Jump to content

Update 21: Harrow'un Zincirleri


UcanDomates
 Share

Recommended Posts

Update 21: Harrow’un Zincirleri

Eklentiler:

Red Veil Sendikasının ruhani medyumu, Palladino’dan gelen huzur bozucu mesajlara karşılık, Tenno, karanlık ve terkedilmiş gizemli bir Steel Meridian gemisini araştırmak için görevlendirilir. Geminin içinde ışıklar titriyor ve acil durum ışıkları yanıyor. Bu ölü geminin içinde “Rap. Tap. Tap,” fısıltıları dışında hiçbir şey duyulmuyor. Bunların manası ne? Oyuncular geminin içinde ne tür entrikaların döndüğünü bulmak, Red Veil’ın nasıl bu işin içinde parmağı olduğunu bulmak ve daha fazlasını keşfetmek zorundalar.

War Within Quest’ini tamamladıysanız ve Void’deki Mot bölgesini açtıysanız Harrow’un Zincirleri Questi Kodeksinize otomatikman gelicektir.

Harrow’un Zincirleri aynı zamanda tamamlandıktan sonra tekrarlanabilir - tekrar tekrar keyfini çıkarın!

(Unutmayın, Harrow’un Zincirleri Questi tek kişi oynanır - eşleştirme yapamamanız gayet normal)

Fedakarlığa her zaman hazır. Bu Rahip Warframe Void’i kullanarak dostlarının savunmalarını güçlendirir ve onları daha ölümcül yapar.

Marketten Platinum karşılığında, yada Harrow’un Zincirleri questini tamamlaayıp parçalarını bularak Harrow’u şimdi elde edin! Parçaları Tahliye görev türünden, Grineer Kalesindeki Sızma görevlerinden, ve Void çatlağı tarafından esir alınmış düşmanlar tarafından düşer!

Harrow’un Yetenekleri:

Pasif: Harrow’un overshield kapasitesi ikiye katlanır.
Condemn: Önüne çıkan herkesi zincirleyen bir enerji dalgası gönderin. Etkilenen her düşman Harrow’un kalkanını güçlendirir.
Penance: Kalkanı feda ederek ateş hızını ve şarjör değiştirme hızını arttırrın, ve düşmana verdiğiniz hasara göre Harrow ve yakındaki yoldaşların can yenilenmesini arttırın.
Thurible: Harrow’un enerjisini Thurible’a aktararak bir güçlendirmme kazanın. İşlem bittiğinde, düşmanları öldürerek yakındaki yoldaşlara enerji bahşedin. Ne kadar enerji aktarılırsa, düşmaandan o kadar çok enerji alınır. Kafa atışları normalden dört kat daha fazla enerji bahşeder.
Covenant: Yakındaki yoldaşları, tüm hasarı emen ve o hasarı içindeki herkese en fazla 2x kadar Kritik Şansı bonusu olarak yansıtan bir enerji küresi ile koruyun. Ne kadar çok hasar bloke edilirse o kadar çok bonus gelir. Kafa atışları bu şansı arttırır.

6 Adet Sendika Silah Modu geri döndü !

Operasyon:Ambulas Reborn’da gösterilen 6 adet Sendika Silah Augmenti oyuna eklenmek için geri döndü!

  • Avenging Truth
  • Entropy Detonation
  • Stockpiled Blight
  • Voltage Sequence
  • Neutralizing Justice
  • Disarming Purity

Bu Modların hepsi ilgili Sendikalarında Mevki puanları karşılığında bulunabilir!

Yeni Silahlar!

PriestSpear_1080p.jpg

Scourge

Harrow’un Birincil silahı, Scourge Paslanma etkisi veren ve yüksek şanslı Delip Geçme etkisi veren dalgalar fırlatan garanti Statü Efekti uygulayan bir mızrak-silah. Fırlatılan mızraklar 14 metre alandaki tüm düşmanların kafasına mermileri çeken bir alan koyar ve 7 saniye boyunca mermileri çekmeye devam eder. Mızrak nereye düşerse 3 saniye boyunca oradaki düşmanların kafasına mermileri çeken bir alan koyar.

PriestPistol_1080p.jpg

Knell

Harrow’un İkincil Silahı, Knell, Yakınlaştırma özelliğinin bir tabanca ile uyumu, Sniper özelliği gösterir. Bu Tek mermili tabanca 3 saniye %100 mermi verimliliği (aktifken yenilenebilen) özelliği gösterir ve her kafadan vuruşta 3 kere birikebilecek olan x0.5 kritik hasar özelliği ile gelir.

 

Yeni Özelleştirmeler!

PriestSyandana_1080p.jpg

Nave Syandana

Harrow’un Temsili Syandana’sı.

Harrow_Image.jpg

Suffragan Harrow Alt Miğferi

Harrow için alternatif bir Miğfer. Markette ya da Alertlerden bulabilirsiniz!

Warframelerin ilk gezegenine tamamıyla yeni bir görünüş ile dönün. Restore Edilen Dünya gelişmiş hacimsel ışıklandırma, PBR materyallerine dönüşüm, ve Ocak 2014’deki eski haline kıyasla ruh hali ve atmosfer yaratan yeni bir bitki örtüsü sistemini sunuyor.

Dünya’nın yeni yemyeşil ormanları senin tarafından keşfedilmeyi bekliyor. Bu Güncelleme eskiden güzel görünen gezegeni baş döndürücü güzellikte, güzel bir şekilde sarhoş, canlı, organik bir şekilde yapılandırılmış çevreye sahip bir gezegen yaptı.

 

Ses Dizayn Takımımızdan Bir Not:

Dünya’nın ambiyansına yaşam verebilmek için sizler gece ve gündüz dönüşüne, birbirlerine bağlanan patikalara/tünellere, değişik yerlere hareket ettikçe bir çok eşsiz sesler ekledik. Vahşi yaşamın seslerini artık yemyeşil ormanların ağır bölgelerinde tecrübe edebilir ve aynı zamanda Grineerların bölgelerinde de makinelerinin tıkırtılarını duyabilirsin. Performans artışları ve daha temiz ve konsantre olunmuş bir karışım ile artık Dünya yüksek seviyeli çeşitlilik sunuyor ve oyun içindeki tecrübeyi arttırıyor.

Nox_1080.jpg

Yeni Grineer Düşmanı - Chem Strike Nox!

Görünüşte çirkin, savaşta görünüşünden daha çirkin; Nox, Grineer’in en yeni tecrübesi, taktiksel kimyasal-fokus birimi, ve Tenno’nun düşmanı. Nox, Toksin ve Darbe hasarı veren bir dart silahı savururken gittiği her yerde arkasında ölümcül bir Toksin bulutu bırakarak gider. Dikkatli ol, Nox’un miğferini yok etmek o miğferin içinde sıkışıp kalan Toxin’i serbest bırakır. Aynı zamanda bu Grineer birimi çok dengesizdir, öldüğünde iğrenç bir şekilde patlar.

Nox ile +15 seviye Grineer görevlerinde karşılaşabilirsiniz.

 

Fırlatılabilir Yakın Dövüş ve İkincil Silahları çift elinizde kullanın

Çift el özelliği ile Fıratılabilir Yakın Dövüş ve tek elli kullanılan İkincil Silahları birlikte kullanarak düşmanlarınızı yok edin. Eşsiz ve hızlı bir şekilde yakın dövüş komboları gerçekleştirin ve şarj edip yakın dövüş silahınızı ekstra hasar için fırlatın.

Bu yeni özelliği dengelemek için fırlatılabilir Yakın Dövüş Silahları elden geçirildi:

 

Kestrel

  • Kritik Şans, fırlatma ve yakın dövüş saldırıları için %5 ‘den %10’a arttırıldı
  • Hasarı 30’dan 35’e yükseltildi
  • Kritik Hasar 1.5’dan 2’ye yükseltildi

Glaive

  • Kritik Şans, fırlatma ve yakın dövüş saldırıları için %5 ‘den %10’a arttırıldı
  • Hasarı 35’den 45’e yükseltildi
  • Kritik Hasar 1.5’dan 2’ye yükseldi
  • Gereken Ustalık Seviyesi  1’e yükseltildi

Cerata

  • Statü Şansı, fırlatma ve yakın dövüş saldırıları için %25’den %30’a yükseltildi.
  • Hasarı 35’den 44’e yükseldi
  • Fırlatma tipinin hasar türü Toksin olarak değiştirildi

Orvius

  • Statü Şansı, fırlatma ve yakın dövüş saldırıları için %10’dan %15’e yükseltildi.
  • Kritik Şans, fırlatma ve yakın dövüş saldırıları için %10’dan %15’e yükseltildi
  • Hasarı 50’den 70’e yükseltildi.
  • Fırlatma hasarı Buz olarak değiştirildi.
  • Gerken Ustalık Seviyesi 5’den 6’ya yükseltildi.

Halikar

  • Statü Şansı, fırlatma ve yakın dövüş saldırıları için %15’den %20’ye yükseltildi
  • Kritik Şansı, fırlatma ve yakın dövüş saldırıları için %5’den %10’a yükseltildi.
  • Kritik Hasarı 1.5’den 2’ye yükseltildi.
  • Hasar 35’den 45’e yükseltildi
  • Gereken Ustalık Seviyesi 0’dan 7’ye yükseltildi

Glaive Prime

  • Statü Şansı, fırlatma ve yakın dövüş saldırıları için %20’den %30’a yükseltildi.
  • Kritik Şans, fırlatma ve yakın dövüş saldırıları için %5’den %15’e yükseltildi.
  • Kritik Hasar 1.5’dan 2’ye yükseltildi
  • Hasarı 45’den 50’ye yükseltildi
  • Fırlatma hasarına yere düşürme özelliği eklendi
  • Gerken Ustalık Seviyesi 0’dan 10’a çıkartıldı

Arkadaş Notları!

Listenizdeki arkadaşlarınızla ilgili Notlar Ekleyin ya da gelecekteki Arkadaş İsteklerinde yollamak üzere Notlar ekleyin! Bu özellik arkadaş listenizi daha detaylı bir şekilde takip etmenizi sağlayacak-Octavia ile çok iyi oynayan birisini mi tanıyorsunuz ? Sürekli oyunda olan birilerini mi hatırlıyorsunuz ? Notları eklemeye bu gün başlayın!

Tahliye geri döndü ve artık ismi Sığınma!

“The Pacifism Defect” gösteriminden geri dönen Sığınma oyuna eklendi. Harrow Sistemlerini ve yeni ‘Bane of Corrupted’ Modlarını bu modlardan bulabilirsiniz!

  • Yıldız Haritasında Dark Sektör görev noktalarına (Phobos-Memphis, Satürn-Caracol ve Neptün-Yursa) Galleon, Asteroid ve Infested Gemisi Sığınma görevleri eklendi
  • Sığınma modu Taarruz rotasyonuna eklendi!

MeleeRivenMods_720p.jpg

Yakın Dövüş Riven Modları Eklendi!

Arsenalindeki yakın dövüş silahları bekledikleri Riven güncellemesini sonunda aldı! Genel olarak Taarruz görevlerinden Riven çıkma olasılığı %25 oldu.

Çok Oyunculu Simulacrum!

Bir mod düzenini deneyeceğin zaman şuralarda bir arkadaşım olsaydı (ya da 3 tane) dediğin zamanlar için!

 

Mandachord Paketleri!

