Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

PyroTempus

Archwing Quest - Excavator not spawning on systems!

Recommended Posts

Even after the new hot fix the archwing quest is still bugged and is impossible to make any progress into the game.

Share this post


Link to post
Share on other sites

After the hot fix, I was able to complete the Earth mission to get the harness, but the next mission to extract the Odonato System is bugged (no extractors).  This was very disappointing to be able to get one step closer but still not complete the missions.

Update: Aug 27th, I was able to complete the mission.  I saw several posts that people were randomly getting the extractors, so I tried this morning and got them on the first try.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Same for me. "Extract the Odonata Archwing Systems Blueprint" on Venus doesn't appear to be spawning extractors, the same as the Earth mission.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Havent been able to get  a node on my map signifying me of the location of the extractor for the Venus mission since Saturday. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Same here, it is extremely frustrating after coming back after a year and being stuck on Ceres. Earth excavator spawned for me but it did not on Venus. Can we have this fixed asap? I think some sort of compensation would be appropriate since I have missed out on all of the alerts and sorties since i can easily solo level 50 missions. What a wounderful way to come back after spending a lot of time and money in this game. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Same issue here. What's worse is I already have all the archwing parts and have even built an Odonata and the quest is still bugged on this stage (systems) with no extractors spawning during the mission on venus, leaving me unable to equip my archwing.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have the same issue, it shows that the faction is Corpus, but instead it's Infested and I am unable to locate the extractors nor can i see them on my minimap.

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 hours ago, VITALFYRE said:

One hotfix #3 later and it still isn't fixed, c'mon devs

We're working on a fix! Tricksy systemsesss.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I saw on Reddit that someone was able to complete the mission, and decided to just repeatedly run it over and over. After ~15 attempts of running the mission all the way through, I finally got an extractor to spawn and I completed the mission. If you guys attempt it prior to a proper fix being released for this, I hope you have better luck than I did!

Share this post


Link to post
Share on other sites
8 hours ago, [DE]Taylor said:

We're working on a fix! Tricksy systemsesss.

Thanks for the head's up and update. Hope it gets resolved soon. It literally stops progression and is quite game breaking.

Share this post


Link to post
Share on other sites
13 hours ago, bogflord said:

I saw on Reddit that someone was able to complete the mission, and decided to just repeatedly run it over and over. After ~15 attempts of running the mission all the way through, I finally got an extractor to spawn and I completed the mission. If you guys attempt it prior to a proper fix being released for this, I hope you have better luck than I did!

Did the one that worked spawn Infested or Corpus? And what do you mean by running the mission all the way through? From one end of the map to another? Thanks in advance and sorry, I couldn't find that reddit thread.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Just attempted the mission again after 24 hours of waiting, and I got the extractors to spawn, don't know if they've hot fixed since, but I got my blueprints now.

Share this post


Link to post
Share on other sites

After trying for a total of 9 times so far, I finally managed to get the extractor to spawn!!! Can finally advance!!!

For those who have yet to get it to work, just keep restarting the mission. It seems that the map just needs to hit the right "large" one for the mission and you'll know you have the right one because right after you hit the ground, there will be the usual yellow marked waypoint on the mini map. Enemy units are still Infested ones. Hope that helps everyone.

Share this post


Link to post
Share on other sites

×
×
  • Create New...