claci Posted June 6, 2013 Share Posted June 6, 2013 Ts-en amúgy Brienen kívül senki sem szólalt meg, ezen a téren Roach nem hibáztatható Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xelosz Posted June 6, 2013 Share Posted June 6, 2013 Az meg való igaz. Steam csoportból mind a ketten kilettünk faterolva, mert megvolt a magunk elképzelése, és hozzá mertünk szólni a témához, akár olyat is ami szemmel láthatóan nem tetszett eggyeseknek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xelosz Posted June 6, 2013 Share Posted June 6, 2013 Én mondtam hogy ha Roach nem volt benne ebben a TS-es dologban akkor ne vegye magára. Remélem így is tett. Link to comment Share on other sites More sharing options...
roach31 Posted June 6, 2013 Author Share Posted June 6, 2013 én meg mostanába csak a forumokon nézelődök,hogy kinek mi a problémája(mivel egy kicsit felbaszott a játék) de a steamos forumot se használja mindenki, és most attólm,hogy néha valaki oda firkant valamit abból nekem honnan kéne tudnom,hogy a többi 60 tag mit gondol..-...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Syndrella Posted June 6, 2013 Share Posted June 6, 2013 Érdemes megnézni kiket veszel be egy klánba, mert nem feltétlen egységes gondolkodású a társaság és van aki komolyan és van aki komolytalanul áll a dolgokhoz. Az egészben az a szép, hogy hülyeség ilyesmiken vitatkozni, mert akik hasonlóan látják a dolgot, azok úgyis ugyanarra fognak érvelni míg mások másra. Örüljünk annak, hogy sokféleség van, még ha nem is mindig kifizetődő a dolog. Nálunk kb a kemény magot ismerem személyesen is és Szilviék klánját is ismerem nagyjából testközelből és ott sincsenek ilyen jellegű nézeteltérések amiért ki kéne valakit tenni. Ebből az egészből meg annyit látok ismételten, hogy hülyeség a ts, mert elvileg kommunikálsz szóban másokkal és megbeszélhetsz velük dolgokat, de sok hülye csak trollkodásra illetve erősködésre használja. Másik szempont nálam az amiért nem használok ts-t, hogy egy nagy létszámnál úgyse fogják a tagok kivárni míg a másik befejezi a beszélgetést, mindenki beledumál és ráadásul nem érthető sok esetben amit mondanak. A dojoval kapcsolatos dolgoknál meg csak annyi, hogy több fele lehet elindulni a fejlesztésekben, ki lehet jelölni mindenkinek egy járható utat ami közös cél lesz, de mindenkinek az elképzelései és véleményei számítanak, ha már egyszer klánozni akar valaki, akkor az a társaságért megy föl főleg, nem pedig, hogy néhányan leadják a feladatot és akkor csináld. Nem értem mi a tököm van az emberekkel manapság, olyan sok formában mutatkozik meg a feszültség, meg nem értés, intolerancia és az, hogy nem tudják az emberek a személyiségeket kezelni és agresszíven támadnak, ha nem tetszik valami. Egy közösségi oldal meg azért van, hogy a közösséghez azok csatlakozzanak, akik úgy érzik valahová akarnának tartozni és ahol segítséget találhatnak és válaszokat a kérdéseikre. Ennyit most az emberi viselkedéstanról, annyit még hozzá tennék, hogy ez csak egy játék, mint bármelyik másik és attól függetlenül is az marad, hogy ki mennyit tesz bele, legfeljebb olyannal játsszon, aki értékeli az ő munkáját. Most ki kér nasit? Link to comment Share on other sites More sharing options...