2 Adet Yeni Mandachord Enstrüman Paketi Eklendi:

  • Epsilon Enstrümanları- Elektronik!
  • Plogg Enstrümanları- Pop-rock!

*Satın almak için Arsenalde bulun!

Yeni Captura Odaları!

Sizlere yeni gelen baştan tasarlanmış Dünya haritalarını göstermek adına 3 adet yeni Captura sahnesi eklendi! Bu yeni mekanlar Dünya’daki nadir kutulardan temin edilebilir:

  • Grineer Forest Fabrika Sahnesi
  • Grineer Forest Endüstri Sahnesi
  • Grineer Forest Su Pompası Sahnesi

2 Adet görev temalı Captura odası eklendi - ancak spoiler olabileceğinden fazla bilgi vermekten kaçınacağız. Eğer Octavia'nın Marşı görevini bitirdiyseniz Cephalon Suda size yeni bir sahne sunacak, ve eğer Harrow’un Zincirleri görevini oynadıysanız Red Veil size yeni bir sahne sunacak!

Razer Chroma Uyumluluğu

Grineerleri öldürürkenki ritminizle parlayan neon renkleri eğlenceli buluyorsanız, Razer Chroma’nızı bağlayın ve şovun tadını çıkarın! Unutmayın, Razer Chroma ve Warframe uyumluluğu daha yapım aşamasında, biz geliştirmeye devam ettikçe uyumluluk adına daha yeni özellikler eklenecektir.

Yeni Steam ve PC Başarımları

23 adet yeni PC Başarımı Steam Başarımlarına eklendi! Başarımların bazıları zaten tamamlanmış ise Steam Başlatıcısı ile Harrow’un Zincirleri güncellemesini oynadığınız anda başarımları kazanmış olacaksınız.

Aynı zamanda 6 adet yeni başarımı PC’ye (ve Steam’e) eklemiş bulunmaktayız ve böylece PC Başarımları sayısı 172’ye ulaştı. Bu başarımlar zaten Xbox One ve Playstation 4’de vardı, şimdi sıra PC Tennolarında!

 

Savaş Uzmanı - 3 Taarruz Görevi Bitir
KABOOM! - 10 veya daha fazla düşmanı tek bir patlama ile öldür (Tonkor, vb silahlarla)
Liberator - İdam zamanlayıcısını çalıştırmadan 10 rehineyi özgür bırak  
8 Katlı Yol - Sadece Yakın Dövüş saldırılarını kullanarak Savunma görevlerinde 8 Dalga ilerle!
The War Within - The War Within Questini tamamla
Bu Sensin - Bir Fokus yetenek ağacının tamamının kilidini aç.

Hepsini tamamlayabileceğini düşünüyor musun, Tenno ?

 

Genel Eklemeler:

  • Özel eşyaları yerden aldığınız zaman  kaynaklar gibi alt kısımda değil de ekranın sol tarafında vurgulanmış bir şekilde gösterilecek. Kubrow Yumurtaları, Silah Kalıpları ve diğer özel eşyaları oyunda yerden aldığınız zaman göreceksiniz!
  • Başka bir silahta takılı olan Modlar artık soluk bir görünüme ve ikona sahip olacak, böylece aynı modu uyumlu yerde kullanamayacaksınız!
  • Archwing 2.0 ile oyuncular silahlarını ‘koşarken’ ateşleyebilir. Bu fonksiyonel özellik Su Altı görevlerine de eklenmişti fakat bir animasyonu yoktu. Bu fonksiyona yeni bir animasyon eklendi!
  • Artık Simulacrum’da Sentient kategorisi var!
  • Artık yuvarlanırken çok seçenekli yetenekleri (İvara’nın okları, Vauban’ın bombaları) değiştirebileceksiniz.
  • Arsenal içinde seçtiğiniz ifadeler artık seçildiği zaman Warframe üzerinde ifadenin ne olduğunu gösterecek.
  • Düşman grubunun birbirlerinin içine girip yere düşme ve ayağa kalkma animasyonlarına birkaç varyasyon eklendi.
  • Daha ilginç objeler için mini-haritaya yeni bir gösterge eklendi. İlk örneği Harrow’un Questinde göreceksiniz!
  • Nikana’ya özelleştirilmiş sıçrama saldırısı animasyonları eklendi.
  • Conclave Takım Savaşı ve Lunaro’ya rakip oyundan çıktığı zaman “Zafer” yazısı yerine “Rakip Teslim Oldu” yazısı eklendi.
  • Envanterinizden yuva satın aldığınızda ekranınıza çıkacak olan “Alış-Verişiniz için Teşekkür Ederiz” mesajı eklendi.
  • Pompalı Tüfeklere namlu parlaması eklendi.
  • Düşmanlara ateş edince veya kesince görebileceğiniz yeni kanama efektleri eklendi.

 

Değişiklikler

  • Quest Kalıbı veren Kavşakların ödülleri artık direkt olarak Questi verecek, böylece Atölyeden Kalıp inşaa etmenize gerek kalmayacak:
    • The Limbo Theorem (Jupiter-Europa Junction)
    • Patient Zero (Pluto-Eris Junction)
    • Hidden Messages (Pluto-Sedna Junction)
  • Oberon ve Oberon Prime’ın Hallowed Ground yeteneğinin görsel efekti değiştirildi!
  • Captura içinde artık geri sayım ve oylama var.
  • Harrow'un Kritik atışlar konusundaki gelişimi sayesinde artık yeni kritik renkleri var. İşte karşınızda: Turuncu Kritik! Turuncu Kritik, Sarı ve Kırmızı arasındaki boşluğu doldurması için eklendi. Eskiden Kırmızı numaralar %100 kritik varken meydana gelirken şimdi ise TURUNCU Kritik %100.01-200 arasında gerçekleşirken, Kırmızı Kırmızı kritik ise %200.01+ Arasında görülecek! Bunlar sadece görsel değişikliklerdir.
  • Grinner’ın zıplama, düşme gibi animasyonlardaki pürüzler giderildi.
  • Plüton’daki asteroid sahasındaki arkaplan ışıklandırması değiştirildi.
  • Valkyr Prime fragmanındaki Corpus askerlerinin suratı artık oyun içindeki Corpus düşmanlarının yeni suratı.
  • Grineer asteroid sahasındaki eski konsol daha isabetli bir model ile değiştirildi.
  • Gizli vuruşlar ve Parry modunun bitirici vuruşlarının animasyon geçişleri artık daha yumuşak. Artık düşmanlar önünüzde bir anda belirmiyor, bunun yerine Warframe’iniz düşman ile hizaya geçiyor.
  • Grineer Drahk’ların sağlığı ve zırhı düşürüldü.
  • Feral Kubrow’ların zırh değeri 50’ye düşürüldü.
  • Cycuta ve Verlorum Prime Sembolleri daha metalik görünmesi için ayarlandı.
  • Cam doku işlenmesi, camların daha cam gibi görünmesi için geliştirildi.
  • Bazı Grineer birimlerindeki omuz zırhı, mühimmat çarpışma noktası ayarlanarak kafa atışlarını engellememesi için baştan ayarlandı.
  • Yakın dövüş kombo açıklamasındaki yazılar Portekizce ve Türkçe için değiştirildi.
  • Oyun içindeki metinlerde birkaç büyük/küçük harf değişikliği yapıldı.
  • Kavat animasyonlarındaki yatma, kalkıp homurdanması ve yere geri yatması gibi animasyonlarda değişiklik yapıldı. Aslında.. Sıradan kedi davranışları - umursamayın.
  • Derelict içindeki eski bir kapı modeli yenilendi.
  • Corpus Buz Gezegeni ve Infested Salvage harita tasarımlarında düşmanların yerlerini daha iyi görebilme adına geliştirme yapıldı.
  • Relaylara giderkenki geri sayım 5 saniyeye indirildi.
  • Zaihhya Syandana’nın sertliğiyle ilgili ufak ayarlamalar yapıldı.
  • Excalibur Sallanan Heykelinin parmaklarını tetiğe daha iyi yerleştirmiş görünmesi için küçük ayarlamalar yapıldı.
  • Kubrow Yumurtaları artık Envanterinizin “Diğer” sekmesinde görünecek.
  • Grineer Gemi Tersanesi harita tasarımında Savunma görevlerindeki asansörlerin hızı 14 saniyeden 8 saniyeye çıkartıldı.
  • Grakata’nın daha iyi olamayacağını mı düşünüyordun? Pekâla, artık ateş etme sesi daha tatmin edici! Grakata’yı yeni 3D ses özelliği ile donattık ve bu da siz yaklaştıkça dolgunlaşan atış sesleri ile sonuçlandı. Bu 3D ortamda dost ve düşmanların Grakatası için daha dinamik bir his oluşturdu! Clem bu gelişmeden memnun olacak.
  • Corpus Buz Gezegeni harita tasarımlarındaki Kazı görevlerindkei Kazı makinalarının yerleştirilmesi ile ilgili geliştirmeler yapıldı.
  • Darvo yenilenmiş PBR’dan geçmiş güzel kostümüyle el sallıyor!
  • Frost’un Ice Wave Impedance Modunun performansı geliştirildi.
  • Artık İstemci-Oyuncular Host-Oyuncu olan Octavia’nın Mallet Menzili FX’ini bir kaç saniyeliğine görebilecekler.
  • Dex silahlarından çıkan ateş kıvılcımı artık mor ve enerji renginin karışımı değil de sadece enerji rengi olacak. Önceden Lotus kıvılcım FX’ini gösterebilmek için mordu fakat sevilmeyen renk karışımlarına yol açıyordu.
  • Grineer askerlerindeki nişan alma, eğilme, koşma ve daha fazla animasyon için geliştirme yapıldı ve animasyon geçişleri iyileştirildi.
  • Oyun metinlerinde Yetenek, Güç ve Enerji açıklamalarında detaylı ve büyük geliştirmeler yapıldı.
  • Valkyr Prime’ın Kanalize FX’i diğer Kanalize efektlerinin üzerinde daha iyi görünmesi için renginde geliştirmeler yapıldı.
  • Archwing Rush görevlerinde çıkış göstergesinin olması gerek yolun dışında olmasından dolayı geliştirmeler yapıldı.
  • Corpus Reaktör Sabotaj görevlerindeki Sarı “Yok Et” göstergeleri Kırmızı yapıldı.
  • Natah Questinin ‘Sentient Parçalarını Bul’ yazısının harita üzerinde diğer yazıların üstüne gelmesi sorunu düzeltildi.
  • Europa’daki Morax ve Baal görevlerinin içerikleri birbirinin yeriyle değiştirildi (Mobil defans ve Yok Etme) bu sayede diğer bölgelerdeki aynı görevler gibi bitişik değiller.
  • Europa - Armaros’un yazısı Bölgenin başlığına yakın olmaması için biraz oynatıldı.
  • Merkür, MPrime noktası Çapraz Ateş Yoketme görevi olarak değiştirildi (Infested vs Grineer, Eskiden sadece Infested vardı)
  • Europa - Armaros görevi Çapraz Ateş Yoketme olarak değiştirildi (Infested vs Corpus, Eskiden sadece Infested vardı).
  • Grineer Scorpion’un attığı kancaların artık 10 saniye süresi var. Bu kalıcı kancaların artması ile oluşan performans sorunlarını gidermek için ayarlanmıştır.
  • Yok Etme görevindeki kaçan düşmanlar siz onları fark edince daha hızlı tepkimeleri için ayarlandı.
  • The Limbo Theorem Kazı görevleri artık 3 kazıdan sonra kalıpların birisini Görev Sonu Ödülü olarak garanti veriyor.
  • Artık Kodeks siz göreve başladığınızda sinematik oynamadan önce kendi kendine kapanacak.
  • Ekipmanınıza Forma ile yükseltme yaptıktan sonra sizi ana Arsenal ekranı yerine Yükseltme ekranına geri gönderecek.
  • Ayatan Yıldızlarına işaret koyma özelliği kaldırıldı. Zaten onlarda otomatik olarak eklenen işaret var.
  • Void Çatlağı Kazı görevleri artık oyuncular çıkmadan önce çatlağı açmak ve en az bir kazı makinasını %100 olana kadar savunmak zorunda.
  • Eğer bulunduğunuz gezegen Kodeksinizde tamamlandıysa Cephalaon Fragmentlerini siz işaretlemediğiniz sürece işaretleri görünmeyecek.
  • Limbo’nun Vasiona Derisindeki maskeleme, yapımcısının isteği üzerine güncellendi.
  • Frost Vojnik Derisindeki aşınma izleri yenilendi.
  • Avenging Truth’un depolanan hasarı 20/30/40/50%’a arttırıldı. Eskiden 10/15/20/25% idi.
  • Guides of the Lotus'lar tarafından izlenen chatteki Kickbotun tepkileri güncellendi.
  • Sesler artık siz kaynağına bakmazken boğuk olarak gelecek. Bu özellik görsel temasınız olmayan düşmanların size daha yakın olup olmadığını dinlemek için kullanılabilir.
  • Sohbet penceresindeki emoji ikonlarında görülen kaba kenarlıklar ayarlandı.
  • Infested Boiler minyonları artık Boiler’ın onları fırlatmadan önceki aldığı en sonki hedefi takip edecekler.
  • Gerektiğinde daha fazla Alert ödül yazısını gösterebilmesi için Dünya Durum Ekranı ayarlandı.
  • Çevik ve Asil animasyonlarındaki çeşitli silah hareketlerindeki pürüzler giderildi.
  • Tek-elli tabancaların şarjör değiştirme animasyonundaki pürüzler giderildi, buna şarjörü olmayan silahlara şarjör koymak da dahil.
  • Tysis’in ateş etme ve şarjör değiştirme animasyonlarındaki pürüzler giderildi.
  • Yakın dövüşe enerji kanalize etmeyi spamlarken Renk-düzeltmenin üst üste binmesi ve dolayısı ile çok parlak bir ekranın oluşması düzeltildi.
  • Octavia’nın Çevik Animasyonundaki pürüzler giderildi.
  • Condor Fırlatma gemisinin Ambulas savaşında yolunu bulması geliştirildi.
  • Corpus Osprey’leri artık kafa vuruşu yiyebilir! Artık onların “yüzlerini” paramparça eden atışlar yapabilirsiniz!
  • Mermi isabeti ve Tenno Kalkanı dolumu/kaybı ses FX’ine geliştirmeler getirildi.
  • Hasar numaraları artık biraz daha uzun süre gözükecek.
  • Arkadaşlar yada Klan Menüsünde Sağ-Tık görseli güncellendi.
  • Simulacrum’da düşman spawn edince artık ne kadar ve hangi düşmandan olduğunu gösteren bir mesaj vericek. Aynı zamanda Çok oyunculu Simulacrum görevlerinde bu işlemi kim yaptığı da mesaj içinde yerini alıcak.
  • Archwing Quest’inde çıkartma işlemi başladığında Kazıcılar artık spawn olmayı kesecek.
  • Yerinde sabit durup görünmeyen saldırganlar tarafından isabet alan düşmanların tepkilerine minik geliştirmeler getirildi.
  • Aktif Kinetic Siphon Tuzakları 3 dakikadan sonra yok olucak(bir düşmana tutunmadığı sürece).
  • Yıldız haritasındaki asteroid kuşağı Ceres’in yanına taşındı çünkü, çok şükür ki Dünyamız asteroidler ile çevrili değil - ama Ceres öyle!
  • Chat ekranı artık yüklenme ekranlarında da erişilebilir, fakat Rivenleri yada Şarkıları linklemek, Profilleri ziyaret etmek, Chat linklerine tıklamak yada Chat filtrelerini ayarlamak gibi fonksiyonları yüklenme ekranlarında yapamayacaksınız.
  • Linkteki gibi gözleri hassas olan oyuncular için Octavianın Metronome yeteneğiyle yerde oluşan FX biraz daha küçültüldü: https://forums.warframe.com/topic/802797-octavia-abilities-triggering-epileptic-seizures/
  • Second Dream Quest’inin ikinci görevindeki işaretçiler yeni bölge işaretçileri ile değiştirildi, ve görev yazısı daha açıklayıcı hale getirildi.
  • Darbe Statü Efektlerindeki FX azaltıldı.
  • Uru Prime Syandana’nın kumaş sertliği ayarlandı.
  • Warframe ve Silah Kodeks yazılarının görünüşü güncellendi.
  • Kodeks Relic araştırmaları, artık aynı zamanda Relic içeriğini de araştırıyor.
  • Etrafta hiçbir klan üyesi yokken Dojo harita değişimi artık iptal edildi.
  • Kafa atışlarının tüm düşman birimlerinde tam isabetli olması için kafa hitbox’ları ayarlandı.

