Jump to content

Neptün kavşak


Recommended Posts

Neptün kavşak görevlerinin 2 sini tamamladım ama gerisini pek anlamadım  benden uranüste sabotaj görevinde 3 grineer zulası bulmamı istiyor bunları nasıl bulurum öbürü ise yakın silah ile 5 görev tamamlamak yakın silahım ile 5den fazla görev yaptım ama olmadı ? 

Link to comment
Share on other sites

Uranüs Sabotaj görevine giriceksin solda zaten görevde 0/3 zula veya ganimet yazar o üçünü bulucaksın. Zula dediğin olay haritanın rastgele kısımlarına özel bir dolap koyuyorlar onlar zula, onları bulup açıcaksın. Biraz bulması zor tabi. 

Yakın dövüş görevine gelince. herhangi bir bölüme girmeden, arsenalden tabancanı ve tüfeğini bırakıcaksın sadece yakın dövüş silahını yanına alıp oyuna öyle gireceksin. Büyük ihtimal sen oyunda tüfek tabancan olduğu halde onları almayıp sadece yakın dövüşle bitirmişindir. :)

Link to comment
Share on other sites

15 minutes ago, instarekt said:

yakın dövüşü anladım yapıyorum ama zula bulmak ölüm ya bulunmuyor yok resmen işaretide yok napıcam ben resmi flan varmı wikide ona bakıp buluyum dicem yine yok 

Şuan oyundaysan bana ulaş beraber yapalım ozaman.

Link to comment
Share on other sites

Biz o zulayı bulduk fakat relic kullanarak yaptığımız için elamanın biri void tamamlayamamıştı onu ararken süre doldu ve başarısız olduk.. Eskiden olan sistem geçerli mi yoksa son zuladaki ödül değişti mi? @-Andruil-

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...