claci Posted June 6, 2013 Share Posted June 6, 2013 sajnos a klán nagy része tényleg nem használja :( bár én úgy álltam hozzá, ha mindenkinek elmondjuk, hogy ott a steames csoport, és az van amit oda kiírunk,akkor az oda kiírt lehet szentírás, és azt azért írjuk ki, hogy hozá lehessen szólni.. a ts-es dolognál vészmadár voltam, de azért, felmentem én oda mégha mikrofon nélkül is, de voltak a klánban olyanok akiknek még facejuk sincs, és amikor téma volt a steam chaten, meg a face is, azért lett egyértelműen steam, mert volt aki azt mondta, hogy ő márpedig nem fog regelni csak ezért, és hát ott az üzenőfalon le is pereg a kiírt dolog egy idő után.. szóval csak azt akarom mondani, hogy ebből kiindulva nem akartam hogy kötelező legyen, mert anno, amikor klánt kerestem ezért nem léptem be a kiszemeltbe a dojonál meg gondolom azért igazat adsz hogy az nem korrekt hogy kitiltunk mindenkit csak mert töröltek egy liftet, meg elkezdtek egy great hallt, ez a steames dolog is előtte pár nappal lett elkezdve, és akár chatre, akár ts-re akár steamre irtuk volna ki hogy fog működni a dolog, kizárt hogy akkor még mindenki tisztában lett volna vele Mondom, engem a hangnem sértett.. a na ide figyelj lacikám, meg az, hogy én a steamen azt amit irtam xelosznak is szántam, hogy ez nem vezet sehova, és brien sem tudta megmondani hogy miért kapom én a fejmosást... és azt sem értettem, hogy miért ért vele mindenki egyet, vagy tartózkodik.. én general voltam, ő officer rangon.. ráadásul én épp rendet tettem a fórumon, és tényleg nem szóltam ellene.. úgy éreztem hogy egyedül vagyok, és más véleményéért kapok fejmosást. Dolgozom, a főnökömtől is kapok fejmosást, mástól nekem nem kell... én nem akarok veszekedni.. megírtam briennek is at35z-nak is hogy akik még engem jelölnek be átirányítom, én meg keresek egy másik klánt.. ez a legtisztább Link to comment Share on other sites More sharing options...
claci Posted June 6, 2013 Share Posted June 6, 2013 (edited) Érdemes megnézni kiket veszel be egy klánba, mert nem feltétlen egységes gondolkodású a társaság és van aki komolyan és van aki komolytalanul áll a dolgokhoz. Az egészben az a szép, hogy hülyeség ilyesmiken vitatkozni, mert akik hasonlóan látják a dolgot, azok úgyis ugyanarra fognak érvelni míg mások másra. Örüljünk annak, hogy sokféleség van, még ha nem is mindig kifizetődő a dolog. Nálunk kb a kemény magot ismerem személyesen is és Szilviék klánját is ismerem nagyjából testközelből és ott sincsenek ilyen jellegű nézeteltérések amiért ki kéne valakit tenni. Ebből az egészből meg annyit látok ismételten, hogy hülyeség a ts, mert elvileg kommunikálsz szóban másokkal és megbeszélhetsz velük dolgokat, de sok hülye csak trollkodásra illetve erősködésre használja. Másik szempont nálam az amiért nem használok ts-t, hogy egy nagy létszámnál úgyse fogják a tagok kivárni míg a másik befejezi a beszélgetést, mindenki beledumál és ráadásul nem érthető sok esetben amit mondanak. A dojoval kapcsolatos dolgoknál meg csak annyi, hogy több fele lehet elindulni a fejlesztésekben, ki lehet jelölni mindenkinek egy járható utat ami közös cél lesz, de mindenkinek az elképzelései és véleményei számítanak, ha már egyszer klánozni akar valaki, akkor az a társaságért megy föl főleg, nem pedig, hogy néhányan leadják a feladatot és akkor csináld. Nem értem mi a tököm van az emberekkel manapság, olyan sok formában mutatkozik meg a feszültség, meg nem értés, intolerancia és az, hogy nem tudják az emberek a személyiségeket kezelni és agresszíven támadnak, ha nem tetszik valami. Egy közösségi oldal meg azért van, hogy a közösséghez azok csatlakozzanak, akik úgy érzik valahová akarnának tartozni és ahol segítséget találhatnak és válaszokat a kérdéseikre. Ennyit most az emberi viselkedéstanról, annyit még hozzá tennék, hogy ez csak egy játék, mint bármelyik másik és attól függetlenül is az marad, hogy ki mennyit tesz bele, legfeljebb olyannal játsszon, aki értékeli az ő munkáját. Most ki kér nasit? Szerintem azért megtiltani sem kell a ts-t.... ha valaki úgy akar játszani, hát játszon úgy.. ebben változott a véleményem amúgy, mert eleinte féltem, de azt láttam, hogy a srácok ugyanúgy ott voltak klán chaten, ráadásul lehet több szobát létrehozni, amiben úgyis cserélődhetnek az emberek. Én személy szerint, semmilyen megkötést nem szerettem volna, és a továbbiakban ebben a klánban sem lesz túl sok feszkó szerintem.. a dojoba már mindenki beléphet, ts-t az használ aki akar... igazából úgy látom hogy most minden jó.. csak még mindig nem tudom, hogy mért lettem lebaszva.. ugyanis ez volt az utolsó bejegyzésem tartalma is.. és nekem úgy tűnt hogy neked sem volt vele bajod roach, vagyis ugy általában sem volt bajod... hogy tudtatok róla amikor felmentem hogy mi lesz vagy sem azt nemtudom, de azt igen, hogy senki sem állt ki mellettem.. én úgy érzem nem mondtam semmi rosszat steamen.. de ha nem tudtál róla, én kérek elnézést :( Edited June 6, 2013 by claci Link to comment Share on other sites More sharing options...