Yok Etme Görevleri Değişiklikleri:

  • Düşman birliklerini öldürdükçe başta kolay, sonlara doğru zorlaşacak..
  • Eximus yada özel düşman mini bossları ne kadar çok düşman öldürülürse o kadar hızlı ortaya çıkacak.
  • Diğer görevler gibi görev-içi noktası eklendi.
  • Çapraz Ateş görevlerindeki Düşmanlar daha çeşitli ortaya çıkacak. Önceden Çapraz Ateş görevlerinde aynı birlikler sürekli kullanılıyordu. Şimdi Harita Tasarımına göre Alertler, İstilalar için de rasgele hale getirildi.
  • Yok Etme hedefine ulaşıldıktan sonra düşmanlar takip edilmeyecek, hedefe ulaşıldıktan birkaç saniye sonra gösterge gözden kaybolacak.

 

Mobil Savunma Görevleri Değişiklikleri:

  • Daha fazla harita tasarımının oynanılabilmesi amacıyla Grineer Gemi Tersanesi ve Asteroid harita tasarımlarına Mobil Defans konsolları eklendi.
  • Yüksek seviyeli bölgelerde Toplam Defans süresi 6 dakikadan 4 dakikaya indirildi. Süre hala 2-3 konsol arasında bölünüyor.
  • Savunma etaplarında yoğunluğu arttırmak amacıyla maksimum düşman sayısı arttırıldı.
  • Biraz zor olması için konsol canı azaltıldı.
  • Artık Tek kişilik görevlerde konsolun canı daha fazla.
  • Mobil Defans görevlerinde artık kapının kilitlenmesi gibi bir durum olmayacak.
  • Düşman birlikleri kolay olarak başlayıp savunulan konsollar arttıkça zorlaşmaya başlayacak, Yok Etme görevi değişikliklerinin bir benzeri (Bu değişiklik aynı zamanda Archwing Yok Etme ve Mobil Defans görevlerinde uygulandı).

 

Harita Değişiklikleri:

  • Artık Mobil Defans görevleri 3 konsola sahip, özel mobil defans bölümleri istisna (alt kısmı okuyun) olacak. Hâla 2 konsol oluşma şansı var bunun nedeni yeterince oda olmaması fakat bu durum çok nadir olacak.
  • Grineer Asteroid ve Corpus Infested Gemisi haritaları artık rastgele 50/50 şansla bir Mobil Defans konsolu 3 adet büyük odadan bir tanesinde ortaya çıkacak.
  • Daha çok çeşitlilik olması amacıyla Grineer Asteroid ve Gemi Tersanesi harita tasarımlarındaki bölümlere konsollar eklendi.
  • Grineer Asteroid ve Gemi Tersanesi harita tasarımlarında var olan konsol bölgelerine bir kaç ayarlama yapıldı.
  • Grineer Asteroid ve Corpus Buz Gezegeni ve karakol harita tasarımlarındaki asansör içerikleri kaldırıldı.
  • Belirli harita tasarımlarında -Corpus Gemisi, Corpus Karakolu, Corpus Gaz Şehri
  • Grineer Galleon, Grineer Yerleşkesi ve Grineer Gemi Tersanesi- eşsiz mobil defans odalarının ortaya çıkma olasılığı arttırıldı.
  • Grineer Gemi Tersanesi Mobil Defans harita tasarımı oyuna geri döndü, ve daha yüksek performans için optimize edildi ve yeni rastgele konsol bölgeleri ile oynanılabilir!
  • Bir çok harita tasarımında seviye uzunluğu ve düzen ayarlamaları yapıldı.
  • İki kişi ile açılan kapıların sayısı 2’den 1’e düşürüldü.
  • Corpus Gemisi harita tasarımlarında artık Geniş odalar yerine dar koridorlar tercih edilecek.
  • Grineer Ormanı Yok Etme Görevleri bölümlerin tekrarının azaltılması ve oynama süresinin azaltılması üzerine ayarlamalar aldı.
  • Hayatta Kalma GörevlreindeMade several tweaks to reduce chance of large tiles repeating in Survival missions.
  • Grineer Ormanı Taarruz görevleri defanslarda daha kısa zamanlayıcılar ve haritada daha az doldurma bölümler olacak şekilde ayarlandı.

 

Oyuncu Tecrübesi ve UI QOL Eklemeleri & Değişiklikleri:

