Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

I_am_your_Sandvich

[Temporary Workaround Found] Unable to login in-game

[DE]Danielle

Hey Tenno! 

We're aware of login issues and are working to get them resolved ASAP. Thank you for your patience


Mass login issues have been resolved! We are aware, however, that some of you are still experiencing some issues. We are still working out a solution, and will update this thread once we have nailed down a fix! Thank you for your patience. 

Message added by [DE]Danielle

Recommended Posts

I did sign up for prime to get the Frost prime, but I no longer have it. It could be that linking the accounts in the first place created a bug that persists despite subscription status.

Share this post


Link to post
Share on other sites
3 minutes ago, Vaulk_Reaver said:

Just got the hotfix patch, still no dice, meanwhile the team is reporting "Login issues resolved".

I noticed that, as well.  I also noticed they later corrected their verbiage to state 'networking errors' were resolved.

I'm hoping that means this error is on their radar, but it would be comforting to know they have acknowledged the existence of our issue.  

I really want to play, but I don't know if that's a lost cause tonight.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Logfile:

14.876 Sys [Info]: Logging in as XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
19.387 Sys [Error]: login.php failed (Error: Could not resolve host: login.php)
19.393 Sys [Warning]: HTTP request failed.
19.393 Sys [Warning]: 
19.393 Sys [Warning]: Could not resolve host: login.php
19.393 Sys [Warning]: Host-IP: 
19.393 Sys [Warning]: Client-Date: Fri, 13 Oct 2017 04:19:54 GMT
19.393 Sys [Warning]: DNS: 0us, Connect: 0us, Handshake: 0us, Server: 4s
19.393 Sys [Error]: Login failed: Error: Could not resolve host: login.php

19.393 Script [Info]: MainMenu::LoginDone result=false
 

Wireshark (I can see these 3 being sent every time I try to login, and it always fails within 2sec):

seqnum / time / src / dst / protocol / length / info

172    04:27:57.327194    XXX.XXX.1.65    XXX.XXX.1.255    NBNS    92    Name query NB LOGIN.PHP<00>

173    04:27:58.077173    XXX.XXX.1.65    XXX.XXX.1.255    NBNS    92    Name query NB LOGIN.PHP<00>

174    04:27:58.077173    XXX.XXX.1.65    XXX.XXX.1.255    NBNS    92    Name query NB LOGIN.PHP<00>

 

Do you need any specific service enabled? DNS client is running. I tried changing my DNS from autoconfig (I'm using DHCP) to Google's 8.8.8.8 and 8.8.4.4, wireshark reports:

18605    04:42:44.742313    XXX.XXX.1.65    8.8.8.8    DNS    69    Standard query 0xe05d A login.php

18606    04:42:44.791567    8.8.8.8    XXX.XXX.1.65    DNS    144    Standard query response 0xe05d No such name A login.php SOA a.root-servers.net

Not sure what is going on in your code. Missing hostname/ip, and/or somehow replaced with the remainder of the URL?

If you need more info, let me know...

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, alphaflight666 said:

19.393 Sys [Error]: Login failed: Error: Could not resolve host: login.php

That's exactly what I'm getting in EE.log since PoE

143.455 Sys [Error]: login.php failed (Error: Could not resolve host: login.php)
143.463 Sys [Warning]: HTTP request failed.
143.463 Sys [Warning]:
143.463 Sys [Warning]: Could not resolve host: login.php
143.463 Sys [Warning]: Host-IP:
143.463 Sys [Warning]: Client-Date: Fri, 13 Oct 2017 05:57:01 GMT
143.463 Sys [Warning]: DNS: 0us, Connect: 0us, Handshake: 0us, Server: 2s
143.463 Sys [Error]: Login failed: Error: Could not resolve host: login.php

I tried deleting EE.cfg and the "settings" file, and disabling my antivirus's web shield for a minute, but no change.

Share this post


Link to post
Share on other sites

So this is ridiculous, I just created a new account with warframe and went through my registration and verification by email...and logged in just fine.  My old account however, I STILL cannot log into.

So this is obviously NOT a network issue, I'm logging in from the exact same IP address, exact same computer, none of the parameters have changed except the login credentials.  My NEW account works perfectly whereas I cannot log into my old account (Where all my progress is).  So this gives reason to ask...what exactly happened to my old account?

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have not been able to log ever since the release. The error in the ee.log is as follows:

19.251 Sys [Info]: Logging in as xxxx@xxxx
19.316 Sys [Error]: login.php failed (Error: Could not resolve host: login.php)
19.323 Sys [Warning]: HTTP request failed.
19.323 Sys [Warning]: 
19.323 Sys [Warning]: Could not resolve host: login.php
19.323 Sys [Warning]: Host-IP: 
19.323 Sys [Warning]: Client-Date: Fri, 13 Oct 2017 06:26:08 GMT
19.323 Sys [Warning]: DNS: 0us, Connect: 0us, Handshake: 0us, Server: 31ms
19.323 Sys [Error]: Login failed: Error: Could not resolve host: login.php

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

i doubt its going to get resolved tonight... i bid you a good night.

Judging from what i read, its either "perma-ban style", and we got it wrongfully or rightfully; but likely our accounts got corrupted / or are in syntax error when they were updating...

(the ee.log suggest the exe is missing hosts name.)

Hope it gets resolved within a day.

Share this post


Link to post
Share on other sites

27.142 Sys [Info]: Logging in as XXXXXXXXXXXXXXXXXX
27.178 Sys [Error]: login.php failed (Error: Could not resolve host: login.php)
27.188 Sys [Warning]: HTTP request failed.
27.188 Sys [Warning]:
27.188 Sys [Warning]: Could not resolve host: login.php
27.188 Sys [Warning]: Host-IP:
27.188 Sys [Warning]: Client-Date: Fri, 13 Oct 2017 07:06:49 GMT
27.188 Sys [Warning]: DNS: 0us, Connect: 0us, Handshake: 0us, Server: 16ms
27.188 Sys [Error]: Login failed: Error: Could not resolve host: login.php

27.188 Script [Info]: MainMenu::LoginDone result=false
27.188 Sys [Info]: Spot-building /Configs/EE.cfg/LotusDedicatedServerAccountSettings
27.188 Script [Info]: Login failed.Error: Could not resolve host: login.php

 

same error here

Share this post


Link to post
Share on other sites

×
×
  • Create New...