roach31 Posted June 6, 2013 Author Share Posted June 6, 2013 laci én azért nem szóltam bele mert, nem igazán tudtam,hogy most éppen melyik miatt van a probléma és őszintén szólva kedvem se volt vissza olvasni a fél oldalas postokat...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
roach31 Posted June 6, 2013 Author Share Posted June 6, 2013 Érdemes megnézni kiket veszel be egy klánba, mert nem feltétlen egységes gondolkodású a társaság és van aki komolyan és van aki komolytalanul áll a dolgokhoz. Az egészben az a szép, hogy hülyeség ilyesmiken vitatkozni, mert akik hasonlóan látják a dolgot, azok úgyis ugyanarra fognak érvelni míg mások másra. Örüljünk annak, hogy sokféleség van, még ha nem is mindig kifizetődő a dolog. Nálunk kb a kemény magot ismerem személyesen is és Szilviék klánját is ismerem nagyjából testközelből és ott sincsenek ilyen jellegű nézeteltérések amiért ki kéne valakit tenni. Ebből az egészből meg annyit látok ismételten, hogy hülyeség a ts, mert elvileg kommunikálsz szóban másokkal és megbeszélhetsz velük dolgokat, de sok hülye csak trollkodásra illetve erősködésre használja. Másik szempont nálam az amiért nem használok ts-t, hogy egy nagy létszámnál úgyse fogják a tagok kivárni míg a másik befejezi a beszélgetést, mindenki beledumál és ráadásul nem érthető sok esetben amit mondanak. A dojoval kapcsolatos dolgoknál meg csak annyi, hogy több fele lehet elindulni a fejlesztésekben, ki lehet jelölni mindenkinek egy járható utat ami közös cél lesz, de mindenkinek az elképzelései és véleményei számítanak, ha már egyszer klánozni akar valaki, akkor az a társaságért megy föl főleg, nem pedig, hogy néhányan leadják a feladatot és akkor csináld. Nem értem mi a tököm van az emberekkel manapság, olyan sok formában mutatkozik meg a feszültség, meg nem értés, intolerancia és az, hogy nem tudják az emberek a személyiségeket kezelni és agresszíven támadnak, ha nem tetszik valami. Egy közösségi oldal meg azért van, hogy a közösséghez azok csatlakozzanak, akik úgy érzik valahová akarnának tartozni és ahol segítséget találhatnak és válaszokat a kérdéseikre. Ennyit most az emberi viselkedéstanról, annyit még hozzá tennék, hogy ez csak egy játék, mint bármelyik másik és attól függetlenül is az marad, hogy ki mennyit tesz bele, legfeljebb olyannal játsszon, aki értékeli az ő munkáját. Most ki kér nasit? szerintem senkinek se szeretne egy papagájokból álló klánba lenni,de most komolyan ha vagyunk 70-en és ebből csak mondjuk 10-en írkálnak a fórumra ebből 2-nek ez a baja, 3-nak megfelel, a maradék meg szarik rá, de hogy ha nem úgy történik ahogy ő a fejében eltervezte akkor már rögtön jön az fikázás........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
claci Posted June 6, 2013 Share Posted June 6, 2013 Abban viszont gondolom egyet értünk mind a hárman négyen vagy akár hányan vagyunk ebben, hogy ilyen szaron felesleges tovább vitatkozni, én keresek egy másik klánt, meg ti is meglesztek gondolom, sztem nyugodtan lezárhatjuk ezt.. részemről legalább is... Link to comment Share on other sites More sharing options...