  • Vor’s Prize Questine ‘nasıl şarjör değiştirilir’ yönergeleri eklendi.
  • Vor’s Prize Questinde Tahliye Gemisindeki çevrimdışı konsollara oyuncuları ekipmanlarla tanıştırmak amacıyla isimler eklendi.
  • Günlük Hediye Görevlere ‘açmak için tıklayın’, ‘birini seçin’, ‘açmak için x’e basın’ ifadeleri eklendi.
  • Bir görevdeyken Klan ve Dojo’ya giriş yapmaya çalışırken çıkacak olan ‘Görev sırasında girilemez’ ibaresi eklendi.
  • Takım panelinde Takım için Ustalık ilerlemesi barı eklendi.
  • Bölüm Sonu ekranında Genel bir Sendika Mevki barına sayı göstergesi eklendi.
  • Ekran kartını tespit edemediğinde varsayılan görüntü seçeneği eklendi.
  • Vor’s Prize görevinde her kategoride silah seçme hakkı kazanıldığında Birincil, İkincil, ve Yakın dövüş seçeneklerine açıklamalar getirildi.
  • Ne kadar sıklıkta paylaşım yapabileceğinize dair chat odalarına bir zamanlayıcı getirildi.
  • Bir sonraki Ustalık Seviyesine terfi edildiğinizde takım listesindeki Ustalık Seviyesi ikonuna parlayan bir FX eklendi(sadece Çıkartma Gemisinde görülebilir).
  • Çıkartma gemisinin ön taraflarındaki konsolların arkaplanına bulanıklık efekti eklendi böylelikle daha rahat okunuyor. Görev-içindeki yazılar da aynı işlemden geçti.
  • Kurtarma görevlerinde Ana kapıyı hackleme panellerinin 20-30 metre çapında iken panellere navigasyon işaretçisi eklendi.
  • “Pencereyi gizle” Chat ikonu eklendi.
  • Filtre kutucuğuna “Filtreyi temizle” butonu eklendi böylelikle girilen her bir metni anında silebilirsiniz.
  • Vor’s Prize görevinde Sabotaj reaktöründe ki Benzin injektörlerinin her birine “yok et” ikonu eklendi.
  • Zenith’e diskin otomatik olarak geri dönmesine ne kadar süre kaldığına dair bir arayüz işaretçisi eklendi (aynı Zenistar gibi).
  • Dojo odaları penceresi, dekorasyon penceresi ve araştırma penceresi gibi sayfalara aradığınızı daha kolay bulmak için arama barı eklendi.
  • Artık Delip Geçme, Pompalı tüfek menzilli hasarı, ve *Yakın dövüş menzili statüleri Arsenal içinde görülebilir! *(Yakın dövüş menzil göstergesinin üzerinde çalışmalar devam etmekte. - Yakında!)
  • Klan ve İttifak için Günün mesajı penceresine kaydırma çubuğu eklendi.
  • Altyazılar 1600x720 çözünürlüğe alındı, bu sayede menü boyutu “tam”ken yazılar esnemiyor.
  • Corpus kiltleme panellerindeki ışıklandırma yeşil yerine turuncu yapıldı.  
  • Grineer kiltleme panellerindeki ışıklandırma turuncu yapıldı.
  • Takım davet bildiriminin görünümü ve pozisyonu değiştirildi.
  • Yıldız Haritası Nav Segmenti görevi Sabotaj gibi opsiyonel görev yerine Quest olarak Vor’s Prize görevine atandı.
  • Aynı işlem Atölye Segmenti’ne de uygulanarak Yok Etme görevinden Quest’e alındı.
  • Kullanılamayan konsollardan biri diğer aktif konsollarla karışmaması için "kapalı" konumuna ayarlandı.
  • Kavşak görevlerinin okunabilirliği arttırıldı.
  • Görev ödüllerinin görev sonunda nasıl dizileceği baştan ayarlandı. Sıralama şu şekildedir: Görev Skoru > Kredi > Kuva > Bileşenler > Kalıplar > Ayatan Heykelleri > Ayatan Yıldızları > Endo > Kaynaklar > Herhangi farklı birşey.
  • Vor’s Prize görevindeki pek çok talimat iyileştirildi.
  • Bir chat ekranı açık iken Escape tuşuna basmak artık arkasındaki her hangi bir sekmeyi kapatmadan önce chat ekranını kapatıyor.
  • Artık profilinizde ekipmanlarınızı ne kadar yüzdeyle kullandığınız değil ne kadar süre kullandığınız gösterilecek.
  • Arsenal buton yazısının konumu Arsenal’ın kendisiyle daha iyi uyuşsun diye ayarlandı.
  • Yıldız haritasında Aktif Quest bölgelerinde Mavi elmas ikonu yerine güncellenmiş ve parıldayan bir FX eklendi.
  • Hackleme terminalleri artık sıradan “Terminali Hackle” yazısı yerine “Alarmı resetle” yada “Kilidi serbest bırak” gibi yazılar göstericek.
  • Bütün buton yazılarında artık işlevini dinamik olarak algılayan bir kod kullanma özelliğine sahip.
  • Açılır menüler artık menünün dışındaki bir yere tıklandığında otomatik olarak kapanacak.
  • Görev sonu ödül ekranında “Kredi ödülü” ve “Görev kredisi” yazıları artık tek bir başlık altında “Kredi” olarak gözükecek.
  • Archwing görevlerinde Hava desteği yada Kinetic Syphon Tuzakları kullanılmaya çalışıldığında yetenekler barının hemen altında “Archwing’de kullanılamaz” mesajı eklendi.
  • Tekrar canlanma ekranına daha açık bir şekilde ne kadar canlandırma kaldığını gösteren “Görev boyunca şu kadar canlandırma kaldı” yazısı eklendi.
  • Tenno tarafından emniyete alınan Rehinelerin sembolleri artık isim/can ve kalkan barlarının hemen yanında belirecek.
  • Bir çok geri sayım açıklamalarında varsayılan zamanlayıcı yerine, artık “Zaman kaldı” tabiri kullanılacak.
  • Vor’s Prize’da Atölye segmenti alımı aşamasında Eximus düşmanların ortaya çıkması düzeltildi.
  • Vor’s Prize görevinde başlangıç silahı alınca “ödül alındı” şeklinde gösteriyor (Atölyeden eşya alındığı zaman ki gibi)
  • Grineer hackleme bulmacalarının işaretçi görünürlüğü iyileştirildi.
  • Kubrow’larınızı ve Kavat’larınızı artık ismiyle arayabilirsiniz.
  • Her Relic’ten düşebilen olası ödülleri göstermek için Relic Paketinin açılışı güncellendi.
  • Marketteki eşyalarda oyuncunun Ustalık Seviyesi o eşya için gerekeni geçse bile gerekli Ustalık seviyesi gözükecek.

Silah Değişiklikleri:

Birincil Pompalı Tüfekler (Phage hariç) Güncelleme 17 ile güçlendirilmişti, ve şimdi aynı ilgiyi İkincil Pompalı Tüfeklere de gösteriyoruz!

Bronco

  • Hasar 15’ten 38’e çıkarıldı
  • Menzil ile hasar düşüşü eklendi, hasar azalması 7m’den başlayıp 14’te sınıra ulaşacak (en düşük hasar 10)
  • Statü Şansı %14’ten %20’ye çıkarıldı

AkBronco

  • Hasar 15’ten 38’e çıkarıldı
  • Menzil ile hasar düşüşü eklendi, hasar azalması 7m’den başlayıp 14’te sınıra ulaşacak (en düşük hasar 10)
  • Statü Şansı %14’ten %20’ye çıkarıldı

Bronco Prime

  • Hasar 20’den 50’ye çıkarıldı
  • Menzil ile hasar düşüşü eklendi, hasar azalması 9m’den başlayıp 18’de sınıra ulaşacak (en düşük hasar 13)
  • Statü Şansı %17.5’ten %22’ye çıkarıldı
  • Krit Katsayısı 1.5’ten 2’ye çıkarıldı
  • Ustalık Seviyesi 3 gereksinimi getirildi

Brakk

  • Hasar 15’ten 20’ye çıkarıldı
  • Menzil ile hasar düşüşü eklendi, hasar azalması 11m’den başlayıp 22’e sınıra ulaşacak (en düşük hasar 8)
  • Statü Şansı %10’dan %15’e çıkarıldı
  • Ustalık Seviyesi 6 gereksinimi getirildi

Detron

  • Hasar 15’ten 40’a çıkarıldı
  • Menzil ile hasar düşüşü eklendi, hasar azalması 13m’den başlayıp 26’da sınıra ulaşacak (en düşük hasar 14)
  • Statü Şansı %10’dan %20’ye çıkarıldı
  • Ustalık Seviyesi 6 gereksinimi getirildi

Twin Rogga

  • Hasar 20’den 40’a çıkarıldı
  • Menzil ile hasar düşüşü eklendi, hasar azalması 10m’den başlayıp 20’de sınıra ulaşacak (en düşük hasar 10)
  • Ustalık Seviyesi 8 gereksinimi getirildi

Mara Detron

  • Hasar 20’den 30’a çıkarıldı
  • Menzil ile hasar düşüşü eklendi, hasar azalması 16m’den başlayıp 32’de sınıra ulaşacak (en düşük hasar 15)
  • Statü Şansı %10’dan %20’ye çıkarıldı
  • Kritik Şansı %2.5’ten %5’e çıkarıldı
  • Nişan alırken ve almazken İsabet Oranı arttırıldı
  • Ustalık Seviyesi 9 gereksinimi getirildi

Kohmak

  • Hasar 8’den 17’ye çıkarıldı
  • Menzil ile hasar düşüşü eklendi, hasar azalması 12m’den başlayıp 24’te sınıra ulaşacak (en düşük hasar 5)
  • Ustalık Seviyesi 10 gereksinimi getirildi

AkBronco Prime

  • Hasar 20’den 50’ye çıkarıldı
  • Menzil ile hasar düşüşü eklendi, hasar azalması 9m’den başlayıp 18’de sınıra ulaşacak (en düşük hasar 13)

Pyrana

  • Hasar 9’dan 22’ye çıkarıldı
  • Menzil ile hasar düşüşü eklendi, hasar azalması 15m’den başlayıp 30’da sınıra ulaşacak (en düşük hasar 6)
  • Şarjör kapasitesi 5’ten 10’a çıkarıldı
  • Ustalık Seviyesi 12 gereksinimi getirildi

Twin Kohmak

  • Hasar 8’den 17’e çıkarıldı
  • Menzil ile hasar düşüşü eklendi, hasar azalması 12m’den başlayıp 24’te sınıra ulaşacak (en düşük hasar 5)
  • Ateş Oranı 5’ten 8’e çıkarıldı
  • Geri Tepme arttırıldı ve İsabet Oranı azaltıldı
  • Ustalık Seviyesi 12 gereksinimi getirildi

Bazı klasik Warframe İkincil silahlarının yeniden incelemesi:

Lato

  • Hasar 18’den 30’a çıkarıldı
  • Kritik Şansı %5’ten %10’a çıkarıldı
  • Statü Şansı %1’den %3’e çıkarıldı

AkLato

  • Hasar 18’den 30’a çıkarıldı
  • Kritik Şansı %5’ten %10’a çıkarıldı
  • Statü Şansı %1’den %3’e çıkarıldı
  • Ustalık Seviyesi Gereksinimi 0’dan 1’e çıkarıldı

Furis

  • Hasar 15’ten 20’ye çıkarıldı
  • Statü Şansı %1’den %8’e çıkarıldı
  • Ustalık Seviyesi Gereksinimi 0’dan 2’ye çıkarıldı

Lex

  • Hasar 70’ten 130’a çıkarıldı
  • Kritik Şansı %15’ten %20’ye çıkarıldı
  • Ustalık Seviyesi Gereksinimi 0’dan 3’e çıkarıldı

Sicarus

  • Hasar 30’dan 40’a çıkarıldı
  • Kritik Şansı %10’dan %15’e çıkarıldı
  • Statü Şansı %2’den %5’e çıkarıldı
  • Ustalık Seviyesi Gereksinimi 1’den 3’e çıkarıldı

AkFuris

  • Hasar 15’ten 20’ye çıkarıldı
  • Statü Şansı %1’den %8’e çıkarıldı
  • Ustalık Seviyesi Gereksinimi 0’dan 4’e çıkarıldı

Lato Vandal

  • Increased damage from 20 to 50
  • Kritik Şansı %8’den %20’ye çıkarıldı
  • Ustalık Seviyesi Gereksinimi 0’dan 4’e çıkarıldı

AkLex

  • Hasar 70’ten 130’a çıkarıldı
  • Kritik Şansı %15’ten %20’ye çıkarıldı
  • Ustalık Seviyesi Gereksinimi 0’dan 4’e çıkarıldı

Lex Prime

  • Ustalık Seviyesi Gereksinimi 0’dan 5’e çıkarıldı

Dex Furis

  • Hasar 15’ten 16’ya çıkarıldı
  • Kritik Şansı %8’den %10’a çıkarıldı
  • Statü Şansı %5’ten %20’ye çıkarıldı
  • Ustalık Seviyesi Gereksinimi 2’den 5’e çıkarıldı

