Jump to content
Dante Unbound: Share Bug Reports and Feedback Here! ×

Warframe Suomi Klaani, Draconian Discipline rekryää. [PC]


RuskoHaukka
 Share

Recommended Posts

                                                                                                       Lp0pEnN.jpg                     

  

Klaanin synty:

Parilla kaveruksella alkoi kehittymään idea omasta klaanista, jossa olisi vaatimuksena edes jonkinasteinen kokemus ja maalaisjärki. Idean edetessä tuli päätökseksi, että klaanin olisi hyvä olla suomalainen koska tämä helpottaisi kommunikointia + suurinosa pelaajista olisi todennäköisemmin samaan aikaan linjoilla taaten peliseuraa mahdollisimman usein. Resursseja ja kokemusta löytyi riittävästi lähteä tätä tekemään, joten eikuin tuumasta toimeen.

 

Tavoitteet:

Saada kasaan hyvä suomipoppoo, jolla taittaa niin haastavan, kuin myös helponkin contentin pelistä. Kokemusta löytyy meiltä omasta takaa ja olemme valmiita auttamaan. Tappavan vakavaksi emme meininkiä halua, vaan rennon, hyvän ja aikuisen porukan, jonka kanssa nauttia pelistä.

Pääsääntöisesti etsimme aktiivista ja jonkinasteista kokemusta omaavaa porukkaa.

 

Klaanin koko ja infoa:

Olemme Ghost klaani ja meitä on tällä hetkellä 8 aktiivista jäsentä. Klaanista löytyy myös oma Emblem, jonka kuva yllä.

Koska etsimme aikuista porukkaa niin odotamme myös, että käyttäytyminen ja asenne ovat kohdallaan. Kaikenlainen turha trollaaminen ja vi**uilu muille klaaneille / Allianceille / pelaajille ei ole suotavaa vaan jokaisen on muistettava, että käytöksemme vaikuttaa koko klaanin maineeseen ja pelaajayhteisöön.

 

Dojo:

Dojossa on kolme kerrosta joissa kaikki huoneet ym. järkevästi sijoiteltuna. Dojosta löytyy duelingareenat, Obstacle Course, Observatory, useita puutarhoja, Outer Space glitch jne. jne. Dojo on todella hienosti koristeltu ja koristuksien kanssa on myös oltu luovia. 

Kaikki Researchit ovat lähes valmiit ja aselabrat löytyvät kätevästi heti päähallista (spawn pointti halli). Huoneet / alueet on yhdistetty teleporteilla, joten nopea siirtyminen hoituu kätevästi. Lyhyesti sanottuna Dojo on lähes valmis, todella hienosti ja tappiin asti koristeltu :).

Voit kopata meidät pelissä linjoilta ja pyytää Dojo kierrosta halutessasi.

 

Alliance:

Emme ole kiinnostuneita minkäänasteisesta Suomi Alliancesta, koska tavoitteenamme on saada osaava ja aktiivinen suomalainen yhteisö yhden klaanin alle. Tämä avaa meille ovet kohti suurempia kansainvälisiä Allianceja, jotka ovat olleet jo pitkään pystyssä kerryttäen laaja-alaista kokemusta. Tämä antaa myös klaanilaisillemme mahdollisuuden saada peliseuraa ulkomaisesta poppoosta, eli toiminta on laajempaa ja vaihtelevuutta seuraan saa halutessaan.

Tällä hetkellä olemme Alliancessa kansainvälisen Alliancen kanssa (The Planetary Alliance), joten sieltäpäin löytyy myös porukkaa. Alliancesta löytyy myös oma Emblem.

 

Vaatimukset liittymiseen:

  • Suomalainen.
  • Aikuinen (18v+).
  • Mr10+.
  • Aktiivisuus.
  • Halu olla mukana kehittämässä klaania.
  • Osallistuminen eventteihin auttaen Gold Trophyn saavuttamisessa.
  • Rento meininki ja asiallinen käytös.
  • Mikrofoni ja kyky kommunikoida (Discord).

 

Yhteydenotto:

Voit ottaa yhteyttä suoraan postaamalla tähän threadiin, pelissä chatillä / laittamalla kaveripyynnön tai steamin kautta seuraaviin henkilöihin:

  • RuskoHaukka (Grand Master) (Sama nikki steamissa)
  • Dull- (Grand Master) (Dull steamissa)

 

Loppusanat:

Hyödynnä tilaisuus ja tule osaksi kehittämään aktiivista, osaavaa ja rentoa peliporukkaa!

Jos tunnet, että vaatimukset osuvat kohdallesi ja kiinnostuksesi heräsi, niin lähde ihmeessä mukaan.

