Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

GrayHunt63

Login Failed, check your info PROBLEM SOLVED

Recommended Posts

I'll have you all know, this thread is 6 months old. 

They already said it was on their end.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Just encountered this today. Played the game last night. It's definitely on their side - nothing in my house has changed from yesterday to today. Nothing at all. DE, step it up! At least communicate!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Everyone encountering this, just report it, then take a day away from it, or check for additional hotfixes throughout the day. If you've changed nothing on your end and were already successfully playing recently, then give DE some time.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Also got same prob loged of about 5min before hotfix about 20min later i get this error... 

 

 

Hotfix at 9pm CAT fixed it for me

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
4 minutes ago, Xergh said:

deleting my login email and retyping it solved it for me

Did the same, no change on my end.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Preparing for reply, I am not sure how much I can help, but it is happening for a good number of Tennos.

Also I hear from Friends or Tennos about DE having some Internet Service Provider unblock their IP. For some odd reason.

This fall under Networking, and pretty sure DE is aware of this at least.

@[DE]Glen :D Hello Digital Extreme! Just pointing to this post with some login fails, for some very unfortunate Tennos.

Share this post


Link to post
Share on other sites

tried all of the above didn't work.

sometimes I play at a friend sometimes at home

solved it 2 times with the following:

2-way authentication off, used forgot password from launcher, excepted e-mail confirmation, inputted password, logged in

2-way authentication on, used forgot password from launcher, excepted e-mail confirmation, inputted password, logged in,  got e-mail 2-way code, logged in

 

it seems part of the 2-way class verify is active even if not active according to my account setting

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

9 months later this is still a problem

 

vpn trick works, but when i use it i cant use discord, and friends cant join my seession

 

gg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi all;

I am getting the check your info when my login all correct NOT only that but

1-when i tried to go to forums i get this page "

Your connection is not secure

The owner of forums.warframe.com has configured their website improperly. To protect your information from being stolen, Firefox has not connected to this website.".

 

2- i tried to go to another URL to check Trials leaderboards and this is what i got  "

Malicious website blocked!

content.warframe.com

This website may be dangerous, and it is recommended that you do not continue. For your protection, this site has been blocked.

This detailed report explains the security risks on this site."

and when i clicked on check report details it opens a norton site page saying it has reviwed the site and it is safe and has 0 threats :shocked:.

3- while typing this reply i clicked again on the leaderbaords link and it opend normal not blocked nor anything like what happend above :shocked:.

4- i came to forums by clicking the link on support page under warframe.com after i logged in to the site.

5- after typing 4 i tried to login via launcher and it logged in -no more problem :shocked:.

:scared: What is going on :scared: ????????

Share this post


Link to post
Share on other sites

Login failed, check info. I changed my password, restarted ruter and luncher and still can't connect

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

×
×
  • Create New...