Lato Prime

  • Hasar 22'en 37’ye çıkarıldı
  • Kritik Şansı %5’ten %30’a çıkarıldı
  • Statü Şansı %5’den %20’ye çıkarıldı
  • Ustalık Seviyesi Gereksinimi 0’dan 6’ya çıkarıldı

Sicarus Prime

  • Hasar 40’tan 50’ye çıkarıldı
  • Kritik Şansı %20’den %25’e çıkarıldı
  • Statü Şansı %10’dan %20’ye çıkarıldı
  • Ustalık Seviyesi Gereksinimi 2’den 7’e çıkarıldı

Birincil Silah Güncellemeleri:

Daikyu:

  • Hasar 350’den 500’e çıkarıldı
  • Statü Şansı %45’ten %50’ye çıkarıldı
  • %100 Geriye İtme Statü Etkisi eklendi

Stradavar:

  • Tam Otomatik modda nişan almadan ateş ederkenki İsabet Oranı arttırıldı
  • Yarı Otomatik modda nişan alarak ateş ederkenki İsabet Oranı arttırıldı
  • Tam Otomatik modda hasar 25’ten 28’e çıkarıldı
  • Otomatik modda Kritik Şansı %10’dan %15’e çıkarıldı

Opticor:

  • 1m varsayılan Delip Geçme değeri eklendi
  • Statü Şansı %15’ten %20’ye çıkarıldı
  • Kritik vuruş Şansı %15’ten %20’ye çıkarıldı
  • Kritik vuruş katsayısı 2’den 2.5’e çıkarıldı
  • Öldürülen düşmanlar artık ufalanıyor
  • Işın çarpışma kalınlığı arttırıldı

