Jump to content

DDoS Atakları Telafi Süreci


[DE]Onur
 Share

Recommended Posts

Merhaba Tenno,

DDoS atakları yaşadığımız şu dönemde yaşadığınız bağlantı sorunları için üzgünüz. Serverlarımızdaki bağlantı sorunları şu an itibari ile çözülmüştür fakat halen sorun yaşıyorsanız lütfen bizimle irtibata geçmekten çekinmeyiniz.

Merak etmeyin herzaman olduğu gibi Tenno’larımızın yaşadığı sorunları en kısa sürede çözmek için uğraşıyoruz! Çok yakında yapımcılarımız tarafından ataklar sırasında yaşadığınız kayıpları biraz olsun giderilmek için global çapta bazı telafiler uygulanacaktır.

Bu telafiler aşağıdakileri içerecektir:

- Baro Ki’Teer geçtiğimiz hafta sonu önerdiği ürünlerin aynılarını önerecektir. Baro Ki’Teer 18 Mart günü Relay’de belirecek ve 20 Mart Pazar günü saat 20:00’ye kadar kalacaktır.

- “Bin Adet Kesme” Taktiksel alert görevi ve 2 Kat Kaynak Bonusu Etkinliği 17 Mart günü tekrar başlayıp 20 Mart saat 20:00’de sona erecektir.

-Serverların çöktüğü sürelerde (11-13 Mart) satın alınmış olan Arttırıcılar (Booster) Platinum değeri kadarı ile oyuncu hesaplarına geri iade edilecektir.

Eğer yukarıdaki sebeplerden herhangi birisi yüzünden oyu süreciniz etkilendi ise ilgili telafi hesabınıza otomatik olarak yapılacaktır. Eğer ataklar sırasında görevlerden düşme, bağlantı kopması gibi sorunlar yüzünden alamadığınız ürünler varsa serverlarımızda kaydı olmayan bu görevler için herhangi bir telafi neyazıkki yapamayacağız.

Eğer satın aldığınız bir ürünün hesabınıza gelmediğini ve hesabınızdan genede ilgili Platinum/Kredi miktarının çekildiğini düşünüyorsanız lütfen bize destek hattından ticket atarak satın alma tarihi, ürün adı gibi detayları verirseniz sizin için inceleyeceğiz.

İngilizce forumlarda DDoS Atakları Telafi Konusuna bu adresten: https://forums.warframe.com/topic/625021-march-11-14th-ddos-recovery-and-next-steps/?hootPostID=a92615ddc4afc7bb84a8885ea0af25a9 ulaşabilir, konuları inceleyebilir ve arkadaşlarınızla konu hakkında yorumlarınızı paylaşabilirsiniz.

Bu konu hakkındaki diğer sorularınız içinde bizlerle irtibata geçebilirsiniz.

İyi Avlar Tenno!

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...