roach31 Posted June 6, 2013 Author Share Posted June 6, 2013 szerintem is elég volt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Syndrella Posted June 6, 2013 Share Posted June 6, 2013 Mindenkinek jó játékot és szép estét kívánok! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MentaTea Posted June 15, 2013 Share Posted June 15, 2013 Ha akadna hely a klánban akkor szívesen csatlakoznék - IGN: MentaTea Link to comment Share on other sites More sharing options...
--PPSZABI-- Posted July 2, 2013 Share Posted July 2, 2013 (edited) Üdvözletem minden Magyar játékosnak! A Warframe Hungary Team Klán társakat keres, várunk minden Aktív Magyar játékost. A klánunk Célja az, hogy össze hozzuk a Magyar játékosokat, és együtt létrehozzunk egy nagy közösséget, hogy majd később együttes erővel épithessük ki bázisunkat, valamint ezzel segitsük egymást abban, hogy mindenki jól érezze magát a Warframe világában. A klán Feltételei: -Minimum 14. életév betöltése -Aktív Résztvétel -Team Speak Használata Jelentkezés: -"--PPSZ--" Klán Vezér -"lazarwarior" Officer Amit Kínál egy Hivatalos Klán: -Versenyek, rendezvények, melyeken Platinumot, warframeket, fegyvereket, egyéb nyereményeket lehet szerezni -Aktív, a klán fejlesztését sokat segítő tagok között 2 havonta 170 Platinum kerül kiosztásra. -Nincsenek meg kötések a klánban, továbbá vannak klán színek, de ezek használata nem kötelezett, így mindenki a stílusának megfelelően "öltözhet" -exkluzív csak a hivatalos klánokban megtalálható építmények -Saját Team speak szerver -Folyamatosan növekvő klán létszám, kulturált, barátságos játékosok, segítőkész tisztek minőségi Ha egy olyant klánt keresel ahol szabadon játszhatsz barátaiddal, és szereted a versenyeket (ahol Platinumot, fegyvereket, Warframeket lehet nyerni), rendezvényeket, exkluzív tartalmakat, akkor nálunk a helyed! Mindenkit Sok szeretettel vár: Az első Hivatalos Magyar klán Warframe Hungary Team Edited July 5, 2013 by --PPSZABI-- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xelosz Posted July 2, 2013 Share Posted July 2, 2013 Ez elég jó ötlet, hamár így feltornáztuk ennek a topiknak a nézetségét itt is lehetne hírdetni.... (1hirdetés 1500Ft) Minden Magyart szeretettel vár a Triton klán. Nincsenek nagy elvárásaink, nincsenek komoly szabályaink. Megtalálhattok minket steamen: http://steamcommunity.com/groups/tritonclan És Facebookon: https://www.facebook.com/groups/619828624696735/?notif_t=group_added_to_group Szóval, ha egy igazán jó közösséget keresel, és kötöttségek, kötelességek nélkül akarsz játszani, akkor itt a helyed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
--PPSZABI-- Posted July 2, 2013 Share Posted July 2, 2013 Kedves Xelosz ! "Ez elég jó ötlet, hamár így feltornáztuk ennek a topiknak a nézetségét itt is lehetne hírdetni.... (1hirdetés 1500Ft)" Sajnálattal kell közölnöm, nem szeretnék bele ugatni, de mindenféle költségeket elkérni egy fórum bejegyzésért a hivatalos Warframe oldalon Szigorúan tilos, illegális valamint kitiltást von maga után, ez csak egy jó tanács Üdvözlettel: Warframe Hungary Team Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stalker125 Posted July 2, 2013 Share Posted July 2, 2013 Sziasztok a Warframe Hungary Team egyik tagja vagyok ez a klán személyes meggyőződésem szerint egy nagyon jó kis közösség. Mindenkit szeretettel várunk és ha szólhatok ezzel kapcsolatban egy pár szót akkor igen elég nagy pofátlanság egy ingyenes fórum bejegyzésért pénzt kérni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