Düzeltmeler

  • Birçok Kazı görevindeki düşman canlanma ve yol alma sıkıntıları giderildi (özellikle Europa’da Yalnız oynayanlar için)
  • Regulator Kodeks girişlerindeki yanlış atanmış iticiler düzeltildi.
  • Warframe Dış Görünüşü ile ilgilenirken Captura tuşunun her seferinde düzgün ortaya çıkmaması sorunu giderildi.
  • Sohbet filtrelerinin büyük küçük harfe duyarlılık açıkken çalışmaması sorunu giderildi.
  • Captura oturumlarının görevi 4 oyuncu sınırından ileri geçirebilmesi sorunu giderildi.
  • Corpus Outpost haritasındaki görevler oluşurken ortaya çıkan kenar çakışma sorunları giderildi.
  • Bir Corpus duvar havalandırmasındaki görüntü sıkıntısı giderildi.
  • Infested Salvage harita dizisinde enfekte virüsünün aşınmasının başka görevlere kayması ve istenmeyen boş alanlar ortaya çıkarması engellendi.
  • Nikana’nın saldırma durumundaki kılıfa yönlenme biçimi düzeltildi.
  • Yakın Dövüş yere vurma saldırısının İstemci’lerde iki kat hasar vermesi engellendi.
  • Yakın Dövüş Kombo ekranındaki yazının çevirisi düzeltildi.
  • Corpus Buz Gezegeni Kazı görevlerindeki düşman canlanma oranını ve akışını arttırmak için birçok düzeltme yapıldı.
  • Corpus Buz Gezegeni harita dizisindeki yıkılan köprünün yaşadığı hatalı bir yönlenme düzeltildi.
  • Platinum indirim sayacının farklı kare hızlarında değişken hızlarda azalması engellendi.
  • Kodeks/Makret görüntülemesinin Tabancalar görüntülenirken yanlış noktalara odaklanması engellendi.
  • Görüntü yüklenmeden yapılmış bir silah alındığında ortaya çıkan bir kod hatası düzeltildi.
  • Hush Modunun yüklenme seslerinde (örn. Paracyst ikincil atışı) çalışmaması sorunu giderildi.
  • Riven kapasitesinin, bütün Riven’ların aynı anda satılması durumunda güncellenememesi düzeltildi.
  • Cephalon Simaris, Ordis ve Suda’nın, iletilerinde fazla yakınlaştırılmış görünmesi düzeltildi.
  • Simulacrum Arsenal’inin Warframe’inizde sürekli tamamen büyümüş bir Kist göstermesi düzeltildi.
  • Simulacrum’da madde türünden bir mermi ile ölme durumunda Arsenal kamerasının konumunun bozulup sıkışması düzeltildi.
  • Namlu alevlerinin Mesa olarak dirilme durumunda kaybolması düzeltildi.
  • Ordis ve Cephalon Suda iletilerindeki siyah çimen sorunu düzeltildi.
  • Archwing Quest’inin ilk Archwing görevindeki sonuncu odadaki dekorasyonlar düzenlendi.
  • Atölye’deki üretim arayüzüne dayanan bir kod hatası düzeltildi.  
  • Bir silah üretimde değilken bile üretimi hızlandırmak istediğinizde gelen ekranda Enter tuşuna basabilmeniz engellendi.
  • Towsun Derisi Koleksiyonunun Fransız istemcisinde hatalı olarak Grakata’yı paketin parçası olarak göstermesi düzeltildi.
  • Warframe, silah ve Sentinel’lerin seviyelerinin, görev sırasında artması durumunda ekip arayüzünde görünmemesi sorunu düzeltildi.
  • Obex ve Prisma Obex’in Enerji izlerinin hatalı olarak pençelerinkine benzemesi düzeltildi.
  • Mod segmentinde Ayatan Hazineleri penceresinin kenarına gelip tıklandığında ortaya çıkan bir kod hatası düzeltildi.
  • Ustalık Seviyesi 12 sınavındaki düşmanların Simulacrum doku ve efektleri olmadan ortaya çıkması düzeltildi.
  • Ustalık Seviyesi 24 sınavında Eximus birimlerinin ortaya çıkıp, görevi Operator olarak bitirmeyi fazlasıyla zorlaştırması düzeltildi.
  • Centuria Syandana’daki belirli çakışma sorunları giderildi.
  • Opticor’un, Volt’un Electric Shield’ının içinden geçip hasarının katlanması yerine çarpışma anında patlaması düzeltildi.
  • Taarruz Ödüllerinin hâlen elde edilen ödülü göstermeme sorunu giderildi.
  • Corpus Outpost’taki eksik çakışmalar üzerinde belirli düzeltmeler yapıldı.
  • Repala Syandana’nın bazı Warframe’ler üzerindeki birçok çakışma sorunu giderildi.
  • Ekranı yeniden açmadan Dojo Pigment araştırması başlatamama sorunu giderildi.
  • Birçok Yakın Dövüş silahının izlerinin doğru görüntülenmemesi sorunu giderildi.
  • Takas Merkezi / Hazine dekorasyonlarının Dojo’daki bir oturumda yerleştirilme durumunda işlev kaybından ötürü kalıcı olarak orada kalması düzeltildi.
  • Corpus Buz Gezegeni’nde Ele Geçirme Hedefi köprünün üzerinden geçerken köprü yıkılırsa hedefin ölmesi ve görevin başarısız olma durumu düzeltildi.
  • Orokin ödül rekabeti haritalarındaki bazı kararsız kapı ışıklandırma malzemeleri düzeltildi.
  • Renk Düzeltme’nin Mesa’nın Peacemaker’ına etki etmemesi sorunu giderildi.
  • Mars Kavşağı’nın 25 Kodeks Tarayıcısı yerine sadece 1 tane vermesi düzeltildi.
  • Bazen oyuncuların kendilerine verilen hediyeleri kullanabilmek için yeniden giriş yapmak zorunda olması düzeltildi.
  • Navigasyon pencerelerinde belirli oyun çevirilerinin bazen düzgün görüntülenememesi düzeltildi.
  • Oyuncuların Dojo’sunda asansörlerin zaman aralığından kayması sorunu düzeltildi.
  • Yakın Dövüş silahlarını “Genişletme” durumunda, kullanımdayken genişletilmemeleri sorunu giderildi.
  • Bazı şebekeler kaydırılırken Fokus sesinin tekrar tekrar çalması engellendi.
  • Simulacrum’da Upgrade penceresinde “Modlar” tuşunun görünmesi engellendi.
  • Görev başlatma sayacı başladıktan sonra dizilim değiştirme durumunda dizilimin oyundan sonra değişmesi veya oyundan çıkmaya sebep olması engellendi.
  • Cephalon Suda’nın ölüm birliklerinin Eximus birimi olmamasıyla ilgili bir sorun giderildi. Gözünüzü dört açın!
  • Chroma Dynasty derisinde sırt Mühürlerinin çakışmaya sebep olması engellendi.
  • Corpus Buz Gezegeni harita dizisindeki birçok yönlenme sorunu giderildi.
  • Glaive-türü silahların duvar arkasına fırlatılmasıyla ilgili sorunlar giderildi.
  • Napalm Bombard alev mühimmatlarının Mag’in Magnetize yeteneğinden (mühimmat çekicilerinden) etkilenmemesi sorunu giderildi.
  • Silah değiştirilirken Conclave Arsenal’indeki güç değerlerinin hatalı olması sorunu giderildi.
  • Prosecutor’lar için Kodeks girişleri eklendi.
  • Geminin Dekkorasyon yerleştirme modundayken dekorasyona odaklanıldığında ortaya çıkan bir kod hatası giderildi.
  • Nova Prime’a uygulanan Mühür’lerin tuhaf dokulara sahip olması sorunu giderildi.
  • Bir silahı kılıfına sokarken Sentez Tarayıcısına değişmeye çalışıldığında silahsız kalma sorunu giderildi.
  • Dojo dekorasyon seçenekleri artık dekorasyon bağışa mı ihtiyaç duyuyor, üretim aşamasında mı tam olarak gösterecek.
  • Su Altındayken depar/takla atmaya çalışınca oyuncunun geometri dışarısına fırlayıp görev sınırlarından uzaklaşması engellendi.
  • Yoldaş Petlerin Kodeks sayfası görüntülenirken geri dönmeye çalışınca Kodeks’in kapanmaması sorunu giderildi.
  • Market’teki Kavat ve Kubrow paketilerinin Kuluçkalayıcı Güç Çekirdeği hediye etmemesi sorunu giderildi.
  • İstemci oyuncuların Health Conversion Modunun efektlerini görememesi sorunu giderildi.
  • Nidus olarak aşağıdaki gibi Helminth Revir koltuğuna oturamama sorunu giderildi: https://forums.warframe.com/topic/780112-cannot-sit-on-helminths-chair/
  • Mirage’in Hall of Mirror klonlarına fareyi getirmişken pencereler görüntülendiğinde ortaya çıkan kıpraşan bir model, dolayısıyla da sebep olduğu görüntü engeli düzeltildi.
  • Javlok veya Ferrox fırlatıldıktan sonra oynatılan kılıflanma animasyonu kaldırıldı.
  • Merkür Grineer Galleon Engelleme görevindeki D noktasının bir Engelleme noktası yerine Cryopod olarak görülmesi sorunu giderildi.
  • Görüntü Ayarları altındaki bazı seçeneklerin varsayılana dönmemesi sorunu giderildi.
  • Law of Retribution’da Nadir bir Kasa bulunduğunda ortaya çıkan bir kod hatası giderildi.
  • Vauban’ın Vortex’inin bazen hedefleri anında öldürmesi engellendi.
  • Bazen halatın sonuna gelindiğinde tekrar üstüne binilememesi sorunu giderildi.
  • Nidus Dirilmek için bir Yük kullandıktan sonra yere serilme Zayıflatma’sının sarı parlamasının görülmemesi sorunu giderildi.
  • Archwing’deki Grineer Uydularının ciddi derecede küçük tarama bölgelerinin bulunması düzeltildi.
  • Angstrum’un ilk atışta sonsuz yayılıma sahip olması giderildi.
  • Kodeks’te Kubrow’lar görüntülendiğinde sahip olunan Kubrow’a ait güç değerlerini göstermesi engellendi.
  • Grineer Sualtı Laboratuvarı harita dizisindeki, içinden yüzülebilen ve yavaşça okyanusun dipsiz karanlığına düşülebilen bir delik kapatıldı.
  • Merkür Terminus Sabotaj görevinin Yıldız Haritası Arayüzünde Çapraz Ateş görevi olarak görünmemesi ve yanlış tarafları göstermesi giderildi.
  • Europa Valac’ın Yıldız Haritası’nda Çapraz Ateş görevi olarak görülmemesi giderildi.
  • Corpus Buz Gezgeni Kurtarma haritasındaki küçük kapıların kilitlenmeden etkilenip oyuncuları içeri kıstırması engellendi.
  • Darbe Statü Etkisinin simgelerinin Arayüz’de düşman Sağlık ibrelerinin yanında görülmemesi sorunu giderildi.
  • Kohm’un şarjör değiştirmede şarjör takma zamanlamasındaki hata giderildi.
  • Relay’deki Onurlu Büyük Üstatlar listesinde isimlerin üst üste geçmesi engellendi.
  • Bir oyuncu oyundan düştükten sonra Takım oyunu bitirmek üzereyken tekrar girdiğinde ödülün hatalı eşlenmesi sorunu giderildi.
  • Captura Sendika Odalarındaki eksik kapılar düzeltildi.
  • Takım arkadaşları Tonkor ile ateş ederken veya nişan alırken izlerinin diğerleri tarafından görülmesi engellendi.
  • Limbo’nun Stasis’inin içerisinde Opticor ve Ferrox’un aşağıdaki gibi hasar vuramaması sorunu giderildi: https://forums.warframe.com/topic/791540-opticor-limbos-stasis-bugged/
  • Nidus’un Yük Sayacının Remote Observer kullanılırken görülmesi engellendi.
  • Sohbet’te Bağlantısı paylaşılan paketlere tıklandığında Market ekranı yerine satın alma ekranına yollaması engellendi.
  • Zephyr Migisi Miğferi’nin tanımındaki bir yazım hatası düzeltildi.
  • Orokin Yapboz Odalarındaki çıkış kapılarının sadece Host tarafından tetiklenebilmesi, dolayısıyla İstemcilerin aşağıdaki gibi sıkışması sorunu giderildi: https://www.reddit.com/r/Warframe/comments/6ew86c/de_please_add_failsafes_to_the_puzzles_c/
  • Düşük parçacık detayları seçiliyken Euphona Prime’ın birincil atış mühimmatlarının görülmemesi sorunu giderildi.
  • Sualtı Laboratuvarı Sabotaj haritasındaki 3 boruyu da yok ettikten sonra ortaya çıkan gereksiz bir Görev Hedefi işaretçisi giderildi.
  • Sohbet Filtresi listesindeki “HAYIR” seçeneğinin çevirisi düzeltildi.
  • Excavator’ların bazen kararsız Sağlık ve Kalkan değerlerine sahip olması giderildi.
  • Simulacrum/Captura’da Tapınak Muhafızları zorunlu ölüme uğradıklarında çoğalmaları engellendi.
  • Mutalist MOA’ların bitirici vuruşlardan etkilenmemesi giderildi.
  • “Sahip Olunanı Gizle” filtresi etkin haldeyken satın alım yapıldığında Sendika Tekliflerinin üst üste geçmesine sebep olan bir hata giderildi.
  • Ambulas boss savaşındaki hava saldırısı duman izlerinin görüntüleri düzeltildi.
  • Orvius şarjlı saldırılarından hemen sonra bir yetenek silahına değişme durumunda düşmanların süresiz olarak havada asılı kalması engellendi.
  • Grineer Scorpion’ların çekici halatları ıskalandığında birkaç saniyeliğine donup kalması engellendi.
  • Orman Kaplaması Derisinin Furis’e doğru düzgün etki etmemesi giderildi.
  • Soma derilerinin önizleme sırasında şarjöre etki etmemesi sorunu giderildi.
  • Belirli Tennogen derilerinde, hediye edilemez oldukları halde “Hediye Et” seçeneğinin görünmesi sorunu giderildi.
  • Chroma’nın Guided Effigy Augment’ı ile kendisi yada bir takım arkadaşı Effigy’i kullandığında Host dışındaki oyuncuların hedef konumdaki çemberi görememeleri düzeltildi.
  • Orokin Taretlerinin kapanmış konumdayken “Taret” diye işaretlenmesi giderildi.
  • Atölyedeki Kalıpların üretim süresinin “1 saat” yerine “1 saatler” olarak göstermesi sorunu giderildi.
  • Kubrow sevme animasyonunun doğru bir şekilde uygulanmaması sorunu düzeltildi.
  • Ceres Suikast görevinde bir İstemci oyuncu Vor’u teklediğinde Host için hala hayattaymış gibi görünmesi sorunu giderildi.
  • Nesneler sekmesinde ‘Taşıtlar’ bölümünü görüntülerken oluşan bir kod hatası giderildi.
  • Çıkartma gemisinde Görev Sonu Ödülleri ekranında Menüyü açınca anlık olarak kitlenme sorunu giderildi.
  • Kodeks’de Corpus Stasis Mayınlarının yerle iç içe geçmesi düzeltildi.
  • Mesa’nın Sabit animasyonuyla bir Tüfek kuşanılmışken oluşan kol çakışması sorunu giderildi.
  • Host değişimi olduktan sonra Oberon’un Hallowed Ground Görsel Efektlerinin süresiz olarak kalması sorunu giderildi.
  • İstemci oyuncular görev sırasında Arttırıcı kazanınca, kazandıkları arttırıcının değerlerini görememeleri sorunu giderildi.
  • The War Within Questindeki belirli bir dizi kapının animasyonları düzeltildi.
  • Quest görevlerinde Kaynak Depolarının yanlış eşya düşürme tablosunu kullanması sorunu giderildi.
  • Sağ Tık basılıyken ama herhangi bir hasara karşı savunulamışken Avenging Truth’un hasar emmesi sorunu giderildi.
  • Jackal’ın ön bacaklarının hasar almaz konumda olması sorunu giderildi.
  • Oberon olarak Renewal etkin haldeyken bir Siper’e girildiğinde Oberon’un üzerinde hayaletimsi bir Siper kalması sorunu giderildi.
  • Düşman Nyx’in Mind Control yeteneğinin etkisindeyken Siper’den ayrıldığında üzerinde hayaletimsi bir Siper kalması sorunu giderildi.
  • Nidina Omuz Zırhlarının Vauban Prime’da çakışmaya uğraması sorunu giderildi.
  • Rhino üzerinde belirli Syandana’ların uğradığı çarpışıp iç içe geçmeler düzeltildi.
  • Hydroid’in Ölümsüzlük Derisinin bel kıyafeti ile belirli Syandana’ların çakışmaları düzeltildi.
  • Hydroid’in Ölümsüzlük Derisinin bel kıyafetinin bacakları ile iç içe geçmesi düzeltildi.
  • Birçok Warframe’de Incubus Ribbon Syandana’nın arka alt kısmındaki çakışmalar düzeltildi.
