Jump to content

Yeni gelen saçma Puanlama sistemi


---HattoriHanzo---
 Share

Recommended Posts

Umarım bir forum yetkilisi görüp gerekli merceklere konuyu iletir

Sıkıntımız yeni eklenen özellikle ilgili,bazı gezegende ki bosslar zor ve uzun sürüyor hal böyle olunca üstüne bir de saçma bimnem ne puanı eklenmiş bu puana yeterli miktarda sahip olmayan o boss'a veya göreve giremiyor bunu da geçtim puanı kazanmak için ayrı bir görev var bu görev tek başınıza olunca da zor ve uzun sürüyor,öte yandan bu puanı kazanıp biriktirdiğiniz de ve boss'a girdiğiniz de puan eksiliyor..Kaldı ki bossta istediğiniz veya gerekli olan eşya düşmedi.

İşte sıkıntı burada biz ne yapalım şimdi? istediğimiz şey markette de yok basıp parayı alalım..

Bunu çıkartanların maksatı nedir anlamadık oyunu daha zevkli hale getirmek mi yoksa insanları bıktırıp oyunu bırakmaları ?

Link to comment
Share on other sites

Merhaba,

Boss'lara ulaşma, puan yeterliliği ve düşen ödüller ile ilgili elimize bir çok ticket ulaşmıştır ve yapımcılar tarafından bu beklentiler ve geri bildirimler okunarak değerlendirilmektedir. Sizin bildiriminizde stüdyo içerisinde yer alan "Oyuncu Şikayet & Talep ve Geri bildirim" listesine sizin adınızla İngilizce çevrilerek eklenmiştir. Fakat ne yazık ki bunun ne zaman değerlendirileceği ve herhangi bir çözüm uygulanıp uygulanmayacağı hakkında bir bilgimiz yoktur.

Teşekkürler

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...