Jump to content

Yüklü Olan Klasörü Taşıma


kayra150
 Share

Recommended Posts

Merhaba arkadaşlar benim büyük bir sorunum var. Evdeki sistemim eski ve oldukça kasıyor evde sadece Akkad'da para kasmakla yetiniyorum. İnternet kafede de oynamak istiyorum ama 19gb her gün her gün yükleyemem ki. Bendeki kurulu olduğu dosyayı tamamen alıp Hard diskime kopyaladım. Toplam 19.5 gb yazıyor yani eksik gedik yok dosyalarda. Ama gel gelelim saçma bir şekilde bir türlü yüklü olan bu dosyaları gösteremiyorum oyuna. İlla 15gb veri indirmeye yeminliymiş gibi güncellemede indirmeye başlıyor tekrar. Nedir bunun çözümü vallahi bıktım şu sorundan artık. Eskiden-yaklaşık 1 yıl önce- gene aynı şekilde dosyaları bu internet kafeye getiriyordum, kopyalıyordum, /tools dosyasından launchere giriyordum ve benden dosya seçmemi istiyordu. Onda da /Warframe/downloaded/public klasörünü seçiyordum ve sorunsuz bir şekilde 5-10 dakikalık bir işlem uygulayarak ekranda Oyna yazısını çıkartıyordu. Ama şimdi sanki hiç böyle bir şey yokmuş gibi illa o 15 gb veriyi indirmeye koşuyor. Çok şey denedim, çok araştırdım ancak hiçbiri derdime derman olmadı.

Yorum yapacak arkadaşlara da söylüyorum lütfen denemediğim duymadığım bir şey olsun. Mesela steam mi değil mi sorarsınız banko. Evde evet steamden indirdim, normal siteden indirmeye güncelleme %30lara gelip hata veriyordu çünkü. Ama steamapps/common/warframe klasörünü direkt kopyaladım ben. Nasıl olsa aynı dosyalar ve launchere girdiğimde nasıl olsa geçen yılki gibi dosya seçme ekranı geliyor yani bir fark yok. Ayrıca zaten steamden girseniz de normal siteden indirip girseniz de gene warframe hesabınızı yazıp giriyorsunuz steam hesabıyla bir alakası yok oyunun. Anca başarı ve kazanım geliyor o.. 

Users/Appdata/  yoluna kopyalamayı da denedim gene aynı.. Dosya seçiyorum ama illa o güncellemeyi yapacak.

Steamde /Steam/steamapps/common/ yoluna kopyaladım ve steamden indire bastım oyunu gördü ancak bu sefer de boş yer yetersiz diyor kafede. Neden mi çünkü zaten oyun maşallah 19.5 gb ben bunu kopyaladıktan sonra indirme yerinde bir 20 gb daha yer istediği için bu da olmuyor.

Oyunun installerını siteden yükledim. Users/appdata olarak kendisine oluşturttum yolu ama gene olmadı.

Yani sizin anlayacağınız ben kafede 2-3 saat boşa oturdum. Her şeyi denedim ama bir türlü şu mübarek 19.5 gblik dosyayı bir launchere tanıtıp güncelleme yapılmış olarak gösteremedim. Bilen eden biri varsa yardım etsin Allah'ın aşkına ne tip bir sorundur bu. Başka oyun olsa şimdiye ben 1 saatte çoktan çözmüştüm şu sorunu. Olan klasörünü görmemek nedir ya?. Ticket da attım umarım en kısa sürede adamakıllı biriyle irtibata geçebilirim..

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...