durmaPay Posted August 16, 2013 Share Posted August 16, 2013 Bilim kurgu hayranlarının yeni tercihi olan Warframe oyunumuz ile kendinizi hem gerçek bir savaşın tam ortasında farklı bir sistemle baş başa bulacaksınız. Eğer sizler de kendinizi kanıtlamak istiyor ve hepsi birbirine benzer oyun çöplüğünden sıkıldım diyorsanız buyrun Warframe’e katılın! Warframe oyunumuz ile birlikte son derece fantastik, bir o kadar da zorlu savaş sistemlere ortak olaca olacaksınız. Kooperatif free-to-play kategorisinde karşımıza çıkan Warframe oyunumuzda üçüncü kişi online aksiyon deneyimini sonuna kadar yaşayacaksınız. Oyunumuzun hikayesine göre güneş sistemi karşısında oyuncuların farklı bir mücadelenin tam ortasına bulacaksınız kendinizi. Güneş sisteminin en zorlu ve en karanlık alanlarında yaşanan gerçekçi savaşlar karşısında kendinizi kanıtlamaya çalışacağınız Warframe oyunumuzda gelişmiş silahlar, özdeşleştirebileceğiniz karakterler, eşsiz sistemler ve harika mücadeleler ile baş başa kalabileceksiniz. Warframe oyunumuz sayesinde gezegenler, galaksiler ve gerçek bir aksiyon içinde var olacak, kendinizi kanıtlayana kadar savaşacak ve harika bir deneyime ortak olacaksınız. Ayrıca yapımcılarının uzun süredir ortaya koyduğu görsel online oyun yapım performansları takdire şayan. Uzay oyunlarına çok farklı bir bakış açısı getirecek olan Warframe oyunumuzda kendinizi kanıtlamak için öncelikle iyi bir karakter seçeceksiniz. Bu karakter oyun boyunca sizin tek yol arkadaşınız olacak. Bunun yanı sıra bir de seçeceğiniz silah ve uzay araçlarınız sizleri görevlerinizde başarıya götürecek olan tek tercih olacak. Karakterinizin yanında silahınızı petinizi, kılıcınızı yani ne taşıyorsanız tüm eşyalarınızıda geliştirebiliyorsunuz. İşte böylesine gerçekçi bir sistem ile baş başa kalacağınız Warframe oyunumuz korkusuz oyuncularını bekliyor… Warframe Türkiye olarak size artık Türkçe forum desteği ve Türkçe destek verebileceğiz. Aynı zamanda çok kısa süre içerisinde oyun dilide Türkçe olarak yayınlanacaktır. İlk etapda alt yazı olarak yayınlayacağız. Sonrasında sesli uyarıları ve tüm oyun dilini Türkçe olarak yayınlayacağız. Ayrıca ödeme sistemlerinde Türk oyuncuların çok basit ve daha ekonomik şekilde ödeme yapabilmeleri için yeniden oluşturduk. Artık Warframe'in duyuruları ve en güncel haberlerini eşzamanlı olarak Türkçe olarak alabileceksiniz. Oluşturulan tüm videoların Türkçeleşme çalışmalarıda devam etmektedir. Yeni oluşumun tüm Warframe oyuncularına hitap edecek şekilde oluşturacağız ve bu yönde tüm Türk oyuncuları destekleyeceğiz. Türklerin farkını Warframe'de göstereceğimizi düşünerek hepinize yeni oluşumun şans getirmesini dileyerek Merhaba diyorum. Warframe Türkiye Destek Ekibi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makaveli61 Posted August 17, 2013 Share Posted August 17, 2013 (edited) ilk olarak kendi anadilimizi bu Foruma kuran ve acilisini yapan Digital Extrem´e tesekür ve Hayranlikla seyretmekteyim bildirmek isterdim. simdiye Kadar yapalan tüm calisma bütün Warframe ilgili cok itici bir güc ilen ilerleyen bir oyun oldugunu düsnüyorum. Vallaha cok Gurulandim isallah gelecek bir vad eden bu oyun olmasini dilerim. ayrica size´de tesekür ilave etim. hayrili günler dilekcesiyle..... Edited August 17, 2013 by Makaveli61 Link to comment Share on other sites More sharing options...
2273667 Posted August 17, 2013 Share Posted August 17, 2013 Türkiye bölümünü yaptıgınız için teşekkür ederim Link to comment Share on other sites More sharing options...
yasomenas Posted August 20, 2013 Share Posted August 20, 2013 Oyun nezaman türkçeleştirilecek acaba ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
macit35 Posted August 21, 2013 Share Posted August 21, 2013 hepimize hayırlı olsun Türkçe forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
durmaPay Posted August 25, 2013 Author Share Posted August 25, 2013 Oyun nezaman türkçeleştirilecek acaba ? 1 hafta içerisinde Türkçe olarak oynayabileceksiniz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makaveli61 Posted August 25, 2013 Share Posted August 25, 2013 Demeki oyunda Regional Chat Türklesecek. cok güzel haber. tsk etim! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZionageV2 Posted September 5, 2013 Share Posted September 5, 2013 Türkçe destek ve. Türkçe içeriği sabırsızlıkla bekliyorum. Yenilikleri de öyle. Link to comment Share on other sites More sharing options...
2273667 Posted September 6, 2013 Share Posted September 6, 2013 Türkçe bi olsu Demeki oyunda Regional Chat Türklesecek. cok güzel haber. tsk etim! +++ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts