Jump to content

Frameler ve Oynanış Hakkında Tavsiyeler İstiyorum


SonAnka
 Share

Recommended Posts

Aslında başlığa çok genel geçtim durumu ama özelleştireyim konu bazında yazarken. Bundan 1 yıl öncesinde oynuyordum oyunu. Çok fazla oynamadım 30 saat kadar oynadığım söylenebilir. Excaliburu kullanmıştım sadece. Ancak bırakmadan önce 420 kadar kredi yüklemiştim para ile ve sonra bir kaç durum oldu bıraktım bir daha da giremedim. Tekrar başlamayı düşünüyorum. Bu gün 1 saat kadar oynadım aklımda bir kaç soru var.

1- Yakın dövüşü seviyorum. Hızlı olmayı ve iyi vurmayı seviyorum her ne kadar çok kırılgan olmak istemesem de tank olmak gibi bir derdim yada düşüncem yok. Ancak uzaktan da gerektiğinde güçlü vurmak istiyorum. Excalibur karakter olarak hoşuma gidiyor kılıç kullanması ile vs. Excalibur ile devam mı etmeliyim sizce yoksa başka bir frame öneriniz var mı ? 

2- Yoksa Excalibur için varsa önerdiğiniz frame için: birincil, ikincil silah, mod dizimi ve sentinel olarak ne tavsiye edersiniz ? ( Ücretli yada ücretsiz)

3- Dediğim gibi elimde bir miktar kredi var. Onu değerlendirmek istiyorum. Oyunu oynamazsam krediyi kullanmazsam boş yere içinde kalmış olacak. En iyi nasıl değerlendirebilirim ?

4- Her ne kadar bir ana frame seçsem de diğer frameleri de oynamak istiyorum. Hangi frame parçaları hangi gezegenlerde ve görevlerde vs çıkıyor bunu bilen yada bunu gösteren bir konu vs  varsa yazabilir yada konuyu atabilir misiniz ?


Şimdiden çok teşekkür ediyorum cevap veren herkese :)

Edited by SonAnka
Link to comment
Share on other sites

1- Normalde her warframe farklı tip görevlerde işe yarar ve biz oyuncular warframelerimizi buna göre seçeriz. Yani "Ben [Ash Prime] aldım ölene kadar bununla oynucam" diye birşey yok. Ancak oyuna yeni başlayan birinin karşılaşcağı görevler çok zorlu olmadığı için hangi warframe'i kullandığının pek bir önemi yok. Başlangıç için yapımı ve kullanımı warframe önerisi olarak Rhino ve Frost'u önerebilirim.

2- Warframelerde kullandığın silahların pek bi önemi yok (istisnalar hariç) istediğin silahı kullanabilirsin. Kaldı ki karşına 50 canlı canavarlar çıkıcak gidipte o adamlara 5milyon hasar vurmanın anlamı yok taş atsan gene ölür. Ustalık Puanı için bulabildiğin her silahı 30lvl'a kasmalısın. Silah hosuna giderse elinde tutarsın gitmezse çöpe atarsın oyunun genel mantığı bu. Mastery Rank sistemi sayesinde oyundaki her silahı denetmiş oluyor oyun sana. Bu arada marketten platinum ile silah veya warframe almanı kesinlikle önermiyorum. OYUNDAKİ HER ITEM BEDAVAYA CRAFTLANABİLİR.

3- Bi süre elinde tut harcama zamanla ihtiyaçlarını anlamayabaşlıcaksın zaten. 450Plat çok büyük bit mebla değil ben olsam eksik önemli modlarımı tamamlardır o para ile. Günlük giriş hediyelerinden %75 indirim çıkabiliyor o gelmeden platinum almanı da önermiyorum.

4- Konuyla alakalı forumda zaten konum mevcut ona göz atabilirsin;

BONUS; 

 

Link to comment
Share on other sites

Merhaba!

-STR-ChainWarden gerekli yanıtı vermiş olsada, birkaç şey eklemek isterim. Ben olsam kozmetik alırdım, sonuçta iyi görünmek herkesin hakkı ^.^ Oyun içinde diğer oyuncular ile takas sistemi mevcut. Elinizdeki değerli olan bir eşyayı diğer oyuncular ile platinum karşılığı yada başka eşdeğer nitelikte bir eşya ile takas etmeniz mümkün. Böylece oyuna sıfır para yatırarak bol miktarda platinum biriktirebilirsiniz.

İyi oyunlar dilerim!

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Her warframe'in kendine has özellikleri olduğu için mutlaka birinin diğerinden üstün olduğu noktaları var. Ben Excalibur'dan sonra acemelik dönemimde Zephyr kullandım çok uzun süre. 

Ember ile tanışınca herşeyi unuttum :) 

Marketten sadece yuva satın alıyorum. Binbir emek harcayıp elde ettiğim warframe'lerime kıyamıyorum. Hiç kullanmasam bile bir kenarda tutuyorum. Onun dışında ben de oyun içindeki direk satın alımlara gerek olmadığını düşünüyorum. 

Link to comment
Share on other sites

  • 4 years later...

Serday bey hemen hemen bütün videolarınızı izlemiş biri olarak meraktan soruyorum her türlü koşulda her alanda iş yapacak en iyi warframe hangisidir. İzlediğim videolardan söylüyorum tamamen teori ama sanki Mesa sizin için çok iyi ya da wisp. Bu soru biraz rainbow six siegede en iyi operatör hangisi demek gibi ama yine de her zaman içlerinden bir tanesi ben burdayım der ya o manada.

Edited by Kaptan-BCB
Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...