  • Nezha’nın sırtındaki birçok Syandana çakışması düzeltildi.
  • Birçok Warframe’de Centuria Syandana’nın çakışması düzeltildi.
  • Birçok Warframe’de Zaikhya Syandana’nın çakışması düzeltildi.
  • Frost Emperor Derisindeki Syandana çakışmaları düzeltildi.
  • Oberon’un Feyarch Derisinin eteğinin bacaklarının arasında sıkışması düzeltildi.
  • Titania’nın kanatları ile birçok Syandana’nın çakışma sorunları giderildi.
  • Choma’nın Effigy’si ile birçok Syandana’nın çakışması düzeltildi.
  • Repala Syandana’nın Loki’nin kolları ile çakışması düzeltildi.
  • Klan Düzeyi yazısındaki “Klan” yazısının çevirisi düzeltildi.
  • Riven Döngü Tuşunun çevirisinin bazı durumlarda dışarı taşması sorunu giderildi.
  • Relay’lerdeki bir muhafızın bir yerine iki Braton’a sahip olması sorunu giderildi.
  • Silahların, kullanılan deriye göre bazı durumlarda küçülmesi sorunu giderildi.
  • Tyl Regor’un boss savaşındaki bazı gereksiz işaret noktaları giderildi.
  • Jordas Golem Suikasti görevinde Juggernaut Behemoth ile savaşırken suikast odasının çoktan yok olmuş olması sorunu giderildi.
  • Jordas Golem Suikasti görevinde Operator modundayken Archwing’e geçişte Operator olarak kalma sorunu giderildi. Archwing ile Operator olarak öldürülme durumunda oyuncu Juggernaut Suikast odasında tekrar doğuyor, dolayısıyla görevi tamamlamak imkansız hale geliyordu.
  • Juggernaut Behemoth’un başlangıç podundan çıkmadan önce üstünde durunca havada asılı kalma sorunu giderildi.
  • İntikam Yasası’nda Grustrag Three’nin her zaman gelmemesi sorununa umuyoruz ki bir çözüm getirdik.
  • Jordas Verdict’in 3. Aşamasında Archwing Moduna geçmeden önce Exalted Silahlarının açık kalmasından sonra Archwing Silahlarının olmamasına sebep olması giderildi.
  • Chromatic Blade Augment’ının Exalted Blade’in enerji dalgalarına düzgün bir elemental FX uygulamaması düzeltildi.
  • Desteklemesi için yeteri kadar geniş bir ekran çözünürlüğüne sahip olmayınca “Quest sonu” ekranında başlık ve açıklamanın arkasındaki siyah kutunun tüm ekranı kaplamaması düzeltildi.
  • Infested Boiler minyonlarının her zaman 10 levelde başlamaları düzeltildi.
  • Simulacrum’da düşman seçim ekranında sizi Arayüzde kitli bırakmaya sebep olan bir hata düzeltildi.
  • Ambulas savaşındaki diyaloglar ile ilgili birçok hata giderildi.
  • Ambulas’ın zıplama saldırısını bariz bir şekilde yapamaması gerekirken bile yapması düzeltildi.
  • Archwing Questinde ilk görevde Kasanın yerini göstermesi gereken işaretin eksik olamsı sorunu giderildi.
  • Mirage’in Hall of Mirrors yeteneğinin bazı patlayıcılarda doğrudan patlamaya sebep olması, dolayısıyla kendine hasar vermesi sorunu giderildi.
  • Mirage’ın Hall of Mirrors klonları yüzünden patlayıcı silahların otomatik olarak patlaması düzeltildi.
  • Zenith’teki birleşim noktasının eksikliği düzeltildi.
  • Lua’da iki tane Halls of Ascension odasının olması düzeltildi.
  • Arsenal’de bir şeyler değiştirildikten sonra kıyafetlerin asıl konumlarına dönüp sonradan düzelmesi sorunu giderildi.
  • Red Veil Ajanlarının silahlarının efektinden garip mavi bir rengin çıkması sorunu düzeltildi.
  • Jordas Verdict trial’ında Zırh Bütünlüğü 0’da iken Host’un daha fazla hasar alması düzeltildi.
  • Çevrimdışı Arkadaşlara bakarken oluşan bir kodlama hatası düzeltidi.
  • Taarruz Mobil Defans görevlerinde düşmanların kapı kilitlerini tetikleyebilmeleri sorunu düzeltildi.
  • Arsenal’de Lacera’ya göz atarken yanlış pozisyonda olması sorunu düzeltildi.
  • Supra Vandal’ın boyama ile ilgili sorunları düzeltildi.
  • Oyuncuların isimlerinin ve ekipmanlarının Conclave Lobi UI’sinde görünmemesi sorunu düzeltildi.
  • Chroma Dynasty Derisinin bir çok kumaş Syandana ile iç içe geçmesi sorunu düzeltildi.
  • Yamako ve Vanquished Banner syandanalarının Oberon Prime’ın kumaş parçalarının içine geçmesi sorunu düzeltildi.
  • Sendika Tokalaşmalarının Relaylarda çalışmamasına neden olan bir sorun giderildi.
  • Penta bombalarının Adhesive Blast modu takılıyken silah değiştirince patlamaması sorunu düzeltildi.
  • Marketteki bazı Silah derilerinin görüntülenememesi sorunu düzeltildi.
  • Relaylarda Cephalon Suda ile konuştuktan sonra Relay içerisinde X’e basılınca Sendika UI’sinin açılması sorun düzeltildi.
  • Corpus Buz Gezegeni harita tasarımında Kuva’nın yerin içine sıkışıp kalması ve bir çok yerde de tavanda yapışıp kalması sorunu düzeltildi.
  • Zenith’in Radarının kapalı kapılar arkasındaki düşmanları işaretlememesi sorunu düzeltildi.  
  • Nikana ile havadan saldırı yaparken kılıfının elden çıkıp etrafında dönmesi sorunu düzeltildi.
  • Biriktirilen buffların 0’a geldiği zaman kaldırılmaması sorunu düzeltildi.
  • Bir göreve Client-Oyuncu olarak göreve katılınca Yakın Dövüş Kanalize FX’inin çalışmaması sorunu düzeltildi.
  • Heliocor’un Relaylarda Warframe’in arkasına kılıfına geçtiği zaman katlanmaması sorunu düzeltildi.  
  • Bir çok harita tasarımının kapılarında sıralama ve uyumluluk ayarlamaları yapıldı.
  • Sabotaj Görevlerinde çift el tabanca tutarken Reaktör Çekirdeğini yerleştirdikten sonra tek tabancanın ele gelmesi sorunu düzeltildi.
  • Bazen markette bir eşyayı görüntülerken ilgili diğer eşyalara bakmayı deneyince ve tam yüklenmeden önce ESC’ye basılınca aynı eşyadan iki tane gözükmesi düzeltildi.
  • Dünya - Erpo’daki ortaya çıkmaması sorunu düzeltildi.
  • Oyuncu Oyunun genel sesini 0’a getirdiğinde Octavia’nın Amp yeteneğinin hasarına etki etmesi sorunu düzeltildi.
  • Saryn’ın Syandanalar ile ilgili problemleri düzeltildi.
  • Archwing Arsenalinde Cyngas’ın katlanmayıp tutarsız görünmesi sorunu düzeltildi.
  • Ivara’nın Sabit hareket dizisindeki yanlış eşleştirilen silah tutma pozu düzeltildi.
  • Corpus Buz Gezegeni haritasında Kazı, navigasyon ve Yapay Zeka yön bulma noktalarıyla ilgili birkaç hata giderildi.
  • Ferrox ile ilgili bir kodlama hatası düzeltildi.
  • Operatör oynanışına küçük bir performans düzeltmesi yapıldı.
  • Mandachord’da Sohbete Bağlanmış müzikleri kaydedememe sorunu düzeltildi.
  • Grineer Galleon harita tasarımlarındaki PBR dönüşümü sorunları düzeltildi.
  • Yok Etme görevlerinde tüm düşmanları öldürdükten sonra göstergenin hâla kırmızı kalması sorunu düzeltildi.
  • Yakın Dövüş Kanalize ile düşmanları öldürünce görülen yok olma FX’inin çalışmaması sorunu düzeltildi.
  • Swarm Mutalist MOA’ların mühimmatlarının oluşturabileceği bir çökme sorunu düzeltildi.
  • Saita Prime’ın kol özelleştirmelerinde iç içe geçme sorunları düzeltildi.
  • Glyphler arası geçişler yaparken gösterilen FX düzeltildi.
  • Ki’Teer Sugatra’nın sertliği ayarlandı.
  • Görevdeki sendika ajanları Bullet Jump yaptığında oyuncuya FX’inin gelmesi sorunu düzeltildi.
  • Çıkış göstergesinin Yok Etme göstergesi olarak göründüğü zaman yeşil olması sorunu düzeltildi.
  • Silva & Aegis ile alan atağı yapılınca oluşan hareket bulanıklılığı sorunu düzeltildi.
  • Statis aktifken Limbo’nun Rift’inde düşman öldürülünce FX’inin kalması sorunu düzeltildi.
  • Vor’s Prize Questinde UI’nin ‘Corpus Zulaları’ yerine ‘Grineer Zulaları’ yazması sorunu düzeltildi.
  • Equinox’un ön kısmındaki kıyafet parçalarının iç içe geçmesi sorunu düzeltildi.
  • Vor’s Prize görevinde Ground Zero görevinde konsolu başarıyla hackledikten sonra ekranın değişmemesi sorunu düzeltildi.
  • Vor's Prize Questinde Ground Zero görevinde düşmanların oyuncunun görüşünde ortaya çıkması sorunu düzeltildi.
  • Vor’s Prize questinin birinci görevinde, henüz silah kuşanılmamışken mermi sayacının görünmesi sorunu giderildi.
  • Angstrum’un yüklenme animasyonunun silah haznesine mermi yüklememesi sorunu giderildi.
  • Bazı Archwing tarelerindeki füzelerdeki eksik işlev düzeltildi.
  • Index’te oyundan düşüp geri girince hiç yatırıma sahip olmama sorunu giderildi. Artık oyuncunun yaptığı yatırımı hatırlayacak.
  • Menülerdeki geçişler kaydırma çubuklarıyla yapılırken fare imlecinin konumlanmasıyla ilgili sorunlar giderildi.
  • Condor İndirme Gemilerindeki düşmanların sürekli alarm konumunda olmasından dolayı gizliliğin bozulması sorunu giderildi.
  • Bazı silahların eklenti ateşleme konumlarını yanlış kullanması sorunu giderildi.
  • ESC’nin Conclave Başarımları menüsünü kapatmaması sorunu düzeltildi..
  • Sarpa ile Bullet Dance kullanımdayken Samba Slash Kombosunun başarıyla kullanılması durumunda bazı sorunlar giderildi.
  • Yıldız Haritasında bir gezegen yakınlaştırıldığında Dendra Bacak Zırhlarının kıpraşmaya başlaması sorunu giderildi.
  • Oyunun çevirilmiş sürümlerinde Klan veya İttifak Amblemleri için gelen reddedilme mesajlarının boş bir ileti metnine sahip olması sorunu giderildi.
  • Archwing Questinin ikinci görevinde ya anlamsız bir yere ya da Tahliye noktasına yönlendiren bir işaret noktası giderildi.
  • İkinci Archwing Quest’inde başlamayan düşmanlar sorunu giderildi.
  • New Strange görevinde “Mars’da 3 Elite Arid Lancers Taraması yap” görevi oyuncuları normal görev yerine herhangi bir Event/Sendika/Çatlak görevine yönlendirmesi sorunu düzeltildi.
  • Kuşanılan Amblemlerin geminiz içinde aşırı parlak görünmesi sorunu düzeltildi.
  • Yere düşmüşken Pandero ile alternatif atış modu veya nişan alırken hariç ateş edilememesi düzeltildi.
  • Klan/İttifak sohbet penceresinde günün mesajındaki bağlantılı yazıya tıklayınca oluşan çökme sorunu düzeltiltidi.
  • İkincil Silahlara kılıfındayken gizle seçeneği aktifken Mızrak fırlattıktan sonra ikincil silahın hala görünmez kalması sorunu düzeltildi.
  • Captura’da bir menü açarken oluşan kilitlenme sorunu düzeltildi.
  • Conclave konsolu açık değilken Conclave Arsenaline erişilebilmesi sorunu düzeltildi.
  • Farklı silahların Oyuncunun elinden düştükten sonra yerde yanlış modellerle görülmesi sorunu düzeltildi.
  • Enerji Dönüşümü FX’inin Simulacrum’da Arsenal’e girdiğiniz zaman devam etmesi sorunu düzeltildi.
  • Bir göreve girerken ya da çıkarken sohbet ekranı seçenekler menüsünden ayarları değiştirildikten sonra ana menüde ayarların sohbet için güncellenmemesi sorunu düzeltildi.
  • Alert açılabilir ekranında Alert içeriğinin yanlış gösterilmesi sorunu düzeltildi.
  • Cephalon diyaloglarındaki bloklama sorunları düzeltildi.
  • Relay’de Simaris’in veri tahtasındaki işleme hatası düzeltildi.
  • Yetenek açıkken Simulacrum’un Arsenal’ına giriş yapıldığı halde o yeteneğin ve silahların birdaha kullanılamaması düzeltildi.
  • Oberon’un Renewal yeteneğinin Marge’ın Hall of Mirrors klonlarının saydamlığını yitirmesine sebep olması giderildi.
  • Bir görevi terk ettikten sonra Warframe’inizi modlamaya çalıştığınızda Arayüzün kitlenmesiyle ilgili bir kod hatası düzeltildi.
  • Second Dream’de görevin tamamlandıktan sonra görev işaretçisini kaybolmaması düzeltildi.
  • Bazı silahlarda Çatlak Silah geliştirmesinin yan atış modlarına etki etmemesi düzeltildi.
  • Castanas’ın çoklu atış için modlanmasında Magnum Force takılınca çok keskin bir isabet oranına sahip olması düzeltildi.
  • Fluctus'la birlikte belirli açılardan Jordas Golem'e hasar verememek düzeltildi.
  • Corpus Buz Gezegeni haritasında bir harita deliği düzeltildi.
  • Palatine Hammer Derisinin Jat Kittag hariç bütün hammer silahlarında tersten kullanılmış görünmesi sorunu giderildi.
  • Hayatta Kalma görevlerinde Grustrag Üçlüsü ile karşılaşmanın 5 dakikalık ödül ekranı Arayüzünün doğru işlev gösterememesine sebep olması sorunu giderildi.
  • Kavat ile etkileşime geçer geçmez Uyku moduna koyunca sanki havayı seviyormuşcasına bir animasyon oynaması düzeltildi.
  • Riven modlarının yanlış gramere sahip olması karışıklılığa yada görev açıklamasının yanlış gözükmesine neden olması düzeltildi.
  • Kavat özelleştirmeleri Stasis önizlemede görünmüyor olması düzeltildi.
  • Warframe değiştirdikten sonra Simulacrum Arsenal'da uygun yetenekleri göstermeyen Yetenek Kullanıcı Arayüzü düzeltildi.
  • Simaris'in Sentez öğreticisinde bir açık düzeltildi.
  • Corpus Ice Planet haritasında birkaç çarpışma sorunu düzeltildi.
  • Profilin Ekipmanlar sekmesinde "% 0 isabet" istatistiğini gösteren bazı yakın silahlar düzeltildi.
  • Kameranın Captura'daki oyunculardan uzakta şıkışıp kalması düzeltildi.
  • Potansiyel olarak Grineer Manic'lerin gizlenmesine neden olabilecek bir hata düzeltildi.
  • Ducat ve Sendika Mevki Arayüzünün arka planındaki tutarsızlıklar giderildi.
  • Düşük bir kare hızıyla haritadan geçerken Warframe'de renderlama sorunları yaşanması düzeltildi.
  • Ateş ederken çok uzun veya kısa konsol titreşim efektlerine sahip bazı ışın silahları düzeltildi.
  • Archwing Questinde Önbellek ödüllerini alamamak düzeltildi.
  • Grineer Kalesinde tetiklenmeyen çıkarma ile ilgili sorunlar düzeltildi.
  • Delici mermiler bazen geçilebilen nesnelerden / yüzeylerden geçememesi düzeltildi.
  • Oyuncular için görsel olarak çoğaltılan Sapping Osprey'in mayınları düzeltildi.
  • Silver Grove tapınağı Son quest görevi sırasında savunma alanından dışarı teleport edilip etkisiz hale gelmesi ve korunamıyor olması düzeltildi.
  • Silva ve Aegis Prime, Oyuncular için patlama FX'lerini oynatmamasını düzeltildi.
  • Kodex Quest ekranlarındaki ödül panellerinin konumu küçük menü ölçeklerinde düzgün şekilde ayarlanmaması düzeltildi.
  • Oyuncular gerekli tüm donanımlı eşyaları kuşanmamış olsalar bile, Görev geri sayımını başlatmaya izin verilmesi düzeltildi.
  • Dark Split-Sword ile Dominion derisi beraber kuşanılınca Sugatra'ların yanlış takılması düzeltildi.
  • Uranüs Savunmasında, Savunma ödül tablosu yerine engelleme ödül tablosu göstermesi düzeltildi.