claci Posted July 2, 2013 Share Posted July 2, 2013 Ugye most csak vicceltek, hogy komolyan vettétek ezt a hírdetéses poént... :D :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xelosz Posted July 2, 2013 Share Posted July 2, 2013 (edited) KedvesXelosz ! "Ez elég jó ötlet, hamár így feltornáztuk ennek a topiknak a nézetségét itt is lehetne hírdetni.... (1hirdetés 1500Ft)" Sajnálattal kell közölnöm, nem szeretnék bele ugatni, de mindenféle költségeket elkérni egy fórum bejegyzésért a hivatalos Warframe oldalon Szigorúan tilos, illegális valamint kitiltást von maga után, ez csak egy jó tanács Üdvözlettel: Warframe Hungary Team ... Ez csak vicc volt... de mind1 hagyuk... legközelebb nagybetükkel aláhúzottan kiírom a ti kedvetekért (EZ CSAK VICC) Edited July 2, 2013 by Xelosz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Syndrella Posted July 4, 2013 Share Posted July 4, 2013 Megmosolyogtató dolog a humortalanság, de hát sokfélék vagyunk, nem történt semmi ezzel. Mint a klán "Triton" fejese bejelentem, hogy mindenkit szeretettel várunk a klánba, aki nem akar kötöttségeket a játékban és alapvető kulturális dolgokat betart, az jöhet bátran hozzánk, mi pedig a növekvő létszámmal garantáljuk, hogy lesz kivel játszani. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xelosz Posted July 16, 2013 Share Posted July 16, 2013 (edited) Na kicsit bumpolom a topikot, hátha valaki valami érdekeset talál benne.TE AKI ELŐSZÖR NÉZED MEG EZT A TOPIKOT !↓↓↓↓↓↓↓↓(Ha csak az utolsó üzenetet nézed meg akkor tudatom veled hogy a Triton klán továbbra is tárt karokkal vár minden jelentkezőt!)Ez a klán egy igazán jó döntés ✓-Barátságos emberek. ☺-Void eventek. ❀-gyorsan épülő Dojo.-PvP párbalyok. ♐-A küldetéseiddel már nem kell egyedül bajlódnod, mert nálunk segítségre találhatsz.-Egyetlen szabály: Fertőzötteknek belépni tilos! ☣Szóval fiúk és lányok remélem találkozunk még a harcmezőn! ツ Edited July 16, 2013 by Xelosz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hattil Posted July 16, 2013 Share Posted July 16, 2013 Hali, úgy kb milyen nagy a Magyar közösség? Ha kell segítség, játékban elértek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xelosz Posted July 17, 2013 Share Posted July 17, 2013 Hali, úgy kb milyen nagy a Magyar közösség? Ha kell segítség, játékban elértek. Elég nagy létszámban vannak magyarok a játékon belül. Persze ahogy azt itt láthatod is nem egy klánban vannak a Magyarok, szóval nem tudom megmondani neked, hogy milyen nagy is a Magyar közösség. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dondili Posted July 17, 2013 Share Posted July 17, 2013 Csatlakozzatok hozzánk! Hungarian Brotherhood Dojo-ba az ilyen hallokon kívül már minden megépítve! Baráti társaság és szívesen segítünk! Felvételhez vegyétek fel: dondili Kormos95 Tetsu01 Nem nagy közösség(még) de mi hárman minden vagyonunkat a klán dojoba öltünk rengeteg formával együtt! Ezért szeretnénk ha csatlakoznátok és egy nagy magyar közösséget építenénk ki! Várunk mindenkit szívesen! Link to comment Share on other sites More sharing options...
--PPSZ-- Posted August 18, 2013 Share Posted August 18, 2013 A Warframe Hungary Team továbbra is várja a Magyar játékosokat, jelenleg közel 100 taggal rendelkezünk, akik mind Magyarok! Feltételek: -14. életév betöltése -Aktív részvétel Bővebb információ: https://forums.warframe.com/index.php?/topic/67711-warframe-hungary-team/ https://www.facebook.com/groups/546742308695254/ Warframe Hungary Team Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts