Jump to content

platinum çektim yardım


RagFLO
 Share

Recommended Posts

Merhaba!

Oyuna yeni başladıysanız size önerim oynayarak alamayacağınız şeyleri almak olacaktır, mesela;

  • Warframe ve Silah slotu almak.
  • Hoşunuza giden bir renk paketi almak.
  • Her hangi bir aksesuar (syandana, zırh seti) almak.

Bunun dışında bütün Warframe'leri, Silahları, sadece oyunu oynayarak elde edebilirsiniz. Bir miktar platinum'u harcamayıp bulundurursanız ilerde Forma, Orokin Katalizörü, Orokin Reaktörü gibi malzemelerde sıkıntı çekmezsiniz.

İyi oyunlar dilerim!

Link to comment
Share on other sites

Gerekli modlar var alman gereken, Transient Fortitude - Blind Rage - Fleeting Expertise - Heavy Caliber - Narrow Minded - Overextended - Energy Conversion - Rage vs vs gibi kasması zor olan fakat platinumla alıp oyundaki gelişimini baya baya hızlandıracak modlara yatırım yapmanı öneririm. Bu modlar  kullandıgın framelerin tüm gücünü ve optimizasyonun iskeletini oluşturan modlar. Bu modlar bir yandan çok gerekli ve oyunda güç seviyeni belirleyen modlar bir yandan kasması ise kıyasla cogu moda göre zor, bunları kasma sürecinde oyundan soguma imkanın olabilir, bu modları alıp kasmaktan kurtulabilirsin. Oyundaki güç seviyeni bir yandan arttırıcagı için oyunun ilk başındaki içerik sana çok boş gelebilir, buna dikkat et. İki ihtimal de tehlikeli kısacası. 

 Sevdigin framelerin/silahların oynarken rehberlere bak - ingilizcen var veya yok - modların paylaşıldıgı süreye gidip oradan modları not alıp gereken modları araştırmanı öneririm. 

Ilk modları al, sonra zamanla ne yapmak istedigine karar vereceksin oyunda ilerledikçe. Framelerin prime versiyonları var onlara da yatırım yapabilirsin, bunlar relic denen şeylerden düşüyor(farmlaman lazım kısacası) veya platinle satın alabilirsin. Fiyatlarına bakmak için eşyaların warframe.market sitesini kullanıyoruz. öneririm. 

Tüm bunları dedikten sonra yine tekrar edeyim, kişisel görüşüm olarak oyundaki güç seviyenin oyunun ulaşabildigin içeriginden çok yukarıya çekmek oyundan sogumana sebep olabilir. Buna çok dikkat etmeni öneriyorum. 

(dipnot: Intensify - Streamline gibi modlar da gerekli ama tecrübeli türk oyunculardan istediginde bedavaya direk verirler)

Edited by Rupenus
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...