Jump to content
Sign in to follow this  
[DE]Rebecca

Hotfix 8.3

Recommended Posts

yeh so much good feedback but whining in my Thread; ´its to close to roleplaying!´

Share this post


Link to post
Share on other sites

.........any word on the No Reward From Mission Bug?

Share this post


Link to post
Share on other sites

That roar power sounds like it could be extremly overpowered, especally for someone using ogris or torrid or really any weapon. Mag sounds a bit better but still fairly useless, though shield polarize on infested might be fun since they all clump together alot, and I hope volts overload got a massive damage increase because the damage on it was total trash if you didn't have a ton of electronics to blow up.

Edited by Scyris

Share this post


Link to post
Share on other sites

DERebecca, on 04 Jul 2013 - 3:45 PM, said:

  • Alert System 2.0 is live
  • Grineer now play animation while activating security system, allowing slightly more time to interrupt.
  • Only enemies that see the player will activate panic buttons, preventing enemies in other zones hitting activating the alarms.
  • Reduced particle systems on some fog that were causing performance issues on low-end machines.

These are so good O_O

Though we could use a particle density slider. I'd slide that baby all the way down so I don't run with 1 fps whenever cryo malfunction spawns in a level...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Cool. Sweet. Just after a busy week in school, I see this. Thank you so much, DE.

Share this post


Link to post
Share on other sites

really happy for these mag ability changes, i really enjoyed her now, im going to love her xD

Share this post


Link to post
Share on other sites

With the latest hotfix with the new map system, sure it all looks really good and that, but my game keeps crashing now, and that is getting me real &!$$ed off right now.. I don't know if you can make it cost less of my processor and so on, but that would be awesome, or some way of an option to choose how it should be set up (Old look and new look)

 

EDIT: I checked if it could be my specs and they were fine enough, and it has been working fine the last 2 months too, it is just this update that does it, and it is all times with the game open, after login screen it starts like twice a minute

 

EDIT 2: I can't play online either, I can only play solo and that is still annoying as hell with the amount of freezes I get

Edited by MrPartyrock
  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...