Jump to content

Ani fps düşüşü?


ParamedicIV
 Share

Recommended Posts

Oyun belli bir süreden sonra mı kasmaya başlıyor yoksa açılır açılmaz mı kasıyor?
Eğer ki açılır açılmaz kasmaya başlyorsa Nvidia denetim masasından Warframe'yi "Yüksek performanslı nvidia işlemcisi"'ni kullanarak çalıştırmaya ayarlamalısın. Nasıl yapacağını bilmiyorsan anlatabilirim.
Eğer belli bir süreden sonra kasmaya başlıyorsa muhtemelen soğutma sorunun vardır. Termal macunları vs. kontrol etmen gerekebilir.
Bunu da şöyle kontrol edebilirsin, MSI afterburner programını indirerek ekran kartı sıcaklığına bak. Eğer oyun çalışırken ekran kartı sıcaklığı 85 dereceyi geçiyorsa anla ki soğutma problemin var. Ekran kartı kendisini korumak için GPU hızını kısıyor bu durumda, ve fps düşüyor. 

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...
  • 3 months later...

benim gerçekten yeterli bir bilgisayarm var fakat alt+ tab yaptıgımda ve genel olarak bazı bazı bilgisayarım  yavaşlıyordu. live virus & thread detection mıdır nedir onu deaktive edince oyunun hız stabil hale döndü. denemeni öneririm. 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Laptop kullandığın belli, Nvidia denetim masasında 3B ayarların yönetilmesi kısmında "The Evolution Engine" ya da "Warframe" görürsen onu Yüksek Performanslı Nvidia İşlemcisi olarak değiştir, büyük ihtimalle entegre grafikle açıyor şu anda oyununu. 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...