit feleslegesnek érzem. A framek nincsenek balanszolva még egy duelhez sem szerintem, de majd meglátjuk. Elvileg a héten érkezik az U8, azt még bevárom. én azt olvastam vhol, hogy a dojok berendezhetőek lesznek különleges felszereléssel amik segítségével például a foundry új funkciókkal fog bővülni! Link to comment Share on other sites More sharing options...
roach31 Posted May 23, 2013 Author Share Posted May 23, 2013 az fain lesz :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
roach31 Posted May 23, 2013 Author Share Posted May 23, 2013 én behívtam ronint a klánba Link to comment Share on other sites More sharing options...
claci Posted May 23, 2013 Share Posted May 23, 2013 én behívtam ronint a klánba akkor jó :D amugy eddig két fórumon hírdettem magunkat...több magyar fórum nincs is sztem, vagy legalábbbis nem találtam, de itt a steamen is csinálhatnánk egy kis toborzást amit at35z csinált, sztem nagyon hasznos lenne... van is már egy toborzás téma létrehozva, csak csinálni kéne egy topicot.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarmoallHUN Posted May 23, 2013 Share Posted May 23, 2013 Sziasztok nekem is jól jönne az inv jó kis játék de csapatban jobb lenne főleg magasabb szinteken már nem elég a tömeghent! Előre is köszönöm! Link to comment Share on other sites More sharing options...
at35z Posted May 23, 2013 Share Posted May 23, 2013 akkor jó :D amugy eddig két fórumon hírdettem magunkat...több magyar fórum nincs is sztem, vagy legalábbbis nem találtam, de itt a steamen is csinálhatnánk egy kis toborzást amit at35z csinált, sztem nagyon hasznos lenne... van is már egy toborzás téma létrehozva, csak csinálni kéne egy topicot.. azt hiszem, ez alatt már nincs kisebb "topic"-ra lehetőség, csak a többi hozzászólásnak, de mindenki tud új témát csinálni a "témák" fülön. Link to comment Share on other sites More sharing options...
roach31 Posted May 24, 2013 Author Share Posted May 24, 2013 nah srácok ki is jött az új patch dojostul mindenestűl,szóval a hétvégén legyetek online !:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xelosz Posted May 24, 2013 Share Posted May 24, 2013 Ezaz Update8 remélem mostmár kifarmolhatom a FrostPrime warframemet :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
claci Posted May 24, 2013 Share Posted May 24, 2013 azt hiszem, ez alatt már nincs kisebb "topic"-ra lehetőség, csak a többi hozzászólásnak, de mindenki tud új témát csinálni a "témák" fülön. akkor ezt a steames dolgot még gyakorolnom kell :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
at35z Posted May 25, 2013 Share Posted May 25, 2013 akkor ezt a steames dolgot még gyakorolnom kell :D aztán már megtaláltam, csak a többi fórumrendszerhez képes kicsit szokatlan, nem találtam meg rögtön. meg lehet csinálni. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Death-Proxy Posted May 25, 2013 Share Posted May 25, 2013 Chao! Szeretnék csatlakozni a klánba Death-Proxy néven vagyok fenn előre is köszöntem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts