Jump to content
Temporary sub-forum for Update 30: Call of the Tempestarii ×

Octavia missing song on 5.1 and 7.1 speakers


Recommended Posts

I'm using right now OCTAVIA and I realized that when her music is behind me or in front of me I hear no music. I have speakers 5.1, Her music plays only on LEFT and RIGHT speakers, other speakers don't play her music : (

I would like to see it fixed as fast as possible I want her music all the time.

Link to post
Share on other sites

We have confirmed that this is working.  Please check your speaker setup in Windows (do the Windows speaker test).  Also make sure your sound card is set to 5.1, and make sure your speakers are wired correctly.

Link to post
Share on other sites
6 hours ago, [DE]George said:

We have confirmed that this is working.  Please check your speaker setup in Windows (do the Windows speaker test).  Also make sure your sound card is set to 5.1, and make sure your speakers are wired correctly.


Oh yeah, the sound is playing from all speaker, I hear her songs from all speakers , but I always have very high bass and I noticed bass only comes from left and right speakers. If her music is behind or in front, subwoofer and headphones doesn't use bass, thats why I though I don't hear her music from speakers behind or in front, because bass for me is the loudest sound (Equalizer changes for low Hz to be louder)
Song without good Bass is not a music : ( . I hope it will be somehow fixed.

Edited by IfritKajiTora
Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...