Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

[DE]Taylor

Kavats Bugs [Megathread]

Recommended Posts

When will the Smeeta Kavat spawning 50+ rare resources with Charm for no effort be fixed?

Share this post


Link to post
Share on other sites
54 minutes ago, Akimbo said:

When will the Smeeta Kavat spawning 50+ rare resources with Charm for no effort be fixed?

50+? Oww. In one instant or over the course of a mission? with booster(s)? In general, I like the idea behind that aspect and since it's still random, I didn't see much of a problem in it yet.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Seemingly with Inaros, if the Smeeta uses the Charm which gives overshield, 

it will not trigger and stuck at that status ( the UI keeps the Charm icon on all the time ) 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Using Atlas's "Petrify" with Ore Gaze does not return imprints, and may prevent imprints being gained via scanner. Tested as of 8/9/16.

Share this post


Link to post
Share on other sites
16 hours ago, rngd444 said:

50+? Oww. In one instant or over the course of a mission? with booster(s)? In general, I like the idea behind that aspect and since it's still random, I didn't see much of a problem in it yet.

That's WITHOUT boosters. People regularly get ~30 Orokin cells in one mission. It's so stupid it must be a bug.

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 8/8/2016 at 0:33 PM, HHT_6 said:

My first kavat doesn't have a head and tail. He is an Adarza Kavat, named Lucifer, I didn't use any imprints, it was random. The head was a Fennec Fox and the tail was Mermaid/Fish. It was born with the head and tail but when I mature him for combat they just disappeared.

Here it is:

  Reveal hidden contents

4kgrrMq9ivwAW2zOjBwUetW1S?token=eyJhbGci

 

My Smeeta had the same issue, she was born with a head and tail but when matured they both poofed

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 8/17/2016 at 2:12 AM, Stith27 said:

I recently bred and matured my Smeeta Kavat and when it finished maturing the head and tail failed to load.

Screenshot: http://images.akamai.steamusercontent.com/ugc/494654277150237785/9E8744D648C495A5888B067A39363B83CB10C725/

Same bug see:
 

Spoiler

nH9vN1nc970Q.jpg

FPZ94rR8Gbd9.jpg

I alreay formaed it and don´t want to lose it but i want it with a regular apperance.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have a kavat with no head. I did have a laugh at it but I know it's a glitch. I did put it in stasis though. Is there any of fixing this? 

 

No tail and no head. .. shakes her head with a wry smile. 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
7 hours ago, (PS4)Astra4nn said:

I have a kavat with no head. I did have a laugh at it but I know it's a glitch. I did put it in stasis though. Is there any of fixing this? 

 

No tail and no head. .. shakes her head with a wry smile. 

 

 

On 11.8.2016 at 3:01 AM, MirageKnight said:

For those of you with the Headless / Tailless bug, go to Appearance under the Loadout options for your Kavat and go to preset / tab B or C. The head and tail will show up now...but only on those two tabs.

 

You can try this but other than that, there's not much you can do, sadly. Such a shame they really shipped it in this state...

Share this post


Link to post
Share on other sites

So you're aware, this issue was resolved in the last update - at least for me. I hope that's the case for everyone else.

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 27.8.2016 at 2:52 AM, MirageKnight said:

So you're aware, this issue was resolved in the last update - at least for me. I hope that's the case for everyone else.

Well yeah, but apparently, they didn't fix it before shipping SotR to consoles.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have 2 pretty kavats but I cannot claim there imprits everytime I try to I get ' unknown error' :< I thought this got fixed ages ago ?

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 7.9.2016 at 6:12 PM, minichibi said:

I have 2 pretty kavats but I cannot claim there imprits everytime I try to I get ' unknown error' :< I thought this got fixed ages ago ?

Unfortunately not.

 

12 hours ago, Avynire said:

DE please fix Cannot revive kavats died in mid air.

This was supposedly fixed but apparently said fix changed nothing.

 

Also, Kavats are still getting stuck a few tile sets away without any possibility to get them moving again. Sometimes (and they are in need for that a lot), reviving them fixes it temporarily. Plus they still stay dead when using one of the four revives.

Share this post


Link to post
Share on other sites

×
×
  • Create New...