Edited by RuskoHaukka
Link to comment
Share on other sites

Bongasin Steamista tämän. Pistän harkintaan. Tällä hetkellä kuulun isoon klaaniin, josta löytyy porukkaa ympäri maailmaa (myös suomesta) joka takaa myös peliseuran ympäri kellon. Epäsäännöllisten työaikojen takia pelaan vähän millon sattuu (kaikki välillä klo 09 - 03 suomenaikaa :D ). Lisäksi nykyisessä klaanissa on kaikki mahdollinen jo valmiina ja muutenkin tosi jees meininki. Sen takia en nyt heti lähde vaihtamaan klaania, mutta toisaalta tämmönen oikeasti järkevästi toimiva suomiklaani olis varsin tervetullut.

Meillähän oli semiaktiivinen suomiklaani jonkun aikaa, mutta jossain vaiheessa perustajat jätti pelin (ei linjoilla yli vuoteen), eikä kellään ollut oikeuksia lisätä uusia jäseniä tai tehdä mitään muutakaan, joten ei ollut oikein järkeä roikkua mukana.

Siis harkitsen, ja toivotan kaikesta huolimatta onnea ja menestystä. Kaverikutsua saa pelissä laittaa, jos siltä tuntuu!

Link to comment
Share on other sites

Hei,

nykyinen klaani tuntuu olevan aika kuollut ja nekin jäsenet joita näkyy linjoilla tuntuvat puhuvan aina jotain muuta kuin englantia. Klaanin vaihto siis ollut jo hetken aikaa harkinnassa. Peliaika vaihtelee matkustusduunista johtuen, yritän kuitenkin joka päivä vähintään sortiet päästä tekemään. Klaanin vaatimukset näyttää täyttyvän, joten pitää laitella viestiä pelissä.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Tällä hetkellä täynnä, mutta todennäköisesti jossain vaiheessa nostetaan klaanitasoa Shadow tieriin tai laitetaan "jäähylle" inaktiivisempaa porukkaa. Kaveriksi voi kyllä muuten lisätä, jos haluaa alustavasti pelata porukassa jne.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Nyt on klaani päivitetty shadow tieriin, joten tilaa uusille jäsenille löytyy jälleen. Jos kiinnostaa suomalainen rento peliporukka ja aloitusviestissä olevat meriitit ovat kunnossa, ota ihmeessä yhteyttä.

Link to comment
Share on other sites

Tervehdys!

Sain viimeinkin käynnistettyä pelin pelaamisen tässä kuluneella viikolla (useamman kerran aloittannut, mutta pelkästään omin päin pelailu yhdistettynä hieman korkeahkoon aloitus-/opettelukynnykseen saivat useampaan otteeseen lannistumaan) ja olen nyt koittanut löytää itselleni klaania josta voisi löytää niin lätkätys- ja peliseuraa, että mahdollista apua kysymysten esiin noustessa.

Useamman kansainvälisen klaanin nyt katsastettuani on käynyt selväksi, että vaikka klaaneja on tarjolla vaikka ja kuinka, on ainakin kaikki omat kohtaamani lähinnä tuntemattomien massojen meemichatteja. Varsinaista yhdessä pelaamista ja keskustelua on todella vähän - jos lainkaan. Puhumattakaan siitä että olisi edes pieni haisu ihmisistä keiden kanssa on tekemisistä. Ajattelin nyt vielä varmuuden varoiksi tökkäistä kepillä jäätä tähän suuntaan ja katsastaa minkämoinen porukka teillä on kasassa. Tokikaan tässä vaiheessa tuo MR vaatimus, ei täyty, mutta noin muuten pitäisi olla hommat reilassa. Haetteko pelkästään kokeneempaa porukkaa, vai saattaisiko porukasta löytyä tilaa uudemmallekkin kauralle?

Link to comment
Share on other sites

Rupesin etsimään suomalaista klaania, koska satun olemaan suomalainen.. Näyttäisi nämä suomalaiset olevan harvinaisia yhä tässä pelissä, eli valinnan vara on aika vähissä. 😕

 

Olen pelannut yli 3 vuotta Warframea (~2 vuotta tällä tilillä), mr17 eli kokemusta on suht hyvin. Pelaan aika paljon, mutta ajoittain pidän myös pitkiä taukoja. Ikää mittarissa reippaasti yli 18v.

Klaani jossa olen tällä hetkellä on super hyvä, mutta ei ole suomalainen. Mielestäni olisi kiva kommunikoida suomeksikin välillä. Mikrofonia en omista, eikä ole ostos listalla. Myöskään steamia minulla ei ole. Tämä lienee ainoa vaatimuksista, joka ei täyty. 

Jos en ole tervetullut klaaniin mikrofonittomuuteni takia, niin kuitenkin olisi mahtavaa, jos saisi edes kaverikitsua! 🙂

 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...