Conclave Eklemeleri, Değişiklikleri & Düzeltmeleri

Spoiler

 

Yeni Conclave Haritası!

Compound - Yok etme ve Takım Yok etme için büyük Dünya tabanlı bir harita.

  • Acrid, Bolto, Ballistica, Stug ve Tysis şimdi Conclave'de kullanılabiliyor.
  • Conclave’de Kanalize Yakın Dövüş hasarı kaldırıldı ve bütün normal Yakın dövüş hasarı, Kanalize ederkenki hasar ile aynı hasara getirildi.
  • Conclave’de bütün yakın dövüşü kuşanmamış iken yapılan yere vurma saldırıları Yere serme efektine sahip.
  • Conclave'de bütün silah türleri için havada yakın dövüş saldırıların hasarı artırıldı.
  • Conclave'de ağır kılıçlar, çekiçler ve tırpanlar için kayma hasarı artırıldı.
  • Conclave stance Scarlet Hurricane’in Whirling Flush kombosunun hasarı artırıldı.
  • Conclave Stance Biting Piranha’nın Flashing Razor kombosu daha hızlı animasyona sahip olması için değiştirildi ve Leaping Slash'ın kombo hasarı artırıldı.
  • Conclave Stance Quaking Hand Descending impact kombosu ilk saldırıdan sonra duraklatma için değiştirildi ve ikinci yere vurma saldırısı bundan kaldırdı.
  • Conclave Stance Celestial Nightfall Komboları, Expanding Spiral ve Radial Wouding ilk saldırıdan sonra duraklatmaya ve bloklamaya sahip olmak için değiştirildi.
  • Conclave Stance Fateful Trush komboları, Leading Blade ve Sudden Spring ilk saldırıdan sonra duraklatmaya ve bloklamaya sahip olmak için değiştirildi.
  • Conclave Stance Argent Scourge’un Shrieking Wind kombosunun hasarı artırıldı.
  • Conclave Stance Vicious Approach komboları, Savargery at hand ve İmpending Danger ilk saldırıdan sonra duraklatmaya ve bloklamaya sahip olmak için değiştirildi.
  • Conclave Stance Crashin Timber komboları, Bending Branch ve Falling Leaves ilk saldırıdan sonra duraklatma ve bloklamaya sahip olmak için değiştirildi.
  • Conclave Stance Last Herald komboları, Driving Shield ve Spiral Ward ilk saldırıdan  sonra durdurmaya ve bloklamaya sahip olmak için değiştirildi.
  • Sıkıştırma şimdi Driving Shield'ın ikinci saldırısının son vuruşunda olur.
  • Devirme şimdi Spiral Ward'ın ikinci saldırısının son vuruşunda olur.
  • Conclave'de Stance Rising Steel'in Blade Wipe kombosunun hasarı artırıldı.
  • Conclave modu Impenetrable Offense değiştirildi +% 30 Bloklama , -10 Hasar ve  Maksimum Enerji Gereksinimi kaldırıldı.
  • Conclave'de Soğuk Durum Efektlerinin süresi 3 saniyeye düşürüldü.
  • Heavy Warhead ve Blind Shot Conclave modları, ikincil Shotgun’larda artık kuşanılamaz.
  • Conclave'de Ash'in Teleport yeteneğini kullanmak için artık bir hedefe ihtiyaç yok.
  • Conclave'de Ash'in Teleport'unun menzili azaltıldı.
  • Conclave'de Orgris'in patlama çapı ve hasarı azaltıldı.
  • Conclave'de Karak'ın hasarı artırıldı.
  • Conclave'de Lucky Shot Modu artık Javlok'a kuşanılamaz.
  • Conclave'de Euphona Prime'ın birincil ve alt ateşin hasarı azaltıldı.
  • Lie in Wait Conclave modu Değiştirildi: -%100 Dürbün sallanması, +%100 Geri tepme ve Nadire Düşürüldü.
  • Tüm keskin nişancı tüfekleri ve yayların hasarı, bu değişikliği telafi etmek için ayarlandı.
  • Conclave'de Broken Scepter'ın vuruşu, Elektrikten darbe olarak değişti.
  • Conclave'de Grinlok'un hasarı azaltıldı.
  • Conclave'de Wukong'un Cloud Walker'ının süresi artırıldı.
  • Conclave'de Wukong'un Iron Jab'ının hasarı artırıldı.
  • Conclave'de Wukong'un Defy'sinin ölümsüzlük süresi artırıldı.
  • Wukong’un Defy yeteneği Conclave’de ölünce canın %100ünü geri getiriyor.
  • Wukong'un Defy'sine Enerji çekme eklendi.
  • Conclave Wukong'un bütün Primal Fury saldırılarına sıkıştırma eklendi.
  • Conclave'de Hızlı Dönüş ve Rebound Modları artık kullanılamaz.
  • Conclave'de Castanas ailesi ve Talon'lar artık onlara hasar vererek yok edilebilirler.
  • Conclave'de Latron Prime'ın hasarı azaltıldı.
  • Conclave'de Latron’un  hasarı artırıldı.
  • Conclave'de Latron Wraith'in hasarı artırıldı.
  • Conclave Elemental Bullet Jump Modları sadece kozmetik olarak değiştirildi ve kapasite maliyetleri kaldırıldı.
  • Conclave'de Lex’in hasarı artırıldı.
  • Conclave'de Lex Prime'ın hasarı artırıldı.
  • Conclave'de Sybaris Prime'ın şarjör boyutu azaltıldı.
  • Conclave'de Ferrox'un birincil ateş hasarı azaltıldı.
  • Conclave'de Pandero'nun hasarı azaltıldı.
  • Conclave'de Pandero'nun cephanelik havuzunu artırıldı.
  • Conclave'de Volt'un Kalkan'ının Süresi artırıldı.
  • Conclave'de Volt'un Electric Shield'ı Hareket halinde iken enerji harcaması kaldırıldı.
  • Conclave'de Aklex’in hasarı artırıldı.
  • Conclave'de Aklex Prime'ın hasarı artırıldı.
  • Conclave'de Atlas'ın Petrify'nin menzili artırıldı ve saldırı alanı azaltıldı.
  • Conclave'de Chroma'nın Spectral Scream'in menzili artırıldı.
  • Conclave'de Inaros'un Desiccation'ın menzili azaltıldı,hasar ve Can çekmesi artırıldı.
  • Conclave'de Inaros'un devouring animasyonu ve Devour yeteneğinin hızı artırıldı..
  • Conclave'de Inaros Sandstorm'dan çıkma animasyonun hızı artırıldı.
  • Conclave'de Nova'nın Null Star'larının Bitirici ve Enerji Çekme arasındaki hasar bölündü.
  • Conclave'de Nova'nın Null Star'larının hızı düşürüldü.
  • Conclave'de Nova'nın AntiMatter Drop hızı artırıldı.
  • Conclave'de Nezha'nın Blazing Chakram'ın hızını artırıldı.
  • Conclave'de Nezha'nın pasifinin etkinliğini artırıldı.
  • Conclave'de Inaros'un Sağlığı 300'e yükseltildi.
  • Conclave'de Inaros'un pasif iyileşme hızı arttırdı.
  • Conclave'de Inaros'un Hareketliliği Düşürüldü.
  • Conclave'de Nekros'un Ruh Punch'ının Menzilini düşürüldü ve hasarı artırıldı.
  • Conclave'de Nidus'un Virulence süresi Artırıldı.
  • Conclave'de Nidus'un Maggot'larının Menzili ve Süresi Artırıldı.
  • Conclave'de Trinity'nin Link'inin menzili azaltıldı.
  • Conclave'de Mag'ın boyutu azaltıldı ve AkStiletto Prime'ın hasarı artırıldı.
  • Conclave'de Mesa'nın ikili kullanılan silahlar için ateş oranını yükselten pasifi kaldırıldı.
  • Conclave'de Titania'nın Spellbound'ının süresi azaltıldı.
  • Conclave'de Saryn'ın Toxic Lash'ının süresi azaltıldı.
  • Conclave'de Saryn'ın Spores'ının süresi azaltıldı ve hasarı artırıldı.
  • Öldürme modları Üzerinde Kalkan Onarma Conclave'de Inaros ve Nidus'a artık donatılamaz.
  • Mag boyutunu düşüren Conclave Modları artık yanlızca 1-5 raund mags içeren silahlarla kullanılamaz.
  • Ivara'nın Navigator'ı Conclave'de hasarı artmaması ile ilgili bir hata düzeltildi.
  • Nova'nın pasifi Conclave'de yere devirmemesi düzeltildi.
  • Rhino'nun Roar'ı,Özel Sunucular'da düzgün çalışmaması düzeltildi.
  • Conclave içinde Hydroid’in Dokungaçlarının yakın dövüş ile bir warframe’i birden fazla kere yere düşürmesi sorunu düzeltildi.

 

*Eğer bu noktaya kadar geldiyseniz - ya çok hızlı aşağı kaydırdınız yada gözlerinize inanamıyorsunuz! Yukarıdaki devasa listede Shield Gating’den bahsedilmediğini de fark etmişsinizdir. Bu büyük değişikliğin dengeye ulaşması için daha çok zamana ve test aşamasına ihtiyacımız var.

 

 

Bu çeviri, Çeviri ekibinden olan ben, @Nufrit, @KovulmusKabus, @slyfer103 ve @Takahama tarafından çevrilmiştir. Çeviri ile ilgili her türlü sorununuzu bana Özel mesaj atarak iletebilirsiniz.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...