Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Nervara

Massive Performance Drop.

Recommended Posts

After U16.7's launch my average fps went from 140 to 30-50 fps. Anyone else having the same issue?

Share this post


Link to post
Share on other sites

ive been having massive performance drops since U16.6.

brand new PC, ran tubemen flawlessly. after U16.6, everything went to S#&$. its almost as if theres massive amounts of packet loss going on, though i have no idea why that would be. tried all the performance tips on the forum to no avail. this new PC is pretty high-end too, and its frustrating that the game has become playable on up-to-date hardware.

 

for the life of me i cant figure out anything to get the game to play right. something changed in 16.6 and its compounding with something in 16.7. i dont believe they know exactly whats causing it either, because the dupe effects fix changed nothing.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Me too since the latest updates i dont have the greatest gpu , in fact its REALLY old but i havent had any stuttering or anything at all. Its not huge but its like when im on the liset walking around little hicups happen when i walk close to the kubrow or foundry etc kinda weird :/

 

mD84gPd.jpg

 

 

 

XZrLv8g.jpg

 

 

First image looking straight 60fps

 

And then , magically just because i turn the camera back facing the backpart of the ship fps drops in half...?

Share this post


Link to post
Share on other sites

i am having the same issues with fps, the most stable solution is windowed borderless. also i cant turn of vsyn. it is off in nvidia settings and ingame, still locked at 120fps

Share this post


Link to post
Share on other sites

×
×
  • Create New...