Jump to content

Türkçe Çeviriler


cLyTeaMNeSTRa
 Share

Recommended Posts

İyi günler. Oyuna sağlam güncelleştirmeler geliyor en azından haftada bir. Haftada bir dememin sebebi, biz Türk oyuncular olarak pek bir şey anlamıyoruz. Çeviri yapacak arkadaşlar seçildi denildi. Onlarda ortalıkta yok. Bu konu hakkında bilgi sahibi olan var mı ? 

22.10 update geldi. Diğer forumlara baktığımda güncelleme çıktıktan 1 veya en geç 2 saat sonra adminler gerekli çevirileri foruma koymuşlar. Oysa ki biz google çevirinin yarım yamalak açıklamalarına maruz kalıyoruz. Yardımcı olursanız memnun oluruz. Teşekkürler.

Link to comment
Share on other sites

çeviri ekibinden biri olarak ekibimizin çevirileri olduğunca çabuk ve kaliteli bir şekilde yapmak için emek sarfettiğini belirtelim.

başka forumların avantajı bizim ekibimizde sadece bir DE çalışanı varken öbür dillerin 2 ile 3 arasında değişmekte, bu da bizi başka ekiplerin gerisine atmakta. biz gönüllü çevirmen ekibi olarak çıktığı an çeviriyi yapacak vakti bulamıyoruz ve bizim ekip abimiz olan onur abimiz aynı zamanda türkçe destek mesajlarıyla ilgilenmekle görevli olduğundan dolayı bize her zaman yardım edecek vakti ayıramıyor. öbür dillerin hem destek mesajları ile hem de çevirisiyle ilgilenip tüm zamanını bu belirtilen işlere ayırabilecek çalışanı bulunduğundan oldukça çabuk bir şekilde hallediliyor bize kıyasla.

bunun size yaşattığı problemin ne kadar farkında olsak da elimizdeki imkanların izin verdiği koşullar bunlar. 

Edited by Zeclem
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...